Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Πόσα λεφτά έφαγαν τελικά οι σύμβουλοι του κ. Παπανδρέου;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Με την ευκαιρία της αποκάλυψης περί της αμοιβής Αθεμπίγιο, μήπως μπορούμε να πληροφορηθούμε αν εξακολουθεί να πληρώνεται η στρατιά ξένων «σοφών» που ο κ. Παπανδρέου είχε προσλάβει και εγκαταστήσει στο Μαξίμου προκειμένου να αναδιοργανώσουν το πρωθυπουργικό γραφείο, το κράτος και δεν ξέρω τι άλλο;

Διότι, ως γνωστόν – ή μήπως όχι; - αυτοί απέκτησαν μισθό από την πρώτη στιγμή και με νομοθετική ρύθμιση.
Και επίσης θα θέλαμε να μάθουμε: Τι έγινε; Το αναδιοργάνωσαν το… τιμημένο ή όχι ακόμη;

Βέβαια, το ποσό που έλαβε ο κ. Αθεμπίγιο θεωρήθηκε αμελητέο για το διαμέτρημά του από τους… large της ψωροκώσταινας.

Τι ψυχή έχουν 180 ψωροχιλιάρικα;

Ότι μπορεί να αντιστοιχούν σε 600 έκτακτες εισφορές για τα φτωχόσπιτα αυτών που διέπραξαν το έγκλημα να βάλουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους, ούτε που το σκέπτονται.

Αλλά και πάλι, πού να το φανταστούμε όταν τον περασμένο Ιούνιο, εν χορδαίς και οργάνοις ο πολύς Αθεμπίγιο παρουσίαζε την πρότασή του για την ανάπλαση του Ελληνικού – που μάλιστα, όπως μας σέρβιρε ο κ. Παπακωνσταντίνου μαζί με το ποσό της αμοιβής του, δεν είναι δεσμευτική για τον ιδιώτη που θα το αναλάβει.
Μια πρόταση έκανε ο άνθρωπος (72% πράσινο, 15% δρόμοι και 12% δόμηση), μην την πάρουμε τοις μετρητοίς.

Και τι πρόταση! Ό,τι πρέπει για τους μνημονιακούς καιρούς. Ακόμη και… υπογειοποίηση της παραλιακής περιλαμβάνει! Τέτοια ανεδαφικότητα!
Από εκεί και πέρα, τίποτε το εξαιρετικό – οποιοσδήποτε μπορούσε να κάνει ανάλογες προτάσεις και με πολύ λιγότερα λεφτά: Τόσα σπίτια (6.500) με τόσους κατοίκους (15.000), μεταφορά μέρους των υπουργείων (σκεφθείτε να πληρώνουμε και μεταφορικά), συνεδριακό και εμπορικό κέντρο, καλλιτεχνικό κέντρο, γραφεία, πανεπιστήμιο και κέντρο έρευνας (εδώ τα κλείνουμε, ήθελε κι’ άλλα) και μουσείο (ενώ αυτό του Ηρακλείου παραμένει για έκτο χρόνο κλειστό).

Η πρόταση περιλαμβάνει και ολίγη από πράσινη ενέργεια με εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στις ταράτσες – γιατί ως γνωστόν πρέπει κάποτε να γίνουμε και Δανία του Νότου.
Όπως αποδεικνύεται, ο άνθρωπος κάτι έπρεπε να πει για να δικαιολογήσει τον μισθό του. Τόσον καιρό βολοδέρνει εδώ γύρω.

Από την (προεκλογική) ΔΕΘ του Σεπτεμβρίου 2009 μας είχε απειλήσει ότι θα μας τον φορτώσει ο κ. Παπανδρέου.
Τότε που μας έλεγε πως το πρότυπό του είναι το οικονομικό και κοινωνικό μοντέλο της Δανίας.

Στη συνέντευξη Τύπου εκείνης της χρονιάς άρχισε το «παραμύθι Αθεμπίγιο».
«Πριν από δύο εβδομάδες τον πήρα στο τηλέφωνο», μας είχε πληροφορήσει, προσθέτοντας ότι βρισκόταν σε συνεννόηση μαζί του για τη δημιουργία μιας Διεθνούς Επιτροπής Προσωπικοτήτων!

Διότι, όπως μας είπε (ο Παπανδρέου) ότι του είπε (του Αθεμπίγιο) «αύριο ο ελληνικός λαός ενδέχεται να μου δώσει την εντολή και θέλω τη δική σου σοφία, εμπειρία και γνώση, μαζί βεβαίως πάντα με ικανούς Έλληνες ειδικούς, για να δούμε τα θέματα της χωροταξίας, δασών, πόλεων. Και μου είπε ναι. Και μου έχει πει και ονόματα και χρονοδιαγράμματα»!
Είναι να τρελαίνεται κανείς με τι παρίστανε ότι ασχολείται (ο Παπανδρέου)!

Τον Αύγουστο του 2010 ο Αθεμπίγιο μας είχε συστήσει… θεραπεία αδυνατίσματος της Αθήνας με γκρέμισμα κτιρίων σε υποβαθμισμένες περιοχές.
Άλλωστε, μας γυροφέρνει εδώ και χρόνια. Από το 2006 όταν είχε έλθει στην Ελλάδα, προσκεκλημένος του ΙΣΤΑΜΕ και είχε πει ότι η Αθήνα χρειάζεται «έξυπνες, ελαφρές λύσεις» και περισσότερους ελεύθερους χώρους, περισσότερα πάρκα και πλατείες - χώροι οι οποίοι, όπως μας είπε, θα προέκυπταν από την κατεδάφιση παλαιών κτιρίων.

Πηγαίναμε ολοταχώς προς την συμμετοχή ιδιωτών και στη χρεοκοπία, αλλά ο κ. Παπανδρέου είχε… συνεργασία μαζί του (με τον Αθεμπίγιο, για να μην ξεχνιόμαστε) στο γραφείο του στη Βουλή, στις 9 του περασμένου Φεβρουαρίου.

Η εμμονή με τον Αθεμπίγιο καταντά αρρωστημένη. Δεν είχε προλάβει να εκλεγεί (ο Παπανδρέου) και στις 11 Οκτωβρίου του 2009, τον κάλεσε μαζί με πέντε υπουργούς (Χρυσοχοΐδη, Ρέππα, Μπιρμπίλη, Γερουλάνο, Μπατζελή) σε μια εκδρομή με πούλμαν στην Ηλεία – που επίσης θα την αναμόρφωναν!

Την επομένη, 12 Οκτωβρίου, Παπανδρέου και Αθεμπίγιο επισκέφθηκαν τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, προαναγγέλλοντας την αξιοποίησή τους αλά… Βαρκελώνη.

Με όλα αυτά, να κάνουμε τον σταυρό μας. Πάλι φτηνά την βγάλαμε!

Πιο ακριβά πρέπει να μας έχει κοστίσει εκείνη η άλλη επιτροπή ξένων σοφών, που διορίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2010 και έστυψαν το μυαλό τους για να μας πουν πώς θα οργανωνόταν η υπό την κ. Βάρτζελη γενική γραμματεία του πρωθυπουργού.

«Ως τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμη», μας ενημέρωνε η προπαγάνδα στα τέλη του Νοεμβρίου του 2010.
Και μας υπενθύμιζαν τα ονόματα των σοφών που τα σκέφθηκαν όλα αυτά για τη σωτηρία μας:

Kevin Featherstone, Καθηγητής Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών στην Έδρα Ελευθέριος Βενιζέλος και Διευθυντής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE, Richard Parker, Λέκτορας Δημόσιας Πολιτικής, Σχόλη Διακυβέρνησης,Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, Roger Wilkins, Γενικός Γραμματέας της Γενικής Εισαγγελίας της Κυβέρνησης της Αυστραλίας, Ειδικός Σύμβουλος του πρώην Αυστραλού Πρωθυπουργού, Kevin Rudd, Leif Pagrotsky, Βουλευτής, πρώην Υπουργός Βιομηχανίας & Εμπορίου, Σουηδία, Jeoff Mulgan, τ. Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού, Γραφείου Πρωθυπουργού, Ηνωμένο Βασίλειο, υπό τον αρχικό συντονισμό του τότε υπουργού Επικρατείας Χάρη Παμπούκη.

Τι έκαναν όλοι αυτοί; Μα ασχολήθηκαν «με τη δομική αναμόρφωση των υπηρεσιών του γραφείου του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, την αποτελεσματικότερη λειτουργία των κυβερνητικών οργάνων, την κατάρτιση κώδικα δεοντολογίας Υπουργικού Συμβουλίου και την αλλαγή κανονισμού του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και την αξιολόγηση και θεσμοθέτηση των διαδικασιών επιλογής στελεχών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης»!
Δηλαδή, να τρελαίνεσαι!

Ειδικά με τον Παγκρότσκι, θαμώνα του Συμποσίου της Σύμης, αρθρογράφου του χρηματοδοτούμενου από τον Σόρος προπαγανδιστικού μηχανισμού μαζικής παραγωγής άρθρων Project Syndicate, που στην… προηγούμενη ζωή του προωθούσε συγκροτήματα ποπ μουσικής και έδινε μάχες για να ενταχθεί η Τουρκία στην ΕΕ. Και τον Ουίλκινς που έψαχνε για γενοκτονία στο Κόσοβο, δικαιολογώντας τους βομβαρδισμούς. Και τον Μάλγκαν, του ιδίου φυράματος, που είχε κάνει για ένα φεγγάρι και… βουδιστής μοναχός!

Όλα αυτά, με το αζημίωτο. Τον Μάρτιο του 2010, ο κ. Ραγκούσης εξασφάλισε τους «ευρωπαϊκού επιπέδου» μισθούς τους με τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο σύστημα επιλογής διευθυντών στο Δημόσιο.
Σύμφωνα με την τροπολογία, «ο πρωθυπουργός θα μπορεί να συγκροτεί σε περιόδους κρίσης επιτροπές σοφών, για θέματα κατεπείγουσας και μείζονος εθνικής σημασίας. Θα μπορεί να αναθέτει απευθείας σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα την παροχή υπηρεσιών ή την εκπόνηση μελετών, ενώ θα μπορεί να συγκροτεί επιτροπές και ομάδες εργασίας, ενδεικτικά για θέματα οργάνωσης και στρατηγικού σχεδιασμού, δημοσιονομικά και χρηματοοικονομικά θέματα, καθώς και θέματα θεσμών και νομιμότητας του δημόσιου βίου. Οι αμοιβές θα ορίζονται με κοινή απόφαση πρωθυπουργού και υπουργού Οικονομικών και θα είναι σύμφωνες με το κοινοτικό δίκαιο»!
Η τροπολογία ψηφίστηκε πανηγυρικά από όλους τους όψιμους αμφισβητίες, την ώρα που αποφασιζόταν να μην μεταβούν εύζωνοι στην παρέλαση της Ν. Υόρκης για την 25η Μαρτίου, για… λόγους οικονομίας!

Όλοι αυτοί άρχισαν να συνεδριάζουν (και να πληρώνονται), οπότε, τον Δεκέμβριο του 2010 μας ενημέρωσαν πως… θέλουν κι’ άλλους!
Έπρεπε, λέει, να δημιουργηθεί μια ακόμη… task force, με… επτά νέες διευθύνσεις – «μονάδες», ώστε να λειτουργήσει καλύτερα το Μέγαρο Μαξίμου! Σύνολο, 150 άτομα!
Αμέσως άρχισε η προπαγάνδα περί… νέας δομής του πρωθυπουργικού γραφείου (ούτε το… ΝΑΤΟ να ήτανε)!
Και αποκτήσαμε:

Μονάδα Διοίκησης και Οργάνωσης (45 υπάλληλοι) με τρία τμήματα.

Μονάδα Συντονισμού Ειδικών Προτεραιοτήτων (4 υπάλληλοι).

