Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Χάρρυ Κλυνν: Όταν το άνθος του κακού έγινε… δέντρο!

 

 

Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

Καλά, είναι να τρελαίνεσαι με τον αρχι-ηλίθιο εφιάλτη που προγραμματίστηκε να στείλει την Ελλάδα και τους Έλληνες στην κόλαση!

Αυτό το πολιτικό μίασμα που προκαλεί με τον πιο βάναυσο τρόπο τη νοημοσύνη μας με την ιδιότητα του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, και γνωρίζοντας από τα χρόνια του πατέρα του ότι οι Έλληνες… ξεχνούν, ξεχνούν πολύ εύκολα, εμφανίζεται σήμερα περίπου να απαιτεί την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου!!!

Που ο ίδιος φυσικά υπέγραψε!!!

Υπερασπίστηκε και εφάρμοσε!!!

Αυτό φάνηκε από όσα είπε σε συνάντηση με κορυφαία στελέχη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Έθεσε θέμα βελτίωσης του Μνημονίου ΙΙ, ζητώντας να δοθεί έμφαση στους τομείς της πραγματικής ανάπτυξης, καθώς και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Σε ποια χώρα θα συνέβαινε κάτι τέτοιο και δε θα βγαίνανε τα ΜΜΕ να ξεσκίσουν στην κυριολεξία τον «αναξιόπουστα»;

Σε ποια χώρα θα συνέβαινε κάτι τέτοιο και δε θα τον τρώγανε οι δημοσιογράφοι με τα μανικετόκουμπά του μαζί;

Εδώ, όμως, είναι Ελλάδα, δεν είναι παίξε γέλασε!

Εδώ τα ΜΜΕ μυρίζουν βοθρίλα, διαπλοκή και ξευτίλα και οι δημοσιογράφοι αποπνέουν ξερατό και ρουφιανιλίκι…

Σ’ αυτήν τη χώρα οι αδικημένοι, οι προδομένοι και οι καταδικασμένοι ξεχνάνε και το «άνθος του κακού» έχει γίνει δέντρο!

Η φωτοσύνθεση είναι από το "Γρέκι"

νόμος που απαγορεύει τα πάντα στην καλλιέργεια φτάνει σε λίγο και στην Ελλάδα



Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις...
Άφιξη codex alimentarius στην Ελλάδα. Ο νόμος που απαγορεύει τα πάντα είναι πλέον εδώ…
Μια φωτογραφία 1000 λέξεις… το Codex Alimentarius έκανε την εμφάνιση του και στην Ελλάδα… ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!

Απαγορεύεται η φύτευση ,εξαιτίας του ότι η «ράτσα» της πατάτας ανήκει μαζί με τα δικαιώματά της σε κάποια εταιρεία ή οποία απαγορεύει την αναπαραγωγή της, κάτι σαν ΑCTA διατροφική, το λεγόμενο «Codex Alimentarius»,βάσει του οποίου θα απαγορεύεται μελλοντικά η αναπαραγωγή «τέτοιου τύπου» με κατοχυρωμένη πατέντα αγροτικών προϊόντων.
Προσέξτε αυτό είναι το σχέδιο , ο έλεγχος των τροφίμων, ήδη μόνο υβρίδια κυκλοφορούν που ανήκουν σε εταιρείες κι επειδή χωρίς λεφτά ζεις αλλά χωρίς φαγητό όχι, φυλάξτε παλιούς σπόρους που ξαναφύονται και δεν ανήκουν σε εταιρείες,γιατί τα υβρίδια είναι μονοετή και μολύνουν το έδαφος.Είναι σημαντικό να ενισχυθούν όσοι κρατάνε παλιούς σπόρους και να προσπαθήσουμε κι οι ίδιοι να τους αναπαράγουμε.Ο έλεγχος του φαγητού θα βοηθήσει την νέα τάξη να εδραιωθεί.!

πηγή:votegreece.gr

Καινούριους, τυχαίους και…άψητους

 

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΕΙΝΑΙ η ώρα του πολίτη-οπαδού. Απέναντί του τα τσακάλια της πολιτικής. Τρέχουν από κόμμα σε κόμμα μη μείνουν άστεγοι ρίχνοντας κλεφτές ματιές στον ψηφοφόρο-οπαδό. Θα’ ναι ο ίδιος του παρελθόντος; Θα’ χει αλλάξει «συνήθειες» και μας τρώει το σκοτάδι;

ΕΧΕΙ τις ευθύνες του ο πολίτης-ψηφοφόρος-οπαδός, οφείλει να συντηρεί και τις μνήμες του. Κι αν βλέπει τους πολιτικούς να τρέχουν, δεν το κάνουν για πάρτη του ή για την Ελλάδα. Τον εαυτό τους νοιάζονται και, όταν βλέπουν το αύριο μαύρο, προωθούν τα παιδιά τους. Για να υπάρξει συνέχεια του ονόματος στο πάνθεο και των θεσμοθετημένων προνομίων. Γι αυτά «αγωνίστηκε» και κανένας δεν του τα παίρνει μονομιάς. Κι αν κάτι στερήθηκε από μισθό γιατί ξεσηκώθηκαν και οι πέτρες, να δεις που θα τα ξαναπάρει σιωπηρά, μόλις…φέξει και γεμίσουν(!;) τα ταμεία. Και, βέβαια, τα μεγάλα, σοβαρά και δαπανηρά (για’ μας) προνόμιά τους παραμένουν ανελαστικά. Κόντρα στο φιλότιμο του μέσου έλληνα, που παρακολουθεί απορημένος το πάθος τους για βόλεμα και την επιμονή τους να μας «κυβερνούν».

Ο,ΤΙ είχαμε να πούμε το’ παμε για τον παραπάνω κόσμο των προνομίων-καιρός για τις ευθύνες του πολίτη. Λιγόστεψαν οι οπαδοί, αλλά δεν μας έλειψαν οι «ιδεολόγοι» ανάκατοι με κομματόσκυλα. Και γίνονται μπροστάρηδες, προεκλογικά, άνθρωποι που «τρώνε από μέσα». Απ’ το Κόμμα που δανείζεται και του σβήνουν τα χρέη και τους τόκους. Χωρίς λογαριασμό πού πήγαν τα λεφτά. Χωρίς ονόματα που τα διαχειρίστηκαν και λίστες εκείνων που τσέπωσαν το…περίσσευμα.

ΕΧΟΥΝ την ευθύνη τους οι οπαδοί πίσω απ’ τους πολιτικούς. Δίνουν συγχωροχάρτι σ’ αυτούς που τους μούντζωναν στη βουλή και στις παρελάσεις. Αυτοαναιρείται ο πονηρός ρωμιός όταν τη «στήνει» έξω απ’ το κονάκι του βουλευτή ποντάροντας ακόμα(!) για διορισμό και βόλεμα. Είναι η ανορθογραφία στην κοινή διακήρυξη για συμμόρφωση των εθνοπατέρων μας, μουντζούρα στην εικόνα της λαοθάλασσας με κραυγές και με τις υψωμένες γροθιές.

ΜΕ την κλασική στάση και συμπεριφορά των πολιτών απέναντι στους πολιτικούς, δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν οι τελευταίοι τακτική και «συνήθειες». Και ποια είναι η λύση; Τι θα τρόμαζε και θα τρομοκρατούσε τους υποψηφίους που τρέχουν για την ψήφο και δεν έτρεξαν για την Ελλάδα;
Η μη επανεκλογή τους.
Η προοπτική της αντικατάστασής τους από άλλους, καινούριους, τυχαίους και…άψητους. Χωρίς «γνωριμίες», δεσμούς και έξω απ’ το σινάφι. Θα’ ναι καλύτεροι.