Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Κλέβουν τα ταμεία,διορίζουν τις γυναίκες τους και τα Ελληνικά δικαστήρια τους δικαιώνουν!!!

Δικαστική απόφαση υπέρ του υπαλλήλου της Κοινότητας Πωγωνιανής που «τσέπωσε» 200.000 ευρώ από το ταμείο της κοινότητας!


Θυμάστε εκείνον τον γραμματέα-υπάλληλο της Κοινότητας Πωγωνιανής που είχε καταχραστεί ένα τεράστιο ποσό (γύρω στις 200.000 ευρώ) από τα ταμεία και η σύζυγος του είναι η περίφημη εκείνη «υπάλληλος φάντασμα » που είχε διοριστεί στην Αναπτυξιακή της Κοινότητας επί προεδρίας Τσεβη, χωρίς να έχει πατήσει ποτέ το πόδι της στην Πωγωνιανή, που ύστερα από εντολή του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ.Λέανδρου Ρακιτζή παραπέμπεται σε δίκη σε βαθμό κακουργήματος;Αυτός λοιπόν ο επίορκος υπάλληλος,είχε αποπειραθεί στο παρελθόν να καταστρέψει την βάση δεδομένων από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της κοινότητας. Ένας κοινοτικός σύμβουλος μαζί με άλλους κατοίκους της περιοχής,τον είχαν βγάλει σηκωτό από τα γραφεία της Κοινότητας προκειμένου να αποτρέψουν την καταστροφή και να υπερασπιστούν την περιουσία της.Ε λοιπόν καταδικάστηκε!Όχι επίορκος υπάλληλος, αλλά ο Κοινοτικός σύμβουλος «για εξύβριση» του καταχραστή σε δέκα μέρες φυλάκιση!!! Οι κάτοικοι του μικρού χωριού ακούγοντας την απόφαση αισθανθήκαν βαθύτατα ταπεινωμένοι!O υπάλληλος παραμένει ακόμη στη θέση του, φέροντας γύρω στα καφενεία, προκλητικότατος και μετά την απόφαση του δικαστηρίου...δικαιωμένος!!!
 
πηγή:epirusgate

Η Τρόικα που επιθυμεί να μπει λουκέτο στην "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"


 

 και το τηλεφώνημα Βαρδή στον Τζαβάρα

Τρόικα που επιμελείται τα πακέτα ενίσχυσης των ελληνικών τραπεζών, πιέζει να κλείσουν οι στρόφιγγες δανειοδότησης της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ»!

Η ελεύθερη φωνή της μοναδικής ανεξάρτητης, από εργολαβίες και διαπλοκές από σεσημασμένους επιχειρηματίες εφημερίδα, έχει μπει στο στόχαστρο των τροικανών.

Οι τελευταίοι θέλουν την «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» εκτός μηντιακού χάρτη της χώρας.

Αντίθετα οι οδηγίες τους είναι να ενισχυθούν χαζοκάναλα και έντυπα που πουλάνε βλαχομπαρόκ lifestyle, ώστε να κρατάνε σε εγκεφαλική καταστολή τον λαό.

Πάμε παρακάτω. Στη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης των ιδιοκτητών του Mega, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης δεν έκρυβε την ενόχλησή του για τη στάση του ...
Πρετεντέρη στο διάλογο με τον βουλευτή Τζαβάρα.
Σημειώστε ότι ο Πρετεντέρης απουσίασε από το χθεσινοβραδινό δελτίο του Mega.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαρδής –η οικογένεια του οποίου έχτισε ένα χωριό- τη Μάκιστο- στην Ηλεία, απ όπου προέρχεται ο γαλάζιος βουλευτής, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Τζαβάρα σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τους τόνους.

Όσο αφορά τώρα τις περικοπές στο Mega, ο Βαρδής δήλωσε ότι είναι επιβεβλημένες για ν αποφευχούν, αν είναι δυνατόν, οι απολύσεις.

πηγή:kourdisto portokali ,greki

Ελληνικός χρυσός φυλάσσεται από ξένους για «ιστορικούς λόγους»


Περαιτέρω διευκρίνισης χρήζει, αν μη τι άλλο, η απάντηση της Τράπεζας της Ελλάδος σε σχετικό ερώτημα για τα αποθέματα χρυσού της χώρας μας, πως «σημαντικό μέρος της ποσότητας αυτής φυλάσσεται σε Τράπεζες στο εξωτερικό για λόγους ιστορικούς».

Η κεντρική τράπεζα της χώρας έδωσε τα στοιχεία για τα αποθέματα χρυσού στο υπουργείο Οικονομίας, μετά από σχετική ερώτηση που υπέβαλε προς τον Γ.Παπακωνσταντίνου ο Κ.Αϊβαλιώτης στη Βουλή.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ σε νέα του ερώτηση αναφέρει ότι η απάντηση του υπουργείου ήταν ότι:

  • τα διαθέσιμα αποθέματα και οι απαιτήσεις της Ελλάδας φτάνουν τους 147,5 τόνους χρυσού
  • οι ράβδοι χρυσού φτάνουν τους 112,4 τόνους

Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι «σημαντικό μέρος της ποσότητας αυτής φυλάσσεται σε Τράπεζες στο εξωτερικό για λόγους ιστορικούς».

Ο βουλευτής κατόπιν των παραπάνω ζητάει διευκρινίσεις για τις χώρες οι οποίες φιλοξενούν ελληνικά αποθέματα χρυσού και το κόστος της φύλαξής του, ενώ ζητά και μία σαφέστερη ερμηνεία των «ιστορικών λόγων» που επικαλείται η ΤτΕ.

Εξάλλου, αφήνει υπονοούμενα για σύνδεση των αποφάσεων αυτών με την υπόθεση των swaps ελληνικού χρέους.


Εκείνος που γεννιέται στη φυλακή, δεν πολεμάει για την ελευθερία


  • Ο που γεννηθεί στη φυλακή, τη φυλακή θυμάται, λέει μια σοφή λαϊκή ρήση και αυτό είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα του νεοέλληνα εδώ και μερικές δεκαετίες. Από αυτό ξεκινάνε όλα. Πολύ περισσότερο η πλαστή ευημερία και η τεχνητή κρίση
  • Η όρνιθα που έχει γεννηθεί από κλωσσομηχανή ποτέ δεν κάθεται να κλωσσήσει. Δεν ξέρει τι σημαίνει γέννα. Αμολάει διακόσια αυγά και πεθαίνει. Πεθαίνει δίχως να ’χει μάθει να ζει. Έτσι είναι πλέον οι νέοι έλληνες. Γεννηθήκανε σκλάβοι και γεννάνε σκλάβους...

Απομακρύνθηκε ο νεοέλληνας από τη φύση, από τη γη, άφησε πίσω την αυτονομία και την ελευθερία του και ανήγαγε ξαφνικά σε μέγιστο ιδανικό την εξάρτηση και την έμμισθη σκλαβιά. Τη μόνιμη ενοικίαση του εαυτού του σε έναν ιδιωτικό ή δημόσιο εκμισθωτή. Για να ζήσει δήθεν καλύτερα. Και όσο πιο μόνιμη η σκλαβωμένη σχέση του με τον εκμισθωτή τόσο πιο ασφαλής άρχισε να νιώθει. Καλύτερα σε μόνιμο κλουβί με την τροφή να πέφτει μέσα στην ταΐστρα βρέξει χιονίσει παρά ελεύθερος έξω να πρέπει να πασχίσει για να ζήσει. Η πρώτη αυτή γενιά σκλάβων είχε ανάμνηση ελευθερίας μα υπέκυψε, ξεπουλήθηκε από ανάγκη ή αδυναμία αντίστασης σε κάποιες σειρήνες.

Κι ύστερα όλοι αυτοί οι νεοσκλάβοι γεννήσανε. Τα παιδιά τους γεννηθήκανε στο κλουβάκι. Μάθανε από μικρά πως κάποιος έχει εκμισθώσει τους γονείς και έτσι μόνο έρχεται στο σπίτι η ευημερία, έτσι μόνο μπορεί να επιβιώσει ο άνθρωπος.... Κι αρχίσανε να ανταγωνίζονται μεγαλώνοντας για το ποιο σκλαβάκι θα πάρει δήθεν τα πιο πολλά πτυχία – εφόδια για να μπορέσει να νοικιάσει τον εαυτό του κι αυτό πιο εύκολα και με πιο καλούς όρους, δήθεν, σε κάποιον, για να εξασφαλίσει έτσι τα προς το ζην κι αυτό. Ακόμα ακόμα κι εκείνοι που δεν είχαν δυνατότητες για να πάρουν χαρτιά και πτυχία, βρήκανε τους τρόπους να σκλαβωθούν. Με μέσον. Πήγανε οι γονείς και πιάσανε τον Βουλευτή. Σε παρακαλώ βάλε το παιδί μου κάπου. Σκλάβωσε το βλαστάρι μου. Αρκεί να πέφτει το μηνιάτικο, να ζει. Και φτιάξαμε μια κοινωνία φυλακισμένων. Με όσο πιο μόνιμο κλουβί να τους φυλακίζει τόσο πιο ασφαλείς να νιώθουνε οι ίδιοι μέσα. Και έτσι, άλλοι από τους νοικιασμένους σκλάβους είναι ευχαριστημένοι μες στο κλουβί, άλλοι μιζεριάζουνε, αλλωνών η ψυχή τους πετά και λαχταρά μια ελευθερία την οποία ενστικτωδώς ψυχανεμίζονται αλλά ποτέ δεν έχουν βιώσει κι άλλοι, οι χειρότεροι, κάθονται μέσα στο κλουβί και στον ελεύθερο χρόνο τους πουλάνε θεωρία επανάστασης, δήθεν για να τσακίσουνε τα κάγκελα που μόνοι τους μπήκανε μέσα.

Η όρνιθα που έχει γεννηθεί από κλωσσομηχανή ποτέ δεν κάθεται να κλωσσήσει. Δεν ξέρει τι σημαίνει γέννα. Αμολάει διακόσια αυγά και πεθαίνει. Πεθαίνει δίχως να ’χει μάθει να ζει. Έτσι είναι πλέον οι νέοι έλληνες. Γεννηθήκανε σκλάβοι και γεννάνε σκλάβους. Εξαρτηθήκανε και γεννάνε εξαρτώμενους. Τα παιδιά τους την ελευθερία τη μάθανε μονάχα σαν λέξη στο γυμνάσιο για να τη γράφουνε στις εκθέσεις μήπως πιάσουνε καλό βαθμό και πάρουνε περισσότερα εφόδια στη ζωή για να βρούνε πιο εύκολα κλουβί να μπούνε μέσα.

Και αφού απομακρυνθήκανε λοιπόν από τη γη, το ρίξανε (κάποιοι) στην τέχνη. Γίνανε αναγνώστες, ακροατές, θεατές των έργων τέχνης που δημιουργούν όσοι, λιγοστοί, ζούνε ακόμα ελεύθεροι, όσων η ψυχή δεν αντέχει το κλουβί. Αν δεν ήταν οι άνθρωποι σκλάβοι, δεν θα ευδοκιμούσαν οι τέχνες διότι η πιο μεγάλη τέχνη είναι στο να ζεις. Κι αν τύχει να γνωρίσουν προσωπικά έναν δημιουργό, του λένε όλοι τι τυχερός που είναι που ζει έτσι. Μα δεν είναι τύχη, είναι επιλογή. Επιλογή ελευθερίας δίχως μηνιάτικο σκλαβιάς σε μια κοινωνία που έχει θέσει τον μισθό πάνω από κάθε αξία. Πονάει ο καλλιτέχνης, φτύνει αίμα για να είναι λεύτερος κι οι άλλοι τον λένε τυχερό και ξεμπερδεύουνε με όλα. Έτσι είναι τα πράγματα. Απλά.

Και τώρα ήρθε η κρίση η τεχνητή. Διότι τα κοτόπουλα της κλωσσομηχανής γεννήσανε πλέον τα διακόσια τους αυγά το καθένα, έγινε η απόσβεση και πρέπει τώρα να σφαγιαστούν, για να πουληθεί και το κρέας. Και τα ’χει πιάσει άγχος μέσα στο κλουβί, τι θα απογίνουνε, το νιώθουνε το τέλος. Κι αρχίσανε λοιπόν να ακούγονται οι πρώτες φωνές για απόδραση πίσω στο χωριό, στο κτήμα του παππού, μα ακόμα φιλολογικά το λένε οι πιο πολλοί, ούτε το πιστεύουν, ούτε τα κότσια έχουνε για να το πράξουν. Θα ’ρθει όμως η ώρα που θα νιώσουν πως μόνο αυτό τους απομένει πια. Κι όσοι έχουνε κρατήσει κάποια επαφή με τη γη, θα ζήσουνε. Οι υπόλοιποι θα γίνουνε τα θύματα μιας σύγχρονης σφαγής δίχως γιαταγάνια.

πηγή:ας μιλήσουμε επιτέλους

Βρέθηκε γονίδιο-«κλειδί» για την εξάπλωση του καρκίνου

 
ΛΟΝΔΙΝΟ. Ερευνητές του Πανεπιστημίου Εast Αnglia στη Μεγάλη Βρετανία εντόπισαν ένα γονίδιο το οποίο βοηθά στην εξάπλωση του καρκίνου και πιστεύουν ότι το μπλοκάρισμα της δράσης του θα μπορούσε να βάλει «φρένο» στις μεταστάσεις.

Το γονίδιο ονομάζεται WWΡ2 και οδηγεί στην καταστροφή ενός αναστολέα ο οποίος υπό φυσιολογικές συνθήκες κρατά την κυτταρική διαίρεση υπό έλεγχο. Οι ερευνητές έδειξαν έπειτα από πειράματα σε καλλιέργειες κυττάρων στο εργαστήριο ότι όταν εμφανίζεται έλλειψη αυτού του αναστολέα, που ονομάζεται Smad7, ο καρκίνος εμφανίζει πολύ γρήγορη ανάπτυξη και εξάπλωση.

Από πειράματα στις ίδιες κυτταρικές καλλιέργειες προέκυψε όμως ότι αν μπλοκαριστεί η δράση του γονιδίου WWΡ2 τότε εμποδίζεται η εξάπλωση του καρκίνου, όπως αναφέρει η ερευνητική ομάδα στο επιστημονικό περιοδικό «Οncogene». Σύμφωνα με τον επικεφαλής της μελέτης δρ Αντριου Τσάντρι, το νέο εύρημα είναι άκρως σημαντικό: «Πιστεύω ότι εάν μπορέσουμε να υψώσουμε τείχη ενάντια στον καρκίνο και δεν του επιτρέψουμε να κάνει μεταστάσεις, τότε θα έχουμε καταφέρει πολλά». Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι περισσότεροι ασθενείς με καρκίνο πεθαίνουν όχι εξαιτίας του πρωτογενούς όγκου που έχουν αναπτύξει, αλλά εξαιτίας των μεταστάσεων των καρκινικών κυττάρων σε άλλα σημεία του οργανισμού τους.

Ο δρ Τσάντρι τόνισε ότι η νέα ανακάλυψη μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη μιας νέας γενιάς φαρμάκων μέσα στην επόμενη δεκαετία τα οποία θα χρησιμοποιούνται με στόχο να μπαίνει φρένο στην επιθετική εξάπλωση των περισσότερων μορφών καρκίνου.

πηγή: το βημα


 

Ατακτα παιδιά

Φωτ.αρχείου: παιδάκια παίζουν με το φωτογράφο
Φωτ.αρχείου: παιδάκια παίζουν με το φωτογράφο
Τα παιδιά που είναι υπερδραστήρια δεν μπορούν να συγκεντρωθούν, δρουν παρορμητικά και κάνουν αταξίες ήδη από την ηλικία των τριών ετών, και τείνουν να έχουν περισσότερα προβλήματα υγείας, οικονομικά και συμπεριφοράς (π.χ. κατάχρηση ναρκωτικών και άλλων ουσιών), όταν ενηλικιωθούν, εκτός και αν στο μεταξύ μάθουν να αυτό-ελέγχονται, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.

Οι ερευνητές από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Ν.Ζηλανδία και τον Καναδά, υπό την ψυχολόγο Τέρι Μόφιτ του αμερικανικού πανεπιστημίου Ντιουκ, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό «Πρακτικά» (PNAS) της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, εξέτασαν περίπου 1.000 παιδιά έως την ηλικία των 32 ετών.

Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσα παιδιά είχαν χαμηλές επιδόσεις στον αυτοέλεγχο, δυσκολεύονταν να συγκεντρωθούν σε ένα καθήκον και δεν είχαν υπομονή να επιδιώξουν ένα στόχο, δρούσαν πριν καν σκεφτούν, ήσαν υπερκινητικά, δεν μπορούσαν να περιμένουν τη σειρά τους για να κάνουν κάτι, ήσαν συνεχώς ανήσυχα κλπ., όταν μεγάλωναν, αντιμετώπιζαν πιο πολλά προβλήματα σε σχέση με τα παιδιά που είχαν δείξει μεγαλύτερη αυτοπειθαρχία.

Τα παιδιά που είχαν χαμηλό αυτοέλεγχο, ως ενήλικοι είχαν διάφορα προβλήματα υγείας, όπως συχνότερα αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στα ούλα, σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, φλεγμονές, υψηλή χοληστερόλη και πίεση ή ήσαν υπέρβαρα. Επίσης, αντιμετώπιζαν πιο συχνά οικονομικές δυσκολίες, όπως αυξημένα χρέη σε πιστωτικές κάρτες. Ακόμα, τα παιδιά αυτά ήταν πιθανότερο να χωρίσουν, να έχουν βεβαρημένο ποινικό μητρώο και να είναι εξαρτημένα από το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά.

Εξάλλου, οι ερευνητές έκαναν μια δεύτερη έρευνα σε 500 ζεύγη διδύμων αδελφών για να αναλύσουν τις διαφορές ανάμεσα στον αδελφό με τον μικρότερο αυτοέλεγχο και σε αυτόν (ή αυτήν) με τον μεγαλύτερο, καθώς μεγάλωναν. Διαπίστωσαν, έτσι, ότι το παιδί με τη μικρότερη αυτοπειθαρχία στα πέντε του χρόνια ήταν πιο πιθανό να αρχίσει να καπνίζει, να έχει χειρότερους βαθμούς στο σχολείο και να επιδεικνύει αντικοινωνική συμπεριφορά μέχρι την ηλικία των 12 ετών.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, η έρευνα δείχνει πως η ικανότητα ενός παιδιού να ασκεί αυτοέλεγχο, έχει σημαντική επίδραση στη ζωή του, ανεξάρτητα από το βαθμό της δικής του νοημοσύνης, αλλά και από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος στο οποίο μεγαλώνει, δηλαδή από το κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο της οικογένειάς του. Οι επιστήμονες πρόσθεσαν ότι οι τυχόν αλλαγές στον τομέα της αυτοπειθαρχίας, καθώς το παιδί μεγαλώνει, έχουν θετικό αντίκρισμα στην ενήλικη ζωή του.
πηγή:tovima


 

Τέλος στις αναταράξεις του αεροπλάνου

ΛΟΝΔΙΝΟ. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους των ατόμων που έχουν πετοφοβία. Αφορά εκείνες τις αναταράξεις του αεροσκάφους που συμβαίνουν ξαφνικά ενώ ο ουρανός φαίνεται να είναι ολοκάθαρος (clear air turbulence, CΑΤ). Ωστόσο τώρα η εταιρεία κατασκευής αεροσκαφών Βoeing φαίνεται ότι έχει βρει έναν έξυπνο και πιθανότατα φθηνό τρόπο για να αποφεύγονται αυτά τα... θρίλερ μεγάλου υψομέτρου. Η ιδέα των επιστημόνων της Βoeing βασίζεται σε χρήση μιας απλής ψηφιακής κάμερας που είναι εξοπλισμένη με έναν τηλεφακό. Η κάμερα είναι στραμμένη προς τον ορίζοντα και λαμβάνει συνεχώς φωτογραφίες. Ενας υπολογιστής κάνει συνεχή επεξεργασία των φωτογραφιών προκειμένου να αποτυπωθεί αν τυχόν αλλαγές στην πυκνότητα του αέρα και στη θερμοκρασία οι οποίες οφείλονται σε αναταράξεις CΑΤ προκαλούν διάθλαση της γραμμής του ορίζοντα.

Οι επιστήμονες της εταιρείας υποστηρίζουν ότι με τις σωστές τεχνικές ανάλυσης εικόνων μπορεί να υπολογιστεί με σχετική ακρίβεια τόσο η απόσταση που έχει το αεροσκάφος από το σημείο των αναταράξεων όσο και το μέγεθος αυτού του... ταραγμένου σημείου, με αποτέλεσμα οι πιλότοι να γνωρίζουν εκ των προτέρων πού το σκάφος θα συναντήσει αναταράξεις και να τις παρακάμπτουν.

πηγή:tovima

Έρευνες για τη ζωή μετά το θάνατο!

  •  Ένα νοσοκομείο στο Λονδίνο βοηθά τους επιστήμονες να μελετήσουν και να κατανοήσουν τι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν. Πρόκειται για το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Croydon, το οποίο είναι ένα από τα 25 ιατρικά κέντρα του κόσμου που λαμβάνουν μέρος σε μια έρευνα για το τι συμβαίνει στην ανθρώπινη συνείδηση όταν κάποιος πεθαίνει. 
 Ο Russell Metcalfe-Smith, είναι επικεφαλής της μελέτης και των ερευνών που ξεκίνησαν το 2008 και υπεύθυνος του τομέα επαναφοράς των αισθήσεων των ασθενών. Ο 34χρονος γιατρός επίσης έχει κατορθώσει να επαναφέρει ασθενείς μετά από καρδιακό επεισόδιο, ρωτώντας τους πάντα αν ένιωσαν ή είδαν κάτι όσο ήταν «κλινικά» νεκροί.
 Στο νοσοκομείο υπάρχουν ράφια με εικόνες πάνω από τα κρεβάτια, που κοιτάζουν στο ταβάνι. Σύμφωνα με τους ειδικούς, όποιος βίωνε μία επιθανάτια εμπειρία, έπρεπε να μπορεί να περιγράψει κάποια εικόνα.
 Ο Russell Metcalfe-Smith λέει για αυτό: «οι άνθρωποι νιώθουν συχνά ότι αιωρούνται πάνω από τους εαυτούς τους και βλέπουν τι συμβαίνει. Ένας αριθμός ανθρώπων υποστηρίζει ότι έχει βιώσει κάτι τέτοιο, κανείς όμως δεν μπόρεσε να περιγράψει κάποια από τις εικόνες που βρίσκονται στο ράφι. Κάποιοι μπορούν να θυμηθούν ανθρώπους τριγύρω τους και τι φορούσαν. Ένας ασθενής είπε ότι βρισκόταν στο δωμάτιο αλλά δεν μπορούσε να βγει από το παράθυρο. Μετά ένιωσε να ξαναγυρίζει στο σώμα του».
 Ο Δρ. Sam Parnia από τις ΗΠΑ, που εργάζεται για τον ίδιο σκοπό, ελπίζει να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της έρευνας τον επόμενο χρόνο. Αναλύει τις πληροφορίες και τα δεδομένα από 1000 ασθενείς. Ο ίδιος λέει: «η επαναφορά των αισθήσεων είναι καινούρια επιστήμη, καθώς υπάρχει περίπου 50 χρόνια. Πιο πριν οι άνθρωποι απλά πέθαιναν. Αυτό που μάθαμε είναι ότι ο θάνατος είναι αντιστρέψιμος στα πρώιμα στάδιά του. Περίπου 10% με 20% όσων επέστρεψαν από το θάνατο έχουν αναμνήσεις από τη μεταθανάτια εμπειρία τους».
 Ο ίδιος λέει ότι πολλοί από τους ερωτηθέντες έχουν βιώσει παρόμοιες εμπειρίες και συμπληρώνει: "Το σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από τις έρευνες, είναι ότι αυτό που αποκαλούμε ανθρώπινο μυαλό και συνείδηση, φαίνεται να συνεχίζει να υπάρχει και να λειτουργεί στα πρώιμα στάδια του θανάτoυ".
 
πηγή:pyles.tv