Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Το master plan της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ



Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων εκείνοι που πιστεύουν στις θεωρίες συνωμοσίας και εκείνοι που τις αρνούνται πεισματικά. Όσο όμως δύσπιστος και να είναι κανείς οι τελευταίες εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία αλλά και στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα οδηγούν σε κάποια συμπεράσματα.

Το βασικό συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως υπάρχει ένα κεντρικό σχέδιο, ένα master plan των νεοταξιτών με σκοπό την κατάληψη της εξουσίας και την παγκόσμια κυβέρνηση. Ποιο όμως είναι το master plan της ΝΤΠ;

Καταρχάς ας κάνουμε μια υπόθεση .Αν κάποιος ήθελε να διαλύσει την παγκόσμια οικονομία στο σύνολο της τι θα έκανε; Ίσως να χτύπαγε τους βασικούς πυλώνες της παγκόσμιας οικονομίας.
Όταν ξεκίνησε η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη πολλοί πιστεύανε ότι υπάρχει ένας πόλεμος Ευρώ - Δολαρίου αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Μέχρι σήμερα κάποιοι πιστεύουν ότι οι περίφημοι οίκοι αξιολόγησης και οι Αγορές (και ποιοί άραγε κρύβονται πίσω) ενεργούν σαν πολιορκητικοί κριοί των ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ αλλά απ ότι φαίνεται τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Οι ''οίκοι'' λοιπόν δρουν ανεξέλεγκτα και απειλούν με υποβάθμιση της πιστοληπτικής τους ικανότητας χώρες υπεράνω πάσης υποψίας.

Οι ίδιες οι ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ από τον οίκο STANDARD & POORS και δεν ξέρουμε πού μπορεί να οδηγήσει αυτό καθώς το χρέος των ΗΠΑ είναι τεράστιο. Στο στόχαστρο αυτήν την στιγμή βρίσκεται και ο λεγόμενος σκληρός πυρήνας της Ευρωζώνης. Τα επιτόκια της Αυστρίας και της Γαλλίας είναι ήδη πολύ ψηλά και έχουν ανοδική τάση, μιλάμε για τις χώρες του σκληρού πυρήνα της Ευρωζώνης και όχι για την περιφέρεια .Πρόσφατα οι Γάλλοι που ζητούν εναγωνίως την επέμβαση της ΕΚΤ, ΑΦΗΣΑΝ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ πλέον και είναι αλήθεια. Λανθάνουν και πλανώνται οι Γερμανοί αν νομίζουν ότι οι περίφημες αγορές και οι οίκοι θα διστάσουν να υποβαθμίσουν και αυτούς. Οι αγορές δεν δίστασαν να υποβαθμίσουν τις ίδιες τις ΗΠΑ.
Ο άλλος μεγάλος πυλώνας της παγκόσμιας οικονομίας η Ιαπωνία είναι και αυτή στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Οι ζημίες και τα χρέη από την πυρηνική καταστροφή που έπληξε την Ιαπωνία μετά το τσουνάμι που ακολούθησε τον σεισμό του περασμένου ΜΑΡΤΙΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ την Ιαπωνία.

Εδώ δεν θα αναφερθούμε καθόλου στις θεωρίες συνωμοσίας που θέλουν τον σεισμό που έπληξε την Ιαπωνία σαν έργο του συστήματος ΗAΑRP. Βλέπουμε λοιπόν ότι κάποιοι κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία των ''αγορών'' και των ''οίκων'' χτυπούν συντονισμένα έναν έναν τους βασικούς πυλώνες της παγκόσμιας οικονομίας ΕΕ ΗΠΑ και Ιαπωνία.

Από την ημέρα ορόσημο της ενδεκάτης Σεπτεμβρίου πέρασαν δέκα χρόνια. Στο διάστημα αυτό οι νεοταξίτες μπόρεσαν και επέβαλαν το βασίλειο του τρόμου εκμεταλλευόμενοι την ανασφάλεια των Εθνών. Χρησιμοποίησαν γι αυτό τον σκοπό την τρομοκρατία, τον πόλεμο και την μετανάστευση, την οικονομική κρίση και την φτώχεια ώστε να διαλύσουν τα Έθνη.

Καθάρισαν το τοπίο από κάθε πιθανό εχθρό κάθε έναν που θα μπορούσε να τους αντισταθεί τον έβγαλαν από την μέση και τον ξεφτίλισαν. Ατελείωτη σειρά επεμβάσεων, Σομαλία ΙΡΑΚ Γιουγκοσλαβία (Μιλόσεβιτς) Αφγανιστάν Λιβύη αλλά και η λεγόμενη Αραβική άνοιξη. Μια σειρά επεμβάσεων (φανερών ή μυστικών) των Νεοταξιτών με σκοπό να καθαρίσουν το ''τοπίο'' και να προετοιμάσουν το έδαφος για την παγκόσμια επικράτηση.

Εκτός λοιπόν από Ρωσία και Κίνα που είναι τεράστιες χώρες και οικονομικοί γίγαντες ποια χώρα στέκεται εμπόδιο στα σχέδια των Νεοταξιτών; Το ΙΡΑΝ. Το ΙΡΑΝ του φανατικού αντισιωνιστή Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ είναι το κράτος πρόβλημα για τους νεοταξίτες. Ο Αχμαντινετζάντ δεν αστειεύεται. Φαίνεται ότι οι Ιρανοί έχουν προχωρήσει στην κατασκευή ατομικής βόμβας και εκτοξεύουν απειλές εναντίον του Ισραήλ. Πριν από λίγες μέρες μια έκρηξη με δεκαεφτά νεκρούς συνέβη σε στρατιωτική βάση του Ιράν. Η κυβέρνηση του ΙΡΑΝ κατηγορεί ευθέως την Μοσάντ ότι βρίσκεται πίσω από την έκρηξη. Από την άλλη οι ΗΠΑ μετά την ΄''επιτυχία '' τους στην ΛΙΒΥΗ σχεδιάζουν ήδη νέες επεμβάσεις στην Αφρική αλλά και αλλού όπου κρίνουν ότι κρίνεται η παγκόσμια κυριαρχία. Ρωσία και Κίνα παρακολουθούν με ανησυχία τον αμερικανικό επεκτατισμό. Πού μπορεί να οδηγήσει αυτή η κατάσταση;

Τα γεγονότα τα ίδια μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μέσα στο έτος 2012 θα έχουμε μια σειρά από χρεοκοπίες που θα οδηγήσουν στην κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας και τελικά σε έναν πόλεμο με επίκεντρο τη Μέση Ανατολή. Αυτός ο πόλεμος δεν θα ναι παίξε γέλασε όπως οι άλλες επεμβάσεις των Αμερικανών, αλλά θα ναι μια ολοκληρωτική σύγκρουση ΑΝΑΤΟΛΗΣ -ΔΥΣΗΣ. Μιλάμε λοιπόν για τον Γ΄ παγκόσμιο Πόλεμο που θα χει επίκεντρο τη Μέση Ανατολή. Σε πολλούς αυτή η εκτίμηση θα φανεί υπερβολική ή συνωμοσιολογική.

Όμως η Ιστορία μας οδηγεί σ αυτή την εκτίμηση. Και οι δύο προηγούμενοι παγκόσμιοι πόλεμοι ήταν απόρροια της οικονομικής κρίσης και της παγκόσμιας αναταραχής. Η ιστορία έχει δείξει ότι παρόμοιες καταστάσεις τελικά ξεκαθαρίζουν μόνο με πόλεμο. Έτσι και τώρα οι Νεοταξίτες στην προσπάθεια τους για παγκόσμια κυριαρχία θα οδηγήσουν τα πράγματα σε σύγκρουση με την Ρωσία και την Κίνα. Είναι αναπόφευκτο.

Αυτό είναι λοιπόν το master plan της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και Πόλεμος στην Μέση Ανατολή και ύστερα η παγκόσμια κυβέρνηση θα είναι έτοιμη να αναλάβει τις τύχες του κόσμου. Αφού λοιπόν θα έχουν προκαλέσει χάος με την νομισματική κατάρρευση και τις μαζικές χρεοκοπίες χωρών με την φτώχεια, την πείνα, την ανασφάλεια και τον φόβο να κυριαρχούν στις ζωές των ανθρώπων θα εμφανίσουν την παγκόσμια κυβέρνηση ως ''Μεσσία '' για την ανθρωπότητα. Θα πουν πιθανότατα ότι η προηγούμενη κατάσταση με τα ξεχωριστά Έθνη -Κράτη οδήγησε την ανθρωπότητα σε παγκόσμια κρίση και για αυτό είναι απαραίτητο να αναλάβει τις τύχες της ανθρωπότητας μια κυβέρνηση σοφών που θα ξαναφέρει την νομισματική ισορροπία την ειρήνη και την ασφάλεια.

Οι άνθρωποι ,οι πολίτες των Εθνικών Κρατών κουρασμένοι, εξουθενωμένοι από την συνεχιζόμενη κρίση και τον πόλεμο θα είναι πλέον έτοιμοι να συνθηκολογήσουν με την ΝΕΑ ΤΑΞΗ και να δεχτούν οτιδήποτε απαιτηθεί απ αυτούς, προκειμένου το σύστημα να ξαναρχίσει να δουλεύει. Το επόμενο βήμα των νεοταξιτών μετά την ενθρόνιση της νέας παγκόσμιας κυβέρνησης θα είναι η αντικατάσταση των νομισμάτων με ένα παγκόσμιο νόμισμα και τελικά η απόσυρση του χρήματος από την αγορά και η πραγματοποίηση συναλλαγών μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο και με απαραίτητη προϋπόθεση το υποδόριο μικροτσίπ.
Αυτό είναι λοιπόν το master plan της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Οι νεοταξίτες στηρίζονται σε δύο βασικές αρχές παρμένες μέσα από την παρατήρηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Η πρώτη έχει ειπωθεί από τον Μarshal MC Luhan ''... ένα μεγάλο μυστικό κρύβεται από την δυσπιστία του πλήθους'' και η δεύτερη είναι η πολύ απλή αλήθεια ότι οι άνθρωποι σκυμμένοι πάνω στα προβλήματα και τις ασχολίες της καθημερινότητάς τους δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο να ασχοληθούν με αυτά που συμβαίνουν γύρω τους και πολλές φορές δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο ούτε και να σκεφθούν τι πραγματικά συμβαίνει. Έτσι οι ίδιοι οι νεοταξίτες μπορούν να εξουσιάζουν τους κουρασμένους εγκέφαλους των ανθρώπων ελέγχοντας τα ΜΜΕ.


ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; Έτσι όπως πάνε τα πράγματα είναι κοντά η μέρα που θα εξαφανιστούν τα χρήματα και δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε ή να πωλήσουμε παρά μόνο με το τσιπάκι των νεοταξιτών. Ο μόνος τρόπος επιβίωσης είναι να κάνουμε από τώρα προμήθειες βασικών ειδών διατροφής και να δείξουμε αλληλεγγύη μεταξύ μας. Σε όλες τις χώρες που χρεοκόπησαν οι άνθρωποι επανέφεραν την ανταλλακτική οικονομία και εφηύραν ακόμα και άλλες συναλλαγματικές μονάδες για να τα βγάλουν πέρα. Αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς. Μόνο έτσι δημιουργώντας μια άλλη οικονομία που θα λειτουργεί παράλληλα με την επίσημη των νεοταξιτών θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε.

Γιώργος Σταφυλάς

Στη μητέρα των μαχών, ο σκοπός θα κρίνει το αποτέλεσμα




Πριν πιάσεις “τ’ άρματα”, σκέψου προσεκτικά τον λόγο που μπαίνεις στη μάχη.

Εάν μπεις στη μάχη για τα φράγκα, για την κονόμα, για “οικονομικά αιτήματα”, τότε είσαι ένα πορτοφόλι. Αναπόφευκτα θα σε αδειάσουν και θα σε πετάξουν στα σκουπίδια.

Εάν μπεις στη μάχη για την αλαζονεία, για τη “μαγκιά” και την φιγούρα, τότε θα έχεις την τύχη του Κόκορα. Τον αφήνουν στο κοτέτσι πλουμιστό, να νομίζει ότι είναι ο βασιλιάς και να κοκορεύεται μέχρι που μια ωραία πρωΐα, αντιλαμβάνεται ότι είναι απλώς η μακαρονάδα του αφεντικού.

Εάν μπεις στη μάχη για την Ιδέα, για το σύνολο, για την γέννα που έρχεται, για τη γενιά που έφυγε, αυτά δηλαδή που απαρτίζουν το Έθνος (=Γέννα),εάν μπεις στη μάχη με απόλυτη αυτογνωσία ότι μάχεσαι για να προσφέρεις και όχι για να πάρεις, με πίστη σε ένα κοινό και αγνό ιδεώδες, με ορθολογισμό ότι μάχεσαι για το δίκαιο, την Αλήθεια και όχι για το “ίδιον”, τότε έχεις πιάσει έναν αρχέγονο σφυγμό.



Τον σφυγμό που κάνει την ανατροπή, που κάνει τα αδύνατα δυνατά, που κάνει τα θαύματα.Την αιώνια αρχή που υποτάσσει το σαθρό και το άδικο.
Το πρότυπο που έχει αποθεωθεί και τεκμηριωθεί ανά τους αιώνες, ενσαρκωμένο στον μαχητή που μπήκε ενάντια στην “λογική κατάληξη” με ενθουσιασμό (Εν Θεώ Ουσία) γιατί ο σκοπός του ήταν Θείος. Αληθινός. Η ίδια η Αλήθεια.
Ας θυμηθούμε τον Κολοκοτρώνη. Προδομένος από το γένος του, από τους επίορκους του Έθνους του, τα χρηματισμένα “πατριωτάκια” που του στέρησαν μέχρι και τον γιό του τον πρωτότοκο.
Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ήταν ο άνθρωπος που έφερε τη λευτεριά.ΕΝΑΣ άνθρωπος, ένας μαχητής αρκούσε για να Ενθουσιάσει τους ραγιάδες, ενάντια στον φόβο, την ηττοπάθεια, την υπεροπλία και υλική ισχύ των αδίκων, την προδοσία των ημετέρων.

Τι ομοιότητες Θέε μου!!!

Δεν ήταν υπεράνθρωπος, έγινε απλώς αυτό για το οποίο πολεμούσε. Τι ήταν αυτό; Μα το είπε ο ίδιος ξεκάθαρα:

“Για του Χριστού την πίστη την αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία”
Βρε κάτι συμπτώσεις…
Τι έλεγε ο Μέγας Αλέξανδρος πριν τη μάχη στην επίκληση που του έμαθε η Ορφική Ολυμπιάδα;

“Ζευ Βασιλεύ και Γαία”
Μα και όταν η Θυσία ήταν αναπόφευκτη, ο Θανάσης (Αθάνατος) Διάκος:
Πατέρα παντοδύναμε, ἄκουσες τὴν εὐχὴ μού• μου φύτεψες μέσ’ στὴν καρδιὰ ἀγάπη, πίστη, ἐλπίδα, ἔδωκες μία ἀχτίδα Σου ἀθέρα στὸ σπαθί μου καὶ μοῦ’πές: Τώρα πέθανε γιὰ Μέ, γιὰ τὴν Πατρίδα.

Ο Μισόζωος εχθρός λοιπόν, δεν φοβάται ούτε τους συνδικαλιστές, ούτε τους “ξερόλες”.
Φοβάται αυτούς τους τρελλούς, τους αδίστακτους.
Γνωρίζει ότι δε μπορεί να τους αγοράσει.
Δε μπορεί να τους “θαμπώσει”, δεν μπορεί να τους φοβίσει.
Το κυριότερο, δε μπορεί ούτε να τους εξαπατήσει διότι απλούστατα γνωρίζουν την Αλήθεια.

Ζούμε την Αλήθεια ως υπέρτατη πράξη Ελευθερίας.
Την λέμε ως πράξη επαναστατική, όπως είπε ο Όργουελ.
Ούτε χίλιες Δραγώνες ούτε όλα τα ΜΜ”Ε” δεν θα μας ρίξουν στη λήθη.

Γιατί είναι η αιώνια συνταγή Νίκης.
Από τα χρόνια του Διός, του Λεωνίδα, μέχρι σήμερα:

…καὶ γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.

πηγή:ας μιλήσουμε επιτέλους

Έτσι γεννιέσαι Έλληνας


Έχοντας την Ελπίδα ότι ό,τι έχεις θα ανδρωθεί και αν δεν έχεις θα το αποκτήσεις, γεννιέται ασυνείδητα ο φόβος της απώλειάς τους.
Παράλληλα με αυτόν και ο φόβος να αντιδράσεις σε όποιον τα απειλεί. Η ελπίδα σε κάνει να οπισθοχωρείς όταν δέχεσαι επιθέσεις παντός τύπου.
Και ήρθες, εσύ Κρατούντα, και τα πήρες όλα με τη μία θεωρώντας ότι ο φόβος θα είναι ο ίδιος με αυτόν που με διακατείχε τόσα χρόνια. Ότι θα κλειστώ και πάλι στο καβούκι μου λέγοντας : «Αύριο ξημερώνει άλλη μέρα».
Ξημέρωσε όμως η άλλη μέρα.
Και είμαι εδώ με τις τσέπες της ψυχής μου τρύπιες και την οργή του Άδικου να έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Στο επίπεδο της ανέλπιδης μάχης.
Τώρα πια, μικρόνοε Κρατούντα, δεν έχω τίποτε άλλο να χάσω.
Ό,τι με έκανε να νιώθω περήφανος το έχεις κάνει ψίχουλο να ταΐσεις τις κότες της πολιτικής σου αυλής και τους ξεφτιλισμένους πουλημένους τεμπέληδες της δημόσιας στρατιάς σου.
Δεν υπάρχουν μέσα μου πλέον αμυντικά κύτταρα να σταθούν στρατιώτες στις επόμενες επιθέσεις σου.
Δεν υπάρχει ούτε μία πέτρα όρθια στο κάστρο της ηθικής του συνόλου που είχα φτιάξει να προστατεύω αναμνήσεις και «πρέπει».
Και όλα αυτά, ηλίθιε Κρατούντα, τα κατάφερες από μόνος σου.
Δεν θα πέσουν απειλές σε αυτόν τον πόλεμο που μου κήρυξες άνευ λόγου.
Ούτε καν υποχθόνιες ματιές χολιγουντιανού τύπου.
Δεν θα υπάρξει ούτε μία διαπραγμάτευση μεταξύ μας.
Και ναι, αν ο Έλληνας Καζαντζάκης εννοούσε ότι μόνο νεκρός είσαι Ελεύθερος, τότε κατανοώ απόλυτα τι σημαίνει ζωντανός χωρίς Ελπίδα.
Κατανοώ την έννοια του ανέλπιδου χωρίς Πατρίδα.
Ανθέλληνα Κρατούντα, μέσα στην υπεροψία της ψηφοΛογικής δημοκρατίας σου δεν υπολόγισες ότι σκοτώνοντας τον Φόβο για την διατήρηση της Ελπίδας, γεννάς έναν Ελεύθερο.

Δηλαδή, έναν Έλληνα.


πηγή:kostasxan







ΚΟΝΤΑ-ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΓΑΠ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ





Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο…

Ένα-ένα θα σκάνε τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος του Ελληνικού λαού ο μυαλοτσιμενταρισμένος ο οποίος εν λευκώ εξουσιοδότησε τον τριγωνικέφαλο Κοζανίτη βαψομαλλιά, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, να ξεπουλάει την Ελλάδα.

Η Βόμβα από την Κομισιόν σχετικά με το «φουσκωμένο έλλειμμα του 2009» είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Ο αρμόδιος επίτροπος της ΕΕ, Αλγκίρντας Σεμέτα αποκάλυψε ότι δεν έγινε με παρότρυνση της Επιτροπής, η συμπερίληψη ολόκληρης της έκτασης των οφειλών των νοσοκομείων στις προβλέψεις του ελλείμματος για το 2009! Μόνος του ο Παπακωνσταντίνου αύξησε το έλλειμμα του 2009!

Μόνος του τι καθίκι!


Κι αυτό το θλιβερό υποκείμενο, αυτόν τον δεδηλωμένο εχθρό του λαού, για λόγους πολιτικά ανεξήγητους, τον ανέχεται ο Σαμαράς και η ΝΔ και δεν απαιτεί την άμεση απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση Παπαδήμου!


Κύριε Σαμαρά δε μάθατε τίποτα;

Δεν ακούσατε τίποτα;

Κι εσείς λαλίστατε κύριε Μιχελάκη, τι έγινε, το αμίλητο νερό ήπιατε;
ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ

ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Πώς να οργανώσετε μια ρομαντική βραδιά για δύο στο σπίτι!





Αν θέλετε να περιποιηθείτε τον αγαπημένο σας ή την αγαπημένη σας και να τους προσφέρετε μια ρομαντική βραδιά δεν είναι απαραίτητο να φορέσετε τα...καλά σας, να κάνετε κράτηση σ’ ένα καλό εστιατόριο ή να σπάσετε το κεφάλι σας για να ανακαλύψετε τι θα τον/την ευχαριστήσει.

Στην πραγματικότητα δεν είναι απαραίτητο να βγείτε καν από το σπίτι. Ετοιμάστε μια μοναδική και αξέχαστη βραδιά, στον χώρο που οι δυο σας περνάτε και όλες τις υπόλοιπες βαρετές ώρες της ημέρας!
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διάθεσή σας και μερικές επεμβάσεις στον χώρο για να απολαύσετε μια βραδιά στο σπίτι, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, σερβιτόρους και λογαριασμούς, που συνοδεύουν δυστυχώς υποχρεωτικά, ένα ξεχωριστό δείπνο σε κάποιο ιδιαίτερο εστιατόριο.

Χαμηλώστε τα φώτα.

Στον κόσμο της διακόσμησης τίποτα δεν αλλάζει το ύφος ενός χώρου πιο εύκολα και πιο γρήγορα από τον φωτισμό.

Δώστε λοιπόν στο χώρο μια ρομαντική αύρα χαμηλώνοντας τα φώτα και ανάβοντας κεριά. Μια πολύ καλή και εύκολη ιδέα είναι να γεμίσετε έναν μεγάλο δίσκο με κεριά σε διάφορα ύψη και μεγέθη και να τα τοποθετήσετε στο κέντρο του χώρου φτιάχνοντας έτσι τον ρομαντικό «πυρήνα» της βραδιάς, ρίχνοντας σκιές που δεν υπήρχαν ποτέ πριν στον τόσο γνωστό και οικείο χώρο.
Δημιουργήστε ένα νέο σημείο χαλάρωσης.

Καλός ο καναπές αλλά τον χρησιμοποιείτε κάθε μέρα. Απλώστε στο πάτωμα μια αφράτη κουβέρτα, ρίξτε από πάνω ριχτάρια, μαξιλάρες και μαξιλαράκια και οργανώστε ένα ρομαντικό «πικνίκ» στο πάτωμα του σαλονιού! Η διαφορετική οπτική γωνία θα κάνει και τους δυο σας να δείτε τον χώρο με άλλα μάτια.
Δώστε στο δείπνο σας μια αίσθηση πολυτέλειας!

Φυλάτε τις ολόλευκες πορσελάνες και τα κρυστάλλινα ποτήρια για μια ειδική περίσταση; Ήρθε η ώρα να τα βγάλετε απ’ το ντουλάπι γιατί μια ρομαντική βραδιά είναι πολύ ειδική περίσταση. Στρώστε τραπέζι για δύο με το καλύτερο σερβίτσιο σας, τα καλογυαλισμένα σας μαχαιροπίρουνα και τα κρυστάλλινα κολονάτα ποτήρια σας ακόμα κι αν δεν τα ‘χατε βγάλει ποτέ από το ντουλάπι από τότε που τα αγοράσατε.

Στρώστε ένα λινό τραπεζομάντηλο, διπλώστε τις υφασμάτινες πετσέτες με ωραίο τρόπο και σερβίρετε το φαγητό που ετοιμάστε ή παραγγείλατε.Σβήστε τις ηλεκτρονικές συσκευές.

Αν στο χώρο που διαμορφώνετε για μια ρομαντική βραδιά με τον αγαπημένο σας παίζει η τηλεόραση ή είναι αναμμένος ο υπολογιστής κινδυνεύετε να πάνε χαμένες όλες οι ετοιμασίες σας. Σβήστε λοιπόν την τηλεόραση και το PC, αν υπάρχει laptop καταχωνιάστε το. Το μόνο που επιτρέπεται να είναι ανοιχτό είναι η αγαπημένη σας μουσική!

Προετοιμάστε την κρεβατοκάμαρα.
Επειδή μπορεί μεν ο έρωτας να ξεκινάει από το στομάχι, είναι όμως σχεδόν βέβαιο ότι μια τόσο καλά προετοιμασμένη ρομαντική βραδιά θα καταλήξει στην κρεβατοκάμαρα, προνοείστε από πριν, προετοιμάζοντάς την στο πνεύμα όλης της βραδιάς.
Χαμηλός φωτισμός, κεριά και αρωματικά στικς, ένα σετ αισθησιακά σατέν σεντόνια θα κλείσουν πολύ όμορφα την όμορφη βραδιά.




ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ






Ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής σας είστε εσείς




Εσείς είστε το πιο σημαντικό στοιχείο στη ζωή σας. Το Life Coaching, η ψυχανάλυση, η οποιαδήποτε μορφή βοήθειας η θεραπείας είναι απλά εργαλεία.Το πως θα τα χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από εσάς. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από εσάς.
Κανείς δεν είναι σε θέση να σας βοηθήσει αν δεν θέλετε να ασχοληθήτε σοβαρά με τον εαυτό σας. Δυστυχώς η ευτυχώς δεν υπάρχουν χάπια που δίνουν λύσεις.
 Αποφασίστε πως η προτεραιότητά σας είστε εσείς και φροντίστε τον εαυτό σας όσο περισσότερο, καλύτερα και συχνότερα μπορείτε.
Συχνά με ρωτούν «Μα δεν είναι εγωιστικό αυτό;». Φυσικά, αλλά με την καλή έννοια. Αν εσείς δεν είστε καλά, σύντομα θα είστε βάρος και για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Για να καταλάβετε τι εννοώ σκεφτείτε τις οδηγίες ασφαλείας σε ένα αεροπλάνο: «...Αν κάτι δεν πάει καλά θα πέσουν μάσκες οξυγόνου από το ταβάνι. Φορέστε πρώτα τη δική σας μάσκα και μετά βοηθήστε τον διπλανό σας...». Είναι εγωιστικό αυτό;
Αν διαβάζοντας αυτές τις γραμμές στο μυαλό σας έρχονται αντιδράσεις του τύπου «μα δεν έχει το παιδί μου προτεραιότητα; Η οικογένειά μου, ο σύντροφός μου...;», μία λέξη έχω να σας πω: δικαιολογίες! Όχι, δεν έχουν. Εσείς έχετε. Φορέστε πρώτα τη δική σας «μάσκα οξυγόνου» (ό, τι είναι αυτό για τον καθένα) για να εξασφαλίσετε ότι θα μπορέσετε, αν και όταν χρειαστεί, να βοηθήσετε και τους άλλους.
Η καλύτερη δικαιολογία για να αμελήσουμε τον εαυτό μας είναι η «αυτοθυσία» μας και η τάση μας να βάζουμε τους άλλους πριν από εμάς. Αν αυτή η φράση σας είναι γνώριμη, θυμηθείτε κάθε φορά που πάτε να την χρησιμοποιήσετε ότι αδικείτε και αμελείτε τον εαυτό σας. Και κάποια στιγμή θα σας καλέσει να του το πληρώσετε!

πηγή:myworld.gr/