Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Μυστικές συναντήσεις του Αϊζενχάουερ με εξωγήινους!

 

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντουάιτ Αϊζενχάουερ είχε μυστικές συναντήσεις με εξωγήινους!

Μυστικές συναντήσεις του Αϊζενχάουερ με εξωγήινους!
Αυτό υποστηρίζει ένας πρώην σύμβουλος του αμερικανικού Πενταγώνου, ο Τίμοθι Γκουντ.
Ο Αϊζενχάουερ συναντήθηκε με τους εξωγήινους σε μια απομακρυσμένη αεροπορική βάση στο Νέο Μεξικό το 1954.
Ο 34ος πρόεδρος των ΗΠΑ διοργάνωσε την «επίσκεψη» των UFO μαζί με πράκτορες του FBI, στέλνοντας τηλεπαθητικά μηνύματα στο διάστημα τα οποία «έπιασαν» τα ραντάρ των εξωγήινων.
Οι δύο πλευρές τελικά συναντήθηκαν τρεις φορές στη βάση Χόλομαν, ενώπιον «πολλών μαρτύρων».
Ο Γκουντ είναι ακαδημαϊκός και διετέλεσε σύμβουλος του αμερικανικού Κογκρέσου και του Πενταγώνου. Τους ισχυρισμούς του διατύπωσε πρώτη φορά δημοσίως στο BBC.
Υποστήριξε, μάλιστα, ότι πολλές κυβερνήσεις ανά τον κόσμο έχουν τακτικές επαφές με εξωγήινους, εδώ και δεκαετίες.
Στην εκπομπή του βρετανικού δικτύου αποκάλυψε και τις συναντήσεις του Αϊζενχάουερ με τους εξωγήινους.
Προσέθεσε δε, ότι ήταν γνωστή η πεποίθηση του Αμερικανού προέδρου για την ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες.
Προς υποστήριξη των ισχυρισμών του ανέφερε ότι ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο οποίος φέρεται να απέκρυξε εμφάνιση UFO κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο, είχε συζητήσει με τον Αϊζενχάουερ πώς να χειριστούν το ζήτημα των UFO από κοινού.

πηγή:newsbomb

Ετοίμαζαν χούντα στην Ελλάδα οι ΗΠΑ


Ένα έγγραφο – βόμβα από τα μυστικά αρχεία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb.gr.

Ετοίμαζαν χούντα στην Ελλάδα οι ΗΠΑ
Ένα έγγραφο – βόμβα από τα μυστικά αρχεία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb.gr. Πρόκειται για το «Μνημόνιο» από τον Ντένις Κλιφτ, μέλος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, προς το βοηθό του Προέδρου, για θέματα Εθνικής Ασφάλειας (Σκόουκροφτ).
Ουάσινγκτον 1 Οκτωβρίου 1976
Η CIA έχει υποβάλλει (το μνημόνιο) ανταποκρινόμενη στο αίτημά μας για αξιολόγηση των πρόσφατων για σχεδιασμό πραξικοπήματος στην Ελλάδα (Tab A ημερομηνίας 30 Σεπτεμβρίου 1976).
Η εκτίμηση καταλήγει στα εξής συμπεράσματα:
1. Οι συνωμοσίες για πραξικόπημα εναντίον του Καραμανλής είχαν ενδημικό χαρακτήρα από το 1974, αλλά τώρα πρέπει να το λάβουμε πιο σοβαρά υπόψη, γιατί η πολιτική του Καραμανλή για το Αιγαίο, θεωρείται από πολλούς υπερβολικά «μαλακή» έναντι της Τουρκίας.
2. Δύο διαφορετικές παρατάξεις – οι μοναρχικοί και οι νομιμόφρονες στη χούντα- μπορεί να συνωμοτούν μαζί.
Αριστεροί, υπό τον Παπανδρέου, είχαν επικοινωνήσει με τους συνωμότες, αλλά από τις τρεις φατρίες αυτή του Παπανδρέου, αντιπροσωπεύει τη μικρότερη απειλή.
3. Οι μοναρχικοί έχουν επικοινωνήσει με το Βασιλιά Κωνσταντίνο και προφανώς αυτός έχει εγκρίνει μια συνωμοσία για τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο.
4. Η κυβέρνηση Καραμανλή σε γενικές γραμμές είναι ενήμερη για την πιθανότητα πραξικοπήματος, αλλά δεν πιστεύει ότι το εγχείρημα είναι πιθανό σύντομα (δεν έχουν αποχαρακτηριστεί δύο γραμμές)




πηγή:newsbomb

Διαδραστικό ταξίδι στο σύμπαν μ΄ένα κλικ.

Κάντε το!



Διαδραστικό γράφημα με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης.

Αλλάζετε οπτική γωνία, παρακολουθείτε τις τροχιές και τις θέσεις των πλανητών και αστερισμών κάθε εποχή, με κλικ επάνω σε κάθε κουκίδα αστεριού βλέπετε ποιό είναι, παγώνετε την εικόνα για καλύτερη παρατήρηση, αλλάζετε θέση από την γή στον ήλιο και ξανά, το μεγενθύνετε η το απομακρύνετε κ.α.
Kαταπληκτικό!


Πατήστε εδώ για να αρχίσετε το ταξίδι solarsystemscope

Ανοιχτή επιστολή προς κο Σόιμπλε


 Μισθοί - Συντάξεις και τιμές αγαθών

Εξοχώτατε Κύριε Υπουργέ,
Άκουσα από τα ΜΜΕ ότι σκοπόν έχετε να φέρετε στην Ελλάδα τα επίπεδα μισθών-συντάξεων, στα επίπεδα Βαλτικών χωρών (Εσθονίας), και Βαλκανικών χωρών (Βουλγαρίας-Αλβανίας, κλπ.).
Ξεχνάτε όμως ότι οι τιμές των αγαθών και προ’ι’όντων στην Ελλάδα ευρίσκονται στα επίπεδα Γερμανίας ή και υψηλότερα.

Οι τιμές του αγαθού που λέγεται ΦΩΣ , (στην Ελλάδα το λέμε

ΔΕΗ), έρχονται κάθε δίμηνο Ευρώ 900,00 (με το τέλος ακινήτων), σε κάθε οικογένεια, ενώ στην Εσθονία και Βουλγαρία, έρχονται στους καταναλωτές, μάξιμουμ 50,00 Ευρώ.

Οι τιμές στα SUPERMARKETS στην Ελλάδα, είναι τόσο υψηλά, που για να γεμίσει το καροτσάκι της νοικοκυράς, θέλει 250 Ευρώ, ενώ στην Εσθονία και Βουλγαρία θέλει 50,00 Ευρώ.

Η τιμή των καυσίμων στην Ελλάδα είναι Ευρώ 1,75 το λίτρο, ενώ στην Εσθονία-Βουλγαρία είναι 0,75 Ευρώ το λίτρο.
Τα επίπεδα των φόρων στην Ελλάδα, είναι χιλιαπλάσια υψηλότερα από τις Βαλτικές ή Βαλκανικές χώρες.

Τούτου δοθέντος, σαν οικονομολόγος που είσθε, πρέπει να καταλάβετε και εξισώσετε τα επίπεδα μισθών- συντάξεων, με τα επίπεδα τιμών αγαθών, προ’ι’όντων, και φόρων.
Αφού επιτύχετε μείωση τιμών των αγαθών, και άλλων προ’ι’όντων, τότε το συζητάμε για μισθούς-συντάξεις, αφού θέλετε εσωτερική υποτίμηση.

Εδώ και τώρα εσωτερική υποτίμηση και στις τιμές!!
Οι τιμές των φόρων –κατά μέσο όρο- είναι για τους Έλληνες

Ευρώ 5,000.00 ετησίως, ενώ για Εσθονούς και Βούλγαρους-Ρουμάνους, είναι 100.00 Ευρώ.
Η ανισότητα αυτή συντάξεων- τιμών αγαθών- και φόρων, ανάγεται στην ειδικότητα του ψυχιάτρου, είναι για τρελοκομείο, και φρενοκομείο, και είναι απαράδεκτη για Οικονομολόγο του δικού σας διεθνούς κύρους και επιπέδου.

Όλη αυτή η κατάσταση οδηγεί σε ψυχίατρο-οικονομολόγο!!!
Οι δικοί μας πολιτικοί έχουν έλλειμμα φρενών.

Στη Ελλάδα για υπουργούς οικονομικών έχουμε συνταγματολόγους, κοινωνιολόγους, δικηγόρους, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, και φαναρτζήδες, που φέρνουν όλη αυτή τη τρελοκατάσταση, μαζί με τους «ειδικούς» της τρόικα εδώ.
Απευθύνομαι σε σας, διότι σαν μέλος της Ευρωζώνης, αυτή η τρελοκατάσταση και ανισότητα επιρρεάζει το κοινό μας νόμισμα.

Απευθύνομαι σε σας, διότι σαν μέλος της Ευρωζώνης, και με τη δραστηριότητα που επιδεικνύετε, έχετε αναλάβει σαν αρμόδιος.
Οικονομολόγος, τη θεραπεία της φρενοβλαβούς Ελληνικής Οικονομίας.

Η περίπτωση της Ελλάδος είναι για φρενοκομείο, και χρειάζεται ψυχίατρο-οικονομολόγο διεθνούς κύρους.
Επί τούτοις διατελώ,

Με εκτίμηση
Αντώνης Γρυπαίος Διεθνολόγος
 
πηγή:tromaktiko

"Ανεξάρτητοι Έλληνες"

 Η ιδρυτική διακύρηξη του κινήματος του Πάνου Καμμένου

Η ιδρυτική διακύρηξη με μια καινοτόμο διαδικασία προτάθηκε και ψηφίστηκε απο 196.400 Έλληνες μέσω του Facebook.
Όλο το κείμενο:


"Οι Έλληνες πολίτες που συναντηθήκαμε τα τελευταία δυο χρόνια, αντιμετωπίζοντας την επίθεση της Νέας Τάξης πραγμάτων μέσω μνημονίων, εθνικής ταπείνωσης και βίαιης οικονομικής επίθεσης στην Ελληνική οικογένεια, συμφωνήσαμε να ιδρύσουμε πολιτικό φορέα με το όνομα «Ανεξάρτητοι Έλληνες».
Ο φορέας αυτός:
1. Καθιστά αδιαπραγμάτευτες τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας, της λαϊκής κυριαρχίας, της πρόταξης του εθνικού συμφέροντος, της τήρησης του Συντάγματος και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
2. Απαιτεί την κατάργηση του μνημονίου και αρνείται να δεχτεί το επαχθές, παράνομο χρέος που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια.
3. Απορρίπτει την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την κατάργηση του Έθνους-Κράτους.
4. Απαιτεί την κατάργηση κάθε ασυλίας αξιωματούχων, βουλευτών και υπουργών για εγκλήματα που διέπραξαν κατά του Ελληνικού λαού και της Δημόσιας περιουσίας. Απαιτεί την τιμωρία των καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και την δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.
5. Εγγυάται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας σε σχέση με: α) Τον καθορισμό των Ελληνικών ΑΟΖ. β) Την διεκδίκηση των οφειλόμενων από την Γερμανία αποζημιώσεων και των κατοχικών δανείων.
6. Κατοχυρώνει την ισονομία, ισότητα, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Προστατεύει την Ελληνική οικογένεια και τον πολίτη από την επίθεση των αγορών.
Πιστεύουμε στο πολίτευμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και επιδιώκουμε στην ενίσχυση και επέκταση των θεσμών της, με άμεση συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων.
Πιστεύουμε στις αξίες και την διαχρονικότητα της Ορθοδοξίας. Αναγνωρίζουμε την προσφορά της στο Έθνος και ταυτόχρονα εγγυόμαστε το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας και του ατομικού αυτοπροσδιορισμού σε κάθε πολίτη.
Πιστεύουμε στην Ενωμένη Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας, όπου όλα τα κράτη-μέλη είναι ισότιμα, διατηρώντας την εθνική τους υπόσταση και αξιοπρέπεια και αρνούμαστε τις λογικές και πρακτικές, που την έχουν μετατρέψει σε όχημα συμφερόντων των πιο ισχυρών χωρών και του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος.
Πιστεύουμε στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και ταυτόχρονα αρνούμαστε την εξάρτηση που οδηγεί στην διεθνή απομόνωση και στερεί από τη χώρα άλλες γεωπολιτικές συμμαχίες.
Πιστεύουμε σε μια ορθολογική ανάπτυξη με κυρίαρχο μοχλό την ελεύθερη αγορά, όπου το παραγόμενο προϊόν κατανέμεται δίκαια. Αγορά που δεν υπονομεύεται και δεν συκοφαντείται από την σημερινή οικονομική τρομοκρατία, των τοκογλύφων και των καιροσκόπων.
Τα παραπάνω προτάθηκαν από 196.400 Ελληνίδες και Έλληνες μέσω του διαδικτύου και αποτελούν τον αρχικό κορμό και την ιδεολογική βάση του κινήματος των πολιτών και θα διαμορφωθούν στη συνέχεια από ανοιχτές διαδικασίες συμμετοχικής δημοκρατίας και διαλόγου.
24 Φεβρουαρίου 2012

"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Γ. Βαρουφάκης: Τα μνημόνια είναι η λογική της σίγουρης πτώχευσης [video]

 



Ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης μιλά στο Κουτί της Πανδόρας για όλα αυτά που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει ο εφιάλτης των Ελλήνων και έχουν στοιχειώσει έναν ολόκληρο λαό. Χρεοκοπία, στάση πληρωμών, τράπεζες, καταθέσεις, η αδιέξοδη και λανθασμένη συνταγή των...Μνημονίων, τα κυβερνητικά λάθη, η έξοδος από το ευρώ, καθώς επίσης και τι θα σημάνει για τη δημόσια περιουσία η αποπληρωμή των δανείων σύμφωνα με το Αγγλικό Δίκαιο.