Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Αεροψεκασμοί πάνω από την Πιερία… ακούει κανείς;;;


Από OPortalPierias.gr



aeropsekasmoi katerini Αεροψεκασμοί πάνω από την Πιερία... ακούει κανείς;;;
Το φαινόμενο που έχει πάρει διαστάσεις τον τελευταίο καιρό, είναι οι «Αεροψεκασμοί» ή «Chemtrails». Η Πιερία δεν θα μπορούσε να απέχει από αυτή τη «μόδα» και έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από την πόλη της Κατερίνης. Σίγουρα έχει γίνει και στο παρελθόν, αλλά δεν δίναμε τόση σημασία, γιατί… δεν ξέραμε!
Ακολουθεί επιστολή του κ. Τάσου Αλχαζίδη και παρακάτω θα βρείτε πολλές απαντήσεις για αυτό το «φαινόμενο»
aeropsekasmoi katerini 300x225 Αεροψεκασμοί πάνω από την Πιερία... ακούει κανείς;;;
Πιέστε για μεγέθυνση
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ; ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ; ; Η ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ; ; ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟ… ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ… ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ; ; ; ;
Πολλά έχουν ακουστεί τελευταίως για τα ChemTrails. Τι είναι όμως τα ChemTrails ;
Συχνά παρατηρούμε το φαινόμενο τα αεροσκάφη που πετούν να αφήνουν πίσω τους μεγάλες χημικές γραμμές που εκτείνονται για χιλιόμετρα παραμένουν εμφανή για πολύ ώρα στον ουρανό αυτό λέγετε ChemTrails.
Υπάρχουν επίσης τα ConTrails δηλαδή γραμμές που διαλύονται στον ουρανό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και NoTrails δηλαδή όταν τα αεροσκάφη δεν αφήνουν καθόλου γραμμές (ίχνη) στον ουρανό.
Ας δούμε όμως τι σημαίνουν όλα αυτά…
Ορισμένοι προσπαθούν να ερμηνεύσουν τις γραμμές αυτές πίσω απο τα αεροσκάφη οτι δημιουργούνται απο το «πάγωμα» των καυσαερίων του αεροσκάφους ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για υδρατμούς.
Πώς γίνεται όμως την ίδια στιγμή 2 αεροπλάνα που τυγχάνει να διασταυρώνονται οι πορείες τους στον ουρανό… το ένα να αφήνει πίσω του γραμμές και το άλλο όχι ;
Chem con Αεροψεκασμοί πάνω από την Πιερία... ακούει κανείς;;;
no trails Αεροψεκασμοί πάνω από την Πιερία... ακούει κανείς;;;
Tι συμβαίνει όταν οι γραμμές αυτές ξαφνικά σταματούν και ξεκινούν πάλι λίγο αργότερα;
stop trails Αεροψεκασμοί πάνω από την Πιερία... ακούει κανείς;;;Σίγουρα δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς οτι «μπουκώνει» η τουρμπίνα του αεροσκάφους ή οτι τα αεροσκάφη κατα τη διάρκεια της πτήσης ανοιγοκλείνουν τους κινητήρες τους.
Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα φαίνεται οτι κάποια αεροσκάφη έχουν «ζαλιστεί» αφού η πορεία τους φαίνεται πολύ παράξενη…..
Είναι γεγονός όμως οτι έχουν αναφερθεί πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις χωρίς ποτέ να δοθεί κάποια λογική επίσημη απάντηση……
chemtrails Αεροψεκασμοί πάνω από την Πιερία... ακούει κανείς;;;Κι επειδή ορισμένοι «πονηροί» αναρωτιούνται…
Τα αεροπλάνα που βλέπουμε να αφήνουν πίσω τους χημικές γραμμές ChemTrails είναι αεροσκάφη της πολιτικής αεροπορίας που μεταφέρουν επιβάτες , που αποθηκεύουν τέτοια ποσότητα χημικών oυσιών ;;
Aπαντούμε λοιπόν σε αυτούς οτι , έχουν αναφερθεί περιπτώσεις πρόσμιξης χημικών ουσιών ακόμη και μέσα στα καύσιμα των αεροσκαφών τα οποία αναμειγνύονται με τη καύσιμη ύλη με σκοπό να απελευθερωθούν οι τοξικές ουσίες μέσα απο τα καυσαέρια του αεροπλάνου. Στην περίπτωση αυτή βέβαια ούτε καν οι ίδιοι οι πιλότοι δεν έχουν ιδέα τι προσμίξεις περιέχουν τα καύσιμα.
Σε άλλες περιπτώσεις βέβαια που ο ψεκασμός πρέπει να είναι πιο ουσιαστικός πάνω απο συγκεκριμένους στόχους , τροποποιούνται εσωτερικά ακόμη και επιβατικά αεροσκάφη με σκοπό να περάσει απαρατήρητο το φονικό έργο τους.
chem trail plane Αεροψεκασμοί πάνω από την Πιερία... ακούει κανείς;;;
Δείτε κάποια βίντεο για το θέμα. Το πρώτο είναι από μαρτυρία Έλληνα πιλότου που αναλύει τι είναι και πως λειτουργούν.
Ακολουθεί βίντεο με την Ρόζαλιντ Πήτερσον, η οποία έκανε εκτεταμένη έρευνα για τους αεροψεκασμούς και παρουσιάζει το θέμα αναλυτικά και εμπεριστατωμένα, με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.



Διαβάστε επίσης..

Άγρια Φαγώσιμα: Χαρουπιά



Quantcast
Βιότοπος – περιγραφή:
Η λατινική ονομασία του βοτάνου είναι Ceratonia siliqua (Κερατονία η έλλοβος) και ανήκει στην οικογένεια των Κεσαλπινιδών. Το λατινικό Ceratonia προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη κέρας και έχει σχέση με το κερατόμορφο σχήμα του καρπού. Η λέξη siliqua στα λατινικά σημαίνει λοβός, χαρούπι.
Φύεται σε όλες τις χώρες της Μεσογείου, κύρια όμως σε Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Τυνησία. Μεγάλες καλλιέργειες υπάρχουν στην Καλιφόρνια. Μεμονωμένα τη συναντά κανείς στην Νότια Αμερική, Νότια Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.
Στη χώρα μας την συναντούμε περισσότερο στη Νότιο Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κρήτη και τη Σάμο με τα ονόματα Κερατιά, Ξυλοκερατιά, Χαρουπιά, Κουντουριδιά, Κουτσουπιά, Τσερακιά, Κουτσικιά.
Είναι αειθαλές μικρό δέντρο και ύψος του μπορεί να φτάσει τα 10-18 μέτρα.
Το φύλλωμα του είναι ευρύ, ημισφαιρικό, στηριγμένο πάνω σε ένα καφετή τραχύ φλοιό και εύρωστους κλάδους. Τα φύλλα του έχουν μήκος 10-20 εκατοστά, εναλλασσόμενα και έχουν ή δεν έχουν τελικό φυλλάδιο. Τα περισσότερα δέντρα είναι δίοικα. Αντέχει στη ζέστη και στην ξηρασία και οι καρποί του κατατάσσονται στα όσπρια.
Τα άνθη του είναι μικρά πολυάριθμα λουλούδια σε σπειροειδή μορφή. Τα αρσενικά άνθη έχουν χαρακτηριστική μυρουδιά που μοιάζει με σπέρμα.
Από τα λιτά άνθη αναπτύσσονται λοβοί που κρέμονται πάνω στο δέντρο σαν δέσμες Ο λοβός (κέλυφος οσπρίων που περιέχει τους σπόρους) φτάνει σε μήκος τα 10 έως 30 εκατοστά. Ο λοβός αρχή είναι πράσινος και μαλακός. Κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης σκληραίνει και γίνεται σκούρος καφέ ως μαύρος και μπορεί να συντηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τους λοβούς τους ονομάζουμε και χέδρωπες (Χερδοπά σημαίνει ελλοβόκαρπα φυτά, όσπρια). Κάθε λοβός περιέχει από 5-15 κουκούτσια τα οποία είναι στρογγυλά και επίπεδα με σκληρό περίβλημα. Αυτά τα κουκούτσια επεξεργάζονται και γίνονται αλεύρι (πυρηνοχαρουπάλευρο).
Το βάρος του σπόρου της χαρουπιάς κυμαίνεται ομοιόμορφα μεταξύ 189 και 205 χιλιοστών του γραμμαρίου. Για τον λόγο αυτό, εδώ και 1500 χρόνια ορίστηκε το βάρος ενός κουκουτσιού χαρουπιάς σαν η πιο μικρή μονάδα μέτρησης. χρυσού και πολύτιμων λίθων. Το βάρος αυτό ορίστηκε στα 0,2 γραμμάρια και πήρε το όνομα καράτι, από το ελληνικό κεράτιον. Η Χαρουπιά για να αρχίσει να καρποφορεί πρέπει να περάσουν 7 χρόνια. Στη συνέχεια καρποφορεί για 80 -100 χρόνια δίνοντας περίπου 400 κιλά λοβών κατ’ έτος. Οι λοβοί για να αναπτυχθούν και να ωριμάσουν χρειάζονται 12 μήνες. Όταν ωριμάσουν πέφτουν στο έδαφος όπου τρώγονται από τα διάφορα θηλαστικά και με αυτόν τον τρόπο ο σπόρος διασκορπίζεται.
Ιστορικά στοιχεία:
Η Χαρουπιά ήταν γνωστή στους αρχαίους Έλληνες οι οποίοι την καλλιεργούσαν για τους καρπούς της. Ο Πλίνιος περιγράφει τα γλυκά φασόλια της χαρουπιάς σαν τροφή για τα γουρούνια.
Από τον Θεόφραστο μαθαίνουμε ότι το δέντρο οι Ίωνες το αποκαλούσαν κερωνία ενώ ο καρπός ονομάζονταν και αιγυπτιακό σύκο. Η συγκομιδή των καρπών της προηγούμενης χρονιάς ξεκινούσε με την εμφάνιση του αστερισμού του Κυνός, του Σείριου, στα τέλη Ιουλίου και αμέσως άρχιζαν να μεγαλώνουν οι νέοι καρποί.
Ο Θεόφραστος περιέγραψε την χαρουπιά με μεγάλη ακρίβεια και παρατήρησε σωστά πως οι καρποί της βγαίνουν από τον κορμό του δένδρου, κι αυτό γιατί τα λουλούδια φυτρώνουν πάντοτε στις μασχάλες των φύλλων ή απ’ ευθείας από τα παλιά κλαδιά.
Το δένδρο ήταν πολύ γνωστό στη Συρία και στην Ιουδαία την εποχή του Χριστού, (αναφέρεται στην παραβολή του Ασώτου). Το χαρούπι το έτρωγαν στην Αρχαία Αίγυπτο. Το χρησιμοποιούσαν επίσης ως γλυκαντική ουσία για το γλυκό «νεντζέμ». Οι Ισραηλινοί έτρωγαν τα χαρούπια κατά τη διάρκεια των εβραϊκών διακοπών «Του Μπισβάτ» ενώ οι μουσουλμάνοι κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού έπιναν χυμό χαρουπιού.
Στην Αίγυπτο σήμερα το τρώνε σαν σνακ ενώ με τους συντριμμένους λοβούς φτιάχνουν ένα αναζωογονητικό ποτό.
Χρησιμοποιείται επίσης σε ηδύποτα που φτιάχνονται σε Τουρκία, Μάλτα, Πορτογαλία και Σικελία. Σε Λιβύη και Περού χρησιμοποιούν το σιρόπι του χαρουπιού σε ποτό.
Βράζοντας τα χαρούπια παρασκεύαζαν από το μέλι που υπάρχει στο εσωτερικό του ένα απλό υδατώδες εκχύλισμα, το “χαρουπόμελο” το οποίο και χρησιμοποιούσαν ως κύρια γλυκαντική ουσία. Πολλοί την ίδια ακριβώς περίοδο τα φούρνιζαν, τα άλεθαν και ανακάτευαν τη σκόνη τους με το λιγοστό αλεύρι για την παρασκευή του απαραίτητου για την οικογένεια ψωμιού. Στη λαϊκή ιατρική χρησιμοποιούσαν το αφέψημα από κοπανισμένα χαρούπια για τα παιδιά που έπασχαν από βρογχίτιδα ή κοκίτη. Επίσης τα έβραζαν μαζί με ξερά σύκα και σταφίδες και το έπιναν ως αντιβηχικό φάρμακο.
Συστατικά-χαρακτήρας:
Τα χαρούπια είναι γλυκά, εύγευστα και θρεπτικά. Περιέχουν σάκχαρο σε μεγάλη αναλογία (50%) από το οποίο το 30% είναι σταφυλοσάκχαρο, 10%πρωτείνη και 6% λίπος. Επίσης περιέχουν βιταμίνες της ομάδα Β και καροτίνη Β (προστάδιο των βιταμινών Α), κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, φωσφόρο, ιχνοστοιχεία (σίδηρο, μαγγάνιο, χαλκό, χρώμιο, νικέλιο), λίγο ισοβουτυρικό οξύ (που προκαλεί ελαφρώς δυσάρεστη μυρωδιά), τανίνες, ινώδεις ουσίες όπως λιγνίνη (επιδρά κατασταλτικά στη χοληστερίνη, έχει θετικά αποτελέσματα στο επίπεδο της γλυκόζης στο αίμα και χρησιμοποιείται κατά του διαβήτη και της παχυσαρκίας), βλέννα, κυτταρίνη και τουλάχιστον 6 αντιοξειδωτικές ουσίες οι οποίες δρουν προστατευτικά για τα κύτταρα καταπολεμώντας το σχηματισμό όγκων.
Άνθιση – συλλογή – χρησιμοποιούμενα μέρη:
Τα άνθη του βγαίνουν Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Τα άνθη και τα φύλλα συλλέγονται την εποχή της άνθησης. Οι λοβοί στα τέλη Ιουλίου. Θεραπευτικές ιδιότητες έχουν κύρια οι λοβοί και οι σπόροι, αλλά επίσης τα άνθη και τα φύλλα του φυτού.
Από την επεξεργασία των κουκουτσιών δημιουργείται μια πρόσθετη ουσία για τρόφιμα η οποία υποχρεούται επισήμανσης (Ε 410) και χρησιμεύει σαν μέσο πήξης. Επίσης από τους σπόρους παρασκευάζεται ένα αλεύρι που είναι κατά 60% πρωτεΐνη, ελεύθερο ζάχαρης και αμύλου και μπορεί να μαγειρευτεί.
Οι λοβοί χρησιμοποιούνται ως μη διεγερτικό υποκατάστατο της σοκολάτας. Σε αντίθεση με τη σοκολάτα δεν επιδεινώνει συμπτώματα του στρες όπως το άγχος, η ρηχή αναπνοή και οι αρρυθμίες. Επίσης χρησιμοποιείται ως μη τοξικό υποκατάστατο της σοκολάτας για τα σκυλιά, γιατί η θεοβρωμίνη που περιέχει η κανονική σοκολάτα είναι τοξική για αυτά. Τα σκυλιά και οι γάτες δεν μπορούν να μεταβολίσουν τη θεοβρωμίνη όπως ο άνθρωπος. Έτσι αυτή παραμένει σε υψηλές συγκεντρώσεις στο αίμα τους με ολέθρια αποτελέσματα. Από τον σπόρο βγαίνει και μια εδώδιμη γόμα, ένα υποκατάστατο του τραγακάνθινου κόμεος. Ο σπόρος της χαρουπιάς αντικατέστησε στο παρελθόν ακόμα και τον καφέ, καβουρντιζόμενος με αμύγδαλα και ρεβίθια.
Θεραπευτικές ιδιότητες και ενδείξεις:
Δρα ως στυπτικό, καταπραϋντικό, μαλακτικό και καθαρτικό.
Βοηθά σε προβλήματα μειωμένης λίμπιντο και δρα κατά της μείωσης του αριθμού των σπερματοζωαρίων.
Βοηθά σε προβλήματα βρογχικού άσθματος.
Ο πολτός του λοβού είναι πολύ θρεπτικός εύγευστος και απαλά ευκοίλιος. Είναι επίσης στυπτικός και ως αφέψημα θεραπεύει τη διάρροια και απαλά βοηθά τον καθαρισμό και ανακουφίζει τον ερεθισμό της κοιλιάς.
Αυτές οι δράσεις είναι προφανώς συγκρουόμενες. Είναι όμως χαρακτηριστικό της δράσης των βοτάνων και δείχνει πως το σώμα μας αντιδρά με διαφορετικούς τρόπους στα θεραπευτικά βότανα, ανάλογα με το μέρος του φυτού, τον τρόπο παρασκευής και το συγκεκριμένο πρόβλημα. Επίσης κάνει καλό στον βήχα. Το αλεύρι που γίνεται από τους λοβούς είναι καταπραϋντικό και μαλακτικό.
Τέλος ο λοβός του χαρουπιού θεωρείται ειδικό βότανο για τη θεραπεία της διάρροιας στα νήπια.
Οι σπόροι είναι στυπτικοί και καθαρτικοί.
Ο φλοιός είναι έντονα στυπτικός. Το αφέψημα του βοηθά σε πρόβλημα διάρροιας. Χρήσιμα ακόμη θεωρούνται τα φύλλα και τα άνθη του φυτού, διότι θεωρούνται στυπτικά και χρησιμοποιούνται ως βραστάρι, σε αναλογία φυτού προς νερό 1 προς 5, για γαργαρισμούς σε παθήσεις του φάρυγγα και εσωτερικώς σε υποκλυσμούς κατά της διάρροιας.
Αλεύρι που παρασκευάζεται από τους λοβούς χρησιμοποιείται στη βιομηχανία καλλυντικών. Η τανίνη που περιέχει λαμβάνεται από τον φλοιό. Το ξύλο του δέντρου είναι πολύτιμο για έπιπλα και μπαστούνια.
Το αφέψημα από κοπανισμένα χαρούπια είναι ιδανικό για τα παιδιά που πάσχουν από βρογχίτιδα και κοκίτη. Βρασμένα επίσης μαζί με ξερά σύκα και σταφίδες χρησιμοποιούνται ως αντιβηχικό φάρμακο.
Παρασκευή και δοσολογία:
Παρασκευάζεται ως αφέψημα. Για προβλήματα λίμπιντο και μειωμένου αριθμού σπερματοζωαρίων θρυμματίζουμε 6-7 χαρούπια και τα βράζουμε 3-4 λεπτά σε μισό λίτρο νερό. Το αφήνουμε σκεπασμένο για 20 λεπτά και μετά σουρώνουμε και πίνουμε το μισό πριν το πρωινό και το άλλο μισό πριν από το δείπνο. Μετά από μια εβδομάδα χρήσης το πίνουμε μόνο μια φορά την ημέρα και μάλιστα το μισό πριν πάμε για ύπνο. Το άλλο μισό το πίνουμε την άλλη μέρα πάλι πριν πάμε για ύπνο. Με αυτόν τον τρόπο το χρησιμοποιείτε αδιάκοπα για 3 μήνες κάθε μέρα και μπορούμε μετά απ΄ αυτό το διάστημα ή να διακόψουμε τη θεραπεία ή να τη συνεχίσουμε, ανάλογα με τις ανάγκες μας.
Για προβλήματα βρογχικού άσθματος θρυμματίζουμε 6-7 χαρούπια και τα βράζουμε για 7-8 λεπτά. Στη συνέχεια σουρώνουμε και το πίνουμε το μισό πριν το πρωινό και το υπόλοιπο πριν το δείπνο. Το πίνουμε για 20 μέρες. Μετά τις 20 ημέρες ακολουθεί ακόμα μια φορά η ίδια χρήση αλλά με μέλι. Βάζουμε μόνο ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι στο κρύο και σουρωμένο αφέψημα. Να μην καταναλώνουμε στο πρωινό ή στο βραδινό περισσότερο μέλι.
Παιδιά έως 12 ετών χρησιμοποιούν την ίδια συνταγή, αλλά μόνο στο πρωινό.
Το βραδινό ποτό καταργείται.
Το σουρωμένο αφέψημα μπορεί να συντηρηθεί έως 3 ημέρες στο ψυγείο.
Προφυλάξεις:
Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες. Το χαρούπι είναι γενικά ασφαλές και εύπεπτο.
Πηγή: http://www.herb.gr/index.php/news/charoupia/
Φύλλα
Χαρούπια (Καρπός)
Δέντρο

Ιατρόπουλος: Η γιαγιά Σταυρούλα!




* Παγκοσμιοποίηση δεν θέλατε μεγαλοτραπεζίτες μου;
Την απόλυτη δύναμη πάνω στον πλανήτη δεν επιζητείτε;
Το παλιό όνειρο της κοσμοκρατορίας, που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ο Αλέξανδρος, αυτό που πέρασε για λίγο απ το μυαλό του Ιούλιου Καίσαρα και του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, αυτό που ο Χίτλερ κρυφάγγιξε στα πιο απόκρυφα δωμάτια του ανορθόδοξου μυαλού του, αυτό δεν κυνηγάτε εδώ και διακόσια τόσα χρόνια;

* Ε, λοιπόν, σας έχω νέα!

* Για να το καταφέρετε αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι πολύ σκούρα για σας! Γιατί εδώ δεν έχετε να κάνετε, με προπονημένους και εξωνημένους προδότες πολιτικούς που χρόνια τώρα κατασκευάζετε στα κολλέγιά σας.
Ούτε με φανατισμένους υπαλλήλους σας, καλοπληρωμένους και καλολαδωμένους ,ή στην καλύτερη περίπτωση απόλυτα ελεγχόμενους από τις μυστικές σας υπηρεσίες!

* Εδώ δεν έχετε να κάνετε με τα γνωστά σας παπαγαλάκια, τους χιλιάδες διευθυντάδες των απειράριθμων υπηρεσιών σας σε όλες τις κυβερνήσεις του πλανήτη, σε όλες τις πιάτσες του σημερινού κόσμου, ή με τον ατέλειωτο αριθμό των Μέσων που ελέγχετε απανταχού της Υδρογείου.

* Εδώ δεν έχετε να κάνετε με τους ψευτοδιανοούμενους εκβιαστές που βραβεύετε για να φτιάξουν όνομα ανάμεσα στους λαούς ώστε μετά να εξαπολύσουν την κοινωνική μηχανική σας και τον υπόγειο αυτοματισμό της πλύσης εγκεφάλου σας μέσα από το "διαίρει και βασίλευε".

* Για να μπερδέψετε τις μάζες και να μανιπουλάρετε τους όχλους με κεντρικό στόχο να μαστουρώσετε στη φρίκη τους λαούς ώστε να καταργήσετε τα έθνη.
Και να φορέσετε στην ανθρωπότητα το δικό σας μανδύα, το αιώνιο μεσαιωνικό μαύρο ράσο του απόλυτου δυνάστ
η..

* Εδώ, φιλαράκια, έχετε να κάνετε με κάτι που δεν το μπορείτε, δεν το ξέρετε, δεν έχετε το περιθώριο να το επηρεάσετε και σας το πω και πιο λιανά, κάθε φορά που του χιμάτε, τόσο περισσότερο το εξαγριώνετε, αυτό το τρομακτικό θηρίο..

* Και ξέρετε ποιο είναι αυτό; Το τσαγανό της γιαγιάς Σταυρούλας!

* Την ξέρετε την γιαγιά Σταυρούλα; ΄Όχι ε; Έ καλά, θα τη γνωρίσετε ακριβώς σε τρείς μονάχα εβδομάδες από σήμερα!

* Αλλά επειδή εσείς μπορεί να γελάτε, να σας πω εγώ γι αυτήν. 

* Η γιαγιά Σταυρούλα είναι ογδόντα χρονών, μια αρχοντοβελανιδιά από τα Τζουμέρκα, εκεί στα ηρωικά βουνά, τα αθάνατα, τα δικά μας..

* Έχει θυμώσει πολύ που της κόψατε τη σύνταξη και ξέμεινε κι ο εγγονός της ο ηλεκτρολόγος από δουλειά κι έπεσε στην ανεργία.

* Και όσα κι αν της λένε ούλες οι φημερίδες και τα τηλεκανάλια μέρα νύχτα κι ούλα τα ραδιόφωνα, αυτή εκεί, στύλωσε τα πόδια, πείσμα σου λέω του κερατά το θηρίο, και δε λέει να παραμυθιαστεί με τίποτε.
«Πάνε να χαλάσουνε την Ελλάδα μας μωρέ; Ποιοι είναι και δαύτοι να τους αρπάξω με το στειλιάρι να τους κοψομεσιάσω, άντρες είναι ετούτοι κι ελληνοπούλες είναι ετούτες που προσκυνάνε τα παλιόσκυλα μωρέ; Εγώ με την ψήφο μου, θα τους σκοτώσω όλους!»

* Με την ψήφο της, κύριοι Πλανητάρχες, τ’ ακούσατε τι είπε η γιαγιά Ελλάδα, η γιαγιά Σταυρούλα; Με την ψήφο της.


* Γιατί για αυτή την ψήφο, σας έχει πιάσει πανικός, σ' όλα τα χρηματιστήρια του κόσμου ρε λιγούρηδες, που είναι η μαγκιά σας και η δύναμή σας ρε;
Να μας σκοτώσετε μπορείτε όλους, σιγά το δύσκολο, την ψήφο της γιαγιάς Σταυρούλας όμως, μπορείτε να την αλλάξετε;

* Δεν μπορείτε, δεν μπορείτε, δεν μπορείτε!


* Κ ι όλη μέρα τηλεφωνιόσαστε και συσκέπτεσθε και βουλεύεστε και κρυφοσυνομωτείτε και φανεροπηδιόσατε απ' το ζόρι, μην πάει η Ελλάδα και τινάξει το μαγαζί στον αέρα και σας αρπάξει το ντόμινο και ξυπνήσουν οι λαοί και γίνει της πουτάνας το κάγκελο, για να σας το πω και «ποιητική αδεία» εδώ που φτάσαμε.

* Ότι και να κάνετε όμως, ο λαός θα σας τιμωρήσει. Ο ελληνικός λαός, που ήρθε και πάλι η ώρα να οδηγήσει τον πλανήτη.
* Ο λαός αυτός που τον οδηγεί η γιαγιά Σταυρούλα απ τα Τζουμέρκα..

* Που δε νικιέται με τίποτε και δε χαμπαριάζει από κανένανε κυρίως από σας, κοκορόμυαλοι, που πιστέψατε ότι με τα τυπωμένα χαρτιά με αριθμούς μέσα και με διάφορες λογιστικές πράξεις στα μηχανάκια θα κουμαντάρετε τον πλανήτη .


* Τώρα, ελάτε στις 18 του Ιούνη να μαζέψτε τα σπασμένα σας κόκκαλα και τα γλοιώδη ρέστα σας! Η γιαγιά Σταυρούλα αποφασίζει να σας ξετινάξει σαν βρώμικη χαρτομάζα, όχι, δεν θα περάσει το δικό σας αυτή τη φορά!

* Σας ξέρουμε από παλιά, εσείς οι ίδιοι είσαστε που γδάρατε την Υπατία και κάψατε τον Τζορντάνο Μπρούνο, εσείς είσαστε που εκτελέσατε το Μπελογιάννη και τη Λέλα Καραγιάννη, που στραγγαλίσατε τον Πέτρουλα και δολοφονήσατε το Λαμπράκη.


* Σας ξέρουμε. Τώρα όμως θα μας μάθετε κι εσείς!
Η αρχοντογιαγιά Σταυρούλα απ τα Τζουμέρκα, θα τουμπάρει όλο το παιχνίδι σας.
Γιατί Αυτή είναι η Ελληνική Ιστορία κι εσείς είσαστε οι λακέδες υπηρέτες μας, εδώ και τουλάχιστον τρεις χιλιάδες χρόνια..

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!