Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Φανταστικό! Βλέπετε τον κύκλο που σχηματίζουν οι ροζ κουκίδες; Κάντε το!

Αν καρφώσετε το βλέμα σας στο σταυρό, αρκετά σύντομα θα υπάρχει μόνο μία πράσινη κηλίδα που τρέχει γύρω, όλα τα άλλα σημεία θα εξαφανιστούν. Δοκιμάστε το πιο κάτω...

Εξοικονομήσετε μέχρι και 30% στα καύσιμα σας

Προσφορά για λίγες μέρες! 1 & 1 συσκευή δώρο! Εξοικονομήσετε μέχρι και 30% στα καύσιμα σας!



Το σύστημα αυτό βασίζεται στη μοριακή διάσπαση των υδρογονανθράκων μέσω της μαγνητικής διέγερσης του καυσίμου. Το σύστημα υπόσχεται 30% μείωση της κατανάλωσης...
καυσίμου και μείωση των εκπεμπόμενων καυσαερίων έως 80%.
Αυτή η μέθοδος επιτρέπει πολύ καλύτερη καύση στον κινητήρα. Κατά συνέπεια σας δίνει περισσότερη δύναμη, λιγότερα καυσαέρια και περισσότερα χιλιόμετρα με την ίδια ποσότητα και ποιότητα καυσίμου.
Ενώ αν η συγκεκριμένη τεχνολογία συνδυαστεί και με κανόνες οικονομικής οδήγησης – ecodriving τότε τα οφέλη είναι σίγουρα μεγάλα…

Το προϊόν
FuelΕΧ συνοδεύεται με γραπτή εγγύηση αποτελεσματικότητας πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν είστε ευχαριστημένοι, παίρνετε τα χρήματα σας πίσω, εγγυημένα!

Συγκεκριμένα η εγγύηση για την επιστροφή των χρημάτων είναι διάρκειας 2 ΕΤΩΝ, ενώ επιπλέον παρέχεται εγγύηση για 10ετή αποτελεσματικότητα της συσκευής.

Είναι ιδανικό για κάθε τύπο καυσίμου και προσφέρει οικονομία καυσίμου για αυτοκίνητα, σκάφη, μηχανές, λέβητες, βαρέα οχήματα, γεννήτριες, φορτηγά, λεωφορεία και πούλμαν και οποιαδήποτε μηχανή εσωτερικής καύσης.

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ TROMAKTIKO ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 1+1 συσκευή δώρο!
Μοναδική προσφορά για λίγες μέρες! Τελική τιμή 59€ με ΦΠΑ!
http://www.fueleconomy.gr/

Σκηνικό κρίσης με Σαμαρά στήνουν τα Σκόπια

 


 

Το πρακτορείο «ΜΙΑ» των Σκοπίων – και στην ιστοσελίδα του – είχε ως πρώτο θέμα την άρνηση του Προέδρου της ΝΔ...να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό των Σκοπίων Νίκολα Γκρουέφσκι με σαφείς υπαινιγμούς για τον τρόπο που θα κινηθεί ο κ. Σαμαράς εάν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Μάλιστα στο ρεπορτάζ του «ΜΙΑ» αναφέρεται ότι ο κ. Σαμαράς αρνήθηκε τη συνάντηση επικαλούμενο το βεβαρημένο πρόγραμμα που είχε με τις επαφές που είχε προγραμματίσει στο περιθώριο της Συνόδου ενώ προστίθεται πως αυτή η κίνηση είναι ένα δείγμα τις σκληρής θέσης που κρατά η Ελλάδα με το erga omnes –τη μία ονομασία έναντι όλων.

Οι Σκοπιανοί αναφέρουν επίσης ότι η ΝΔ συμμετέχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου με τον υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα στον οποίο μάλιστα επιχειρούν να «χρεώσουν» μία μάλλον μετριοπαθή έως και θετική στάση μετά από την απόφαση της Χάγης.

«Πάνω από το πτώμα μου θα υπάρξει απόφαση για τα Σκόπια στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ» ακούστηκε να λέει ο ίδιος ο κ. Δήμας σε μία από τις επαφές που είχε τις τελευταίες ημέρες στη βελγική πρωτεύουσα πριν οι Βρυξέλλες και η Συμμαχία δείξουν την «κόκκινη κάρτα» στους γείτονες: Χωρίς επίλυση του θέματος της ονομασίας δεν ξεκινά καμία συζήτηση για την ένταξή τους στους ευρωπαϊκούς ή ευρωατλαντικούς θεσμούς.

Σκληρή γραμμή στην εξωτερική πολιτική

Με τις τελευταίες του κινήσεις ο κ. Σαμαράς δίνει ένα σαφές στίγμα προθέσεων για το πως θα κινηθεί στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής αφού επαναφέρει στο τραπέζι των συζητήσεων «παγωμένες» υποθέσεις όπως το ζήτημα της ακύρωσης της συμφωνίας για την υφαλοκρηπίδα με την Αλβανία το οποίο έθεσε στον Σαλί Μερίσα στο περιθώριο της συνόδου του ΕΛΚ.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ μέσα σε διάστημα δυο ημερών:

-Από το βήμα της βουλής επέμεινε στην κατάργηση του νόμου για την ιθαγένεια. Και στη σύνοδο του ΕΛΚ η ΝΔ «πέρασε» πρόταση με την οποία τα κράτη-μέλη παροτρύνονται να προχωρήσουν σε συμφωνίες για τον επαναπατρισμό των παράνομων μεταναστών.

-Μίλησε για την «επιτυχία του Βουκουρεστίου» σε ότι αφορά στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ.

-Επανέλαβε ότι πρώτη προτεραιότητά του παραμένει η ανακήρυξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Στο πλαίσιο αυτό η ΝΔ πέτυχε να ενταχθεί στο ψήφισμα του ΕΛΚ πρότασή της που τα κράτη – μέλη ενθαρρύνονται να προχωρούν στην άσκηση των σχετικών κυριαρχικών δικαιωμάτων τους σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

-Επανέφερε το ζήτημα της συμφωνίας της κυβέρνησης Καραμανλή το 2009 με την Αλβανία για την υφαλοκρηπίδα.

-Ζήτησε από τον κ. Μπερίσα την απάλειψη της εθνικότητας και του θρησκεύματος από τα κρατικά έγγραφα και την προστασία των δικαιωμάτων της Ελληνικής μειονότητας των Βορειοηπειρωτών.

Την προσεχή εβδομάδα ο κ. Σαμαράς έχει προγραμματίσει επίσκεψη στο Ισραήλ το οποίο εδώ και μήνες βρίσκεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με την Τουρκία ενώ το επόμενο διάστημα θα γίνει προσπάθεια από το επιτελείο του να «κλειδώσει» και το ταξίδι στη Μόσχα για το οποίο έχει ήδη γίνει η προεργασία από τον υπουργό Άμυνας και αντιπρόεδρο της ΝΔ Δ. Αβραμόπουλο και τον βουλευτή Σίμο Κεδίκογλου όταν στα τέλη Οκτωβρίου βρέθηκαν στη ρωσική πρωτεύουσα για το συνέδριο του κόμματος «Ενωμένη Ρωσία» του Βλαντιμίρ Πούτιν.
 
πηγή:tromaktiko

Πώς οι παθήσεις των δοντιών βλάπτουν την καρδιά

 



Η στοματική κοιλότητα και τα δόντια αποτελούν μέρος του ανθρώπινου σώματος, άρα επηρεάζουν και επηρεάζονται από τα υπόλοιπα τμήματά του.Πραγματικά, όπως δείχνουν και επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, φαίνεται να υφίσταται μια στενή σχέση ανάμεσα στις περιοδοντικές νόσους και αρκετές σοβαρές ασθένειες.

Υπάρχουν, λοιπόν, περισσότεροι λόγοι από τους προφανείς για τους οποίους είναι σημαντικό να ακολουθείτε πιστά τους κανόνες στοματικής υγιεινής. Και, φυσικά, να μην αγνοείτε ακόμη κι έναν απλό πονόδοντο.

Η επίδραση της ουλίτιδας και της περιοδοντίτιδας εστιάζεται κυρίως στα καρδιαγγειακά νοσήματα και σε νοσήματα του αναπνευστικού.

Μπορεί, ωστόσο, να παίξουν ρόλο ακόμη και στην ομαλή πορεία μιας κύησης, καθώς υπάρχουν μελέτες οι οποίες τις συνδέουν με τη γέννηση πρόωρων και λιποβαρών νεογνών.

Η εξήγηση είναι σχετικά απλή. Οι παθήσεις των ούλων οφείλονται σε μικρόβια που αναπτύσσονται στη στοματική κοιλότητα, εισβάλλουν στο αίμα και μεταφέρονται σε ζωτικά όργανα, προκαλώντας νέες φλεγμονές.

Διαβάστε, λοιπόν, ποιες οδοντικές παθήσεις μπορεί να υποδηλώνουν βαθύτερα προβλήματα υγείας:

Αναπνευστικές λοιμώξεις

Η στενή ανατομική σχέση της στοματικής κοιλότητας με το αναπνευστικό σύστημα είναι προφανές ότι δικαιολογεί τέτοιες αλληλεπιδράσεις. Πρόσφατες μελέτες έδωσαν αρκετές ενδείξεις για τη σχέση των στοματικών λοιμώξεων, και ιδιαίτερα της περιοδοντίτιδας, με την πορεία εξέλιξης των πνευμονιών και των πνευμονοπαθειών αποφρακτικού τύπου (χρόνια βρογχίτιδα, εμφύσημα).

Μάλιστα, δύο πρόσφατες μελέτες κατέδειξαν ότι τα άτομα που έχουν κακή στοματική υγιεινή αντιμετωπίζουν κατά 4,5 φορές υψηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης χρόνιας αναπνευστικής νόσου σε σχέση με εκείνους που ακολουθούν πιστά τους κανόνες της.

Επίσης, όσοι παρουσιάζουν μεγαλύτερη από 20% απώλεια του οστού που στηρίζει τα δόντια ανά επιφάνεια δοντιού αντιμετωπίζουν διπλάσιο κίνδυνο εμφάνισης χρόνιας πνευμονοπάθειας, αποφρακτικού τύπου.

Καρδιαγγειακά νοσήματα

Όλες οι πρόσφατες σχετικές οδοντιατρικές ανακοινώσεις επισημαίνουν τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει η περιοδοντίτιδα, μια σοβαρή φλεγμονή των ούλων, η οποία προκαλεί βλάβη στο οστό που στηρίζει τα δόντια. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, πίσω από την περιοδοντίτιδα κρύβεται το ίδιο μικρόβιο που εντοπίζεται και στις αθηρωματικές πλάκες των αγγείων των ατόμων με καρδιαγγειακές παθήσεις.

Επίσης, χρόνιες λοιμώξεις, όπως η περιοδοντίτιδα αλλά και η ουλίτιδα, έχουν συσχετιστεί με αιματολογικές μεταβολές, οι οποίες επηρεάζουν τη ροή του αίματος και κατ’ επέκταση αυξάνουν τον κίνδυνο για εμφάνιση ισχαιμικής νόσου.