Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ντοματίνια γεμιστά με ψύχα καβουριού

Μπορείς να τα φτιάξεις και με καβούρι κονσέρβα. Αν πάλι είσαι τυχερή και βρεις φρέσκο καβούρι, βράστο για 10-15 λεπτά σε νερό και μετά ετοίμασε την συνταγή.

      Συστατικά

  • 8 ντοματίνια cherry (διαλέξτε τα πιο μεγάλα)
  • 175 γρ. ψύχα καβουριού (στραγγισμένη αν είναι έτοιμη σε κονσέρβα, καθαρισμένη και ξεψαχνισμένη αν βράσεις φρέσκα ή κατεψυγμένα καβούρια)
  • 4 κουταλιές μαγιονέζα
  • 2 κ.γ. χυμό λεμόνι
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • πάπρικα

      Τρόπος μαγειρέματος

        .  Άνοιξε τα ντοματίνια με προσοχή με ένα μικρό κουτάλι
 
         . Τοποθέτησέ τα όρθια σε μια πιατέλα

          . Σε ένα μπολ ανακάτεψε όλα τα υπόλοιπα υλικα για τη γέμιση, εκτός από την πάπρικα

           . Γέμισε τα ντοματίνια και πασπάλισε τα με λίγη πάπρικα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου