Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012




Συγκέντρωση για τις Γερμανικές αποζημιώσεις στο Θέατρο ΑΛΦΑ

Το Εθνικό Συμβούλιο για τις Γερμανικές αποζημιώσεις, σας καλεί σήμερα 9-2-2012 στις 18.30 στο Θέατρο ΑΛΦΑ.
Ομιλητής Μανώλης Γλέζος.
Ας δώσουμε σήμερα μια πρώτη απάντηση.

Βροχή από e-mail στη Χάγη κατά κυβέρνησης και Γιώργου

          

Μία άνευ προηγουμένου ηλεκτρονική «επίθεση» στο email του Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης, που είχε ως αποτέλεσμα να «κρασάρει» για αρκετή ώρα το σύστημα, εξαπολύουν τα τελευταία 24ωρα όχι οι «Anonymous», αλλά χιλιάδες Έλληνες πολίτες!

Βροχή από e-mail στη Χάγη κατά κυβέρνησης και Γιώργου
Μηνύματα οργής και αγανάκτησης για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα μας έχουν κατακλύσει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χάγης, με τα οποία οι αποστολείς τους ζητούν επιτακτικά από τον εισαγγελέα να «τρέξει» την προσφυγή κατά του άρθρου 15 της Συνθήκης της Ρώμης κατά του Γιώργου Παπανδρέου και όσων των στηρίζουν, συμπεριλαμβανομένων της κυβέρνησης Παπαδήμου, της τρόικας και άλλων. Εμπνευστές αυτής της πρωτοβουλίας είναι οι κυρίες Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου. Πρόκειται για τις δύο θαρραλέες γυναίκες – μητέρα και κόρη – οι οποίες μήνυσαν τον Γιώργο Παπανδρέου για καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γενοκτονία, μία υπόθεση που ανέδειξε το newsbomb τον περασμένο Δεκέμβριο.
Πώς γεννήθηκε η ιδέα
Όπως εξηγεί η κυρία Όλγα Γεριτσίδου στο newsbomb, η ιδέα για τη μαζική αποστολή των email γεννήθηκε μόλις την περασμένη Δευτέρα. Αρχικά επιχείρησε να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης και τον εισαγγελέα, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της μήνυσής της κατά του Γιώργου Παπανδρέου. Όμως το μόνο που κατάφερε, ήταν να ακούει τον τηλεφωνητή. Τότε σκέφτηκε να στείλει ένα email, ενώ την ίδια κίνηση έκαναν μερικοί Έλληνες Ομογενείς και φιλέλληνες από την Αμερική και τη Χάγη. «Η πάγια τακτική του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης είναι να μην δίνει ο τηλεφωνητής πρόσβαση σε οποιοδήποτε άλλο στέλεχος τμήματος του και ιδιαιτέρως όχι του γραφείου του εισαγγελέα. Αυτό προσπάθησε στην αρχή να το κάνει και στην δική μας περίπτωση. Όταν όμως ελάχιστος αριθμός συνΕλλήνων μας της Ομογένειας και φιλελλήνων από Αμερική και Χάγη πίεσαν το δικαστήριο να δώσει πληροφορίες αμέσως, εντός 24ώρου από τις πιέσεις όχι μόνο μας δόθηκε πρόσβαση σε στέλεχος του γραφείου του εισαγγελέα ( office of the prosecutor ) αλλά και ορισμένες βασικές πληροφορίες που μας έδωσαν βασική ιδέα του πώς δουλεύει και πώς επιλέγει προτεραιότητα το συγκεκριμένο δικαστήριο: Αναλόγως με τις πιέσεις που δέχεται και από πού τις δέχεται αντιδρά. Όταν 5 άτομα πιέζοντας εξαναγκάζουν να δοθεί πρόσβαση στο “άδυτο” του γραφείου του εισαγγελέα, τί θα κάνουν 500 επιστολές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Τι θα κάνει με 5.000; Τι θα κάνει με 500.000, με 1.000.000; Με 5.000.000».
«Κράσαρε» το σύστημα!
Μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες email κατέκλυσαν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χάγης, με αποτέλεσμα το σύστημα να «πέσει» για αρκετή ώρα και να μη δέχεται άλλα μηνύματα! «Από τη Δευτέρα έχουν επικοινωνήσει μαζί μου εκατοντάδες άτομα είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω email ή fax, για να τους ενημερώσω σχετικά με την αποστολή του email. Υπολογίζω, ότι έχουν σταλεί χιλιάδες email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χάγης. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σήμερα στις 12 το μεσημέρι το σύστημα “κράσαρε”, με αποτέλεσμα το ταχυδρομείο της Χάγης να μη δέχεται άλλα email και αυτά να επιστρέφονται στους αποστολείς τους! Από ότι έχω ενημερωθεί η βλάβη αποκαταστάθηκε», δηλώνει η κυρία Όλγα Γεριτσίδου.
Οι κυρίες Γεριτσίδου έχουν συντάξει ένα προτεινόμενο κείμενο προς αποστολή. Σε αυτό κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και ζητούν άμεσα από τον εισαγγελέα να εξετάσει τη μήνυση κατά του Γιώργου Παπανδρέου, καθώς όπως σημειώνουν, η κατάσταση έχει επιδεινωθεί δραματικά. «Όταν έγινε η Προσφυγή, τα πράγματα δεν ήταν τόσο απελπιστικά όσο είναι τώρα: Παιδιά λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, άνθρωποι δεν πληρώνονται τα δεδουλευμένα τους και όταν πληρώνονται δεν μπορούν να συντηρήσουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους με το μισθό, οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν από ευκόλως αντιμετωπίσιμες ασθένειες και ο δείκτης αυτοκτονιών είναι στα ύψη. Από τότε που σας εστάλη η Προσφυγή για να βάλετε ένα εμπόδιο σε αυτούς που κατασπαράζουν την Ελλάδα, κόσμος που δεν χρειαζόταν να πεθάνει πέθανε ως άμεση συνέπεια αυτών των καταστροφικών πολιτικών που σας περιγραφόταν εντός αυτής. Αν περιμένετε άλλο, το αριθμός των θυμάτων θα αυξάνει γεωμετρικά καθημερινά και είναι πολύ πιθανό ότι ούτε εμείς θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή να επιβιώσουμε».
Η ηλεκτρονική διεύθυνση για επικοινωνίες προς το γραφείου του εισαγγελέα του ΔΠΧ κατ’ άρθρον 15 και για καταγγελίες κατ’ άρθρον 15 της συνθήκης της Ρώμης είναι otp.informationdesk@icc-cpi.int Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , ενώ το fax +31 70 515 8555. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν είτε το προτεινόμενο email είτε να συντάξουν οι ίδιοι ένα κείμενο διαμαρτυρίας, το οποίο όμως πρέπει να είναι γραμμένο στα αγγλικά ή στα γαλλικά.
Ακολουθεί το προτεινόμενο κείμενο των κυριών Γεριτσίδου:
«TO : INFORMATION AND EVIDENCE UNIT
Office of the Prosecutor

TO WHOM IT MAY CONCERN

On 11/10/2011 there was sent to you from Greece by two of my fellow Greek Citizens, via EMS express mail ( register post number EE201101791GR ), a Communication with assorted evidence pertaining to the crimes of Genocide and Crimes against Humanity being committed at the expense of the Greek People to the point that we are facing
famine, death from exposure, death due to lack of medical and
pharmaceutical aid, a complete dissolution of our State in terms of
welfare, social state, judiciary support and generally state of
justice and security, the text of which I am aware of and fully agree with.

When the Communication was made, things were not as desperate as they
are now : children collapse because of famine at schools, people do not get paid
wages and when they are they cannot sustain themselves or their
families on them, the elderly are dying of easily curable diseases,
and the suicide rate is skyrocketing.

Since the Communication and Request to put a stopper to
those who are rampaging through Greece was sent to you, people who did not need to have
already died as a direct result of these destructive policies that were
duly described and corroborated within that document. If you wait more, the number of victims will increase geometrically by the day and it is highly likely that even we will not be able to either communicate with you or
survive.

We urgently, due to extreme circumstances becoming more life
threatening by the day, demand that you respond with utmost urgency so that :

1. the Crimes the aforementioned Communication delineates are stopped because right now they are still being committed with shocking callousness and inhumanity reminiscent of WWII Axis tactics.

2. the perpetrators of these Crimes and the sum of their accomplices are indicted and brought to Justice since within our borders that is practically impossible due to the lack of a State of Justice.

3. you don’t force us to defend our lives anyway we see fit, as our Constitution which is currently being brutally breached and violated demands.

We are peace loving and law abiding people but if you show the same disregard for Human Rights and Sovereign Rights in the face of the entirety of the Greek People we will assume that you are indirectly condoning the atrocities being committed against us and you are powerless / unwilling to serve the purpose for which you were established and are currently being paid and funded by the tax payers of the world.

Awaiting your immediate response,

Sincerely,» *


* μετάφραση στα Ελληνικά :
« ΠΡΟΣ: ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ

Την 11/10/2011 σας εστάλη από την Ελλάδα, από δύο Ελληνίδες συμΠολίτισσές μου, μέσω EMS express mail (αριθ. Αποστολής ΕΕ201101791GR), μία Προσφυγή με διάφορες αποδείξεις σχετικά με τα εγκλήματα της Γενοκτονίας και Εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας που διαπράττονται εις βάρος του Ελληνικού Λαού σε σημείο που αντιμετωπίζουμε το φάσμα της πείνας, θάνατο από κακουχία, θάνατο από ελλειπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, παντελή διάλυση του Κράτους όσον αφορά την πρόνοια, το κοινωνικό κράτος, την δικαστική προστασία και γενικά το κράτος δικαίου και της ασφάλειας, το κείμενο της οποίας γνωρίζω και με το οποίο συμφωνώ απολύτως.

Όταν έγινε η Προσφυγή, τα πράγματα δεν ήταν τόσο απελπιστικά όσο είναι τώρα: παιδιά λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, άνθρωποι δεν πληρώνονται τα δεδουλευμένα τους και όταν πληρώνονται δεν μπορούν να συντηρήσουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους με το μισθό, οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν από ευκόλως αντιμετωπίσιμες ασθένειες και ο δείκτης αυτοκτονιών είναι στα ύψη.

Από τότε που σας εστάλη η Προσφυγή για να βάλετε ένα εμπόδιο σε αυτούς που κατασπαράζουν την Ελλάδα, κόσμος που δεν χρειαζόταν να πεθάνει πέθανε ως άμεση συνέπεια αυτών των καταστροφικών πολιτικών που σας περιγραφόταν εντός αυτής. Αν περιμένετε άλλο, το αριθμός των θυμάτων θα αυτξάνει γεωμετρικά καθημερινά και είναι πολύ πιθανό ότι ούτε εμείς θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή να επιβιώσουμε.

Επειγόντως, λόγω έκτακτων συνθηκών που γίνονται όλο και πιο απειλητικές για την ζωή μας κάθε μέρα, απαιτούμε να ανταποκριθείτε με την ύψιστη προτεραιότητα ώστε:

1. τα Εγκλήματα που σας περιγράφει η αναφερόμενη Προσφυγή να σταματήσουν, αφού ακόμα διαπράττονται με σοκαριστική απανθρωπιά και σκληρότητα που θυμίζει τακτικές του Άξονα του Β’ ΠΠ
2. οι δράστες των Εγκλημάτων αυτών και το σύνολο των συνεργατών τους να συλληφθούν και να έρθουν ενώπιων της Δικαιοσύνης, αφού εντός των συνόρων μας αυτό είναι πρακτικά αδύνατο λόγω έλλειψης Κράτους Δικαίου
3. να μην μας εξαναγκάσετε να υπερασπιστούμε τις ζωές μας όπως κρίνουμε ότι αρμόζει, όπως το Σύνταγμά μας, που διαρκώς και βιαίως καταπατείται, απαιτεί

Είμαστε φιλειρηνικοί και νομοταγείς, αλλά εαν δείξετε την ίδια αδιαφορία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Κυριαρχικά Δικαιώματα του συνόλου του Ελληνικού Λαού, θα υποθέσουμε ότι εμμέσως επιδοκιμάζετε τις ωμότητες που διαπράττονται σε βάρος μας και ότι είστε αδύναμοι/ μη θέλοντες να υπηρετήσετε τον σκοπό για τον οποίο δημιουργηθήκατε και μέχρι σήμερα πληρώνεστε από τους φορολογούμενους της υφηλίου.



Αναμένοντας την άμεση ανταπόκρισή σας.

πηγή:newsbomb.gr

Γ. Βαρουφάκης: Να χρεοκοπήσει η Ελλάδα αμέσως!

 

Να προχωρήσει άμεσα η Ελλάδα σε κήρυξη χρεοκοπίας πρότεινε ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιάννης Βαρουφάκης.

Γ. Βαρουφάκης: Να χρεοκοπήσει η Ελλάδα αμέσως!
Σε συνέντευξή του το αμερικανικό δίκτυο CNBC, ο κ. Βαρουφάκης τόνισε: «η διάσωση ξεκάθαρα δεν επιλύει τίποτα για την Ελλάδα, την ευρωζώνη και τον κόσμο».
«Η Ελλάδα θα πρέπει να χρεοκοπήσει αμέσως χωρίς να γίνει καμία συζήτηση για αποχώρηση από την ευρωζώνη» προσέθεσε. «Γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να χρεοκοπήσει μέσα στην ευρωζώνη;» διερωτήθηκε ο κ. Βαρουφάκης, επισημαίνοντας ότι η χώρα είναι ήδη εκτός αγορών.
Επίσης, ο κ. Βαρουφάκης ότι η χώρα αντιμετωπίζει ένα τυπικό πρόβλημα χρεοκοπίας, το οποίο όμως υφίσταται εδώ και δύο χρόνια.
«Ο μόνος λόγος για να πάρουμε το νέο δάνειο, είναι επειδή νομίζουμε ότι μπορούμε να το αποπληρώσουμε. Όμως δεν μπορούμε και όλοι το ξέρουν. Η ΕΚΤ το ξέρει, το ΔΝΤ το ξέρει», υπογράμμισε.
Σύμφωνα με τον κ. Βαρουφάκη, η ΕΚΤ και τα μέλη της ευρωζώνης θα πρέπει να σταματήσουν την «πολιτική παραφροσύνη» και να αποδεχθούν την αναπότρεπτη χρεοκοπία κι όχι «να πιέζουν το χαλί κάτω από τα πόδια, σαν τα παιδιά που προσπαθούν να αποφύγουν την τιμωρία».
Εάν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τότε η Ελλάδα θα βυθιστεί σε ένα νέο κώμα, η κρίση χρέους θα κλιμακωθεί και θα εκδηλωθεί ένα πιο προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης, εκτίμησε.

Πρωθυπουργός ο Αντ. Σαμαράς με αντιπρόεδρο τον Ευ. Βενιζέλο!


Αυτό το σενάριο διακινούν οι βαρόνοι των ΜΜΕ
και οι αρχιερείς της ντόπιας διαπλοκής για να μη γίνουν εκλογές

Πρωθυπουργός ο Αντ. Σαμαράς με αντιπρόεδρο τον Ευ. Βενιζέλο!
Όργιο ζυμώσεων, επαφών και τηλεπικοινωνιακών συζητήσεων βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Οι βαρώνοι των ΜΜΕ και οι αρχιερείς της εγχώριας διαπλοκής φοβούνται την πιθανότητα ευρύτερης κοινωνικής αναταραχής με όσα απαιτούν τόσο η τρόικα, όσο και οι δανειστές, γι’ αυτό σπεύδουν να προλάβουν καταστάσεις καταστρώνοντας σχέδια και σενάρια για την επόμενη ημέρα.
Το σίγουρο είναι ότι η δραματική πτώση στη δημοτικότητα του μεταβατικού πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου και οι αγκυλώσεις στην κυβέρνησή του δίνουν αφορμές για πολλά σχόλια που θέλει – δεν θέλει κανείς πρέπει να τα λαμβάνει υπ’ όψιν του κι ας μην είναι πιστευτά. Τις τελευταίες ώρες πάντως, οι αποκαλούμενοι κύκλοι της διαπλοκής έχουν ετοιμάσει ένα σενάριο που εξελίσσεται σαν παρτίδα σκάκι βήμα προς βήμα. Δεν είναι τυχαίο ότι εξέχον στέλεχος του επιχειρηματικού κόσμου, το οποίο κατέχει θεσμική θέση και τυγχάνει να είναι πρόεδρος επιμελητηρίου που εκφράζει πανελλαδικά συγκεκριμένη τάξη επιχειρηματιών να διακινεί το συγκεκριμένο σενάριο.
Τι προβλέπει το σενάριο; Αυτό που επιζητεί η καθεστηκυία τάξη: την αναβολή των εκλογών αλλά όχι μέσω της συνέχισης του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου (σ.σ. ιδέα που απορρίπτει ήδη ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντ. Σαμαράς επιμένοντας για εκλογές το αργότερο στις 8 Απριλίου), αλλά με τη συγκρότηση μιας κυβέρνησης των τριών κομμάτων που στηρίζουν και την κυβέρνηση Παπαδήμου με:
  • Πρωθυπουργό τον κ. Αντ. Σαμαρά και αντιπρόεδρο το κ. Ευ. Βενιζέλο!
Με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθεί ο σκόπελος των εκλογών, θα παραχωρηθεί η πρωθυπουργία στον κ. Σαμαρά, θα μπει στο κύριο παιγνίδι της διακυβέρνησης και ο επόμενος –σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και εκτιμήσεις- αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ενώ αμφότεροι θα δώσουν στην τρόικα τις εγγυήσεις που απαιτεί για την τήρηση των όσων πρόκειται να συμφωνηθούν στο πλαίσιο της νέας δανειακής σύμβασης!
Μάλιστα οι αποκλειστικές πληροφορίες του “Newsbomb.gr” αναφέρουν, ότι το εν λόγω σενάριο έχει συζητηθεί και με βαρόνους των ΜΜΕ, οι οποίοι δεν είναι κατ’ αρχήν αντίθετοι!
Ορισμένες δε σχετικές συναντήσεις έχουν πραγματοποιηθεί και τις αμέσως προηγούμενες μέρες…
Κατά τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες, είναι σύμφωνοι με το σενάριο τόσο ο κ. Ευ. Βενιζέλος, όσο και ο κ. Α. Λοβέρδος, καθώς επίσης και πρόσωπα από το στενό κομματικό πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας
Απομένει να δούμε, αν κι ο κ. Αντ. Σαμαράς θα αποφύγει την παγίδα που του στήνουν ή αν θα επιμείνει αποφασιστικά στο αίτημά του για εκλογές άμεσα, το αργότερο στις 8 Απριλίου, κάτι το οποίο φαίνεται ότι ζητεί η πλειοψηφία του λαού σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.