Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

Οι απατεώνες-κλεφτες των ιντερνετ καφέ του Αμπιτζαν

Το αληθινό πρόσωπο των απατεώνων της Ακτής του Ελεφαντοστού ... περνούν τις μέρες τους στα ιντερνετ καφε του Αμπιτζάν  μόνο για να κλέψουν τα χρήματά σας ...
Ποτέ μην στέλνετε χρήματα σε κάποιον που είχατε μια επαφή από το διαδίκτυο ... Ποτέ μην αποδέχεστε μια εμπορική συναλλαγή που απαιτεί ένα ένταλμα μέσω Western Union ή MoneyGram.
Μερικοί από αυτούς ζουν μαζί μας .... ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Ελβετία, Ισπανία, Ρωσία, Σουηδία, Νορβηγία ...
Πολλoί από αυτούς είναι στο χώρο του θεάματος, μουσικοί, τραγουδιστές, κλπ .
Άλλοι στον κόσμο του αθλητισμού, κυρίως ποδόσφαιρο 
Ο Muncher, έκανε μια έρευνα για να ανοίξει τα μάτια των πιθανών θυμάτων του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο .'Ολοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι περνούν τις ημέρες τους και τα βράδια στο cyber cafe του Αμπιτζάν για την συντριπτική πλειοψηφία των entreux ... επιχείρησή τους για να κλέψουν τόσα πολλά χρήματα στο διαδίκτυο μέσω διαφόρων μορφών απάτης: λαχειοφόρο αγορά, κληρονομιά, επιχειρηματική πρόταση, οι θέσεις εργασίας στον Καναδά ή το Ηνωμένο Βασίλειο, έκκληση για βοήθεια, φιλανθρωπία, αλλά και μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής ή συναντήσεις.
Με δική τους ομολογία, κερδίζουν έως και 3.000 ευρώ την ημέρα!
Δεν έχουν καμία πρόθεση να σταματήσουν, θέλουν να κάνουν τη μεγάλη ζωή .
Αυτός είναι ο στόχος της επιχείρησης, είναι μεταξύ 16 και 30 ετών, αλλά ξεκινούν από 12 ή 14 χρόνια ... ονομάζονται «βοσκός», είναι ο νέος πλούσιος. Εκατομμύρια έρχονται σε Δυτική Αφρική μέσω της Western Union μέσα από αυτές τις προσοδοφόρες απάτεςCYBERCAFE 1.jpg
πηγή:Youtube

Τρεις σούπερ τροφές κατά του πονοκεφάλουΟι τροφές που βάζουν τέλος στον εφιάλτη πολλών ανθρώπων..
Τρεις σούπερ τροφές κατά του πονοκεφάλου
Είναι από τις πιο συχνές παθήσεις και μάλιστα μπορούν να μας χαλάσουν όλη την μέρα αλλά και περισσότερες. Ο λόγος φυσικά για τον πονοκέφαλο από τον οποίο δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μην έχει υποφέρει έστω και μία φορά. Οι αιτίες του αμέτρητες, από παθολογικές μέχρι ψυχοσωματικές, και οι θεραπείες του ακόμα περισσότερες. Εμείς σας έχουμε τρεις σούπερ τροφές, οι οποίες δρουν κατά του πονοκεφάλου. Βάλτε τις στη διατροφή σας, και βρείτε την υγειά σας!
1. Ω3 λιπαρά: Αν ο πονοκέφαλος που σας ταλαιπωρεί οφείλεται σε φλεγμονή, τότε είναι απαραίτητο να καταναλώσετε Ω3 λιπαρά. Αυτά βρίσκονται άφθονα στο σολομό, στις σαρδέλες αλλά και στο λιναρόσπορο.
2. Καρπούζι: Ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, που είναι και η εποχή του, είναι ένας άριστος τρόπος να αντιμετωπίσουμε τους πονοκεφάλους από την αφυδάτωση και τον ήλιο. Εκτός φυσικά από το νερό, το οποίο είναι η κύρια πηγή ενυδάτωσης του οργανισμού, υπάρχουν και πολλές τροφές που είναι άριστες πηγές, όπως, εκτός από το καρπούζι, οι ντομάτες και τα αγγούρια. Επιπλέον, το νερό σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά περιέχει μεγάλες ποσότητες μαγνησίου το οποίο φροντίζει για την ενυδάτωση του οργανισμού.
3. Σπανάκι: Μπορεί να μην αποτελεί αγαπημένη τροφή μιας και οι περισσότεροι έχουμε παιδικά τραύματα με την μαμά μας να μας κυνηγάει για να φάμε σπανακόρυζο που έκανε καλό, αλλά το συγκεκριμένο λαχανικό έχει πραγματικά ευεργετικές ιδιότητες. Συγκεκριμένα, είναι πλούσιο σε ριβοφλαβίνη η οποία δρα κατά της ημικρανίας.

πηγή:queen
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget