Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Μας κήρυξαν τον πόλεμο, μας εκτελούν εν ψυχρώ κι εμείς… σωπαίνουμε;


 




Έχουμε πόλεμο με την κυβέρνηση. Σαν πολίτες έχουμε στοχοποιηθεί από την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, η οποία έχει αναλάβει ένα μοναδικό έργο. Την πώληση των πάντων, την πλήρη αποδυνάμωση και την πλήρη απώλεια αυτοσυντήρησης της πατρίδας μας. Το ξεπούλημα και οι υποθήκες, αυτό ακριβώς σημαίνουν. Η εργολαβία του Λουκά Παπαδήμου, ενός ανθρώπου του τραπεζικού συστήματος, που έχει μηδενικές αναστολές για τα αποτελέσματα των συμφωνιών που ανέλαβε να υλοποιήσει.

Έχουμε πόλεμο με την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, η οποία συνεχίζει να εκβιάζει ασύστολα τους Έλληνες πολίτες, προκειμένου να μειώσει ή και να εξαφανίσει τις αντιδράσεις εκείνες που θα καταστρέψουν τους σχεδιασμούς των οικονομικών τρομοκρατών μας.
Δυστυχώς, η μέριμνα του παρόντος πολιτικού συστήματος, είναι προσανατολισμένη στην διάσωση των πρωταγωνιστών της παράδοσης της χώρας στην εξαθλίωση και στην μετατροπή της πατρίδας μας σε ένα τεράστιο χώρο καταναγκαστικών έργων.Έχουμε πόλεμο με την κυβέρνηση και τα υποστηρίγματά της, τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς, αλλά και τους μηχανισμούς καταστολής με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο. Τραγικά ανθρωπάρια των ΜΜΕ έχουν συνταχθεί στον πόλεμο που έχουν ανοίξει κατά της ίδιας της χώρας οι πολιτικές και οικονομικές ελίτ, οι οποίες στηρίζονται από τον ακατάλληλο πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος έχει συνταχθεί με τις δυνάμεις κατοχής και παραινεί για την γρήγορη ολοκλήρωση του συμβολαίου καταστροφής, αλλά δεν διστάζει να συμβάλει στον αγώνα της κυβερνοτρομοκρατίας που υλοποιείται στον μέγιστο βαθμό μέσω αυθαίρετων και αστήρικτων δηλώσεων από ανθρώπους των οποίων η ανεπάρκεια, η ιδιοτέλεια, η ματαιοδοξία ή και ο δοσιλογισμός, έχουν κατορθώσει να ανοίξουν την κερκόπορτα για την κατοχή της Ελλάδας.
Στεκόμαστε με προσοχή και καταγράφουμε τις πράξεις ενός εκάστου από αυτούς και τους προειδοποιούμε πως όταν η Δημοκρατία επιστρέψει στην χώρα που γεννήθηκε, θα αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τα αποτελέσματα του καταστροφικού του έργου, θα νιώσουν οι ίδιοι την επιβολή του νόμου που καταχράστηκαν, ποδοπάτησαν ή βίασαν κατ’ εξακολούθηση προς ικανοποίηση και τέρψη των εντολέων τους.

Έχουμε πόλεμο με αυτούς που τόλμησαν να μας τον κηρύξουν. Και σε αυτόν τον πόλεμο δεν θα μείνουμε απαθείς. Σε αυτήν την φρικώδη επίθεση θα απαντήσουμε,
σύσσωμοι όλοι οι Έλληνες, και θα στείλουμε εκεί που τους πρέπει όλους εκείνους που ξεδιάντροπα κατέστρεψαν και πούλησαν μία χώρα, την πατρίδα μας.
Έχουμε πόλεμο με αυτούς που τους εμπιστευθήκαμε την τύχη και το αύριο της χώρας και αυτοί με την σειρά τους μας παρέδωσαν βορά στις διαθέσεις αδίστακτων κερδοσκόπων οικονομικών εκτελεστών…
Έχουμε πόλεμο…!
Σηκωθείτε και πάψτε να είστε ραγιάδες.
Σηκωθείτε και δείξτε στους πληρωμένους εκτελεστές μας πως αφού έζησαν το δικό τους όνειρο, ήρθε η ώρα να ζήσουν και τον δικό μας εφιάλτη.Σηκωθείτε αδέλφια, γιατί αυτοί μας έχουν σκάψει τον λάκκο, μας έχουν ρίξει μέσα και ετοιμάζονται να μας σκεπάσουν...

 πηγή:ας μιλήσουμε επιτέλους 

Μιά Πυθία που την έλεγαν... Παπούλια!




  • Το πλουσιόπαιδο ο Παπούλιας (δεξιά στη φωτό) και οι μαντεψιές του
Για μια ακόμη φορά ο Κάρολος Παπούλιας, το πλουσιόπαιδο που λαμβάνει ως αποζημίωση-προφανώς για τις κατά καιρούς μαντεψιές του-345.000 ευρώ το χρόνο, ξεπερνώντας κατά πολύ το μισθό του Σαρκοζί και του Ομπάμα, ανέλαβε ρόλο Πυθίας και είπε να συνετίσει τους δημοσιογράφους και κατ’ επέκταση τους ταλαίπωρους πολίτες που αμφισβητούν την πολιτική Παπαδήμου.

«Αισθάνομαι ότι με την κυβέρνηση Παπαδήμου επικρατεί ύφεση, έχει κατακαθίσει ο κουρνιαχτός» δήλωσε ο κ. Παπούλιας, απαντώντας σε ερώτηση αν βλέπει να αποκαθίσταται το κλίμα εμπιστοσύνης της κοινωνίας απέναντι στο πολιτικό σύστημα, και συμπλήρωσε:

«Του γίνεται πόλεμος. Το βλέπω στις εφημερίδες με σχόλια που θα μπορούσαν να μην γίνονται, αφού όλοι δηλώνουμε και ζητάμε τα πολλά χρήματα από την Ευρώπη.»

Ο κ. Παπούλιας εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της χώρας λέγοντας ότι τα οικονομικά στοιχεία που έχει υπόψη του, δείχνουν ότι είναι καλύτερες οι συνθήκες για την αντιμετώπιση της κρίσης, καθώς επίσης και από το γεγονός ότι στις χριστουγέννιατικες διακοπές του στη Γερμανία, όπου επισκέφθηκε τα παιδιά του, διαπίστωσε ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό αρχίζουν να αναπτύσσονται και πρόσθεσε:
«Αφού ένας τεχνοκράτης σαν το κ. Παπαδήμο εμφανίζεται αισιόδοξος, θα πρέπει αυτή την αισιοδοξία να την συμμεριστούμε».
Τέτοιου επιπέδου ήταν οι μαντεψιές του ζάπλουτου-σε σχέση με τους συνταξιούχους αναπήρους πολέμου αγωνιστές- προέδρου της άθλιας μεταπολιτευτικής Δημοκρατίας.

Όπως έχουμε ξαναπεί ο Παπούλιας έχει χάσει το μέτρο και λειτουργεί σαν ηχηρό φερέφωνο της Τρόικας και του συστήματος.

Ντροπή! Τι άλλο να πεις για έναν πολιτικό οποίος μας δήλωσε, μετά το κράξιμο της 28ης Οκτωβρίου, ότι πολεμούσε τους Γερμανούς στα 12 του χρόνια!...


 

Παπαδήμος: Ο άνθρωπος που μαζεύει... συντάξεις!

 





Ψάχνοντας διάφορα στο Διαδίκτυο, έπεσα πάνω σε μια ερώτηση του Γιάννη Βαρουφάκη προς τον κ. Λουκά Παπαδήμο.
Συγκεκριμένα:
“Αν ο κ. Παπαδήμος πραγματικά πιστεύει ότι εμείς οι Έλληνες πρέπει να δράσουμε με γενναιότητα, αποδεσμευόμενοι από τα κεκτημένα μας, τον καλώ να δώσει το παράδειγμα.
Πώς; Παραιτούμενος από τη θέση του καθηγητή που κατέχει στο Τμήμα μου, σε κατάσταση αναστολής για πάνω από δέκα χρόνια, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσλάβουμε έναν νέο επιστήμονα για να διδάσκει τους φοιτητές μας.
Μπορεί να χάσει ένα ευτελές μέρος της σύνταξής του, όμως με αυτή την κίνηση θα καθιστούσε πειστικότερες τις προτροπές του προς τους υπόλοιπους.”

Επειδή το θέμα ήταν σοβαρό, τηλεφώνησα στον κ. Βαρουφάκη για να διασταυρώσω την ακρίβεια της πληροφορίας που είχα εντοπίσει.
Μου την επιβεβαίωσε και με πληροφόρησε πως τελικά ο κ. Παπαδήμος συνταξιοδοτήθηκε εφέτος, κρατώντας τη θέση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κενή για 13 ολόκληρα χρόνια, ώστε να εξασφαλίσει τη σύνταξη, μία από τις πολλές συντάξεις που θα έχει όταν με το καλό αποσυρθεί.
Είχαν δίκιο τελικά αυτοί που κατοικούσαν στα χώματα που πατάμε πριν 2.500 χρόνια, όταν έλεγαν πως χωρίς την ανδρεία (με την έννοια της γενναιότητας) καμία άλλη αρετή δεν μπορεί να κατακτηθεί από τον άνθρωπο.¨

Πηγή:kostasxan

 

Σχόλιο: Μπορεί να είναι σύμπτωση, αλλά και ο Σημίτης κράτησε τη θέση του καθηγητή στην ΑΣΟΕ... Νέα ή παλιά ήθη; Αρχές αρχόντων ή μικρότητες υποκειμένων; Η ιστορία θα δείξει εάν ο πολίτης αποφασίσει να τοποθετήσει ΟΛΟΥΣ τους κατεργάρηδες εκεί που τους αξίζει...

Δώδεκα θεωρίες συνωμοσίας για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση



 




Του Adrian Salbuchi

Οι παγκόσμιες οικονομικές ελίτ που κρύβονται πίσω από τις διάφορες κυβερνήσεις των ισχυρών κρατών του κόσμου, έχουν βάλει σκοπό την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
Υπάρχουν σήμερα 12 τουλάχιστον «σκανδάλες», που ίσως να πυροδοτήσουν τα γεγονότα που θα ολοκληρώσουν τους στόχους αυτών των ελίτ.
Πριν από μερικά χρόνια, η εφημερίδα Financial Times του Λονδίνου εξέφρασε αυτήν ακριβώς την άποψη, μέσω άρθρου του επικεφαλής συντάκτη διεθνών θεμάτων της, του Gideon Rachman. Το άρθρο, που δημοσιεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2009, είχε τίτλο «Έτοιμοι για μια παγκόσμια κυβέρνηση».
Τα ίδια ακριβώς σχέδια, αντηχούν και οι διάφοροι συμμετέχοντες στις συνεδριάσεις των Bilderberg, Council on Foreign Relations, της Τριμερούς Επιτροπής, ακόμη και αξιωματούχοι του Βατικανού.

Η μακροδιαχείριση του πλανήτη μας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί τακτικούς και στρατηγικούς σχεδιασμούς, εκ μέρους ενός απέραντου δικτύου δεξαμενών σκέψης, που συνδέονται με επίλεκτα πανεπιστήμια, ακαδημαϊκούς, λομπίστες, στελέχη των ΜΜΕ, και κυβερνητικούς αξιωματούχους, με άφθονη χρηματοδότηση από την παγκόσμια επιχειρηματική και τραπεζική ελίτ.
Υπάρχουν χρηματοπιστωτικές σκανδάλες, που διακινούνται με την ταχύτητα του φωτός, χάρη στην ηλεκτρονική επανάσταση, και εξαιτίας της οποίας ανεβάζουν ή κατεβάζουν τις αγορές, τα νομίσματα, ακόμη και ολόκληρα κράτη, μέσα σε διάστημα ωρών, ή και ημερών.
Υπάρχουν οικονομικές σκανδάλες, που κινούνται πιο αργά, αφού η κατασκευή αυτοκινήτων, αεροσκαφών, ενδυμάτων, κτισμάτων, κλπ. απαιτεί περισσότερο χρόνο.
Υπάρχουν πολιτικές σκανδάλες, συνδεδεμένες με το «δημοκρατικό σύστημα», που τοποθετούν κάποιους πολιτικούς σε θέσεις εξουσίας για ορισμένο χρονικό διάστημα.
Υπάρχουν οι πολιτισμικές σκανδάλες, που απαιτούν γενιές ολόκληρες για να εφαρμοστούν.
Η διαχείριση όλων των απαραίτητων διαδικασιών απαιτεί πρόληψη, και για αυτό υπάρχουν πάντα εναλλακτικά σχέδια Β, Γ, κλπ. που εφαρμόζονται όταν προκύψει ανάγκη.
Σήμερα, οι ελίτ χρησιμοποιούν ως όχημα για την επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, την παγκοσμιοποίηση.
Οι 12 παρακάτω σκανδάλες είναι συνδεδεμένες και διαπλεκόμενες μεταξύ τους, με ελαστικές και ευέλικτες τακτικές, αλλά σταθερές και άκαμπτες στην επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων τους.

1) Χρηματοπιστωτική κατάρρευση. Από το 2008, το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα ζει με μηχανική υποστήριξη.
Ο Ben Bernanke, ο Timothy Geithner, η Goldman Sachs, η CitiGroup, και η JPMorganChase, σε αγαστή συνεργασία με την Τράπεζα της Αγγλίας και την ΕΚΤ, αποκλείεται να κάνουν το οτιδήποτε για να στηρίξουν την οικονομία και να βοηθήσουν τους λαούς.
Απλά ρίχνουν τρισεκατομμύρια στις τραπεζικές ελίτ, επιβάλλοντας τον μύθο ότι κάποιες τράπεζες παραείναι μεγάλες για να καταρρεύσουν. Γιατί; Μα επειδή δεν είναι οι κυβερνήσεις που ελέγχουν και ρυθμίζουν τις ως άνω τράπεζες, αλλά το αντίστροφο.

2) Οικονομικές κρίσεις. Σήμερα βλέπουμε τον καταστροφικό ακραίο καπιταλισμό να γκρεμίζει τις εθνικές οικονομίες, και να τις μετατρέπει σε διεθνή σκλαβοπάζαρα, που θα ζήλευε ακόμη και ο Στάλιν. Η πραγματική μας οικονομία είναι ουσιαστικά ανέπαφη, αυτή που πάσχει είναι η ψεύτικη, η επίπλαστη οικονομία του τραπεζικού, χρηματοπιστωτικού, και κερδοσκοπικού τομέα.

3) Κοινωνικές αναταράξεις. Καταρρεύσεις στην Ελλάδα, στην Ιρλανδία, στην Πορτογαλία, στην Ισλανδία, στην Ιταλία, κλπ που θα πυροδοτήσουν λαϊκές εξεγέρσεις στην Αμερική και στην Αγγλία.

4) Πανδημίες. Ετοιμαστείτε για περισσότερες εκπλήξεις τύπου «γρίπης των χοίρων», που θα μας οδηγήσουν σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Μια καλή ευκαιρία δηλαδή, για να τοποθετηθούν τσιπάκια στα σώματά μας, και να δοκιμαστούν κάποιοι ευφυείς ιοί. Μπορεί άραγε να υπάρχουν ιοί που είναι επιλεκτικοί όσον αφορά σε φυλετικές και εθνολογικές ιδιαιτερότητες, και που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δραστική μείωση των πληθυσμών;

5) Παγκόσμια υπερθέρμανση. Όσο η παγκόσμια οικονομία μπαίνει σε φάση μηδενικής ανάπτυξης, οι οικονομικοί «κινητήρες» μετακινούνται από την ανάπτυξη προς την συστολή της κατανάλωσης. Μήπως οι επερχόμενοι φόροι άνθρακα, θέτουν τις βάσεις για έναν μελλοντικό απόλυτο έλεγχο της κοινωνίας;

6) Τρομοκρατικές επιθέσεις τύπου False Flag. Οι ελίτ χρησιμοποιούν αυτόν τον κρυφό άσσο, όποτε θέλουν να ξεκινήσουν κάποιες νέες κρίσεις για την επίτευξη των σκοπών τους. Μήπως θα δούμε κάποιες νέες επιθέσεις τύπου 9/11, για να δικαιολογηθούν κι άλλοι πόλεμοι, εισβολές, και γενοκτονίες; Μια πυρηνική έκρηξη, για παράδειγμα, πάνω από μια πόλη, για την οποία θα «φταίνε» οι εχθροί των παγκόσμιων ελίτ;

7) Γενικευμένος πόλεμος στην Μέση Ανατολή. Αυτήν την ώρα, ήδη υπάρχουν προετοιμασίες στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία, και επίθεσης στο Ιράν.

8) Οικολογικά-περιβαλλοντολογικά «ατυχήματα». Το πυρηνικό ατύχημα του Τσέρνομπιλ το 1986, ήταν η αρχή του τέλους της ΕΣΣΔ, αποδεικνύοντας σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και στους ίδιους τους Σοβιετικούς, ότι το καθεστώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί επιτυχώς τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις.
Κάτι ανάλογο έγινε και τον Απρίλιο του 2010 στον Κόλπο του Μεξικού (ΒΡ), και πιο πρόσφατα στην Φουκουσίμα της Ιαπωνίας. Ήταν όλα τυχαία;

9) Μια δολοφονία κάποιας σημαντικής παγκόσμιας πολιτικής ή θρησκευτικής προσωπικότητας, για την οποία θα κατηγορηθούν οι αντίπαλοι των ελίτ. Οι Mossad, CIA, και MI6, γνωρίζουν καλά αυτό το παιχνίδι.

10) Επίθεση σε κράτη παρίες. Ιράκ, Λιβύη… Ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος; Το Ιράν; Η Συρία; Η Βενεζουέλα; Η Βόρειος Κορέα;

11) Κάποιο στημένο θρησκευτικό συμβάν. Η ανάγκη των λαϊκών μαζών να βρουν κάποιο νόημα στη ζωή, καθιστά τους ανθρώπους εύκολα θύματα στημένων (Χολυγουντιανά) γεγονότων, εικονικής πραγματικότητας, τρισδιάστατων εφέ, κλπ που θα ενορχηστρώσουν μια δευτέρα παρουσία.

Μπορεί να δούμε μια ηλεκτρονικά προγραμματισμένη και μεταδιδόμενη μεσσιανική φιγούρα, η οποία όλως τυχαίως θα δρα σύμφωνα με τους στόχους των ελίτ. Σε μια τέτοια περίπτωση, ποιος θα τολμούσε να αντιταχτεί στη θέληση του ίδιου του Θεού;

12) Μια σκηνοθετημένη επαφή με εξωγήινους. Αυτό μπορεί ήδη να ετοιμάζεται. Εδώ και αρκετές δεκαετίες, μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας έχει προγραμματιστεί να πιστεύει στους εξωγήινους. Η τρισδιάστατη τεχνολογία μπορεί να στήσει μια προσγείωση διαστημόπλοιου στο γκαζόν του Λευκού Οίκου, τονίζοντας την «ανάγκη» για μια ενιαία εκπροσώπηση της ανθρωπότητας απέναντι στους εξωγήινους επισκέπτες. Τι άλλο χρειάζεται άραγε για να αποδεχτούμε μια παγκόσμια διακυβέρνηση;
Τι κοινό έχουν όλα τα παραπάνω; Η υπερθέρμανση, οι πανδημίες, η διεθνής τρομοκρατία, η οικονομική κατάρρευση, η παγκόσμια ύφεση, ακόμη και η επαφή με εξωγήινους;
Το κοινό τους στοιχείο είναι ότι δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από ένα μόνο κράτος, ή από κάθε κράτος ξεχωριστά. Άρα αυτό που χρειάζεται είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση!

Το 2012 θα πρέπει όλοι μας να είμαστε σε εγρήγορση, και να αντιληφθούμε επιτέλους ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα δείχνουν τα ΜΜΕ, ή όπως θέλουν κάποιοι να πιστεύουμε πως είναι…

Απόδοση: S.A.

Μας απειλούν με συσσίτια! Οι άνανδροι!





Αν καταλάβαμε καλά από τα πρωτοχρονιάτικα μηνύματα των κρατούντων, πάμε γραμμή για τα συσσίτια. ΟΛΟΙ!

Διότι ουδείς εχέφρων μπορεί να υποστηρίξει πως με τη «συλλογική προσπάθεια» στην οποία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κ. Παπαδήμος – και η οποία μεταφράζεται σε πειθήνια αποδοχή της βαριάς φορολογίας και των περικοπών – μπορεί να βγει το χρέος της χώρας.

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται με δραματικό τρόπο.

Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο η άρχουσα τάξη στάθηκε ανίκανη να διαχειριστεί επ’ ωφελεία της χώρας τη Νίκη και τον πλούτο της Εθνικής Αντίστασης και τη φήμη που είχε αποκτήσει το ελληνικό μεγαλείο σε όλον τον κόσμο, πράττοντας το ακριβώς αντίθετο:
Δεν απέτρεψε την εμφύλια σύρραξη, με αποτέλεσμα να μηδενιστεί η χώρα και να περάσει ο λαός πενήντα χρόνια μέσα στην ανέχεια και στον διχασμό.

Τι θα πει, κ. πρωθυπουργέ, «πρέπει να συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα την προσπάθεια»;

Ποιοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια; Διότι μέχρι σήμερα, το μόνο που συμβαίνει είναι να υποβάλλεται σε θυσίες ο λαός (οι οποίες – ό,τι και να λέτε και πήγαν και θα πάνε χαμένες, όπως δείχνουν οι αριθμοί), ενώ τόσο η προηγούμενη, όσο και η δική σας κυβέρνηση (που είναι η προηγούμενη) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

Και τι θα πει «για να μην μεταβληθεί η κρίση σε μια άτακτη, καταστροφική χρεοκοπία. Για να παραμείνουμε στο ευρώ. Για να επανέλθουμε σε τροχιά ανάπτυξης και να μειώσουμε την ανεργία»;

Αν εννοείτε πως στην περίπτωση που η κρίση μεταβληθεί σε άτακτη χρεοκοπία και φύγουμε από το ευρώ, θα φταίει το γεγονός πως δεν υπήρξε «συλλογική προσπάθεια», σας λέμε πως ΟΧΙ. Αν συμβούν όλα αυτά, υπεύθυνοι θα είναι αυτοί που σας παρέδωσαν την εξουσία και εσείς προσωπικώς.

Είναι άνανδρο να μην κάνεις τίποτε, ενώ γι’ αυτό ανέλαβες μια θέση και μετά να ρίχνεις τα βάρη στους άλλους, που ούτε κυβερνούν, ούτε σχεδιάζουν, ούτε γνώση των γεωπολιτικών συμφερόντων που αναπτύσσονται έχουν, ούτε να παρέμβουν σ’ αυτά μπορούν, ούτε βρίσκονται σε θέση ή διαθέτουν τις αναγκαίες γνώσεις για να σχεδιάσουν και να διαπραγματευτούν.

Αν είχατε κάποιο μήνυμα να στείλετε, αυτό έπρεπε να το στείλετε μόνο στον εαυτό σας.

Το ίδιο και ο κ. Παπανδρέου, που επιμένει να λέει ότι «καταφέραμε να στεκόμαστε όρθιοι».

Και ότι «όλοι μαζί» γίναμε «σοφότεροι», αποκτήσαμε «προσωπική και συλλογική αυτογνωσία» και πως «πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα».

Μιλάμε για τον πρώτο πληθυντικό που σκοτώνει. Διότι προσωπικά ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου ούτε έλαβε μέρος σε καμιά συλλογική προσπάθεια, ούτε αισθάνθηκε στο πετσί του τις συνέπειες της καταστροφικής πολιτικής του και της εκ μέρους του κατασυκοφάντησης της χώρας.

Από την στιγμή που ο κ. Παπανδρέου εξακολουθεί να είναι σε θέση, μετά από όλα αυτά, να στέλνει πρωτοχρονιάτικά μηνύματα, χωρίς να αισθάνεται την παραμικρή ανάγκη να απολογηθεί και χωρίς να έχει τιμωρηθεί, δεν μπορούμε να μιλάμε για αποκατάσταση της ηθικής και της δικαιοσύνης, που πρέπει να αποδοθεί.

Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι τι νόημα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη μια να ζητά υπεράσπιση των αδυνάμων και από την άλλη να υποστηρίζει πως γίνεται πόλεμος στον κ. Παπαδήμο, ένας πόλεμος, που όπως είπε, τον βλέπει «στις εφημερίδες με σχόλια που θα μπορούσαν να μην γίνονται»!

Πώς γίνεται δηλαδή να υπερασπίζεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγχρόνως και τους αδυνάμους και την κυβέρνηση Παπαδήμου, η οποία επιβάλλει τα μέτρα που πλήττουν τους αδυνάμους;

Δηλαδή, κ. Πρόεδρε, ποια είναι τα σχόλια «που θα μπορούσαν να μην γίνονται»;

Ότι ο κ. Παπαδήμος δέχθηκε να λειτουργεί με ένα υπουργικό συμβούλιο πενήντα ατόμων, οι σαράντα από τους οποίους είναι οι προηγούμενοι ανίκανοι;
Ότι δύο μήνες τώρα δεν έχει αλλάξει τίποτε, δεν έχει καν προχωρήσει το PSI;

Ότι το μόνο που ζητά (ο κ. Παπαδήμος) είναι θυσίες και πάλι θυσίες;

Ότι μόνο λόγια λέει κι’ αυτός για ανάπτυξη και ανάταξη και στην πράξη δεν έχει λάβει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ προς αυτήν την κατεύθυνση;

Και τι είναι αυτά περί Ιταλίας που επίσης αντιμετωπίζει δυσκολίες, αν και η κυβέρνησή της έχει λιγότερα μέλη; Τι προβλήματα έχει η κυβέρνηση της Ιταλίας και δεν τα ξέρουμε; Ότι κάτι είπε ο Μπερλουσκόνι;

Δικαιολογεί δηλαδή ο Πρόεδρος αυτό το πρωτοφανές αίσχος, αυτό το απίστευτο συνονθύλευμα ανικάνων και φιλοδόξων;

Ακατανόητα πράγματα που δείχνουν ότι έχουν ανάψει στο φουλ οι μηχανές για διάσωση των καταστροφέων της χώρας, στους οποίους σύντομα θα προστεθεί και ο κ. Παπαδήμος.

Επίσης, δεν αντιλαμβανόμεθα σε ποιον απευθύνθηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλος όταν, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» διεκτραγώδησε την κατάσταση που θα επικρατούσε στη χώρα, αν επιστρέφαμε στη δραχμή.

Όπως είπε, τα πρώτα χρόνια θα βρισκόμασταν σε αληθινή κόλαση, καθώς «θα παρουσιαστούν σημαντικές ελλείψεις σε καύσιμα, πρώτες ύλες, ακόμη και σε αγροτικά προϊόντα. Τα σχολεία, τα νοσοκομεία και γενικά οι δημόσιες υπηρεσίες θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στη λειτουργία τους. Ελλείψει καυσίμων, ο στρατός και η αστυνομία δεν θα μπορούν να κινούν τα οχήματα».

Προειδοποίησε επίσης ότι σε τέτοιες ανώμαλες καταστάσεις, αυτοί που κυρίως χάνουν είναι οι πολλοί και οι αδύνατοι, ενώ αυτοί που επωφελούνται είναι οι λίγοι επιτήδειοι.

Σωστά. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο η χώρα οδηγήθηκε στον εμφύλιο και στο τέλος επικράτησαν οι μαυραγορίτες και οι συνεργάτες των κατακτητών.

Αλλά και… λάθος! Διότι δεν επικρατούν σήμερα οι ίδιες συνθήκες από πλευράς βιοτικού επιπέδου του λαού και ενημέρωσης.

Οπότε, κ. Προβόπουλε, θα χάσουν μεν οι πολλοί και οι αδύνατοι, αλλά κάποιοι μπορεί να χάσουν το κεφάλι τους.

Αφήστε, λοιπόν, όλοι σας τις κινδυνολογίες, διότι δεν αντιλαμβανόμαστε σε ποιους απευθύνεται αυτή η ομοβροντία του τύπου… μέτρα, δυσκολίες, αμάν έρχεται πάλι η τρόικα και τι θα κάνουμε.

Αφήστε όλοι σας τα περί ανάγκης συλλογικότητας (δηλαδή «πληρώστε και μη μιλάτε») και πείτε μας ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!

Διότι μέχρι στιγμής ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Οι πολιτικοί και οι οικονομικοί παράγοντες της χώρας δεν αρκεί να μιλούν γενικά και αόριστα για συλλογικότητες (δηλαδή… πληρώστε) και μελλοντικές ελπίδες.
Οφείλουν να πουν τώρα τι έχουν σχεδιάσει να κάνουν άμεσα.

Θα βγουν στο εξωτερικό να εξηγήσουν τις δυνατότητες της χώρας χωρίς να την συκοφαντούν;

Θα παραπέμψουν τους συκοφάντες για εθνική προδοσία;

Θα φέρουν επενδύσεις (κανονικές, όχι αυτές για τις οποίες μιλούν στις συναντήσεις τους ο Παπαδήμος και ο Χρυσοχοΐδης);

Θα δεσμευτούν οι κινδυνολογούντες σε κάτι χωρίς – για μια φορά – να αναμιγνύουν τον λαό;

Τι θα κάνουν; Θα διαπραγματευτούν καλύτερα, θα βγάλουν πετρέλαια, θα ζητήσουν πίσω τα κλεμμένα αρχαία από τα οποία κόβουν μονέδα οι δανειστές μας, θα πουλήσουν σήμερα (χθες) τον ήλιο στους Γερμανούς που τον χρειάζονται, θα υιοθετήσουν επιτέλους την τακτική του μαστίγιου και του καρότου, βάζοντας στο τραπέζι ακόμη και τις γερμανικές οφειλές;

Θα καταλάβουν ότι η λύση του οικονομικού προβλήματος της Ελλάδας περνά μέσα από την ενεργειακή αυτοτέλεια της Γερμανίας, η οποία έχασε δύο παγκοσμίους πολέμους επειδή έμειναν από βενζίνη τα άρματά της – οπότε, σε καιρό ειρήνης και με δεδομένο ότι μέχρι το 2020 θα κλείσουν τα ευρισκόμενα σε γερμανικό έδαφος πυρηνικά εργοστάσια, υπάρχει κίνδυνος να μείνουν από ενέργεια τα εργοστάσιά της;

Επί όλων αυτών δεν ακούσαμε τίποτε. Οι μεγάλοι οικονομολόγοι και οι μεγάλοι τεχνοκράτες το έχουν ρίξει στην ανάγκη για κοινωνική συνοχή και φιλανθρωπία.

Την ώρα που είναι βέβαιο πως μόνο πολιτική λύση (σε συνδυασμό με σοβαρά μέτρα ανάταξης) μπορεί να δοθεί στο πρόβλημά μας, ακούμε τα ίδια και τα ίδια.

Το Πρόγραμμα «Ήλιος», στο οποίο αναφέρθηκε και πάλι ο Σόιμπλε πρωτοχρονιάτικα, εξακολουθεί να καρκινοβατεί.

Η Κύπρος ανακοινώνει τα σημαντικά αποτελέσματα από τις έρευνες για φυσικό αέριο και εμείς, χρόνια μετά, είμαστε ακόμη στο «Θα βγάλουμε πετρέλαια».

Η έννοια της διαπραγμάτευσης και της άσκησης πίεσης έχει εξαφανιστεί.

Καμιά υπόσχεση ότι θα μπουν επιτέλους στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τα μεγάλα θέματα της Ελλάδας: Οι εξοπλισμοί και η μη εφαρμογή της Συνθήκης της Λισαβόνας, ο τεράστιος όγκος λαθρομεταναστών και το κόστος για την ελληνική οικονομία (έχουν βουλιάξει τα νοσοκομεία μας), οι γερμανικές οφειλές που είναι απόλυτα νόμιμο να διεκδικηθούν.

Ο άνθρωπος (Παπακωνσταντίνου), που εξαιτίας του ανέβηκε τεχνητά το έλλειμμα της χώρας, είναι υπεύθυνος για τα πιο σοβαρά θέματα της χώρας – το Πρόγραμμα Ήλιος και τα Πετρέλαια.

Είναι δυνατόν ο άνθρωπος που έλαβε ενεργά μέρος στον μηδενισμό της χώρας να την αγαπά και να αγωνίζεται γι’ αυτήν, έχοντας την ευθύνη των πιο κρίσιμων τομέων;

Ο άνθρωπος (Παπανδρέου) που είναι ο κατ’ εξοχήν υπεύθυνος για τον μηδενισμό της χώρας δια της συκοφάντησής της, στέλνει στους «διεφθαρμένους» μηνύματα… ενότητας και συλλογικής προσπάθειας.

Και ο πρώην σύμβουλος αυτού του καταστροφέα, είναι σήμερα πρωθυπουργός της χώρας.

Όλοι μαζί, μας απειλούν ότι θα πάμε στα συσσίτια. Αντί να διαπραγματευτούν με τους ξένους, απειλούν τον λαό τους.

Οι άνανδροι!

Ο ΣΙΟΥΦΑΣ (ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΩΝ ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...!!!



 

ΘΡΑΣΟΣ και ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ... ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...!!!

Τα μάθατε Έλληνες τα νέα;;;
Να, μέχρι και ο... Σιούφας έχει μετά τον πολιτικό του "θάνατο", φιλοδοξίες...!!!
Ο χειρότερος Πρόεδρος που πέρασε ποτέ από την Βουλή, άλλη μια "γκροτέσκα φάτσα" της πολιτικής --εδώ ξεπερνάει και τον Πετσάλνικο--,
όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, σε συνάντησή του με τον Καραμανλή του εκμυστηρεύθηκε ότι:
Ναι μεν δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές, γιατί δεν θέλει ούτε να τον βλέπει ο Σαμαράς, όμως θα ήθελε να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας...!!!

Θράσος και αναίδεια μπροστά στον Καραμανλή που ενδεχομένως να θέλει να είναι Υποψήφιος Πρόεδρος, προφανώς για να τον προκαταλάβει ο "πονηρός βλάχος"...!!!
Ίσως να φέρει την πολιτική ηθική και νομιμότητα στο πολιτικό σύστημα, για τα όσα έχει "διαπράξει" ως Πρόεδρος της Βουλής και ενδεχομένως επειδή τα παιδιά του υπήρξαν Δικηγόροι των ληστρικών εισπρακτικών εταιρειών...
Άντε να το δούμε και αυτό --όχι για τίποτα άλλο-- αλλά για να πάρει σειρά και ο... Ροντούλης...!!!
πηγή:politiko safari 

Καμμένος -> 108.000.000 ευρώ θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός για 3 υποβρύχια που σταμάτησαν και δεν έχει μπει βίδα



Panos Kammenos
Δέν έχει ιδέα ο πρωθυπουργός συκοφάντες και λασπολόγοι γιά την παραγγελιά του 5ου υποβρυχίου από τους Γερμανούς, ούτε για τα 108.000.000 ευρώ που θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός για...
τα 3 υποβρύχια που σταμάτησαν και δεν έχει μπεί βίδα, ούτε τον Εμμανουήλ γνωρίζει ούτε το Άκη ούτε τον Μάκκα....παλιάνθρωποι θα σας τα ψάλει ο Παπούλιας πάλι..................

Τravel-Νικητιάδης…



Ρεπορτάζ: Θάνος Κολοβός
Ας συμφωνήσουμε σε κάτι… Τα ταξίδια των πολιτικών σε διάφορες χώρες μπορεί να πραγματοποιούνται με χρήματα που εκταμιεύονται από τον κρατικό κορβανά αλλά «γίνονται» για εθνικούς σκοπούς και προβολή της χώρας στο εξωτερικό.
Ας επισημάνουμε, όμως και κάτι άλλο: Το ηθικό μέρος του ζητήματος. Κατά πόσο είναι αποδεκτό –εν έτη 2011 και 2012- οι υπουργοί και οι υφυπουργοί να δέχονται να εισπράττουν για τα «πληρωμένα» ταξίδια και την ημερήσια αποζημίωση, που μπορεί να δικαιούνται βάση νόμου, ωστόσο λαμβάνουν σε περίοδο οικονομικής ύφεσης.
Τη στιγμή που οι πολίτες βάζουν πλάτη όπως επιτάσσουν οι καιροί και «διατάζουν» οι πολιτικοί άρχοντες της χώρας, εγείρεται αν μη τι άλλο ηθικό ζήτημα από τις αποζημιώσεις που έλαβε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Γιώργος Νικητιάδης, για τα ταξίδια του στο εξωτερικό.
Η zougla.gr έχει στη διάθεσή της πληθώρα στοιχείων που προκαλούν το λαϊκό αίσθημα. Ενδεικτικά, επιλέγουμε να αναφερθούμε στα ταξίδια που έκανε ο κ. Νικητιάδης το τελευταίο τρίμηνο του 2011.
Στις 2 Οκτωβρίου 2011 ο κ. Νικιτιάδης μαζί με τον κ. Σταύρο Δαλιάκα (Ειδικός Σύμβουλος), τον κ. Χρήστο Πετρέα (ειδικό επιστημονικό συνεργάτη) και τον κ. Ιωάννη Βερμισσώ (Δημοσιογράφο, υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Τουρισμού) ταξίδεψαν στο Βερολίνο για να συμμετάσχουν στο 17ο World Route Development Strategy Summit 2011 καθώς ο υφυπουργός θα ήταν και επίσημος ομιλητής στο τμήμα Travel&Tourism.

Δείτε το έγγραφο

Το συνολικό κόστος του ταξιδιού ήταν 3.758 ευρώ και στην απόφαση έγκρισης της δαπάνης που υπογράφει ο ίδιος ο κ. Νικιτιάδης παρατηρούμε εκτός από τα έξοδα των αεροπορικών εισιτηρίων και των διανυκτερεύσεων υπάρχει και το ποσό των 280 ευρώ που αντιστοιχεί στην αποζημίωση του υφυπουργού για τις δυο μέρες του ταξιδιού. Δηλαδή 140 ευρώ η ημέρα.
Στις 6 Οκτωβρίου 2011 ο κ. Νικιτιάδης «εξέδραμε» μέχρι την Κρακοβία της Πολωνίας για να υπογράψει πρωτόκολλο τουριστικής συνεργασίας με τον Υπουργό Τουρισμού της Πολωνίας.
Αλλά ακόμη και σε αυτό το ταξίδι της μιας ημέρας, το οποίο κόστισε συνολικά 3.005 ευρώ, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού πήρε 140 ευρώ ως αποζημίωση. Νόμιμο; Ναι. Ηθικό και αναγκαίο; Μάλλον όχι…
Στις 9 Οκτωβρίου 2011 ταξίδεψε στο Παρίσι όπου συμμετέχει ως ομιλητής στην ημερίδα που διοργάνωσε το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Μαζί του ήταν πάλι ο κ. Ιωάννης Βερμισσώς. Παρέμειναν στην «πόλη του Φωτός» τρεις ημέρες, ενώ το συνολικό κόστος του ταξιδιού έφθασε τα 2.980 ευρώ.
Μέσα σε αυτά τα έξοδα συμπεριλαμβάνονται και 420 ευρώ που πήρε ο υφυπουργός ως αποζημίωση για τις τρεις μέρες «ταλαιπωρίας» στο Παρίσι.

Δείτε το έγγραφο


Το επόμενο ταξίδι πραγματοποιήθηκε στις 7 Νοεμβρίου στο Λονδίνο προκειμένου ο υφυπουργός να επισκεφθεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως, τηWorld Travel Market.
Οι ημέρες μετακίνησης συμπεριλαμβανομένων των ημερών ταξιδιού είναι τρεις και το κόστος ανήλθε στα 1365 ευρώ. Σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε 420 ευρώ που εκταμιεύθηκαν για την προσωπική αποζημίωση του κ. Νικιτιάδη. Σύνολο 1785 ευρώ.
Στις 30 Νοεμβρίου σειρά είχε η Ισπανία και η Βαρκελώνη προκειμένου ο υφυπουργός με τον κ. Ευάγγελο Καλκατζάκο (Εξωτερικός Συνεργάτης, ειδικός σε θέματα τουριστικής επικοινωνιακής πολιτικής) να επισκεφτούν τη Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού «EIBTM-The Global Meeting & Incentives Exhibition». Το συνολικό κόστος του ταξιδιού για την μια μέρα ανήλθε στα 2.155 ευρώ. Ο κ. Νικητιάδης εισέπραξε 140 ευρώ ως δικαιούχος της ημερήσιας αποζημίωσης.
Στο τελευταίο ταξίδι του Γιώργου Νικιτιάδη για το 2011 ήτανε στην Κωνσταντινούπολη για την συμμετοχή του στο 2Ο Seatreade Winter Cruise Forum. Το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων και των διανυκτερεύσεων καλύφθηκαν από τους διοργανωτές του συνεδρίου. Το ελληνικό Δημόσιο δεν πλήρωσε για τη συγκεκριμένη μετακίνηση και διαμονή του υφυπουργού. Ωστόσο ο κ. Νικητιάδης έλαβε συνολική αποζημίωση 420 ευρώ για τρεις ημέρες. Δηλαδή, 140 ευρώ την ημέρα…
Δείτε το έγγραφο

πηγή:zougla.gr