Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Αγροτικά και κτηνοτροφικά προιόντα απευθείας από τους παραγωγούς στους καταναλωτές σε μια ιστοσελίδα!




agrotis info top Αγροτικά και κτηνοτροφικά προιόντα απευθείας από τους παραγωγούς στους καταναλωτές σε μια ιστοσελίδα!
Ο δικτυακός τόπος agrotis info αποτελεί μια καινοτόμο ιδέα στο χώρο της διακίνησης των ελληνικών γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων τα οποία διατίθενται απευθείας και μαζικά από τους παραγωγούς προς τους καταναλωτές χωρίς τη παρέμβαση εμπόρων, σε σημεία συναλλαγής που επιλέγει ο παραγωγός. Η ομάδα του agrotis info αποφάσισε να κινηθεί ταχύτατα, με γνώμονα την επιτακτική ανάγκη των καταναλωτών για φθηνά, ποιοτικά προϊόντα που θα διατίθενται χωρίς τα υψηλά «καπέλα» των μεσαζόντων. Έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία στο πεδίο της διαδικτυακής προώθησης , η ιδέα της ομάδας γεννήθηκε μέσα από την αναμενόμενη ανάγκη να διανθιστεί το «κίνημα της πατάτας» τόσο σε ποικιλία προϊόντων όσο και σε αριθμό περιοχών.
Η ιδέα έχει ως εξής: δημιουργείται ένας δικτυακός τόπος (site) εύκολος σε χρήση τόσο για τον καταναλωτή όσο και για τον παραγωγό. Η κεντρική μορφή του site απαρτίζεται από το χάρτη της Ελλάδας χωρισμένο σε νομούς. Ο καταναλωτής μπορεί εύκολα να εντοπίσει το νομό που τον ενδιαφέρει αλλά και τα προϊόντα που επιθυμεί να προμηθευτεί. Από την άλλη πλευρά κάθε παραγωγός δηλώνει τα προϊόντα που μπορεί να διαθέσει, την περιοχή στην οποία ενδιαφέρεται να δραστηριοποιηθεί και τέλος την τιμή που τον εκπροσωπεί. Με λίγα λόγια κάθε ενδιαφερόμενο μέλος της αγοράς θα μπορεί να προμηθευτεί φθηνά, ποιοτικά προϊόντα κοντά στο σπίτι του.
Σκοπός της ομάδας δεν είναι να λειτουργήσει ως ένας «άλλος διαδικτυακός» μεσάζοντας καθώς η συνδρομή των ατόμων που θα χρησιμοποιήσουν το site είναι η ελάχιστη δυνατή προκειμένου να παράσχει μέσα από το έργο της αξιοπιστία, ασφάλεια, ποιότητα, λειτουργικότητα και σε καμία περίπτωση δεν επιβαρύνει την τελική τιμή των προϊόντων που διατίθενται μέσα από αυτό. Ουσιαστικά πρόκειται για μια κινητή λαϊκή αγορά που κινείται διαδικτυακά και διαμορφώνεται από τις ανάγκες των καταναλωτών αλλά και την επιθυμία των παραγωγών να διακινούν μόνοι τους τα προϊόντα τους σε τιμές αντάξιες του κόπου τους.
Το επονομαζόμενο από την ομάδα «κίνημα των παραγωγών» ευελπιστεί τις επόμενες μέρες να συγκεντρώσει ένα μεγάλο αριθμό παραγωγών/συμμετεχόντων, ώστε να διαμορφωθεί ένας «χάρτης προϊόντων» που θα προσελκύσει το αγοραστικό κοινό και θα επιτρέψει άμεσα τη μαζική διακίνησή τους.
Επικοινωνήστε με την ομάδα του agrotis info στα παρακάτω τηλέφωνα για να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία.
Cosmote (WU): 697 37 17 097
Wind (Q): 699 433 95 45
Vodafone (CU): 694 584 22 44
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ρεντίφης Ηλίας, τηλ. 6938 351 744 - 24213 01046
Ή στείλτε μήνυμα στο Email: agrotis.info gmail.com
Η ιστοσελίδα αυτή, φαίνεται να έχει δημιουργηθεί χωρίς έχει ως σκοπό την εμπορική εκμετάλευση των προσωπικών στοιχείων των καταναλωτών, όπως είχαμε τοποθετηθεί σε παλαιότερη δημοσίευσή μας (διαβάστε εδώ). Αν εντοπίσετε κάτι διαφορετικό, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info@portalpierias.gr.