Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

«΄Ηλιος υπήρξες Ελλάδα μου και ήλιος θα είσαι».

«΄Ηλιος υπήρξες Ελλάδα μου και ήλιος θα είσαι».




Για εμάς τους Έλληνες, έχει ήδη προβλέψει ο Παλαμάς το τι θα γίνει. Μην αποθαρρύνεσθε λοιπόν. Ο Παλαμάς, διατρανώνει και διατυμπανίζει , στον «Δωδεκάλογο του γύφτου»:
«΄Ηλιος υπήρξες Ελλάδα μου και ήλιος θα είσαι».
Και πόσο δίκηο έχει!

Τι θα ήταν οι Ουνο-Γερμανοί κι’ όλοι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι χωρίς την Ελλάδα;
Χιμπατζήδες πάνω στα δένδρα θα ήσασταν ακόμη ευρωπαϊκά γουρούνια και τώρα μας κάνετε τους καμπόσους!


Θα φορούσατε ακόμη αρκουδοτόματα και θα τρώγατε κουράδες αντί για ψωμί, όπως τρώγατε και τους νεκρούς γονείς σας! ΄Ετσι κάνατε, το ξεχάσατε; Θα σας το υπενθυμίσουμε στο επόμενο άρθρο μας, παλιο-γύπες!

Γι’ αυτό μισείτε τους Έλληνες έ; Επειδή σας βρήκαν ζώα βρωμερά, να κυλιέστε στις λάσπες και σας έκαναν ανθρώπους έ; Αυτό δεν προσπαθείς να ξεχάσεις χοντρο-βαρέλα Αδόλφε-Χίτλερ Μέρκελ εσύ;
Και συνεχίζει ο Παλαμάς:
« Και στο κάστρο σου Ελλάδα μου, σπρωγμένη η Ανατολή, λυσσομάναγε με την Δύση αντάμα»

« Και κρατούσες των αρμάτων την πλημμύρα, κι ορθός και άσειστος της Δύναμίς σου ο Κάβος»

« Λυγισμένοι εμπρός σου, να κι’ ο Τούρκος, να κι’ Φράγγος, να κι’ ο Σλάβος, στην δική σου την φωτιά ώ, τι μοίρα, καιρούς και αιώνες έκαιες τον οχτρόν σου »

« Ω τι μοίρα! Μόνη σου θα πέσεις να καείς, τρισαπελπισμένη της ζωής. Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν με βιολιά και με ζουρνάδες, γύφτοι, οβραίοι, αράπηδες, πασάδες και τα γόνατα οι τρανοί σου θα λυγίσουν και θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες».

« Και τα λείψανά σου θα σου τα κλέψουν οι ζητιάνοι, που πλάκωσαν από την Ανατολή και σου αφήσανε ολάνοιχτες τις πόρτες σου …. οι ζητιάνοι»
« Και η ψυχή σου ώ πολιτεία κολασμένη από την αμαρτία, θα πλανιέται κυνηγώντας άλλη γέννα. Σάμπως νάναι πουλημένη σε δαιμόνους θα σπαράζει και θα πλέει μες τα σκοτάδια

Και ο ίσκιος σου θάναι μέσα στ’ άδεια, μες την άβυσσο μια βάρκα, που θα φτάνει σε ξεσκέπαστο ανεμόδαρτο λιμάνι. Θα ζείς ξανά στους τόπους και στους χρόνους και στις Ιστορίες των εθνών και στους κύκλους των αιώνων θα μοιρολογάς τον ξεπεσμόν ώ ψυχή και τον αδόξαστον αγώνων και η ψυχή σου ώ πολιτεία, καταραμένη δεν θα αναπαυθεί του Κακού την Σκάλα από σκαλί σε σκαλί θα κατεβαίνει κι’ όπου πάει κι’ όπου σταθεί, σε κορμί χειρότερο θα μπαίνει.»


Όμως…..


« ……..θα σαλέψεις σαν την χλόη, σαν το πουλί, τον κόρφο τον γυναίκειο σαν το κύμα και μη έχοντας πιο κάτω να κατρακυλήσεις,πιο βαθειά στου Κακού την σκάλα, για τ’ ανέβασμα ξανά που σε καλεί θα αισθανθείς να σου φυτρώνουν ώ χαρά, τα φτερά τα πρωτινά σου και τα μεγάλα. Αυτό σου μέλλεται Ελλάδα μου!»


Καβάλα πάει ο χάροντας τον Διγενή στον Άδη, κι’ άλλους μαζί. Κλαίει και οδύρεται το ανθρώπινο κοπάδι. Μα ο Ακρίτας μόνον ατάραχα, κυττάζει τον καβαλλάρη. Ο Ακρίτας είμαι χάροντα, δεν περνώ με τα χρόνια, μ’ άγγιξες, μα δεν μ’ ένοιωσες στα μαρμαρένια αλώνια.

« Είμαι εγώ η ακατάλυτη Ψυχή των Σαλαμίνων. Στην Επτάλοφη έφερα το σπαθί των Ελλήνων. Δεν χάνομαι στα Τάρταρα, μονάχα ξαποσταίνω στην ζωή ξαναφαίνομαι και λαούς ανασταίνω»

Το φιλί της ζωής στην σφαγιασμένη και λεηλατημένη από τον χριστιανισμό Ανθρωπότητα, το έδωσαν τότε οι Έλληνες.

Η Αναγέννηση ήταν ελληνική και ζωντάνεψε όλα τα σφαγιασμένα από τους χριστιανούς έθνη.
Το ίδιο θα γίνει και τώρα.
Έλληνες μην αμφιβάλλετε και ξαναβρείτε την δύναμή σας. Η πνοή των Ελλήνων στην κομματιασμένη Ανθρωπότητα θα την ζωντανέψει ξανά. Μη λυγίζετε. Αυτό που μας συμβαίνει τώρα, ίσως να ήταν απαραίτητο για ν’ αποτινάξουμε τον ζυγό της τρυφηλότητας και των κομμάτων που μας νάρκωσαν τόσες και τόσες δεκαετίες.

Να θυμηθούμε τον Αριστείδη.
Όταν οι Αθηναίοι κάλεσαν τον Αριστείδη τον Δίκαιο που τον είχαν εξορίσει στην Αίγινα, για να πολεμήσει μαζί τους στην Σαλαμίνα, εκείνος φθάνοντας είπε στον Θεμιστοκλή:
« Η τρυφηλότητα μας έφερε εδώ».
Κατά τον μεγάλο Αριστείδη τον Δίκαιο, οι Πέρσες δεν θα έπρεπε καν να έχουν φθάσει στην Σαλαμίνα. Έπρεπε να είχαν νικηθεί ολοσχερώς και να τρέχουν με τα τέσσερα, μην τολμώντας να διανοηθούν ποτέ να ξαναπατήσουν στην χώρα μας!
Η τρυφηλότητα, είναι το σημερινό βόλεμα. Και μέχρις ενός σημείου, κατανοούμε πλήρως τον κατάκοπο και αδικημένο Έλληνα που για αιώνες πολεμάει. Χρειαζόταν μια ανάπαυλα. Φθάνει όμως. Έχουμε και μια πατρίδα, που όλοι θέλουν να μας την αρπάξουν. Έχουμε πόλεις που πρέπει να υπερασπισθούμε από τους σύγχρονους Ουνο-Ευρωπαίους και από τους λαθρομετανάστες. Ο πόλεμος, έχει αλλάξει μορφή, δεν είναι πιά το κάλεσμα των γενναίων. Σήμερα, μαίνεται άγρια ο πόλεμος των Ιδεών, ο πόλεμος του μυαλού, που είναι ο πιο αδυσώπητος πόλεμος σ’ ολόκληρη την Ανθρωπότητα.

Αλλά εμείς οι Έλληνες, έχουμε κάποια αήττητα όπλα: Έχουμε τον δυνατώτερο εγκέφαλο του πλανήτη, μαζί με την Γνώση και την τεράστια πείρα μας. Στην φουρτούνα πάντα οι ΄Ελληνες καπεταναίοι ξεχωρίζουν.
Καιρός να συνέλθουμε από τα χτυπήματα του κ. Πινοσέτ-Παπανδρέου και των πολιτικών συμμοριών, καιρός να εγκαταλείψουμε τα εθνοκτόνα κόμματα που μας κατέστρεψαν, καιρός να δώσουμε τα χέρια μεταξύ μας, δημιουργώντας γύρω μας μια αλυσσίδα, την οποία κανένας Πινοσέτ-Παπανδρέου και κανένας άλλος τύραννος- πρωθυπουργός δεν θα καταφέρουν να σπάσουν, παρά την λύσσα τους.

Επείγει η αλλαγή του Συντάγματος και όχι οι εκλογές.
Γιατί νομίζουμε ότι ψηφίζουμε ελεύθερα;

Ο απαράδεκτος εκλογικός νόμος, που επιτρέπει στο πρώτο κόμμα να κλέβει περίπου 50 έδρες, είναι ελευθερία;

Συνεπώς δεν μιλάμε για εκλογές, αλλά για «φυτευτές».
Συνεπώς, κατεπείγουσα είναι η αλλαγή του Συντάγματος, αντί της φαρσοκωμωδίας των εκλογών. Το νέο Σύνταγμα, που θα διαγράψει το ελεεινό άρθρο 86 και θα καταργήσει για πάντα πλέον την Ασυλία των πολιτικών του Ψεύδους, του Δόλου, της Επιορκίας και της Απάτης.

Να στηθούν Ειδικά Δικαστήρια και να τους δικάσουν αναδρομικά, όπως αναδρομικά κόβουν μισθούς και φορολογούν οι δήμιοί μας.
Τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι πολιτικάντηδες, ξεπερνάνε κάθε φαντασία!

Να φυλακισθεί ο μίστερ Σημίτης που καταλήστεψε το Χρηματιστήριο, αντί να ποζάρει ως απολίθωμα της εποχής των δεινοσαύρων.
Πώς τολμάς να κυκλοφορείς εσύ, το θρασύτατο κατασκεύασμα που λέγεσαι Σημίτης; Βρε ούστ….Κι’ αν ξεχάσαμε κάποιον, προσθέστε τον εσείς, ελεύθερα.Επίσης, να προστεθούν στο Νέο Σύνταγμα, άρθρα-καταπέλτες εναντίον των πολιτικάντηδων, τα οποία θα τους δένουν χειροπόδαρα, αντί να τους απαλλάσσουν!

Να επαναφερθεί η θανατική ποινή ειδικά για τους πολιτικούς που γίνονται επίορκοι, ψεύτες κι’ απατεώνες. Να μεταφέρονται στο Γουδί να εκτελούνται όλοι τους δημόσια! Μόνον όταν οι πολιτικάντηδες, θα πληρώνουν κάθε λάθος τους, στο εκατονταπλάσιο από τους κοινούς πολίτες, θα φύγουν τα καταραμένα σκουλήκια από το στάρι μας. Τότε θα δούμε πόσοι θα έχουν το θάρρος να θέσουν υποψηφιότητα.

Μόνον οι έντιμοι και οι ανιδιοτελείς, έχουν θέση στο Κοινοβούλιο. Οι υπόλοιποι κηφήνες εκτός Βουλής και γρήγορα. Έξω! Ούστ!
Κάποιοι θα ψελλίσουν τρέμοντας: « Και χωρίς τα κόμματα τι θα κάνουμε;».

Σιγά τους Ψευταράδες! Έλληνες είμαστε θα βρούμε την λύση! Το κλειδί είναι ένα Δρακόντειο Σύνταγμα που θα προστατεύει εμάς και όχι τους αρχι-ψεύτες πολιτικάντηδες, που μας οδήγησαν εδώ. Δεινόσαυροι και απολιθώματα του παρελθόντος, ξύλο που σας χρειάζεται!

Οι Έλληνες, να κλείσουν τις τηλεοράσεις και ν’ αρχίσουν την συζήτηση μεταξύ τους.

Και δεν θα ξαναμιλήσουμε ποτέ για κόμματα, ούτε για πολιτικούς, αλλά για το πώς θα σώσουμε την Ελλάδα μας από τα βρωμερά τους νύχια. Καθαρό μυαλό και ψυχραιμία. Έλληνες είμαστε ωρέ, έλεγε ο Κολοκοτρώνης. Αντέξτε Έλληνες και έσσεται ήμαρ! Και θα δούμε ξένους και Έλληνες προδότες, παρέα στα κάτεργα.
Αγγελική Ρέτουλα.
http://www.athriskos.gr/modules/news/article.php?storyid=2811

Nigel Farage-> Κυβερνήσεις μαριονέτα σε Ελλάδα και Ιταλία

'Exει θέση η Ελλάδα μέσα στην Ε.Ε.;

Το ευρώ στο χείλος της αβύσσου



Κορυφαίοι έλληνες και ξένοι ειδικοί σκιαγραφούν το μέλλον της ευρωζώνης - Εχει θέση η Ελλάδα μέσα σ' αυτήν;
Διαιρεμένη και πανικόβλητη η ηγεσία της Ε.Ε. παρακολουθεί την κρίση να χτυπάει την πόρτα της Γαλλίας, του Βελγίου, της Αυστρίας... Στην «Κ.Ε.» 17 έγκυροι οικονομικοί αναλυτές εξηγούν τις αιτίες του φαινομένου και προτείνουν λύσεις για το ενιαίο νόμισμα και τη χώρα μας.
Εχει ζωή η ευρωζώνη;
Στην αρχή ήταν η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία. Ακολούθησαν η Ισπανία, η Ιταλία. Τώρα η κρίση χτύπησε την πόρτα της Γαλλίας, του Βελγίου, της Αυστρίας... Τα δομικά προβλήματα της ευρωζώνης έχουν αναδειχθεί σε όλο τους το μεγαλείο, θέτοντας πλέον...
σε αμφισβήτηση ακόμη και την ύπαρξη του ενιαίου νομίσματος και δείχνοντας με τον πλέον καθαρό τρόπο ότι οι λύσεις που επελέγησαν από τους ευρωπαίους ηγέτες, όχι μόνο δεν αντιμετώπισαν την κρίση αλλά συνέβαλαν στην επέκτασή της.

Ο κόμπος έφθασε στο χτένι, αφού τα spreads των 10ετών ομολόγων της Ιταλίας, της Ισπανίας, του Βελγίου, της Γαλλίας και της Αυστρίας εκτινάχθηκαν στα μέσα της εβδομάδας, θέτοντας επιτακτικά το ερώτημα για το μέλλον της ευρωζώνης και εντείνοντας την ανησυχία για το αν η Ελλάδα, που είναι ο αδύνατος κρίκος, έχει μέλλον στο ευρώ.

Παρά την παγκόσμια ανησυχία, η πολιτική διάσταση για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί ριζικά η κρίση παραμένει, με τη Γαλλία και τη Γερμανία να έχουν εντελώς διαφορετική προσέγγιση.

* Η Γαλλία υποστηρίζει ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία έχει απεριόριστες δυνατότητες αγοράς ομολόγων και δανεισμού, τυπώνοντας χρήμα ώστε να σταματήσουν οι πιέσεις των αγορών στα κρατικά ομόλογα. Αυτή την άποψη συμμερίζονται και οι Αμερικανοί, αφού η δική τους κεντρική τράπεζα έχει κάνει το ίδιο. Η Γαλλία έχει προτείνει επίσης ως εναλλακτική λύση να μετρατραπεί ο προσωρινός ευρωπαϊκός μηχανισμός (EFSF) σε τράπεζα, εξασφαλίζοντας κεφαλαια από την ΕΚΤ.

* Κατηγορηματικά αντίθετη με τέτοιου είδους εμπλοκή της ΕΚΤ είναι η Γερμανία, η οποία επιθυμεί περιορισμένες αγορές ομολόγων στη δευτερογενή αγορά από την κεντρική τράπεζα (όπως κάνει τους τελευταίους μήνες) αλλά είναι αντίθετη στο τύπωμα χρήματος και στον απευθείας δανεισμό χωρών. Επικαλείται δε το καταστατικό της ΕΚΤ, στο οποίο προβλέπεται ότι η κεντρική τράπεζα δεν μπορεί να δανείζει χώρες, παρά μόνο τράπεζες και διεθνείς οργανισμούς.

Με βάση αυτή την πρόβλεψη βρίσκεται στο τραπέζι η πρόταση για δανεισμό του ΔΝΤ από την ΕΚΤ και στη συνέχεια το Ταμείο να μπορεί να δανείζει ευρωπαϊκές χώρες. Από το Βερολίνο συνεχίζουν να υπάρχουν ενστάσεις για δύο λόγους: α) φοβούνται την αύξηση του πληθωρισμού, παρότι πολλοί οικονομολόγοι επισημαίνουν ότι αυτή τη στιγμή το πρόβλημα δεν είναι ο πληθωρισμός αλλά η ύφεση και β) πιστεύουν ότι οι νομισματικές λύσεις θα χαλαρώσουν τη δημοσιονομική λιτότητα και την ανάγκη για διαρθρωτικές αλλαγές.

Η Αγκελα Μέρκελ τόνισε σε ομιλία της στο Βερολίνο ότι «μόνο πολιτικές λύσεις μπορούν να μας βγάλουν από τη σημερινή κατάσταση. Οι πολιτικοί κάνουν λάθος αν νομίζουν ότι η ΕΚΤ μπορεί να επιλύσει την κρίση της ευρωζώνης». Η γερμανίδα καγκελάριος προχώρησε περισσότερο καλώντας τις εθνικές κυβερνήσεις να είναι έτοιμες για δημοσιονομική πολιτική που θα υπακούει περισσότερο σε αποφάσεις που θα λαμβάνονται στις Βρυξέλλες. Σ' αυτό το πλαίσιο η βρετανική «Daily Telegraph», δημοσιεύει στοιχεία γερμανικού εγγράφου το οποίο κάνει λόγο για «ευρωπαϊκό υπερκράτος». Επίσης θα δημιουργηθεί «ειδικό σώμα» με αποστολή την επέμβαση στις οικονομίες προβληματικών κρατών.

Σύμφωνα με την πρόταση, θα υπάρχει ενιαία δημοσιονομική πολιτική, ενώ για τις χώρες που παραβιάζουν τους κανόνες θα προβλέπονται αυστηρές ποινές. Ηδη κουβεντιάζεται και η πρόβλεψη για έξοδο από την ευρωζώνη με πρώτη υποψήφια της Ελλάδα.

Οι διαβουλεύσεις μεταξύ των χωρών (ιδίως ανάμεσα σε Γαλλία και Γερμανία) δίνουν και παίρνουν. Μια πρώτη γεύση για το πού καταλήγουν οι συζητήσεις θα δοθεί σε συνεδρίαση του Eurogroup ώς το τέλος Νοεμβρίου, ενώ οι τελικές αποφάσεις αναμένονται στη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., στις 9 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα με τη διαμόρφωση της νέας δομής της ευρωζώνης, αλλάζει το πολιτικό τοπίο και στον ευρωπαϊκό Νότο. Στην Ελλάδα η κυβέρνηση συνεργασίας έχει επωμιστεί το καθήκον να περάσει με μεγάλη πλειοψηφία τις ευρωπαϊκές αποφάσεις. Στην Ιταλία η, επίσης συμμαχική, κυβέρνηση του Μ. Μόντι πέρασε με την ψήφο της κεντροαριστεράς νέο πακέτο λιτότητας ενώ στην Ισπανία, ο πιθανότερος νικητής των σημερινών εκλογών, ηγέτης του δεξιού Λαϊκού Κόμματος Μ. Ραχόι μιλάει για μεγάλες περικοπές ώστε να μειωθεί το δημοσιονομικό έλλειμμα στο 4,4% το 2012. Δεσμεύτηκε ωστόσο ότι δεν θα περικόψει τις συντάξεις.

Η μέχρι τώρα πορεία έχει δείξει ότι η Ε.Ε. κινείται πάντα με συμβιβασμούς, οι οποίοι δεν έχουν αποδειχθεί επαρκείς ώστε να αντιμετωπιστεί η κρίση. Η γερμανική εμμονή, ότι η μόνη συνταγή είναι η δημοσιονομική πειθαρχία έχει ως αποτέλεσμα την επέκταση της φωτιάς με κίνδυνο να οδηγηθεί σε διάλυση η ευρωζώνη, παρασύροντας σε νέα καταστροφή την παγκόσμια οικονομία ή να δημιουργηθεί ευρωζώνη δύο ταχυτήτων. Θεμελιώδη ερωτήματα, που ήταν εκτός ατζέντας τα προηγούμενα χρόνια ξανάρχονται στην επιφάνεια. «Εχει μέλλον η ευρωζώνη;». «Εχει μέλλον η Ελλάδα στο ευρώ;». Οι απαντήσεις δεν είναι ούτε αυτονόητες, ούτε μονοσήμαντες. Στο 10σέλιδο αφιέρωμα της «Κ.Ε.» διαπρεπείς οικονομολόγοι από χώρες της Ε.Ε., τις ΗΠΑ και την Ελλάδα, με τις διαφορετικές απόψεις τους φωτίζουν κρίσιμες πτυχές της σημερινής κρίσης και διατυπώνουν προτάσεις για το ευρωπαϊκό μέλλον, αλλά και για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας το οποίο άλλοι βλέπουν εντός κι άλλοι εκτός ευρώ.

Γράφουν οι: James Galbraith Jacques Sapir Ansgar Belke Ευκ. Τσακαλώτος Π. Πετράκης Κ. Λαπαβίτσας Στ. Σκαπέρδας Γ. Βαρουφάκης, Jean-Paul Fitussi Stefan Collignon Γ. Δραγασάκης Χρ. Πολυχρονίου Benedicta Marzinotto Γ. Σταθάκης Δ. Παπαδημητρίου Giuliano Amato Marcello de Ceccco
 
πηγή:enet

Ο Γιώργος φεύγει όπως το σχεδίασε… ατιμώρητος

Ο Γιώργος φεύγει όπως το σχεδίασε… ατιμώρητος


Τις τελευταίες ημέρες είναι μεγάλο το πλήθος των δημοσιεύσεων γύρω από τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. Σε όλα τα δημοσιεύματα (δεν χρειάζεται καν φαντασία για να καταλάβουμε πως αποτελούν «διαρροές» μέσα από το περιβάλλον του Γ. Παπανδρεου) γίνεται λόγος για επανάκαμψη Παπανδρέου και για κινήσεις επαναφοράς του ΠΑΣΟΚ στην πολιτική σκηνή…
Καλή προπαγανδιστική προσπάθεια, αλλά πλέον δεν πείθει κανέναν οτιδήποτε ανακοινώνεται για τον Γιώργο Παπανδρέου. Η αλήθεια είναι οικτρή για τον ίδιο. Κατέστρεψε την χώρα (σε όλα τα επίπεδα), κατέστρεψε το όνομά του, κατέστρεψε το κόμμα που του παραδόθηκε με φασιστικές διαδικασίες (μην ξεχνάμε πως έγινε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μέσα από εκλογές, στις οποίες δεν υπήρχε αντίπαλος και κατόρθωσε να λάβει το 80% ως ποσοστό εκλογής…!). Ο άνθρωπος αυτός όπου και αν κινήθηκε δημιούργησε –κατ’ ελάχιστο- προβλήματα, όποτε δεν έφερε την απόλυτη καταστροφή. Ο ρόλος του στην πολιτική σκηνή της χώρας δεν είναι καν υπό αμφισβήτηση. «Το παιδί» κατόρθωσε να καταστρέψει μία χώρα μέσα σε δύο μόλις χρόνια και μόνο σε λάθη δεν μπορούμε πλέον να αποδίδουμε την καταστροφική του παρουσία.

Είχαμε γράψει προ πολλού –και το επαναλάβαμε αρκετές φορές από τότε- πως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν σκέφτεται τις εκλογές, δεν σκέφτεται να φύγει ατιμασμένος από την πολιτική σκηνή της χώρας και πως θα επεδίωκε την πτώση του δια «πραξικοπήματος» των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Και σήμερα, αυτό ακριβώς κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να εξασφαλίσει το πολιτικό του «άλλοθι» και την οποιαδήποτε (πιστεύει ο ίδιος) υστεροφημία του. Εξοργίζει το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, προκαλεί με την συμπεριφορά του και οδηγεί στα άκρα τα στελέχη του κόμματος που κατέστρεψε, με μοναδικό σκοπό να φύγει λέγοντας «αυτοί που μου εναντιώθηκαν είναι και οι φταίχτες για την αποτυχία της πολιτικής διάσωσης της Ελλάδας που ξεκίνησα, αλλά δεν κατάφερα να ολοκληρώσω επειδή είχα πόλεμο από εκείνους που θεώρησα ότι θα αγωνιστούν για το καλό της πατρίδας»…

Σήμερα, ο Γιώργος Παπανδρέου, γνωρίζοντας πως έχει ανοιχτεί το «παραθυράκι» της προσωπικής του διάσωσης (βλ. κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου), πιέζει αφόρητα για να υπάρξουν εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Πιέζει για την εκπαραθύρωσή του και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για κάποια άλλη γη, για κάποια άλλα μέρη, εκεί που θα αισθάνεται απολύτως ασφαλής. Γνωρίζει πως η ύπαρξη ενός «τυχαίου γεγονότος» είναι δυνατόν να αναστείλει την έξοδό του από την χώρα. Γνωρίζει πως υπό μία φυσιολογική κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει την Δικαιοσύνη. Γνωρίζει πως εάν παραμείνει στην Ελλάδα, θα ζει μέσα είτε κλεισμένος στο Καστρί είτε κλεισμένος σε κάποια ειδική (για την περίσταση) φυλακή.
Σύμφωνα με πολύ καλές πληροφορίες, του έχει ήδη δοθεί το τελεσίγραφο της παύσης του. Του δόθηκε και η δυνατότητα επιλογής για το πώς θα συμβεί η αποχώρησή του. Όμως, η ιδιοσυγκρασία του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και η ανασφάλεια που νιώθει για την επόμενη ημέρα, τον καθιστούν ίσως και επικίνδυνο, τόσο για το κόμμα του όσο και για την Ελλάδα (αλήθεια, γνωρίζει κανείς τι έχει πει και σε τι έχει συμφωνήσει με τον Ερντογάν;) Ο μεγάλος φόβος του Γιώργου Παπανδρέου είναι οι ίδιοι του οι βουλευτές και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και πως αυτοί θα αντιδράσουν την επόμενη ημέρα της αποχώρησής του από την Ελλάδα. Ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες για ένα «αμείλικτο καθεστώς Παπανδρέου» που λειτουργούσε με αδιαφανείς διαδικασίες και χρησιμοποιούσε (σχεδόν επί μονίμου βάσεως) τον εκβιασμό, προς εκείνους που έδειχναν σημεία «κόπωσης» και γενικότερη διάθεση να μην ακολουθήσουν τον «πρόεδρο» εκθέτοντας εαυτούς σε καθημερινούς κινδύνους. Θέλουμε να πιστεύουμε πως η κάκιστη κυβέρνηση Παπανδρέου δεν λειτούργησε ποτέ χρησιμοποιώντας ωμούς εκβιασμούς κατά των βουλευτών της, πως δεν χρησιμοποίησε ποτέ παράνομες πληροφορίες προσωπικών δεδομένων, πως δεν καταχράστηκε ποτέ την εξουσία που (έστω και με ψέματα) πήρε από τον Ελληνικό λαό.

Ο Γιώργος Παπανδρέου αυτές τις ημέρες πακετάρει στις χειραποσκευές του πολλά περισσότερα από τα προσωπικά του είδη. Γνωρίζει πως η μετά την αποχώρησή του σιωπή μπορεί να επιβληθεί μόνο με τον τρόπο που κυβερνούσε. Και όλοι οι Έλληνες γνωρίζουμε πως κυβερνούσε με ένα ηλίθιο χαμόγελο, εκτοξεύοντας ταυτόχρονα εκβιαστικά διλήμματα. Πάντως, εάν ο πρώην πρωθυπουργός δεν μπορέσει να τακτοποιήσει σύντομα τις «εκκρεμότητες», υπάρχουν σοβαροί φόβοι πως οι εξελίξεις θα τον προλάβουν και θα δημιουργήσουν πολλά περισσότερα προβλήματα στην κυβέρνηση του τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου. Και αυτό είναι, ίσως, το μοναδικό στοιχείο (πέρα από συγκεκριμένους ανθρώπους του περιβάλλοντός του) που συμμαχεί μέχρι στιγμής με τον Γιώργο Παπανδρέου…

Πάντως, στην περίπτωση που ο Γιώργος Παπανδρέου κατορθώσει να «αποδράσει» από την Ελλάδα, η κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου θα φορτωθεί πολλά περισσότερα από το ξεπούλημα της χώρας και την μετάβασή της στην δραχμή… Λέτε ο τραπεζίτης πρωθυπουργός να επιτρέψει την σχεδιαζόμενη (ή προσχεδιασμένη) φυγή του Γιώργου Παπανδρέου από την Ελλάδα;

πηγή:kostashan

Ο ψευδο-υπουργός τρομοκρατεί πολίτες, δημάρχους και δικαστές

Ο ψευδο-υπουργός τρομοκρατεί πολίτες, δημάρχους και δικαστές





Τα δικαστήρια είναι τα μόνα όργανα στα οποία ανέθεσε ο ελληνικός λαός να απονέμουν δικαιοσύνη στο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. Ακόμα και σε περιπτώσεις αντιδικίας μεταξύ πολιτών και δημοσίου. Οπως αυτή με το παράνομο τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέ τον λογαριασμό της ΔΕΗ, παρανόμως.
Ο, έτσι κι αλλιώς, παράνομος “υπουργός”, μιας παράνομης “κυβέρνησης”, που διαφεύγει ακόμη την σύλληψη επειδή τους την χαρίζει για δικούς του άγνωστους λόγους ο τωρινός εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και τα λοιπά αρμόδια όργανα, προσπαθεί να τρομοκρατήσει πολίτες, δημάρχους και δικαστές. Είναι η συνήθης φιγούρα που κάνουν οι εκτός νόμου προς τους φιλήσυχους και νομοταγείς πολίτες.
Ιδού τι λέει στην ανακοίνωσή του ο ψευδο-υπουργός: “Επειδή η προσωρινή διάταξη του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Καλαμάτας έχει εκδοθεί καθ΄ υπέρβαση της δικαιοδοσίας των πολιτικών δικαστηρίων σε σχέση με ζητήματα βεβαίωσης και είσπραξης φόρων και τελών, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις στους πολίτες.”
Και επισείει ο παράνομος “υπουργός” της παράνομης “κυβέρνησης” τον φόβο του δικηγόρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, το οποίο δεν είναι παρά ο δικηγόρος του δημοσίου, και που φυσικά δεν είναι ούτε δικαστικό, ούτε νομοθετικό αλλά ούτε και εκτελεστικό όργανο.
Το θλιβερό είναι πως οι ηγεσίες τριών κομμάτων και ο θεωρούμενος ως “Πρόεδρος της Δημοκρατίας”, με το τελευταίο επαίσχυντο και ανόσιο πραξικόπημα τους της κατάλυσης του Συντάγματος και του πολιτεύματος, συγκρότησαν αυτή την παράνομη “κυβέρνηση” που μόνο σκοπό έχει και φιλοδοξία να είναι ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ και όχι υπηρέτης του ελληνικού λαού.
Υπομονή έλληνες.
Θα τους συλλάβουμε και θα τους δικάσουμε.
Μαζί και αυτόν τον ευτραφή κύριο που νομίζει πως είναι υπουργός.

Θραξ ο Αναρμόδιος

Βόμβα Ράϊχενμπαχ

Βόμβα Ράϊχενμπαχ: "Από τον Μάϊο μας είχαν δώσει τα κλειδιά της χώρας"!
Από τον Μάϊο του 2011 είχε συμφωνήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου να εκχωρήσει εκτλεστικές εξουσίες στον επίτροπο Χορστ Ράϊχενμπαχ, αποκαλύπτει ο ίδιος ο Ράϊχενμπαχ, σε συνέντευξή του, όπως είχε αποκαλύψει και το Ντομινίκ Στρος Καν ότι από την άνοιξη του 2009 είχε συμφωνήσει με τον Γιώργο Παπανδρέου να βάλει την χώρα στο ΔΝΤ μόλις κέρδιζε στις εκλογές.
Ο Χορστ Ράϊχενμπαχ αποκαλύπτει λοιπόν σε συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ ότι «το σχετικό σχέδιο δράσης υπάρχει και έχει συμφωνηθεί από τον Μάιο του 2011 με τις ελληνικές αρχές»! Και όχι μετά την αποδοχή του Μεσοπρόθεσμου τον Ιούλιο, όπως μας έλεγαν οι της κυβέρνησης Παπανδρέου προσπαθώντας να μας πείσουν ότι "έτσι έπρεπε για να πάρουμε την 5η δόση"
Δηλαδή η ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από ονάδες υποεπιτρόπων με εκτελεστικές εξουσίες υπό τον επίτροπο της ελληνικής κυβέρνησης τον Χορστ Ράϊχενμπαχ. Οι υποεπίτροποι θα αναλάβουν τον έλεγχο σε κάθε υπουργείο και θα διορίσουν και ομάδες ξένων συμβούλων οι οποίοι θα συντονίζουν το έργο τους, το οποίο θα επικεντρωθεί κυρίως στην συγκέντρωση φόρων και στην περικοπή δαπανών.
Εξακολουθούν δηλαδή να πιστεύουν ότι υπάρχει φοροδιαφυγή και όσο το πιστεύουν τόσο θα βάζουν φόρους, για να κερδίζει η Γερμανία (γιατί περί αυτού πρόκειται) αυτά που θεωρεί ότι χάνει από την φοροδιαφυγή.
Μάλιστα τονίζει ότι "Εδώ θα έρθουν τα καλύτερα εργαλεία για να μαζέψουμε τους φόρους και θα εφαρμόσουμε τις καλύτερες μεθόδους για να συγκεντρώσουμε χρήματα".
Εμείς τι άλλο να προσθέσουμε από αυτά που λέει ο χερ Ράϊχενμπαχ. Απλα να πούμε ότι την πραγματική κυβέρνηση Ράϊχενμπαχ (όχι την ψεύτικη του Λ.Παπαδήμου) στην Ελλάδα αυτή την στιγμή την στηρίζουν τρία κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ)...
πηγή:  defencenet.gr