Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Είναι σκέτοι ΠΑΣΟΚοι - όλοι τους!

Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν το κόψιμο των μισθών.Ολοι τους!
Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν την περικοπή των συντάξεων.Ολοι τους!
Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν το κόψιμο των δώρων. Ολοι τους!
Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν το μνημόνιο με τις «επικαιροποιήσεις» του. Ολοι τους!
Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που με την ψήφο τους προσκάλεσαν στην Ελλάδα, αρωγό των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ.Ολοι τους!
Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν το ασφαλιστικό τερατούργημα, αυτοί που «εξασφάλισαν» στον εργαζόμενο δουλειά χωρίς σύνταξη ως τον τάφο. Ολοι τους!
Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που σήκωσαν τo χεράκι τους και ψήφισαν τα μέτρα που εκτίναξαν την επίσημη ανεργία στο 15%, τα «λουκέτα» στα μαγαζιά στο 20% και την ύφεση στο μείον 6,6%. Ολοι τους!
Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, την «εκ περιτροπής» επιστροφή των εργασιακών σχέσεων στην εποχή των ειλώτων. Ολοι τους!
Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν υπέρ της καταστρατήγησης των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Ολοι τους!
Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν για να μπορούν οι εργοδότες να απολύουν εργαζόμενους όταν θέλουν, όσους θέλουν και όποτε θέλουν. Ολοι τους!
Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν υπέρ των αυξήσεων των φόρων τρεις φορές σε ένα χρόνο. Ολοι τους!
Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν υπέρ της κατάργησης και συγχώνευσης σχολείων και νοσοκομείων. Ολοι τους!
Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν τη ληστεία του λαού μέσω του «Καλλικράτη».Ολοι τους!
Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ - όλοι τους! - είναι εκείνο το εκλεκτό σώμα το οποίο στηρίζει και διακινεί το θράσος τού «όλοι μαζί τα φάγαμε».
Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που - όλοι τους! - με το ένα χέρι ψηφίζουν για να φορτώνονται νέα δανειακά χρέη στο λαό και με το άλλο χέρι ψηφίζουν για να χαρίζονται 108 δισ. ευρώ στις τράπεζες.
Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που - όλοι τους! - ψήφισαν αυξήσεις στα διόδια, αυξήσεις στο ρεύμα, αυξήσεις 40% στα εισιτήρια των συγκοινωνιών.
Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι - όλοι τους! - του ιδίου κόμματος με τον Τσουκάτο και τον Μαντέλη της υπόθεσης «Ζήμενς», τους «πράσινους» Βατοπεδινούς, τους «σοσιαλιστές ναυάρχους» των υποβρυχίων που «γέρνουν», τους «Σόρος» της χρηματιστηριακής απάτης και τους «Πινδάρους» της Ολυμπιακής λαμογιάς.
Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που - όλοι τους! - περιφέρονται ανά την επικράτεια σφετεριζόμενοι και διαπομπεύοντας την έννοια και τον όρο «σοσιαλιστής».
*
Οσο για τα «φρουτάκια»:
Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που έχουν ψηφίσει - όλοι τους! - τη μετατροπή της Ελλάδας σε «ηλεκτρονική μπαρμπουτιέρα», και το έχουν ψηφίσει όχι μια, αλλά τέσσερις (αριθμός: 4!) φορές:
Μια φορά όταν ψήφιζαν το μνημόνιο, που εξ' αρχής περιλάμβανε τη διάταξη για τη νομιμοποίηση των «κουλοχέρηδων» και άλλες τρεις φορές στηρίζοντας τις ισάριθμες «επικαιροποιήσεις» του μνημονίου, που επίσης περιλαμβάνουν τη ρύθμιση για τα «φρουτάκια».
*
Οσοι πάνε, επομένως, να βγάλουν την «ουρίτσα» τους απ' έξω, ατύχησαν.
Τζάμπα πασχίζουν να περιφέρουν το Πάσχα στις εκλογικές τους περιφέρειες την τσίκνα του ...«αντάρτη».

Τζάμπα προσπαθεί κι ο Παπανδρέου να ενθαρρύνει το παιχνίδι τού «άλλο η κυβέρνηση», «άλλο η κοινοβουλευτική ομάδα», «άλλο το κόμμα». Το έργο παίχτηκε ήδη την εποχή του πατέρα του. Και «κάηκε».

Γράφει
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

πηγή:Ριζοσπάστης

Βόμβα Ιγνατίου. Ελληνικές οντότητες αγοράζουν ελληνικό χρέος.


Σε ανταπόκρισή του από τις ΗΠΑ το πρωϊ, στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Μιχάλης Ιγνατίου, είπε κάτι το οποίο κατά την άποψή μας αποτελεί βόμβα μεγατόνων.

Συγκεκριμένα είπε πως από ανθρώπους του ΔΝΤ πληροφορήθηκε ότι ξαφνικά τον τελευταίο καιρό διάφορες οντότητες (έτσι το είπε) από την Ελλάδα αγοράζουν συνεχώς ελληνικό χρέος, δηλαδή αγοράζουν παλιά ομόλογα. Διευκρίνισε δε ότι αυτές οι οντότητες δεν είναι....
τράπεζες. Από όσα μπόρεσε να πληροφορηθεί αυτές οι οντότητες είναι ασφαλιστικά ταμεία και ιδιώτες.

Το θέμα, κατά τη γνώμη μας είναι πάρα πολύ σοβαρό.
Ποια είναι αυτά τα ασφαλιστικά ταμεία που διαθέτουν τα όποια τελευταία κεφάλαια τους έχουν απομείνει για να αγοράζουν ελληνικό χρέος και κυρίως ποιοι είναι οι ιδιώτες που ξαφνικά αποφάσισαν να διαθέσουν τα χρήματά τους για να αγοράζουν με μανία ελληνικό χρέος.

Το γεγονός αυτό είναι αξιοπερίεργο αν μάλιστα συνδυαστεί με την σκοπούμενη από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εκποίηση δημόσιας περιουσίας αξίας 50 δις ευρώ. 
 
πηγή: hassapis-peter

Δεν υπάρχει! Club Parliament - Όλα ... "τα λεφτά" !

Πως να ζήσετε… 100 χρόνια!

 

Απλά μαθήματα για… 100 χρόνια ζωή. Δεν μιλάμε για γιατροσόφια αλλά για προτάσεις υγείας που βασίστηκαν σε πειράματα που έγιναν από βοτανολόγους σε ασθενείς…

Πρωτοκυκλοφόρησε το 1936 στην ευημερούσα Ελβετία. Μεταφράστηκε στην κατοχική Ελλάδα του 1939. Και κυκλοφόρησε πρόσφατα στη σημερινή Ελλάδα του άγχους, και όχι μόνο…Τίτλος: “Πώς να ζήσετε εκατό χρόνια”. Συγγραφέας: Ο Ελβετός βοτανολόγος δόκτορας Καμίλ Ντρόζ.

Όχι. Δεν πρόκειται για γιατροσόφια, αλλά για προτάσεις υγείας που βασίστηκαν σε πειραματική εφαρμογή των ασθενών του βοτανολόγου, τους οποίους γιάτρευε δωρεάν . Είναι ένας οδηγός- πρόδρομος αυτού που τα τελευταία χρόνια ονομάζουμε “ολιστική προσέγγιση στον τρόπο ζωής”.
Σήμερα τον συγγραφέα θα τον λέγαμε “εναλλακτικό θεραπευτή”. Γιατί ο ξακουστός στην εποχή του, επιστήμονας διαλαλούσε ότι η υγιεινή διατροφή, για να έχει αποτέλεσμα, πρέπει να συνδυάζεται με την ψυχοπνευματική στάση. Θέλοντας να κάνει κτήμα των όλων των ανθρώπων αυτή τη φυσιολατρική- φιλοσοφική αντίληψη, έγραψε το εν λόγω βιβλιαράκι με λόγια λαϊκά. Το εκλαϊκευμένο αυτό εγχειρίδιο, οι εκδόσεις Πέρασμα, όπως τονίζουν, το προσφέρουν ως «αίσθημα αισιοδοξίας κόντρα στον ανίκητο φόβο του θανάτου».


Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Λιλίκα Νάκου (1904-1989) στο προλογικό της σημείωμα συνοψίζει επιγραμματικά το δόγμα της ισορροπίας σώματος και ψυχής με τη φράση του Ντρόζ ότι «όλες οι αρρώστιες προέρχονται από την κακή υγιεινή και την κακή χρήση της ζωής». Οπαδός και η ίδια αυτής της αξιακής αντίληψης και θεραπευμένη από τα βότανά του, αναφέρει το περιστατικό όταν ο δόκτωρ Ντρόζ, σε ένα ταξίδι του στο Παρίσι, οδηγήθηκε από φίλους του στο Χρηματιστήριο όπου έμεινε άφωνος βλέποντας τρελαμένους με το χρήμα χρηματιστές να φωνάζουν, ενισχύοντας τη θέση του ότι η φιλαργυρία σκοτώνει! Και επιβεβαιώθηκε, καθώς οι αυτοκτονίες των χαμένων του Χρηματιστηρίου συνεχώς πύκνωναν τότε, λίγο πριν τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όπως συμβαίνει και τώρα, παγκοσμίως, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ο δόκτωρ Ντροζ, κάνοντας τη θεωρία του τρόπο ζωής, πέθανε σε προχωρημένη ηλικία, αφού μελέτησε 850 είδη βοτάνων, αφήνοντας στην ιατρική ένα συμπληρωματικό θεραπευτικό οπλοστάσιο, απέναντι στις παντοειδείς ασθένειες. Οι τίτλοι των κεφαλαίων του βιβλίου μαρτυρούν το έργο του:
Ο θυμός βλάπτει την υγεία. Πως έρχονται οι συμφορήσεις. Η ομορφιά των γηρατειών. Πρόγραμμα ημέρας για άνδρες και γυναίκες. Ο φθόνος εχθρός της υγείας. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του λάχανου για ευλογιά, εγκαύματα, βρογχικά. Η ωφέλειες από τη μολόχα και το δυόσμο. Το φυτό κοτέζ κατά της φυματίωσης. Η διατροφή των νευρασθενών. Η επιλογή εργασίας σε συνάρτηση με τον νευρικό μας σύστημα. Η λουΐζα για τους νευρόπονους. Η αντιπυρετική καστανιά. Το λίπος στα παιδιά ως αρρώστια.
Όλο το βιβλιαράκι το διαπερνά η “κουλτούρα” ενός σωματικού-θα λέγαμε- ψυχισμού. Οι βασικές του συστάσεις είναι … πέρα από τα βότανα: “Μην συγχύζεσαι άνθρωπε… Ο γκρινιάρης εξασθενεί, γιατί αυτοδηλητηριάζεται… Κάνε ζωή κοντά στη φύση… Διατροφή με χορτοφαγία… Ζήσε χωρίς το δηλητήριο της φιλοδοξίας”…

Απλά μαθήματα Να ζεις … “αιωνίως”. Εγκόλπιο για ένα αντι-λάιφ στάϊλ!
 
πηγή medicalnews.gr

Σχετικά με τον συνδυασμό τροφίμων για την απώλεια βάρους

Σχετικά με τον συνδυασμό τροφίμων για την απώλεια βάρους

Ο συνδυασμός τροφίμων για την απώλεια βάρους είναι από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους για να διώξει κάποιος απο πάνω του τα ανεπιθύμητα κιλά. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά προγράμματα και βιβλία σχετικά με το συνδυασμό των τροφίμων για την απώλεια βάρους που ισχυρίζονται ότι μπορείτε να χάσετε βάρος αποτελεσματικά, αν μπορείτε να αποφύγετε το
συνδυασμό υδατανθράκων με πρωτεΐνες ή τους υδατάνθρακες με το λίπος. Ο λόγος είναι επειδή οι συνδυασμοί αυτοί μπορεί να προκαλέσουν αύξηση του σωματικού βάρους, δεδομένου ότι χρησιμοποιούν διάφορα είδη ενζύμων για την πέψη.

Πώς λειτουργεί το πεπτικό μας σύστημα

Ένα από τα κύρια σημεία με τον συνδυασμό τροφίμων για την απώλεια βάρους, είναι η  σημασία που έχει το πεπτικό μας σύστημα και πώς αυτό είναι σε θέση
να χωνέψει την τροφή μας. Ο εγκέφαλος είναι αυτός που δίνει την εντολή για το πώς το πεπτικό μας σύστημα θα πρέπει να χωνέψει την τροφή.
Για παράδειγμα, κάθε φορά που τρώμε ένα φαγητό, μέσω της γεύσης, στέλνονται σήματα στον εγκέφαλο, για ποιά  τροφή πρόκειται και πως θα την χωνέψει το πεπτικό σύστημα.

Μας αρέσει να τρώμε μια ποικιλία τροφών σε κάθε γεύμα, γι 'αυτό ο εγκέφαλος προσπαθεί να
αφομοιώσει τις γεύσεις που τρώμε και να κατευθύνει το στομάχι στη σωστή διαδικασία της πέψης.
Το αποτέλεσμα είναι ότι μερικά από τα τρόφιμα που καταλήγουν στο στομάχι, να μην αφομοιώνονται σωστά και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα όπως η οξύτητα. Ωστόσο, ο συνδυασμός των τροφίμων για την απώλεια βάρους μας επιτρέπει ακόμα να φάμε ένα συνδυασμό από τα
αγαπημένα φαγητά μας χωρίς απαραίτητα να έχουμε αργότερα πεπτικά προβλήματα.

Συνδυάζοντας τα άμυλα και τις πρωτεΐνες

Ένα γεύμα μπορεί να συνδυάζει υψηλά σε πρωτεΐνες τρόφιμα, άμυλα  και γλυκά όλα σε ένα γεύμα. Η θεωρία πίσω από αυτό, είναι ότι χρειαζόμαστε όλα τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων που μπορεί να μας προσφέρει ένα γεύμα, έτσι ώστε να μπορούμε τελικά να τα τρώμε μαζί. Μία «αμυλούχα» τροφή (π.χ. ζυμαρικά, πατάτες, ρύζι κ.λπ.)απαιτεί αλκαλικό περιβάλλον για την πλήρη πέψη της και άρα δεν πρέπει να συνδυάζεται με φρούτα που εμπεριέχουν οξέα ή με πρωτεϊνούχες τροφές (π.χ. κρέας, κοτόπουλο, ψάρι κ.λπ.) οι οποίες συμβάλλουν στη σημαντική έκκριση υδροχλωρικού οξέος από το στομάχι.

Δείτε εδώ πώς μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε τα αγαπημένα τρόφιμά σας χωρίς να έχετε πεπτικά προβλήματα και χωρίς να αυξηθεί το
σωματικό σας βάρος:


Φάτε άμυλα και λιπαρά οξέα χωριστά, διότι εξουδετερώνουν τα
αλκαλικά οξέα που απαιτούνται για την πέψη των αμύλων. Εάν αυτό συμβεί,
αυτό οδηγεί σε δυσπεψία.

Τρώτε πρωτεΐνες και όξινα τρόφιμα χωριστά, διότι τα όξινα τρόφιμα
εμποδίζουν τη διαδικασία της πέψης που απαιτείται για την πρωτεΐνη.

Μια άλλη μέθοδος για το συνδυασμό των τροφίμων για την απώλεια
βάρους είναι να τρώτε υδατάνθρακες και πρωτεΐνες χωριστά δεδομένου
ότι η πεπτική μέθοδος που απαιτείται για το ένα αναστέλλει την πέψη του άλλου.

Σωστός συνδυασμός των τροφίμων

Να θυμάστε ότι ο συνδυασμός των τροφίμων είναι σημαντικός για να γίνει η σωστή πέψη, η αφομοίωση και η αξιοποίηση όλων των θρεπτικών συστατικών μέσα στο σώμα σας, ώστε να μπορείτε να έχετε περισσότερη ενέργεια και να είστε πιό υγιείς.

Σχεδιάστε τα γεύματά σας

Ο σωστός συνδυασμός των γευμάτων μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της
αύξησης βάρους, γιατί έτσι θα είστε σε θέση να φτιάξετε τους σωστούς συνδυασμούς
τροφίμων όταν προγραμματίζετε τα γεύματά σας.
Ο στόχος μας είναι να έχουμε έναν πιό υγιή τρόπο ζωής και να μην επιβαρύνουμε το πεπτικό μας σύστημα!


πηγή : πλάνο δίαιτας
 

«Ηρωική απόδραση» εις νήσους... Καϋμάν!


Πολύ ενδιαφέρουσα η μελέτη της Εθνικής Τράπεζας που είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες. Από τα 40 δισ. ευρώ στα οποία έφτασε η μείωση των τραπεζικών καταθέσεων εντός του 2010, τα 32 δισ. ευρώ, το 80% δηλαδή, φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό!
Οπως σημειώνει η μελέτη, «η εκροή κεφαλαίων στο εξωτερικό ήταν η βασική συνιστώσα της μείωσης των καταθέσεων...». Διαπίστωση που σημαίνει ότι η μαζική εξαγωγή αποταμιεύσεων σε εκτός Ελλάδας τράπεζες ήταν μια συντονισμένη κίνηση, στην οποία προχώρησαν οι μεγάλοι καταθέτες (επιχειρήσεις και μεγαλοεισοδηματίες) καθώς, προφανέστατα, δεν είναι οι μικροκαταθέτες αυτοί που έχουν είτε την ευχέρεια είτε την «τεχνογνωσία» να σηκώνουν κεφάλαια από την Ελλάδα και να τα φυγαδεύουν στις «Ελβετίες».

Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πέρα για πέρα ασφαλές:
Την ίδια περίοδο που ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου «βουτάνε» το υστέρημα του λαού, την ίδια στιγμή που επιδίδονται στις γνωστές αστειότητες - με κορυφαία τη διήγηση «παραμυθιών» για μισθωτούς που τους συναντούν στο δρόμο και τους δίνουν το μισθό τους,
την ίδια στιγμή που το κόψιμο του μισθού του εργαζόμενου και της σύνταξης του συνταξιούχου βαφτίζεται από το κυβερνητικό επιτελείο «πατριωτισμός»,
κάτι άλλοι «πατριώτες», αυτοί που διαθέτουν δισεκατομμύρια στις τράπεζες, «σηκώνουν» τα λεφτά τους και την κάνουν από τη χώρα με «ελαφριά πηδηματάκια».
Βλέπετε, καλή μεν η «πατρίδα» - ειδικά όταν το νόημά της ανασκολοπίζεται από τους πατριδοκάπηλους - αλλά ακόμα καλύτερο και σημαντικότερο αγαθό είναι το «μπαγιόκο», το οποίο, ως γνωστόν, δεν έχει πατρίδα, μόνο θυρίδες.
Υποψιαζόμαστε, μάλιστα, ότι οι συγκεκριμένοι «πατριώτες» δεν εξαντλούν τον «πατριωτισμό» τους φυγαδεύοντας τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό. Κάτι μας λέει ότι κορυφαία ονόματα τούτης της ηρωικής «μεγάλης απόδρασης» προς τας νήσους Καϋμάν ανήκουν μεταξύ εκείνων που δεν παραλείπουν να χειροκροτούν το ΠΑΣΟΚ, την ΕΕ και το ΔΝΤ για την εφαρμοζόμενη εν Ελλάδι πολιτική.
Φυσικά, δεν αποκλείεται - προκατειλημμένοι καθώς είμαστε - να τους έχουμε πάρει με κακό μάτι. Αν τους αδικούμε, πάντως, δε θα είχαμε αντίρρηση να ζητήσουμε ταπεινά συγγνώμη. Προηγουμένως, όμως, θα αναμένουμε από τον ΣΕΒ, από την Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών, από την Ενωση Ελληνικών Τραπεζών ή όποιο άλλο ευαγές ίδρυμα ευαρεστηθεί, να δώσουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των «σαλταδόρων». Τι λέτε, θα τα δώσουν;
ΥΓ: Με το λογαριασμό που είχε ανοίξει ο Πετσάλνικος για τη «σωτηρία της πατρίδος», τι γίνεται; Εκτός από εκείνα τα δυο παιδάκια που σπάσανε τον κουμπαρά τους και τρέχανε οι κάμερες να πάρουν δηλώσεις από τη γιαγιά τους, κάνας βιομήχανος, κάνας τραπεζίτης, κάνας εφοπλιστής, κάνας εργολάβος - καναλάρχης, έδωσαν κάνα φράγκο; Καλά, κύριε πρόεδρε της Βουλής, μην ενοχλείστε.Τις καλησπέρες μας!

πηγή:Ριζοσπάστης μέσω Σίβυλλας

Χάρρυ Κλυνν: Οι μεταπράτες της χώρας, θέλουν να γίνουν και... έμποροι οργάνων!  • Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν
O φαύλος κύκλος των ανεξέλεγκτων αγορών και και η μετατροπής της χρηματοπιστωτικής συναλλαγής σε τζόγο, οδήγησαν κι αυτήν ακόμα την Αμερική, τη μήτρα του νεοφιλελευθερισμού ένα βήμα πριν από το λεγόμενο shutdown, δηλαδή τη στάση πληρωμών για τη διοίκηση, που αποφεύχθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Ας ανοίξουν τα μάτια τους οι εδώ αθεράπευτοι ΕΛΙΑΜΕΠτζήδες , οι νεοφιλελεύθεροι αμερικανοτσολιάδες και οι σοσιαλιστές εραστές της παγκοσμιοποίησης, που αφού ξεπούλησαν στους διεθνείς τοκογλύφους την εθνική μας κυριαρχία, έρχονται τώρα να... «κοινωνικοποιήσουν» το ανθρώπινο σώμα των ελλήνων με το ζόρι!!!

ΜΕ ΝΟΜΟ (!!!) ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ!!!!
Φρίξον ήλιε, στέναξον γη, Εάλω ή Ελλάς, εάλω και το ανθρώπινο σώμα των Ελλήνων!

«Σήμερα έρχεται η ελληνική κυβέρνηση και στο όνομα του ανθρωπισμού (απίστευτο) καταργεί τον ίδιο τον άνθρωπο. Είναι αδιανόητο, δεν υπάρχουν λόγια για να το εξηγήσει κανείς.
Έρχεται αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που το παίζει «δημοκρατία» (στο όνομα της δημοκρατίας) και επιδιώκει να αποσπάσει με το έτσι θέλω την ανθρώπινη υπόστασή μας, για να την διαχειριστεί το ίδιο»

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ «ΜΕΤΑΠΡΑΤΗΣ» ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!
Και ερωτώ, θέλει ή δε θέλει σκότωμα;

Το θερμόμετρο του Γαλιλαίου

Το θερμόμετρο του Γαλιλαίου, από το όνομα του διάσημου Ιταλού φυσικού, είναι ένα θερμόμετρο που κατασκευάζεται από ένα σφραγισμένο γυάλινο κύλινδρο που περιέχει διαυγές υγρό και μια σειρά από αντικείμενα των οποίων η πυκνότητα αυξάνεται ή μειώνεται με τις αλλαγές της θερμοκρασίας.Perierga.gr - Galileo
Στο υγρό του γυάλινου κυλίνδρου αιωρείται μια σειρά βαρών. Συνήθως αυτά τα βάρη είναι σφαιρίδια με έγχρωμο υγρό για το αισθητικό αποτέλεσμα. Καθώς το υγρό στον κύλινδρο με τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, αλλάζει την πυκνότητά του, η κάθε αιωρούμενη σφαίρα είναι ελεύθερη να κινηθεί και να φτάσει δε μία θέση όπου είτε η πυκνότητά της να είναι ίδια με αυτή του περιβάλλοντος υγρού ή να ανακοπεί από άλλες σφαίρες. Εάν οι σφαίρες διαφέρουν σε πυκνότητα κατά ένα πολύ μικρό ποσό και ταξινομηθούν κατά τρόπο ώστε οι λιγότερο πυκνή να είναι στην κορυφή και πιο πυκνή στο κάτω μέρος, μπορούν να σχηματίσουν μια κλίμακα θερμοκρασίας.
Perierga.gr - Galileo
Η θερμοκρασία είναι συνήθως διαβάζεται από ένα εγχάρακτο μεταλλικό δίσκο προσαρτημένο σε κάθε επιπλέουσα σφαίρα. Η θερμοκρασία του περιβάλλοντος θα είναι αυτή της σφαίρα που αιωρείται στη μέση της γυάλινης στήλης. Ο μηχανισμός λειτουργίας είναι απλοϊκός αλλά λίγο δυσνόητος για όσους δεν έχουν τις σχετικές γνώσεις φυσικής. Το όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα όμως είναι εύληπτο από όλους.Perierga.gr - Galileo
Perierga.gr - Galileo
Perierga.gr - Galileo
Perierga.gr - Galileo
Perierga.gr - Galileo
Perierga.gr - Galileo
Perierga.gr - Galileo
Perierga.gr - Galileo
Perierga.gr - Galileo
Perierga.gr - Galileo
Perierga.gr - Galileo
πηγή:perierga
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget