Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Τόση μπάλα και τόση τσόντα από τη χούντα είχαμε να δούμε

 

Και κάνω αυτήν την άθλια σύγκριση, επειδή εκεί ακριβώς δυστυχώς με οδηγούν τα γεγονότα και φυσικά ο όλος χειρισμός από τα ΜΜ"Ε" του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παπανθηναικού.
Δεν υπάρχει άλλο θέμα στην ατζέντα των καθεστωτικών καναλαρχών, εκτός από τα επεισόδια και τον Μαρινάκη!
Ούτε το ξεβράκωμα που έκανε ο Στρος Καν στην κυβέρνηση για το ΔΝΤ, ούτε...
οι γελοιότητες και η ασυνεννοησία των υπουργών της!

Ζήτω το ποδόσφαιρο και η τεχνητή όξυνση του Μαρινάκη, ο οποίος λειτούργησε ως "λαγός" του ΠΑΣΟΚ για τον αποπροσανατολισμό του λαού από τα τρομακτικά του καθημερινά προβλήματα.
Και αφού έκανε τη δουλειά του, έρχεται τώρα να ζητήσει συγνώμη!

Φανταστείτε την διαστροφή των δημοσιογράφων, που αντί να ‘κάτσουν στο σκαμνί’ τους κυβερνητικούς υπουργούς Λοβέρδο και τον αντιπρόεδρο Πάγκαλο, ζητάνε τα ...ρέστα από τον Σαμαρά!
Όχι ρε, ο Καραμανλής φταίει!
Ο Βάζελος!
Γι αυτό σε λέω:
ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ!
 
πηγή : taxalia , apneagr μονταζ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ,greki

ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΜΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ O ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Οι Μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) ανέκαθεν ήταν μια από τις αγαπημένες...ασχολίες του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Έτσι, μετά της αποκαλύψεις περί χρηματοδότησης αρκετών οργανώσεων ως υπουργός Εξωτερικών, βγήκε στο φως της... δημοσιότητας κάτι ακόμα πιο...ενδιαφέρον.Ο πρωθυπουργός λοιπόν, εμφανίζεται ως μέλος Μ.Κ.Ο που έχει ιδρύσει ο δικτάτορας της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι! Συγκεκριμένα, πρόκειται για την οργάνωση “The Brothers of the South Society”, που σύμφωνα με το καταστατικό της έχει ως στόχο την παροχή βοήθειας σε αφρικανικές χώρες, στους τομείς της ανάπτυξης, της υγείας, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.Πέρα από τον Παπανδρέου και άλλες επιφανείς προσωπικότητες είναι μέλη στην ΜΚΟ του Καντάφι, όπως ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζούλιο Αντρεότι καθώς και ο περουβιανός οικονομολόγος Ερνάντο Ντε Σότο.
 
πηγή: newpost.gr

Ετοιμάζουν πολιτική ανωμαλία;


Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να πήρε το μήνυμα από τον Στρος Καν, αλλά δεν ήταν ο μοναδικός. Η παραμονή του στην εξουσία έχει οριστικοποιηθεί και το τέλος του πέραν από το άδοξο για τον ίδιο, σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί με τέτοιο τρόπο που θα δημιουργήσει σοβαρή κατάσταση ανωμαλίας.Το μήνυμα του Στρος Καν το "πήραν" και οι γνωστοί - άγνωστοι, οι άνθρωποι των σκιών και τα παρελκόμενα των πάσης φύσεως πρακτόρων που λειτουργούν εντός του κράτους των Αθηνών, αλλά και στην υπόλοιπη χώρα. Σωρεία πληροφοριών αναφέρεται σε ετοιμασίες για δημιουργία πολιτικής ανωμαλίας δια της βίας, που ετοιμάζεται σε "στέκια" οργανωμένων και άρτια εκπαιδευμένων στην δημιουργία επεισοδίων.Δυστυχώς η έξοδος του Γιώργου Παπανδρέου πρόκειται να συνοδευθεί από έκτροπα τα οποία θα επιχειρηθούν στην αυριανή απεργία. Πέρα από την μετακίνηση και είσοδο στην χώρα διαφόρων παράξενων προσωπικοτήτων, γνωστοποιήθηκε σε μέλη και στελέχη κομμάτων πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους αύριο, ενώ υπάρχει και πληροφορία για απόπειρα κατάληψης της Βουλής από κουκουλοφόρους.Κάποιοι ινστρούχτορες της προβοκάτσιας αποφάσισαν να λειτουργήσουν στο γενικότερο πνεύμα της βίαιης ανατροπής (με την "βιτρίνα" του οργισμένου πολίτη) για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια των προϊσταμένων και των "χορηγών" τους. Η "γαλάζια επανάσταση" των ανθρώπων των σκιών πρόκειται να εφαρμοσθεί για να κερδίσει χρονικά περιθώρια -παράταση- η οικονομική χούντα, που θα "θυσιάσει" τον πρωθυπουργεύοντα στον βωμό της ληστείας της χώρας. Σε αυτή την απόφαση κατέληξαν λόγω των συνεχών λαθών πολιτικού και επικοινωνιακού χειρισμού της κυβέρνησης Παπανδρέου, αλλά και λόγω της "αλλαγής ταχύτητας" που πρέπει να επιβληθεί στον τομέα της αρπαγής του εθνικού πλούτου.
Η εικόνα που χθες δημιουργήθηκε στο Βερολίνο, ήταν αυτή της μη αποδοχής του Παπανδρέου από τους πολίτες, αλλά "στήθηκε" για να λειτουργήσει ως το προοίμιο εξελίξεων πολιτικών στην Ελλάδα.Το χαλί στρώθηκε, η αποπομπή Παπανδρέου εικάζεται πως θα είναι δραματική και η πολιτική ανωμαλία έχει σχεδιασθεί και είναι προ των πυλών. Οι αφορμές που θα δοθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, είναι πάρα πολλές... Το ζητούμενο, όμως, είναι να μπορέσουν οι πολίτες να διαφυλάξουν την απόπειρα πολιτικής ανωμαλίας και με τον δικό τους τρόπο να εξωθήσουν την ανθυποκυβέρνηση του ΔΝΤ να αποχωρήσει ομαλά. Οποιουδήποτε είδους πολιτική ανωμαλία θα ρίξει τη χώρα σε μεγάλη κρίση...Έτσι, για την αυριανή απεργία και πορεία, καλό θα ήταν να επιλεχθεί η βουβή διαμαρτυρία και τέλος η καθιστική διαμαρτυρία μπροστά στη Βουλή. Οι "ειδικοί κουκουλοφόροι" θα περιμένουν για να εκμεταλλευθούν οποιαδήποτε σύγχυση υπάρξει και δεν θα διστάσουν να σπείρουν τον πανικό, για να προχωρήσουν στο σχέδιό τους...

  • Ευχόμαστε οι πληροφορίες που έχουμε να μην είναι αληθείς.
  • Ευχόμαστε οι υπηρέτες του παρακράτους να μην υπάρξουν στις γωνίες ψάχνοντας αφορμή για να βρωμίσουν τον αγώνα των πολιτών.
  • Ευχόμαστε να υπάρξει σύνεση και μέριμνα από εκείνους που είναι υπεύθυνοι για την διαφύλαξη των πολιτών...
Εμείς, μέσα από αυτό το ιστολόγιο, καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης, να συμμετάσχουν στην αυριανή απεργία και να βοηθήσουν με τις κομματικές τους οργανώσεις την φύλαξη των πολιτών. Οποιαδήποτε παρεκτροπή θα βαρύνει κυρίως την κυβέρνηση (που είναι απολύτως σαφές ότι έχει γνώση των παρακρατικών σχεδιασμών), αλλά και τον υπόλοιπο πολιτικό κόσμο. Το κύριο χρέος και ο κύριος λόγος ύπαρξης των πολιτικών κομμάτων είναι η προστασία της χώρας και των πολιτών της. Αυτό το χρέος οφείλουν από αύριο να το κάνουν πράξη και να συνεννοηθούν έως ότου καταστεί δυνατόν να απομακρυνθεί ο σοβαρός κίνδυνος της πολιτικής ανωμαλίας...
Όσο για τους πολίτες, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχάσουν πως τα ανθρωποειδή με τις κουκούλες τρέμουν την πιθανότητα να στραφεί το πλήθος εναντίον τους...

Κωνσταντίνος

ΥΓ: Και κάτι τελευταίο. Μην ακούτε τις φωνές δειλίας από κάποιους μέσα στο πλήθος. Είναι τοποθετημένοι για να σας τσακίσουν το ηθικό. Είναι οι γνωστοί "σακκουλάδες", όπως θα έλεγε και φίλος, ο Δημήτρης

πηγή:blognews

Σχέσεις.

Καθώς αρχίζετε να αλλάζετε το είδωλο μέσα στον καθρέφτη, θα παρατηρήσετε επίσης ότι και οι καθρέφτες θα αλλάζουν.

 
Η βάση των σχέσεων είναι να καθρεφτίζουν τη δική σας μεγαλοπρέπεια και να σας θυμίζουν το μέρος του Θεού μέσα σας.

Κάποιες σχέσεις περιείχαν δύσκολα μαθήματα για σας. Κι αυτό ήταν όπως έπρεπε διότι για να δείτε το Θεό μέσα σας, η ενέργειά σας θα πρέπει να είναι πλήρως εστιασμένη, αφού  ο Θεός είναι ορατός μόνο μέσα από μάτια απαλλαγμένα από κριτική διάθεση.

Μερικές φορές βάζετε στη ζωή σας καθρέφτες που ανακλούν δικά σας κομμάτια που δεν σας αρέσουν. Χρησιμοποιήσατε αυτούς τους καθρέφτες για να δείτε ανοιχτά το είδωλο που σας προσφέρουν. Καθώς αρχίζετε να αλλάζετε το είδωλο μέσα στον καθρέφτη, θα παρατηρήσετε επίσης ότι και οι καθρέφτες θα αλλάζουν.

Σας έχουν πει ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε κάποιον άλλο. Σας λέμε ότι με αυτό τον τρόπο είναι δυνατόν να αλλάξετε κάποιον άλλο άνθρωπο, αλλάζοντας τον τρόπο που αντιδράτε προς αυτόν...
 
 
 
Αφού καταφέρετε να δείτε την εικόνα του εαυτού σας και να συνειδητοποιήσετε το μάθημα που είναι εκεί για σας, μία νέα σχέση θα αναδυθεί. Ένα νέο πρόσωπο θα καθρεφτίζεται πλέον στον καθρέφτη. Για κάποιους αυτό θα σημάνει το τέλος μίας σχέσης....

Κάποιες σχέσεις θα πραγματοποιήσουν τη μετάβαση και θα προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο. Δεν κρίνουμε ποιο από τα δύο είναι καλύτερο. Το μόνο που θέλουμε να σας τονίσουμε είναι ότι τις περισσότερες φορές έχετε επενδύσει πολλή ενέργεια για να τοποθετήσετε έναν συγκεκριμένο καθρέφτη στο πεδίο σας. Μην τον απομακρύνετε πριν να δείτε το είδωλό σας, γιατί αυτό θα σας κάνει απλώς να αναζητήσετε έναν άλλο καθρέφτη παρόμοιας οπτικής για να κοιτάτε τον εαυτό σας. Σας ζητάμε να ασκήσετε τη διάκρισή σας όταν κάνετε τέτοιου είδους επιλογές.

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι μόνο το άτομο που καθρεφτίζεται που πρέπει να αλλάξει. Όταν πραγματοποιηθεί μια αλλαγή στον έναν από τους δύο, ο καθρέφτης θα πρέπει επίσης να είναι πρόθυμος να κρατήσει το νέο είδωλο. Ένας καθρέφτης απρόθυμος να στείλει πίσω μια νέα εικόνα, είναι κολλημένος για πάντα σε μια περιορισμένη σχέση. Σας λέμε ότι οι καθρέφτες που καλωσορίζουν την ευκαιρία να αλλάξουν το είδωλό τους είναι εκείνοι που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσουν στα ανώτερα επίπεδα. Αυτό συχνά απαιτεί συγχώρηση και κατανόηση. Αυτό δείχνει καθαρά τη χρήσης της Αγάπης άνευ όρων και την άποψη της Ενότητας στις σχέσεις μέσα στη νέα ενέργεια.

Πολλοί στις υψηλότερες δονήσεις έχουν συναντήσει δυσκολίες στη δημιουργία σχέσεων που να τους ικανοποιούν. Βλέπουν τους εαυτούς τους μόνους και ανίκανους να συνδεθούν. Σας υπενθυμίζουμε συχνά ότι είστε πολύ πιο δυνατοί από ό,τι αντιλαμβάνεστε. Οι σκέψεις σας δημιουργούν την πραγματικότητά σας. Το ίδιο ισχύει και με τις σχέσεις σας.

Όταν στέλνετε ένα κάλεσμα στο Σύμπαν για κάποιον να έρθει να μοιραστεί τη ζωή σας, το Σύμπαν σας επιστρέφει ακριβώς την ίδια δόνηση που στείλατε. Το Σύμπαν έχει μόνο μια απάντηση σε όλα τα αιτήματά σας: «Και έτσι είναι...» Οι μόνοι περιορισμοί που μπαίνουν στον τομέα των σχέσεών σας είναι εκείνοι που εσείς βάζετε στον εαυτό σας.

Μια ειλικρινής ματιά στα αποτελέσματα των αιτημάτων σας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις δονήσεις που στέλνετε προς τα έξω. Κάποιοι κοιτάζουν το σώμα τους και σκέπτονται σιωπηρά: «ποιος θα με θέλει εμένα;» Άλλοι θέλουν απεγνωσμένα κάποιον στη ζωή Τους, αλλά είναι απρόθυμοι να γίνουν ευάλωτοι. Σας λέμε ότι αυτές οι σκέψεις μπαίνουν πριν από σας μέσα στις σχέσεις. Συχνά τέτοιες απόψεις εμποδίζουν τους ανθρώπους να έρθουν κοντά σας, παρόλο που άκουσαν το αρχικό κάλεσμα. Συχνά ακούνε «Έλα σε μένα.:. έλα σε μένα» και μόλις πλησιάζουν ακούνε «Όχι τόσο κοντά!» Αυτό επίσης μπορεί να φέρει κοντά σας ανθρώπους που είναι συναισθηματικά ή με κάποιον άλλο τρόπο μη διαθέσιμοι. Τελικά είναι μια άμεση ανταπόκριση στο αίτημά σας προς το Σύμπαν. Σας λέμε τώρα ότι υπάρχουν ταίρια για τον καθένα στον πλανήτη.

Αφήστε το βόλεμα στη μοναξιά σας και την κριτική απέναντι στον εαυτό σας και επιτρέψτε στους άλλους να σας βρουν. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι εντελώς ανοιχτός και ευάλωτος και θα δείτε τις πόρτες να ανοίγουν διάπλατα. Αφήστε τον να είναι ένας ακριβής και συμπονετικός καθρέφτης και κοιταχτείτε μέσα του με την προσδοκία να δείτε την πιο μεγαλειώδη αντανάκλαση του Θεού.

Οι περισσότερες συντροφικές σχέσεις που κάνετε γίνονται με ηθελημένα συμβόλαια. Σε μια προσπάθεια για ισορροπία, ελκύετε στη ζωή σας εκείνους που έχουν τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να επιτύχετε αυτή την ισορροπία. Συχνά είναι ένα συμβόλαιο που κάνατε προτού έρθετε εδώ. Με αυτό τον μηχανισμό, κάποιοι έχουν κάνει συμβόλαιο να απωθούν τις συντροφικές σχέσεις από τη ζωή τους. Αυτά τα συμβόλαια έχουν ένα συγκεκριμένο σκοπό που τον έχετε σχεδιάσει εκ των προτέρων. Πολλά από αυτά βασίζονται στο να αναθρέψετε παιδιά.

Μερικές φορές το συμβόλαιο ολοκληρώνεται και νιώθετε μια ώθηση να προχωρήσετε παραπέρα. Άλλες φορές το συμβόλαιο ολοκληρώνεται αλλά σας φαίνεται σωστό να παραμείνετε. Αν απομακρύνετε την κριτική διάθεση, είναι εύκολο να δείτε ότι όλα αυτά τα συμβόλαια είναι σωστά.
 
 
Πολλά συμβόλαια, όμως, που έγιναν μέσα στην παλιά ενέργεια, δεν θα επιβιώσουν κατά τη μετάβαση στη νέα ενέργεια. Αυτό βλέπουμε να συμβαίνει τώρα. Επίσης, εάν κάποια στιγμή αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από τη σχέση χωρίς να εκπληρώσετε ένα συμβόλαιο, αποκτάτε την προδιάθεση να ελκύσετε στο πεδίο σας κάποιον άλλο με παρόμοια χαρακτηριστικά. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι φαίνεται να δημιουργούν το ίδιο μοτίβο σχέσεων ξανά και ξανά. Είναι επειδή έφυγαν προτού τελειώσουν. Σε όλες τις περιπτώσεις προσπαθούσαν να απομακρυνθούν από χαρακτηριστικά που υπάρχουν μέσα στον ίδιο τους τον εαυτό. Αυτό που αποκαλείτε σχέσεις είναι αληθινά ο μεγάλος καθρέφτης. Είναι ένα δώρο του ύψιστου επιπέδου που δώσατε στον εαυτό σας.

Κοιτάξτε μέσα στον καθρέφτη από κοντά και προχωρήστε χωρίς φόβο στα μαθήματα που έχετε βάλει εκεί για τον εαυτό σας...

πηγή:η ώρα της αγάπης

Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ

Συγκλονιστικό,Υπέροχο,Μοναδικό,Τέλειο

Αυτή είναι η Ελλάδα μας γεμάτη ομορφιές,χρώματα,ποίηση,ήχους

facebook: O πιο φιλικά μασκαρεμένος κατάσκοπος!

 

Παρακολουθείστε την ακόλουθη παρουσίαση που βρήκα στο youtube. Tα συγχαρητήριά μου στους δημιουργούς της.πηγή  κριτική ενημέρωση
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget