Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Innsbruck Αυστρία: Μία πόλη για να ζεις σαν άνθρωπος!


Το Innsbruck χτισμένο σε υψόμετρο 573 μέτρα στη δυτική Αυστρία, είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης, προσφέροντας στους επισκέπτες έναν συνδυασμό πολιτισμού, ιστορίας και φυσικής ομορφιάς. Βρίσκεται σ' ένα ιδιαίτερα γραφικό σημείο κατά μήκος του ποταμού Inn, με τις Άλπεις να υψώνονται τόσο στη βόρεια όσο και στη νότια πλευρά της πόλης. Ένα από... τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης είναι το "Swarovski Crystal Worlds” (Kristallwelten). Η βάση της διάσημης εταιρίας κρυστάλλων βρίσκεται λίγο έξω από το Innsbruck, ενώ η εταιρία διατηρεί μουσείο και κατάστημα στο κέντρο της πόλης.
Η είσοδος του μουσείου Swarovski.
coolaristo.blogspot.com

Αυτος ζητα την ψηφο μας

VIDEO. Δεν Ξεχνω. Αυτος Εμπνευστηκε το ΧΑΡΑΤΣΙ....

Δειτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO και ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. Αυτος που ελεγε ΔΕΝ ειναι η ΔΕΗ για να εισπρατει φορους αυτος που ελεγε το ρευμα ειναι κοινωνικο αγαθο, αυτος που σχεδιασε το ΝΟΜΟ για την ευθυνη υπουργων που γλιτωσε απο την ψειρου δεκαδες ΛΑΜΟΓΙΑ αυτος ζητα την ΨΗΦΟ μας....
Δειτε το VIDEO

πηγή:news24

Προγράμματα απασχόλησης 40.000 ανέργων


  
Συνολικά 40.000 νέοι άνεργοι θα ωφεληθούν από τα προγράμματα απασχόλησης που προωθούνται από το υπουργείο Εργασίας, συνολικού προϋπολογισμού 185 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης, παρουσιάζοντας την ιστοσελίδα www.step.gav.gr, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου.

Ισχυρό όπλο κατά του καρκίνου η ασπιρίνη

Σαν ισχυρότατο όπλο κατά του καρκίνου, παρουσιάζουν την ασπιρίνη, τρεις νέες επιστημονικές έρευνες που είδαν το φως της δημοσιότητας.


Έτσι λοιπόν η καθημερινή λήψη ασπιρίνης για διάστημα μόνο τριών ετών, μπορεί να μειώσει σημαντικά, κατά 25%, τον κίνδυνο του καρκίνου. Και όχι μόνο αυτό, οι ίδιες έρευνες δείχνουν ότι αρκεί μια χαμηλή δόση ασπιρίνης κάθε μέρα για να προλάβει την εμφάνιση καρκίνου ή ακόμα να εμποδίσει την εξάπλωσή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget