Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

Το Facebook του σωσία του Βενιζέλου

Το Facebook του σωσία του Βενιζέλου

Το βίντεο με τον τραγουδιστή - σωσία του Βενιζέλου κάνει θραύση στο YouTube και αναρωτιέμαι πως θα αντιδρά ο καλλιτέχνης στα πειράγματα σχόλια των Ελλήνων θαυμαστών του, μια και αυτό το διάστημα δίνει (ή έχει δώσει) δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Έχω δει τουλάχιστον 15 φορές την αρχή του βίντεο, δηλαδή τη στιγμή που ο Steve Grimmett γυρνάει προς την κάμερα και γελάω κάθε φορά.
Παρένθεση: Όταν ήμουν πιτσιρικάς, επειδή ήμουν τρομερά αδύνατος και τα αυτιά μου φαινόντουσαν ακόμα πιο πεταχτά, με παρομοίαζαν με τον παλιό μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ, Ζόραν Σάβιτς, καθώς επίσης και με τους Ευθύμη Μπακατσιά και Ευθύμη Ρεντζιά. Αρκετοί δε είναι αυτοί που μου είπαν ότι φυσιογνωμικά (και σε στυλ) τους θυμίζω… αυτόν!

Επιστρέφουμε στον χεβιμεταλά φίλο μας. Ο Steve Grimmett λοιπόν, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα, ακούει συνέχεια το όνομα «Venizelos», κάτι που τον έχει εκνευρίσει. Όχι άδικα, καθώς το δούλεμα πέφτει σύννεφο. Ακόμα και στο προφίλ του στο Facebook:

 
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ GOLDMAN SACKS

radio9.gr ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ GOLDMAN SACKS 

 Από Radio9gr

Oμάδες περιφρούρησης στις γειτονιές από ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ ετοιμάζει ομάδες περιφρούρησης στις γειτονιές

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, στην οποία τονίζει ότι ετοιμάζει ομάδες περιφρούρησης στις γειτονιές «ώστε να μην κοπεί το ρεύμα στο σπίτι κανενός φτωχού και άνεργου».
Η ΓΕΝΟΠ επαναλαμβάνει την...
αντίθεσή της με τις διακοπές ρεύματος στα άτομα με χαμηλό εισόδημα που δεν πληρώνουν την εισφορά στα ακίνητα και καλεί τη διοίκηση της ΔΕΗ να μην δώσει εντολή διακοπής ρεύματος «σε κανένα φτωχό άνεργο, μικροσυνταξιούχο ή μεροκαματιάρη».

Μάλιστα, ζητά από τα μέλη της να μην κόβουν το ρεύμα στις περιπτώσεις αυτές και στις περιπτώσεις όπου οι διακοπές ρεύματος γίνονται από εργολάβους, να συγκροτήσουν ομάδες περιφρούρησης.
Τέλος, δηλώνει αντίθετη με την πώληση λιγνιτικών μονάδων σε ιδιώτες.
 
greece-salonika.blogspot.com

«Ο δειλός ...ο μπουμπούνας και ο έμπειρος!»

«Ο δειλός ...ο μπουμπούνας και ο έμπειρος!»
Με τίτλο «Ο δειλός, ο μπουμπούνας και ο έμπειρος» και με τη φωτογραφία του πρώην -πλέον- πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στο εξώφυλλο, κυκλοφόρησε το ρωσικό περιοδικό «Προφίλ».
Μάλιστα υπάρχει και επεξηγηματική διευκρίνιση ότι και οι τρεις παραπάνω χαρακτηρισμοί απευθύνονται στον...
έλληνα πρωθυπουργό και παραπέμπει τους αναγνώστες στις μέσα σελίδες διά τα περαιτέρω. Ηγουν ένα καθόλου κολακευτικό ρεπορτάζ.

Για την ιστορία και μόνο αναφέρουμε ότι «Ο δειλός, ο μπουμπούνας και ο έμπειρος» ήταν κινηματογραφική ταινία της σοβιετικής εποχής, κάτι σαν το αμερικάνικο «Χοντρός-Λιγνός».

Βέβαια στη σοβιετική εκδοχή της ταινίας οι πρωταγωνιστές ήταν τρεις.
Ομως σύμφωνα πάντα με τον συντάκτη του ρωσικού περιοδικού, ο Γ. Παπανδρέου τους ενσαρκώνει, θαυμάσια, μόνος του..! 
 
πηγή:greece-salonika.blogspot.com

Υπάρχει ο φύλακας – άγγελός μας;

 Σαν φύλακες άγγελοι θεωρούνται εκείνα τα πνευματικά όντα που σκοπό έχουν να «παρακολουθούν» και να βοηθούν τους ανθρώπους εδώ στη Γη.

 Η κυρία Diana Cooper είναι συγγραφέας για την αγγελική καθοδήγηση και υποστηρίζει ότι επικοινωνεί με αγγέλους. Θεωρεί δεδομένο ότι υπάρχουν φύλακες άγγελοι, και εξηγεί στο pyles.tv και την Όλγα Τάντου, ποια μορφή έχουνε και γιατί οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να τους αντιληφθούμε.

Γιατι κάποιοι λένε πως βλέπουν τους αγγέλους;


  Diana Cooper:" Οι άνθρωποι είμαστε τρισδιάστατα όντα και έχουμε την τάση να δίνουμε σημασία μόνο σε αυτά που μπορούμε να δούμε και να ακούσουμε. Αλλά έξω από τη συχνότητά μας, σε υψηλότερα επίπεδα, υπάρχουν όντα φωτός. Αν λοιπόν συντονιστούμε στην ίδια συχνότητά με αυτά, τότε θα είμαστε σε θέση να επικοινωνούμε μαζί τους. Βρίσκονται δηλαδή σε υψηλότερη συχνότητα από αυτή που μπορούμε να αντιληφθούμε με την όραση και την ακοή".
  Είναι δυνατό όμως κάποιοι άνθρωποι να καταφέρουν να τους δουν! Οι άγγελοι μπορούν να «κανονίσουν» να συναντηθούν δύο άνθρωποι τη σωστή χρονική στιγμή, να μεσολαβήσουν ώστε κάποιος να συμπεριφερθεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο, να σε σώσουν από κάτι, ή να σε βοηθήσουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούν να πάρουν και ανθρώπινη μορφή για να βοηθήσουν κάποιον.
  Όμως, δεν είναι απαραίτητο να έχουν ανθρώπινη μορφή. Μπορούν να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Αν κάποιος ζητήσει τη βοήθεια τους, θα του «ψιθυρίσουν» την απάντηση ακόμη και για την πιο δύσκολη απόφαση που μπορεί να υπάρχει, μέχρι και στα πιο μικρά πράγματα, όπως για παράδειγμα να βρεις μία θέση πάρκινγκ. Θέλουν να διευκολύνουν τη ζωή μας, και μπορεί η βοήθειά τους να γίνει ακόμη και με τη μορφή μιας σύμπτωσης. Για παράδειγμα, να συναντήσεις τον κατάλληλο άνθρωπο την κατάλληλη χρονική στιγμή".  
Ο άγγελος που της άλλαξε τη ζωή 

  Η κυρία Cooper, υποστηρίζει ότι μπορεί να επικοινωνεί με αγγέλους. Μας περιγράφει την συγκλονιστική εμπειρία που είχε όταν της συνέβη για πρώτη φορά, γιατί στη συνέχεια επιδίωξε αυτή η εμπειρία να επαναληφθεί πολλές φορές μέχρι και σήμερα και πώς έχει αλλάξει – βελτιωθεί η ζωή της από αυτή την επικοινωνία με τα πνευματικά όντα.

