Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Requiem aeternam dona eis, Domine (= αιωνία ανάπαυση δώσε τους, Κύριε)...

 



Από τον Βασίλη Μπόνιο
Αθήνα- Μάρτιος 2012
Η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να είχε το τίτλο το «Το τέλος μιας ιστορίας».
Κάτι σοσιαλιστικά κουφάρια χωρίς περιεχόμενο έδωσαν για τελευταία φορά ένα ρεσιτάλ υποκρισίας που αφορά πλέον μόνο τους ίδιους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι...
τα τελευταία λεπτά της ομιλίας του Βενιζέλου τα παρακολουθούσαν από τη web.TV του κινήματος μόλις 200 άτομα.
Η μεγαλύτερη υπηρεσία που θα μπορούσαν να προσφέρουν στον τόπο είναι να μας ζητήσουν συγνώμη και να εξαφανισθούν στα έγκατα των πολυτελών επαύλεων των χορηγών τους.
Eίναι πρόκληση ν’ ακούς από τον Βενιζέλο για παράδειγμα να ζητάει «δουλειά, δουλειά, δουλειά» από τους ανέργους συμπολίτες του που περιμένουν στην ουρά του Άουσβιτς της ΔΕΗ, για να πληρώσουν το χυδαίο χαράτσι που ο ίδιος εμπνεύστηκε.
Άει σιχτίρ πολιτικοί αριβίστες που στογγυλοκαθήσατε στις πολυθρόνες της εξουσίας και το μόνο που κάνατε είναι να υπηρετήσετε σαν υπάκουες οδαλίσκες τους νταβατζήδες της διαπλοκής.
Αυτό κάνετε ακόμη και σήμερα, ως την τελευταίας σας αναπνοή υπερασπίζεστε τη διαπλοκή, παραδοσιακή και πιο νέα. Τους παλαιούς και τους νέους νταβατζήδες.
Η μόνη σας φροντίδα ήταν ο προσωπικός πλουτισμός, οι σπουδές των παιδιών σας στα βρετανικά και αμερικανικά κολλέγια, το βόλεμα του προσωπικού σας κομματικού στρατού.
Το πόσο ευτελισμένοι είστε αποδείχθηκε περίτρανα στην υπόθεση της Siemens.
Aνθρωπάκια που σπεύδατε να πάρετε εκατομμύρια και οικοσυσκευές από τον Χριστοφοράκο.
Ανθρωπάκια που ξεπουλήσατε τη χώρα –παρεούλα με τη ΝΔ-για τις μεγάλες αρπαχτές του «Αθήνα 2004».
Ανθρωπάκια που ανεχθήκατε από το παρακράτος της διαπλοκής να διορίζει τους Προέδρους του ΟΠΑΠ και άλλων οργανισμών οι οποίοι στη συνέχεια υπηρέτησαν με θρησκευτικό φανατισμό τα στρατόπεδα των νταβατζήδων.
Ενώ είστε βουτηγμένοι ως το λαιμό στο βαθύ κράτος της διαπλοκής έρχεστε με αναφορές στο «σοσιαλιστικό» παρελθόν και στον Ανδρέα Παπανδρέου να παγιδεύσετε για μια ακόμη φορά τους ψηφοφόρους.
Αρνείσθε να δείτε τις εκατομμύρια ανοιχτές παλάμες που σας κάνουν το σήμα του οριστικού αποχαιρετισμού. Κακό του κεφαλιού σας.
Requiem aeternam dona eis, Domine (= αιωνία ανάπαυση δώσε τους, Κύριε)...









πηγή:sibilla

Π.Καμμένος:ποιός του έδωσε στοιχεία για τα cds

Χειρότερα δεν γίνεται...

 


από sibilla