Μονάδα Παραγωγής Πολιτικής (16 υπάλληλοι). Αυτή ήταν η… καλύτερη. Με τμήματα Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας, Πράσινης Ανάπτυξης, Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας για τα προβλήματα των ευαίσθητων πληθυσμιακών ομάδων και τη… δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, Κράτους και Θεσμών, Παιδείας και Πολιτισμού.

Μονάδα Επικοινωνιακού Σχεδιασμού με 13 άτομα και τρία τμήματα, μεταξύ των οποίων και… Διαχείρισης Κρίσεων!

Μονάδα Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου με 12 υπαλλήλους και τέσσερα τμήματα.

Μονάδα Καινοτόμων Πολιτικών, με 11 υπαλλήλους.

Μονάδα Σχέσεων με την Κοινωνία, με 10 υπαλλήλους και τέσσερα τμήματα.

Τέλος, μια και αποκαλύφθηκε πως ούτε οι άμισθοί είναι… άμισθοι, να μνημονεύσουμε και τον Τομάζο Παντόα Σκιόππα, που τον προσλάβαμε τον Αύγουστο του 2010 και έφαγε κι’ αυτός μπόλικους μισθούς πριν τον καλέσει κοντά του ο Κύριος.

Μήπως μπορεί κάποιος εκ των βουλευτών να καταθέσει ερώτηση ζητώντας να μάθει:
1.Πόσο μας έχουν κοστίσει οι σύμβουλοι του κ. Παπανδρέου αυτά τα δύο καταστροφικά χρόνια.

2.Αν εξακολουθούν να πληρώνονται εις υγείαν των κορόιδων.

3. Αν συμβουλεύουν (λέμε τώρα) και τον κ. Παπαδήμο.

4.Αν ο κ. Παπανδρέου τους πήρε μαζί του για να τον συμβουλέψουν πώς θα καταστρέψει το ΠΑΣΟΚ και την Σοσιαλιστική Διεθνή.

5.Αν οι ασχολούμενοι με την κούρσα διαδοχής γνώριζαν τα ποσά των αμοιβών τους και παρ’ όλα αυτά ανέχονταν αυτήν την σχιζοφρενική κατάσταση.


Υ.Γ. Ενδέχεται να αποδειχθεί πως έφαγαν τόσα πολλά λεφτά, που θα μπορούσαμε να είχαμε γλιτώσει το χαράτσι μέσω ΔΕΗ!

Σύντομο σύγχρονο λεξικό του Έλληνα


 



Παραθέτουμε ακολούθως το λεξικό το οποίο θα πρέπει να έχετε υπ΄όψιν όταν παρακολουθείτε τα κανάλια των ΜΜ"Ε".

Είναι η λεγόμενη νέα, σύγχρονη γλώσσα των νεοταξιτών που χρησιμοποιούν ανά την υφήλιο οι δόλιοι εξουσιαστές και οι παπαγάλοι των ΜΜ"Ε" που θέλουν να μας καταδυναστεύσουν.

Η χρήση αυτού του λεξικού είναι απλούστατη. Όταν ακούτε να εκφέρουν τη λέξη, το μυαλό σας να πηγαίνει στην πραγματική ερμηνεία της λέξης. Το λεξικό δεν είναι ερμηνευτικό, απλώς βοηθάει να μεταφραστούν οι λέξεις από την σύγχρονη νεοταξίτικη γλώσσα στην ανθρώπηνη. Είναι ένας τρόπος να μην παλαβώσετε. Είναι ένας τρόπος να αντιστέκεστε.



Αντισημιτισμός – οποιαδήποτε αρνητική αναφορά στους Εβραίους ή οποιαδήποτε μη θετική αναφορά στους εβραίους.

Αντιφασισμός – μίσος σε οτιδήποτε Ελληνικό και Εθνικό.

Ανεξάρτητος Αναλυτής – έμμισθος προπαγανδιστής, ο οποίος εργάζεται για τα συμφέροντα της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ελίτ.

Ανεξάρτητος Παρατηρητής – συνώνυμο του ανεξάρτητου αναλυτή.

Ανοικτή Κοινωνία –συνώνυμο της δημοκρατικής κοινωνίας, αλλά με προεξάρχουσες αιχμές την πολυπολιτισμικότητα και την ανοχή.

Ανθρώπινα Δικαιώματα – κάποιες αφηρημένες έννοιες. Ουσιαστικά είναι το δικαίωμα του καθένα να εκφράζει την ομοφυλοφιλία του, την ιδιαιτερότητα του, τις ανωμαλίες του, την πολυπολιτισμικότητα του κλπ.

Αστυνομία – ένοπλες δυνάμεις για την προστασία της πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας, δηλ της ελίτ.

Αγορά/ες – ληστεία όλων από όλους.


Αντιπολίτευση – ομάδα από πολυάριθμους σύγχρονους πολιτικούς με επικεφαλής έναν πολύ-πολύ σύγχρονο πολιτικό.

Ανοχή – τερατοφιλία.

Δημοκρατική Κοινωνία – παρακμάζουσα κοινωνία, στην οποία έχουν επιβληθεί οι ούτω καλούμενοι δημοκράτες

Δημοκρατία – δημαγωγία, η δυνατότητα να εμπαίζεις τον λαό.

Διεθνισμός –μίσος για ό,τι εθνικό, μίσος για τον ιθαγενή λαό

Επενδύσεις – τα κύρια εργαλεία της οικονομικής εξαπάτησης.

Εθνικισμός – απεριόριστη αγάπη για το Έθνος σου.

Ελεύθερη Οικονομία – οικονομία με βάση την αγορά.

Ελευθερία – ασυδοσία, αρπαχτή, μίζα, ρεμούλα και εν γένει το δικαίωμα του λιμοκοντόρου να μην κάνει τίποτα χρήσιμο για την κοινωνία αλλά να απομυζά ότι μπορεί. Προεξάρχον στοιχείο: ο επίδοξος φορέας της ελευθερίας έχει μόνο δικαιώματα αλλά καμία υποχρέωση προς το κοινωνικό σύνολο και το δημόσιο συμφέρον απομένει κενή έννοια

Εξτρεμισμός – ανεξάρτητη σκέψη, δυσπιστία για τα ιδεολογήματα του νεοφιλελευθερισμού και του σοσιαλισμού.

Εξτρεμιστικός – αυτός που δεν υπόκειται στην κυρίαρχη ιδεολογία, ο ανεξάρτητος.

Εξτρεμιστής – ο άνθρωπος με την δική του γνώμη.

Ελίτ – αυτοί οι οποίοι διαθέτουν ταυτόχρονα και εξουσία και λεφτά.

Εκλογικό Σώμα – ποίμνιο, πρόβατα

Ενσωμάτωση στην Παγκόσμια Κοινότητα – άνισο εμπόριο με την Παγκόσμια Κοινότητα και τους υφισταμένους της, ξεπούλημα των φυσικών πόρων.

Ιδιωτικοποίηση – ληστεία κρατικού πλούτου.

Κομμουνισμός – οικονομικό και πολιτικό μοντέλο που εξοστρακίζει την ελεύθερη σκέψη και δεν πιστεύει στη ύπαρξη εθνών, γι΄ αυτό θέλει να καταστρέψει οτιδήποτε εθνικό.

Λαϊκισμος=σχεδόν κάθε προσπάθεια παρουσίασης της αλήθειας.

Λαϊκιστής=αυτός που προσπαθεί να ξεστομίσει την αλήθεια με λογια σταρατα.Ο χαρακτηρισμος συνήθως ακούγεται στα τηλεοπτικά πανελ ακυρώνοντας την ουσία των λόγων του “λαικιστή”

Ξένες Επενδύσεις – παγκόσμια εργαλεία των αγορών.

Ξενοφοβία – απέχθεια προς τους εχθρούς του Έθνους.

Μεταρρύθμιση – αυθαιρεσία της πολιτικής ελίτ που έχει ως αποτέλεσμα την οικονομική και κοινωνική δυσμένεια των λαϊκών στρωμάτων.

Ομοφυλοφοβία – άρνηση να γίνεις ομοφυλόφιλος ή να γίνουν τα παιδιά σου.

Οι εγκληματίες δεν έχουν εθνικότητα – τελετουργικό ξόρκι, το οποίο εκφράζει την χαρά της δολοφονίας ή βιασμού. Χρησιμοποιείται στα ΜΜΕ όταν οι μη Έλληνες σκοτώνουν ή βιάζουν Έλληνες.

Παγκόσμια Κοινότητα – ΗΠΑ και Ισραήλ

Παγκόσμια Τρομοκρατία – κίνδυνος για την Παγκόσμια Κοινωνία, τάση για απεγκλωβισμό από αυτήν.

Πολυπολιτισμός – καταστροφή του ιθαγενούς πολιτισμού, αντικατάσταση ενός ενιαίου εθνικού πολιτισμού με θρύψαλα από τους ξένους πολιτισμούς, πολτός πολιτισμών όπου εξαφανίζεται ο γηγενής πολιτισμός

Πανανθρώπινο/ς – αυτό που συμφέρει μόνο στους Εβραίους.

Πανανθρώπινες Αξίες – Δολάρια και Ευρώ

Πολιτική Ορθότητα – ένα από τα βασικά συστατικά της Ανοικτής Κοινωνίας. Ουσιαστικά είναι η απαγόρευση να ονομάζονται τα πράγματα με το όνομα τους (π.χ. δεν μπορείς: τον πούστη να λες πούστη, τον Έλληνα να λες Έλληνα, τον σκύλο να λες σκύλο, τον ανάπηρο να λες ανάπηρο, τον μαύρο να λες μαύρο κλπ).

Πολίτες – πολυφυλετικό κράμα, πολυπολιτισμικό εκλογικό σώμα. Μετά από την επικράτηση της δημοκρατίας, της ελεύθερης αγοράς και της ανοικτής κοινωνίας πρέπει οι Έλληνες να αντικατασταθούν από πολίτες.

Πολιτισμένη Ανθρωπότητα – στην στενή του έννοια είναι τα κράτη που υποστηρίζουν την πολιτική της παγκόσμιας κοινότητας. Η φράση «όλοι η πολιτισμένη ανθρωπότητα» χρησιμοποιείται όταν πρέπει να δικαιολογηθεί μια καταστροφική οικονομική ή εθνική πολιτική.

Σύγχρονος Πολιτικός – πολιτικός που είναι έτοιμος να υπακούσει σε ότι του λένε οι Εβραίοι. Έχει το δικαίωμα σε ασήμαντα ζητήματα να μην συμφωνεί με την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Το έγκλημα δεν έχει εθνικότητα – βλ. οι εγκληματίες δεν έχουν εθνικότητα.

Υπεύθυνος Πολιτικός – βλ. Σύγχρονος Πολιτικός.

Υπεύθυνη Αντιπολίτευση – βλ. αντιπολίτευση.

Φιλελευθερισμός – Τα ιδεολογήματα της δημοκρατικότητας, του διεθνισμού, της ανοχής, των δήθεν πανανθρώπινων αξιών. Όλα σε ένα.

Φιλελεύθερος – ο δήθεν δημοκρατικότατος, ο διεθνιστής, ο ανεκτικός και ο δήθεν ανθρωπιστής.

Φιλελεύθερες Αξίες – οι δήθεν πανανθρώπινες αξίες, δηλ οι αξίες έξω από τις εθνικές ή/και παραδοσιακές για το συγκεκριμένο λαό.

Φασισμός – στην πλατιά του έννοια ένα από τα παρακάτω: αντισημιτισμός, ομοφυλοφοβία, ξενοφοβία, εξτρεμισμός. Στην στενή του έννοια είναι ο πατριωτισμός των Ελλήνων.

Φασίστας – Έλληνας πατριώτης.


ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ

Ο Ευρωπαίος νεοφιλελεύθερος είναι ένα παράξενο ον. Δεν μπορεί να περιγραφεί εύκολα με δύο λόγια. Έχει αξίες και προτερήματα που δεν συνάδουν με τις αξίες ενός σκεπτόμενου ανθρώπου.

Π.χ. ο νεοφιλελεύθερος δεν θα ξοδέψει την ενέργεια του για την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών. Αντί αυτού προτιμά να νομιμοποιήσει τα ναρκωτικά, ισχυριζόμενος ότι αυτό «θα βοηθήσει στο να χρησιμοποιούν οι ναρκομανείς καθαρές σύριγγες» και ότι, στο κάτω-κάτω, τα ναρκωτικά είναι η «επιλογή» τους….

Ο νεοφιλελεύθερος δεν θα υπερασπιστεί ποτέ τις φυσιολογικές γυναίκες που θέλουν να γεννούν παιδιά και να τα μεγαλώνουν με την ησυχία τους, αλλά θα σταθεί δίπλα σε κάθε διεστραμμένο, σε κάθε ομοφυλόφιλο και σε κάθε άρρωστη φεμινίστρια και θα φωνάζει για τα «δικαιώματά» τους.

Ο νεοφιλελεύθερος δεν θα υπερασπιστεί τα παιδιά από διάφορους «σεξολόγους», αλλά θα προτείνει να κατεβεί η ηλικία της «σεξουαλικής αγωγής» από τα 16 στα 14. Δεν θα σταματήσει εκεί. Θα κάνει το πάν για να νομιμοποιήσει τους γάμους των ομοφυλοφίλων.

Ανάμεσα στους «εθνικούς» μας νεοφιλελεύθερους υπάρχουν άνθρωποι θύματα της προπαγάνδας, υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να σκέπτονται μόνοι τους, αλλά υπάρχουν και επαγγελματίες νεοφιλελεύθεροι, οι οποίοι οικονομούν πουλώντας αυτήν την μάστιγα στους Έλληνες.

Και οι πρώτοι και οι δεύτεροι είναι άξιοι μόνο λύπησης.
http://polemosgenel.blogspot.com

«Ή φεύγεις ή πεθαίνεις» – Οι 242 ημέρες ομηρείας του Κώστα Καραμανλή

 

«Ή φεύγεις ή πεθαίνεις» – Οι 242 ημέρες ομηρείας του Κώστα ΚαραμανλήΜε ευθεία απειλή δολοφονίας του εκδιώχθηκε από την εξουσία ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μετά από «ομηρία» 242 ημερών, αφ’ότου προειδοποιήθηκε ότι επίκειται η δολοφονία του λόγω της ανεξάρτητης ανάπτυξης ελληνορωσικών σχέσεων με επίκεντρο τους αγωγούς και της ελληνορωσική αμυντική συνεργασία.
Το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου 2009, ο τότε πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ, Προκόπης Παυλόπουλος του παρέδωσε τον φάκελο με τον εντοπισμό από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες (FSB) του σχεδίου δολοφονίας τους.
Από τότε, ως το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς όταν η ΝΔ έχασε στις εκλογές, βρισκόταν, σύμφωνα με το περιοδικό Crash, ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν «υπό ομηρεία».
Το περιοδικό αποκαλύπτει πώς ο πρώην πρωθυπουργός οδηγήθηκε σε πρόωρη έξοδο από το Μαξίμου. Στα μέσα Μαρτίου του 2009 διαμηνύεται τελεσιγραφικά στον ίδιο από «δυτικό κέντρο» μέσω διαύλου της FSB και της ΕΥΠ ότι «πρέπει να δρομολογήσει την άμεση έξοδό του από την εξουσία».
Το μήνυμα ήταν σαφές: «Φεύγεις τώρα. Είναι αδιανόητο χώρα μέλους της ΝΑΤΟ να έχει ανεξάρτητες σχέσεις με τη Ρωσία».
«Όλο εκείνο το διάστημα έζησα σε καραντίνα. Δεν πίστευα βεβαίως ότι θα δολοφονούσαν έναν πρωθυπουργό δυτικής χώρας», φέρεται να είπε, σύμφωνα με το περιοδικό, σε στενό του φίλο ο κ. Καραμανλής.
«Τα πάντα άλλαξαν στο καθημερινό πρόγραμμά μου. Δεν είπα τίποτα στη Νατάσσα αλλά κατάλαβε ότι ξαφνικά αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μέσα και γύρω από σπίτι».
ΠΗΓΗ: defencenet.gr

ΓΙΑΤΙ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ SHOPPING THERAPY??

 


To shopping therapy κάποιες φορές µπορεί να έχει βαθύτερες ρίζες απ' ό,τι νοµίζουµε. Πίσω από την καταναλωτική µανία κρύβεται ένας ολόκληρος αµυντικός µηχανισµός ενάντια στη µοναξιά, την απογοήτευση και την κοινωνική αποµόνωση.

Πιο κάτω μια κοπέλλα απαντά σε διάφορες ερωτήσεις δίνοντας μας σημαντικά στοιχεία για το όλο θέμα....



Πότε νιώθεις πιο έντονα την ανάγκη να βγεις για ψώνια;

Κάθε φορά που δεν έχω τι να κάνω. Ακόµα όµως κι αν έχω περάσει µια δύσκολη µέρα, µπορεί να βγω για ψώνια για να φτιάξει η διάθεσή µου.

Πώς νιώθεις για τα πράγµατα που αγοράζεις;


Όταν µου λένε «τι ωραίο φόρεµα!» ή «τι ωραία παπούτσια!», νιώθω ότι αποκτώ περισσότερη αξία.

Από πότε θυµάσαι τα υλικά αγαθά να αποτελούν µέσο ανακούφισης για σένα;


Ο πατέρας µου είναι ναυτικός. Όποτε επέστρεφε, όταν ήµουν µικρή, έφερνε πολλά δώρα και όταν ξαναέφευγε το µόνο που µου έµενε ήταν αυτά.

Μετά τα ψώνια πώς αισθάνεσαι;


Ενώ την ώρα που ψωνίζω νιώθω ικανοποίηση, µετά βλέπω ότι η ζωή µου δεν έχει βελτιωθεί κι έχω ξοδέψει χρήµατα σε πράγµατα που τελικά δεν χρειάζοµαι.

Τι πιστεύεις ότι χρειάζεσαι πραγµατικά για να γίνει η ζωή σου καλύτερη;


Ύστερα από έναν επώδυνο χωρισµό που πέρασα πριν από δύο χρόνια ζω µόνη. Θέλω έναν σύντροφο να µε καταλαβαίνει…



Το πρώτο βήμα για την αλλαγή


Συχνά κάποιοι µπορεί να χρησιµοποιούν τα υλικά αγαθά για να καλύψουν κάποιο συναισθηµατικό κενό. Για να σπάσει ο φαύλος κύκλος…


• Επιδοθείτε στο window shopping (βόλτα στις βιτρίνες) ή καθιερώστε την έρευνα αγοράς πριν ψωνίσετε. Έτσι µπορείτε να εκτονωθείτε οπτικά χωρίς να πλήξετε την τσέπη σας.


• Πριν βγείτε για ψώνια, φτιάξτε µια λίστα µε ό,τι χρειάζεστε πραγµατικά και αποφύγετε να έχετε µαζί σας πιστωτική κάρτα ή πολλά χρήµατα.

πηγή:κιρκη
• Επενδύστε στις σχέσεις µε τα αγαπηµένα σας πρόσωπα. Επιδιώξτε να βγείτε µαζί τους επιλέγοντας άλλες µορφές διασκέδασης, π.χ. έξοδο για φαγητό δίνοντας έµφαση στην επικοινωνία κ.λπ

7 «άλλες» πόλεις για ταξίδι στην Ευρώπη

 




Τάλιν, Εσθονία

Αν δεν θέλετε να ταξιδέψετε «μια από τα ίδια», αν ψάχνετε κάτι καινούριο αλλά ταυτόχρονα καλό, σας έχουμε τις λύσεις. Δείτε 7 πόλεις της Ευρώπης που δεν είναι πασίγνωστες αλλά διαθέτουν όλους τους καλούς λόγους για να τις επισκεφτείτε.





Μασσαλία, Γαλλία


Κάποτε είχε τη φήμη της πόλης με αυξημένη εγκληματικότητα. Από τότε η Μασσαλία έχει κάνει άλματα προόδου, με τέτοια επιτυχία μάλιστα που θα ανακηρυχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2013 (αφήνοντας πίσω της γνωστές γαλλικές πόλεις όπως Λιόν και Τουλούζ). Η Μασσαλία έχει πολλά να προσφέρει στον επισκέπτη, όπως ενδιαφέρουσες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ζωντανές υπαίθριες αγορές και φυσικά μεσογειακό κλίμα, ιδανικό για εξερευνήσεις στις βραχώδεις ακτές της. Εκεί βρίσκεται και το chateau του διηγήματος «Ο Κόμης Μόντε Κρίστο», ένα από τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της πόλης.


Τάλιν, Εσθονία


Η Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα του 2011 έχει αρχίσει δειλά-δειλά να ακούγεται όλο και παραπάνω στους ταξιδιωτικούς κύκλους. Κάτι πολύ φυσικό άλλωστε, αφού το Τάλιν τα έχει σχεδόν όλα. Ωραιότατη παλιά πόλη, πολυάσχολους δρόμους με πολλά μπαρ, καταστήματα και εστιατόρια, και πολύ φιλικούς κατοίκους. Αν πάντως, δεν σας αρέσει ο πολύς κόσμος αποφύγετε να πάτε τους καλοκαιρινούς μήνες που η πόλη κατακλύζεται από τουρίστες.


Δρέσδη, Γερμανία


Το Βερολίνο σίγουρα είναι μία ενδιαφέρουσα πόλη, όμως η Γερμανία κρύβει κι άλλες εκπλήξεις. Για παράδειγμα, η Δρέσδη, ακριβώς όπως και το Βερολίνο, προσελκύει πολλούς καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, κατά βάση λόγω των φτηνών ενοικίων και της ανοιχτόμυαλης κουλτούρας των πολιτών. Το παλιό μέρος της πόλης είναι γεμάτο επιβλητικά μπαρόκ κτίρια και παγκοσμίου κλάσης μουσεία. Επιπλέον, στο «καινούριο» μέρος της πόλης θα βρείτε πολύχρωμα avant garde οικοδομήματα, μερικά από τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα της χώρας και μία διαρκώς εξελισσόμενη καλλιτεχνική σκηνή.


Βερόνα, Ιταλία


Ποιός άλλος προορισμός μπορεί να συγκριθεί σε ρομαντισμό με την πατρίδα του γνωστότερου ζευγαριού στην ιστορία, του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας; Η Βερόνα κάθε χρόνο συμπεριλαμβάνεται στις περισσότερες λίστες των Ευρωπαϊκών πόλεων που «αξίζει να επισκεφτείτε». Μία καταπληκτική μίξη νέου και παλιού, με ιστορική αρχιτεκτονική, αμφιθέατρα και παραδοσιακές όπερες που συνυπάρχουν αρμονικά δίπλα σε μοντέρνες boutiques και σύγχρονα Michelin εστιατόρια. Όλα αυτά με πολύ λιγότερο συνωστισμό στους δρόμους, απ’ ότι για παράδειγμα στη Ρώμη. Ένα αξιοθέατο που ξεχωρίζει είναι το σπίτι της Ιουλιέτας, με το άγαλμα της γνωστής ηρωίδας να φέρνει τύχη σε όσα ζευγάρια την επισκέπτονται.


Σαλαμάνκα, Ισπανία


Η Ισπανία σίγουρα δεν υστερεί σε όμορφες πόλεις. Λογικό είναι λοιπόν, ο πολύς κόσμος να μην τις γνωρίζει όλες. Μια από αυτές είναι και η Σαλαμάνκα. Πρόκειται για μία γεμάτη ζωή φοιτητούπολη που διαθέτει ιστορία πολλών χρόνων και ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική. Εκεί θα βρείτε ένα μείγμα από μεσαιωνική γοητεία και αναγεννησιακή αισθητική, καθώς και μερικές από τις ομορφότερες πλατείες της Ισπανίας. Για να γνωρίστε από κοντά το «joie de vivre» της πόλης το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε κάποιο από τα πολλά πανέμορφα cafés, μπαρ και εστιατόρια της.


Πόρτο, Πορτογαλία


Οι περισσότεροι που επισκέπτονται την Πορτογαλία προτιμούν τη γνωστή Λισαβόνα. Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως, είναι ότι το Πόρτο είναι εξίσου όμορφο, χαρίζοντας στον επισκέπτη μια γεύση από αυθεντική Πορτογαλία. Το Πόρτο έχει εξελίχθη σε μία tres chic πόλη με πολύχρωμα και καλόγουστα κτίρια και ένα πανέμορφο λιμάνι. Παράλληλα παραμένει και μία από τις φθηνότερες πόλης της δυτικής Ευρώπης. Οπότε, αν θέλετε να γνωρίσετε την αυθεντική Πορτογαλική κουλτούρα και να δοκιμάσετε την ντόπια κουζίνα και μάλιστα σε καλές τιμές, τότε το Πόρτο αποτελεί μονόδρομο.


Βαρσοβία, Πολωνία


Οι ταξιδιωτικές μετοχές της Πολωνίας έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν εδώ και μερικά χρόνια. Συγκεκριμένα η Βαρσοβία, που είχε σχεδόν ισοπεδωθεί στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, έχει πλέον ανεγερθεί πλήρως. Η άψογα διατηρημένη παλιά πόλη, το Εβραϊκό γκέτο και οι φυλακές Pawiak είναι όλα μέρη που δεν θα έπρεπε με τίποτα να λείπουν από την ατζέντα μιας επίσκεψης στην πόλη. Συν τοις άλλοις, η Βαρσοβία κάθε άλλο παρά υστερεί σε πολιτιστικό επίπεδο. Δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να βρείτε μουσικά δρώμενα, θεατρικές παραστάσεις και art-house cinemas. Τέλος, η νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας της Πολωνίας είναι η πιο έντονη ολόκληρης της χώρας.

Πως να απαντάτε στα ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ των ΤΡΑΠΕΖΩΝ

 

Πως να απαντάτε στα ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ των ΤΡΑΠΕΖΩΝΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
- Τον κ. Παπαδόπουλο, παρακαλώ.
- Ο ίδιος.
- Αγκαθούρα από την Kleftobank.
- Αριθμό ταυτότητας και πατρώνυμο, παρακαλώ;
- Για ποιον λόγο;
- Γιατί σκοπεύω να σας κάνω μήνυση, κυρία Αγκαθούρα. Για παρενόχληση.
- Δεν είμαι υποχρεωμένη να σας δώσω τα στοιχεία μου.
- Δεν είμαι υποχρεωμένος τότε να σας απαντήσω. (κλείσιμο)

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
- Ο κ. Παπαδόπουλος;
- Εξαρτάται.
- Τι εννοείται «εξαρτάται»;
- Από το ποιος τον ζητεί.
- Συγγνώμη, αυτό δεν είναι το τηλέφωνο του κ. Παπαδόπουλου;
- Πιθανότατα. Ποιος τον ζητεί;
- Αγκαθούρα. Από την Kleftobank.
- Τότε δεν είμαι ο κ. Παπαδόπουλος.
- Μπορώ να μιλήσω στον κ. Παπαδόπουλο;
- Αμα θέτε, εγώ θα σας εμποδίσω;
- Με συγχωρείτε, τι συμπεριφορά είναι αυτή;
- Αν ξαναπάρεις, να δεις που θα την έχω χειροτερέψει.

ΣΑΔΟΜΑΖΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
- Τον κ. Παπαδόπουλο, παρακαλώ.
- Ο ίδιος.
- Από την Kleftobank τηλεφωνώ, κύριε Παπαδόπουλε, Αγκαθούρα.
- Α, υπέροχα.
- Σχετικά με το δάνειό σας..
- Ναι, τι έπαθε;
- Εχετε καθυστερήσει 6 ημέρες την πληρωμή του.
- Και μία σήμερα 7.
- Πότε υπολογίζετε ότι θα μπορέσετε να καταθέσετε το ποσό;
- Οταν το καταθέσω, θα το δείτε στον υπολογιστή σας.
- Πρέπει να μου πείτε μια ημερομηνία.
- Δεν θέλω να σας πω. Θα το δείτε κατατεθειμένο.
- Με συγχωρείτε, αλλά δεν είναι αυτή συμπεριφορά.
- Βρε, άντε μου στο διάολο, που θα μου μάθεις και συμπεριφορά, αλογομούρα.
- Η συνομιλία μας, κύριε Παπαδόπουλε, καταγράφεται και θα μεταβιβαστεί στους υπεύθυνους.
- Και πώς θα τους πεις ακριβώς, κούκλα μου; «Με είπαν ******* στο τηλέφωνο επειδή κάνω το επάγγελμα μιας *******ς»; (κλείσιμο)

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
- (Απαντάμε στο κινητό έχοντας δει το νούμε ρο τηλεφώνου) Ψησταριά το «Ωραίο Λιόπεσι», λέγεται;
- (Το κλείνει η Αγκαθούρα, σαστισμένη.)

GAY ACTIVIST ANTIMETΩΠΙΣΗ
- Τον κ. Παπαδόπουλο, παρακαλώ;
- Ο ίδιος.
- Αγκαθούρα από την Kleftobank.
- Aχ, κυρία Αγκαθούρα μου, συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να σας μιλήσω τώρα γιατί πεοθηλάζω και είμαι μπουκωμένος.

ΝΤΑΝΤΑΪΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
- Ο κ. Παπαδόπουλος;
- Ναι;
- Ο κ. Παπαδόπουλος;
- Ναι;
- Με ακούτε, κύριε Παπαδόπουλε;
- Οχι.

ΚΑΨΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
- Ο κ. Παπαδόπουλος;
- Σας ακούω.
- Αγκαθούρα από την Κleftobank.
- Καλησπέρα, κυρία Αγκαθούρα, σας περίμενα.
- Εγινε κάποια κατάθεση μήπως;
- Αχ, δυστυχώς, δεν πρόλαβα.
- Αύριο θα τα καταφέρετε;
- Να σας πω, τι φοράτε αυτή τη στιγμή;
- Συγγνώμη;
- Θα ήθελα να πάρετε το ακουστικό και να το ακουμπήσετε πάνω σας και σιγά-σιγά να το κατεβάσετε προς τα κάτω και μετά, με μία κίνηση, αργή, αλλά σταθερή, με τρυφερότητα και δυναμισμό συνάμα, να το σπρώξετε μέσα σας.
- Πώς μιλάτε έτσι, κύριε Παπαδόπουλε;
- Δεν είμαι ο Παπαδόπουλος, αλλά σε άναψα πουτ@νίτσ@, ε;


ΠΗΓΗ: allostyle.blogspot.com

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΨΟΦΙΜΙΑ...

 




«Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος θα ανακοινώσει την παραίτησή του και θα καλέσει και τους άλλους συναδέλφους του στο νομό να κάνουν το ίδιο επειδή «δεν έγινε τίποτα για τον τόπο μας»
Καλά, αυτά τα πασοκογομάρια πρέπει να μας θεωρούν πάααααααρα, μα πάαααααα πολύ μαλάκες!

Αφού πρώτα ψηφίσανε με χέρια και πόδια τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα, τα μακροπρόθεσμα και δε συμμαζεύεται και έστειλαν την Ελλάδα και τους Έλληνες στην κόλαση, πάνε τώρα να σώσουνε τα λοβοτομημένα κεφάλια με τεχνάσματα και επιχειρήματα του κώλου… Ότι και να κάνετε, ότι και να πείτε βρομιάρηδες στο σκαμνί θα καθίσετε και θα πείτε κι ένα τραγούδι… Πάρτε το επιτέλους χαμπάρι, ψοφίμια, ε ψοφίμια…
 
πηγή:Χάρρυ Κλυνν

Στο πειθαρχείο του θηριοτροφείου

 



Το όνειρο πολλών Ελλήνων ευρωλιγούρηδων ήταν και είναι να γίνουμε Γερμανοί. Γερμανοί δεν θα γίνουμε ποτέ. Διότι από χρόνια έχουμε γίνει Γερμανοί εργάτες. Οπως από χρόνια έχουν γίνει Ελληνες εργάτες και οι Γερμανοί εργαζόμενοι - το ίδιο περίπου χειμάζονται και στις δύο χώρες οι λαϊκές τάξεις· τηρουμένων των αναλογιών. Και στη Γερμανία ανθεί η ευέλικτη εργασία, και στη Γερμανία οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι αφήνοντας το «γερμανικό θαύμα» να το απολαμβάνουν κι εκεί οι αστοί με τη χρυσή ορδή των γκόλντεν μπόυς και των κάπο που τους ακολουθεί. Εκεί που όντως υπερέχουν από την Ψωροκώσταινα οι επίγονοι της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του Γερμανικού Εθνους κι όλων των Ράιχ που ακολούθησαν, είναι το πεδίο της Διοίκησης και της ευρυθμίας του κράτους. Πράγματι τη Ζήμενς, την Μπούντεσμπανκ και τις εκκολαπτόμενες Ειδικές Οικονομικές Ζώνες ανά την Ευρώπη, μόνον...
η («Γκόβερμεντ») Γκόλντμαν Σακς, οι Οίκοι Αξιολόγησης και η 504 Ταξιαρχία Ειδικών Δυνάμεων της USAF στο Αφγανιστάν μπορούν να τις συναγωνιστούν...
Οταν ο Αλέξανδρος (ο προπροπροπάππος του κ. Γκρουέφσκυ) επέστρεφε απ' την εκστρατεία του στις Ινδίες με προορισμό τη Βαβυλώνα, έκανε το λάθος να περάσει το στράτευμά του μέσα από την έρημο της Γεδρωσίας. Ερημος από τις πιο άγριες η Γεδρωσία, και οι στρατιώτες, Μακεδόνες, νότιοι Ελληνες -τακτικοί και μισθοφόροι- Πέρσες, όλοι πέθαιναν σωρηδόν από τη δίψα. Κάποια στιγμή ένας στρατιώτης πλησιάζει τον κοντό Μακεδόνα γιο του Φίλιππου και του προσφέρει με το κράνος του νερό που είχε αντλήσει από μια λακκουβίτσα. «Δεν φθάνει για όλον τον στρατό» του είπε ο Αλέξανδρος κι έχυσε το νερό στο χώμα.

Το ίδιο ακριβώς κάνει και η κυρία Διαμαντοπούλου. Πηγαίνει κάθε μέρα στα σχολεία, όπου τουρτουρίζουν τα παιδάκια λόγω έλλειψης πετρελαίου θέρμανσης, και ξεπαγιάζει μαζί τους. Στη συνέχεια σπεύδει σε άλλα σχολεία, όπου δεν έχουν παραλάβει ακόμα σχολικά βιβλία και απαγγέλλει στους μικρούς μαθητές από στήθους Πίνδαρο, τον Παιάνα, τον Ακάθιστο Υμνο κι ό,τι άλλο τέλος πάντων μπορεί να εμψυχώσει τα βλαστάρια του έθνους για να αντέξουν τις διαδικασίες διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ...

(Πάντως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, η κυρία Αννα plus Διαμαντοπούλου βρίσκεται σε στενές επαφές με τον κ. Τσάκα, προκειμένου να εξασφαλισθεί πετρέλαιο Κατακώλου για όλα τα παιδάκια της επικράτειας).

Αθεμπίγιο.

ΣΤΑΘΗΣ Σ. από enet μοντάζ Γρέκι