  Diana Cooper: "Για πρώτη φορά, συνέβη πριν πολλά χρόνια, σε μια περίοδο της ζωής μου που δεν είχα καμία πνευματική ή θρησκευτική αναζήτηση. Ωστόσο, βρισκόμουν σε απελπιστική θέση και είπα: "Αν υπάρχει οτιδήποτε εκεί έξω, να με  βοηθήσει". Και μόλις το είπα, ένας όμορφος, χρυσός άγγελος μπήκε μέσα στο δωμάτιο και με πήρε σε ένα ταξίδι όπου μου έδειξε το μέλλον μου και μέσω τηλεπάθειας μου έδωσε πολλές πληροφορίες που δεν γνώριζα.
  Μετά από αυτό, η επικοινωνία μου με τους αγγέλους συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Η παρουσία των αγγέλων με βοήθησε να κατανοήσω ότι για όλα υπάρχει λύση που απλώς βρίσκεται σε ένα ανώτερο επίπεδο και αρκεί να ζητήσουμε τη βοήθεια των αγγέλων και θα μας την παρέχουν με την προϋπόθεση ότι πρόκειται για καλό σκοπό.

Κι αν είναι απλώς ένα "παιχνίδι του μυαλού";

  Όλγα Τάντου: Άνθρωποι που δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία, έχουν υποστηρίξει πως εμφανίστηκαν σε αυτούς άγγελοι; Και αν ναι, πώς τους επηρέασε;

  Diana Cooper:" Βέβαια! Έτσι συνέβη και σε εμένα. Δεν πίστευα σε κάποια θρησκεία. Τώρα, το εκπληκτικό είναι πως αρκετοί αποτυπώνουν σε ψηφιακές μηχανές αγγέλους".

  Ο.Τ: Ωστόσο, οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι οι μορφές αυτές μπορεί απλώς να είναι "παιχνίδια του μυαλού".

  Diana Cooper: "Ναι, φυσικά και υπάρχουν σκεπτικιστές και πάντα θα υπάρχουν. Είναι καλό να είσαι σκεπτικιστής, όχι όμως και να μην έχεις ανοιχτό μυαλό. Θα τους έλεγα: "Ναι, κοιτάξτε τις μορφές, αμφισβητήστε τις, αλλά ορισμένες από αυτές είναι τόσο λαμπερές που δεν μπορείτε να τις παρερμηνεύσετε".

Οι άγγελοι θα μας βοηθήσουν το 2012

  Ο.Τ: Την τελευταία δεκαετία όλο και περισσότεροι άνθρωποι μιλούν για τους αγγέλους, πιστεύουν ότι έχουν κάνει θαύματα στη ζωή τους, ζητούν βοήθεια από ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους. Γιατί εκτιμάτε ότι συμβαίνει αυτό;  

  Diana Cooper: "Γιατί βαθιά μέσα μας, στην ψυχή μας, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν άγγελοι. Επίσης, οφείλεται στο ότι ανεβαίνει η συχνότητα του πλανήτη. Πλησιάζουμε στο 2012, που όπως γνωρίζετε είναι ένα έτος τεράστιας σημασίας. Τότε τελειώνει η περίοδος των 26.000 ετών και παγκοσμίως θα μετακινηθούμε σε μία καινούρια πνευματική συνείδηση. Για αυτό το λόγο έρχονται και άγγελοι για να μας βοηθήσουν να μεταφερθούμε σε ένα ανώτερο επίπεδο".

  Ο.Τ: Αρκετοί υποστηρίζουν πως το 2012 θα γίνουν πολλές αλλαγές, κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου. Πώς σχετίζονται με αυτό οι άγγελοι;

  Diana Cooper:" Όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί μιλούν για το 2012. Όλοι. Και κάνουν λόγο για την 25ετή περίοδο του εξαγνισμού που θα προηγηθεί και έπειτα θα έρθει το τέλος του κόσμου. Αυτό δεν σημαίνει ότι κυριολεκτικά θα τελειώσει ο κόσμος, αλλά θα πάψει να υπάρχει ο κόσμος έτσι όπως τον γνωρίζουμε εμείς, και θα γίνει μία νέα αρχή όπου οι άνθρωποι θα συνεργάζονται, θα βοηθούν ο ένας τον άλλο. Και για αυτές τις αλλαγές οι άγγελοι βρίσκονται μαζί μας και μας βοηθούν για να τις πραγματοποιήσουμε".
                                                                                                                                    Όλγα Τάντου,

πηγή:pyles.tv
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget