Δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους η καταστροφή στην Ιαπωνία από σεισμό 8,9 Ρίχτερ και το τσουνάμι που σάρωσε τις ακτές τις με αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να χάσουν τις ζωές τους. Εμείς ασχολούμαστε με το αθλητικό στοίχημα και είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούμε να παρέχουμε ενημέρωση για το συγκεκριμένο συμβάν, αλλά ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να εξετάσουμε το θέμα από μια άλλη οπτική γωνία.

Θέλουμε να σας γνωρίσουμε στο HAARP.
Μπορείτε αρχικά να διαβάσετε τι είναι το HAARP στον ακόλουθο σύνδεσμο στο ελληνικό wikipedia πατώντας εδώ.
Παρακάτω ακολουθεί ένα άρθρο από την ιστοσελίδα apodimos.com
Άρθρο του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη:


ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ «HAARP»
του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη.
 
Η Τηλεγεωδυναμική Τεχνολογία πλέον είναι πραγματικότητα και η τεχνολογία της εφαρμόζεται για πολλούς σκοπούς και στόχους. Επειδή όμως η τεχνολογία αυτή, αντί να εφαρμοστεί για σκοπούς που στηρίζουν την κοινωνία παγκοσμίως, θα χρησιμοποιηθεί σαν Υπέρ Όπλο, για την καταστροφή της. Διότι η Ρωσία , για να παίξει σοβαρό ρόλο στην ζυγαριά της Γεωπολιτικής Εξέλιξης των συμφερόντων της παγκοσμίως, έκανε δηλώσεις μέσα από τα προεδρικά χείλη, για ένα μυστικό όπλο το οποίο θα αλλάξει την μορφή των πολέμων , έτσι ώστε να ξαναγίνει η Μεγάλη Δύναμη και να μπορεί να ζυγίζεται στην πλάστιγγα της παγκόσμιας πολεμικής αναγνώρισης με τις ΗΠΑ, η οποία έχει το μυστικό πρόγραμμα HAARP , το οποίον διαφημίζεται σαν το υπερόπλο. Όμως και οι δυο υπερδυνάμεις δεν σκέφτονται τα προβλήματα που υπάρχουν για την επιβίωση της Γης , μια και η Τρύπα του Όζοντος καλά κρατεί μια και οι θερμοκρασίες που θα επικρατούν στην Γη, θα αυξηθούν κατά 10 βαθμούς, εις βάρος της επιβίωσης των ανθρώπων της. Επειδή δεν γνωρίζουμε το Υπέρ Όπλο της Ρωσίας , σας παρουσιάζουμε το μυστικό πρόγραμμα HAARP , το οποίον διαφημίζεται σαν το υπερόπλο των ΗΠΑ, μέσα από ένα άρθρο του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη, με τον πιο κάτω τίτλο :

ΤΗΛΕΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΗ –ΥΠΕΡΟΠΛΟ «HAARP»

«Η εργασία  -βιάζομαι να το τονίσω-δεν πρέπει να θεωρηθεί σαν εργασία οριστική. Θα ευχόμουν να κοιταχτεί σαν αφορμή για σοβαρή σκέψη πάνω σ’ ένα σπουδαίο θέμα, για φωτισμένη κρίση και καλοπροαίρετη επίκριση - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ». Τούτο ισχύει και για την εργασία  που ακολουθεί :
Θα συνεχίσουμε την εξέταση της Τηλεωδυναμικής Τεχνολογίας και του μυστικού προγράμματος HAARP , το οποίον διαφημίζεται σαν το υπερόπλο των ΗΠΑ. Πολύ παράξενα  είναι  τα λόγια του τέως υπουργού αμύνης των ΗΠΑ κ. Κοέν, ο οποίος δήλωσε τον Απρίλιο του 1997: « Άλλοι είναι μπλεγμένοι ακόμη και σε ένα ηχητικό τύπο τρομοκρατίας , όπου δύνανται να αλλάξουν το κλίμα , να κάνουν  από μακριά  σεισμούς ή ηφαίστεια   ,   διά  της χρήσεως   ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων» “(American Secretary of Defense William S. Cohen, April 1997 )
Προφανώς ο  κ. Κοέν , γνώριζε ότι  το «ηλεκτρομαγνητικό κύμα» γεννά αυτά τα φαινόμενα που αναφέρει πιο πάνω.   Αμφότερες οι  υπερδυνάμεις από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου γνώριζαν ότι με την έκρηξη ενός πυρηνικού όπλου υποθαλασσίως  μπορούσαν να προξενήσουν κάποιο είδος τσουνάμι με καταστροφή   των  ακτών του αντιπάλου,  ωσάν αυτό που συνέβη στον Ινδικό ωκεανό.  Επίσης   είναι γνωστόν ότι με την έκρηξη ενός πυρηνικού όπλου στην ιονόσφαιρα μπορεί να δημιουργηθεί «ηλεκτρομαγνητικός παλμός» , ο οποίος μπορεί να επιφέρει την καταστροφή κάθε ηλεκτρονικής  δραστηριότητας σε μία εκτεταμένη περιοχή της Γης (επικοινωνίες, ραντάρ, διαδίκτυο- Η/Υ, δορυφορικές επικοινωνίες, μετεωρολογία,   συγκοινωνίες και γενικά όλο τον σύγχρονο μηχανισμό πληροφόρησης, ελέγχου, διοικήσεως και λειτουργίας πολλών χωρών  κ.ο.κ ) Και ενώ η Ινδία έστειλε σε λιγότερο από 72 ένα πλωτό νοσοκομείο 50 κλινών στο Aceh της Ινδονησίας, το Ναυτικό των  ΗΠΑ παρότι είχε δύο πλωτά νοσοκομεία το ‘Comfort’ και το ‘Mercy’ ,δυναμικότητος   1000 κλινών, αρχικά δεν έστειλε κανένα, και αργότερα  έστειλε το ένα.

Η Καταστροφή φέρνει Πρόοδο

Το δόγμα  που ισχύει στις   ΗΠΑ  είναι ότι κάθε καταστροφή  φέρνει κέρδος και τελικά καταλήγει  σε πρόοδο και αύξηση της οικονομικής  δραστηριότητος. Γι’ αυτό  ως τώρα εργάζονται με δύο βραχίονες :

1.      Πολεμική Βιομηχανία και  Πεντάγωνο. Η Πολεμική βιομηχανία  παράγει   το πολεμικό υλικό και το Πεντάγωνο το χρησιμοποιεί και καταστρέφει τις  μη αρεστές χώρες.

2.      Κατασκευαστικές Εταιρείες, οι οποίες ξαναχτίζουν στα ερείπια.
Αν αυτό μπορούσε να γίνει με λιγότερο βάρβαρο τρόπο , δηλαδή με μια φυσική καταστροφή και λιγότερο αίμα, ασφαλώς θα ήτο προτιμότερο, μολονότι το αίμα δεν μετράει  πολύ για τους εξουσιαστές της Ουάσιγκτον. Μήπως στο κάτω της γραφής σκοτώνονται τα παιδιά τους; Δείτε στο Ιράκ!! Εκεί σκοτώθηκαν άνω των 100.000 ψυχών από την έναρξη του πολέμου, χωρίς σ’ αυτούς να προσμετρώνται το 1,5 εκατομμύριο ψυχών που πέθαναν κατά την διάρκεια του δεκαετούς εμπάργκο.  Αν λοιπόν μπορούσαν να προξενήσουν τεχνητούς σεισμούς με γεωφυσικές μεθόδους σε μακρινές αποστάσεις αυτό θα ήτο ευλογία για τα Αμερικανικά συμφέροντα. Κι’ αυτό διότι:

*      με τους σεισμούς μπορείς να εξαθλιώσεις και να κατακτήσεις -μέσω της φιλανθρωπικής βοήθειας- ολόκληρους λαούς και μετά με την ανοικοδόμηση των πληγεισών  περιοχών να υπερχρεώσεις την οικονομία των χωρών αυτών στο διηνεκές.

*      ελάχιστοι είναι εκείνοι που θα πληροφορηθούν ότι ο σεισμός δεν είναι φυσικός αλλά  τεχνητός και ακόμη λιγότεροι αυτοί που θα πιστέψουν ότι είναι δυνατόν άνθρωποι να έχουν δημιουργήσει μια τόσο μεγάλη συμφορά. Όμως  αυτοί δεν έριξαν τις ατομικές βόμβες στη Χιροσίμα και Ναγκασάκι;
Όμως από τις ακριτομυθίες των διαφόρων πολιτικών και επιστημόνων βγαίνει το συμπέρασμα ότι  φαίνεται να υπάρχει η τεχνολογία δημιουργίας σεισμών από τον άνθρωπο.  Για παράδειγμα αναφέρουμε την δήλωση του Αμερικανού Γερουσιαστού Claiborne Pell, ο στο ΙΧ μέρος δήλωσε:«Χρειαζόμαστε μια συνθήκη τώρα… πριν οι στρατιωτικοί ηγέτες του κόσμου αρχίσουν να κατευθύνουν θύελλες, να μεταβάλλουν το κλίμα και να προκαλούν  σεισμούς στον αντίπαλο» Τι σημαίνουν όλα αυτά; Στο μέρος V ομιλούν για την Τεχνολογία Ελεγχόμενων Σεισμών Τέσλα, γεγονός που σημαίνει ότι έχουν τη δυνατότητα να  τους  προκαλούν με την «τηλεγεωδυναμική» τεχνολογία. Γιατί αν ήσαν φανταστικά δεν θα μιλούσαν για άμεσα μέτρα «τώρα».
Προς επιβεβαίωση τούτων στις 10/12/76 επακολούθησε η ψήφιση στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ της Συνθήκης :«Περί Απαγορεύσεως για Στρατιωτικούς ή άλλες εχθρικές ενέργειες η Χρήση Τεχνικών Τροποποιήσεως του Περιβάλλοντος» Στις 30 Ιαν. 1981 η εφημερίδα ‘Washington Post ‘έγραψε ότι το 1979 συνέβησαν παγκοσμίως  56 μεγάλοι σεισμοί και το 1980 ο ετήσιος αριθμός αυξήθηκε σε 71. Συμπτωματικά το 1980 είναι έτος αυξήσεως των Ηλεκτρομαγνητικών εκπομπών χαμηλής συχνότητος τόσον από τις ΗΠΑ, όσον και από τη Ρωσία.

Το  Συμβάν Τέσλα

Τον Ιανουάριο του 1978 το περιοδικό ‘Specula’ δημοσίευσε άρθρο το οποίον περιέγραφε ένα απίστευτο φαινόμενο το οποίον μπορούσε να παραχθεί εντός της Γης  παρόμοιο με αυτό που αποκαλέσθηκε «Συμβάν Τέσλα». Σύμφωνα με το άρθρο , τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα  ορισμένων συχνοτήτων τα οποία διαβιβάζονται εντός της Γης δύνανται να σχηματίσουν στάσιμα κύματα στο εσωτερικό της. Σε ορισμένες περιπτώσεις σε αλληλουχία με τα στατικά κύματα δύνανται να  προξενηθεί  μια  διάσπαση του τεραστίου ηλεκτρομαγνητικού ρεύματος  της Γης  και να τροφοδοτήσει και ενισχύσει τα εξ επιρροής στατικά κύματα .  Κατ’ αυτόν τον τρόπο , τα στατικά κύματα ενισχύονται διότι τροφοδοτούνται με περισσότερη ενέργεια από εκείνη που τροφοδοτήθηκε  από την  επιφάνεια της Γης. Με την  τεχνική της μετρήσεως της επιδράσεως (interferometer techniques) γιγάντια στατικά κύματα δύνανται να συνδυασθούν για να παράγουν στενή δέσμη μιάς μεγάλης ενέργειας. Αυτή η   συγκεντρωμένη ενέργεια  μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς παραγωγή σεισμών σε μεμακρυσμένα σημεία. Όπως προανεφέρθη,  ο Τέσλα εξέφρασε μεγάλο προβληματισμό για τα αποτελέσματα αυτής της τεχνολογίας και τούτο διότι μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο του ανθρώπου άπαξ και αρχίσει η ταλάντωση εντός του εσωτερικού της Γης.  Αυτή η ταλάντωση μπορεί να   διαλύσει τη Γη σε κομμάτια. Μήπως αυτή η τεχνική εφαρμόσθηκε για την πρόκληση του σεισμού στην Tangshan στην Κίνα και στον πρόσφατο σεισμό στη Σουμάτρα της Ινδονησίας;
Κατ’ άλλους επιστήμονες, ενώ θεωρητικά  και κάτω από ορισμένες συνθήκες η συντονισμένη ταλάντωση   μπορεί να  λάβει χώρα, πρακτικά δεν μπορεί να συμβεί γιατί απαιτούνται αστρονομικά ποσά ενέργειας. Μια άλλη ανεπιβεβαίωτη εκδοχή   για τον μεγάλο σεισμό της Ινδονησίας και το  καταστρεπτικό  τσουνάμι που σάρωσε τις ακτές του Ινδικού, είναι ότι αυτό  προκλήθηκε  από τις υπόγειες και υποθαλάσσιες πυρηνικές δοκιμές των ΗΠΑ στον Ινδικό ωκεανό. Ουσιαστικά ο Ινδικός ωκεανός είναι   γήπεδο   πυρηνικών δοκιμών όλων των επίδοξων  δοκιμαστών νέων πυρηνικών όπλων, δηλαδή των χωρών-μελών της πυρηνικής λέσχης. Οι άφρονες και αντιζωικοί επιστήμονες έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τη Γη, τον πολιτισμό  και τη ζωή πάνω σ’ αυτή . Πρέπει να αντιδράσουμε.
Ένας άλλος ερευνητής της τεχνολογίας Tesla και πυρηνικός μηχανικός , ο Αντ/ρχης Thomas Bearden, σε διάλεξη στο Συμπόσιο της Ψυχοτρονικής Εταιρείας στις ΗΠΑ το 1981 δήλωσε : «Ο Τέσλα ανεκάλυψε ότι μπορούσε να εγκαταστήσει στατικά κύματα εντός της Γης(στον ρευστό πυρήνα της) ή να τα βάλει μεταξύ των πετρωμάτων  έτσι ώστε η δραστηριότης των τελλουριακών πετρωμάτων  να προσδώσουν ενέργεια στα στατικά κύματα». Ο Thomas Bearden απεκάλεσε   την ιδέα Ενισχυτικό Πομπό Τέσλα και εξήγησε πως εργάζεται.

Η Μηχανή Καιρού

Τα κύματα θα εισχωρήσουν παντού.  Αρκεί να βάλεις ένα στατικό κύμα  στο εσωτερικό της Γης. Τότε  ο   ρευστός πυρήνας της Γης αρχίζει να τροφοδοτεί αυτό το κύμα . Όταν έχεις ένα τέτοιο στατικό κύμα , έχεις μια τρίοδο λυχνία(σ. σ πρόκειται για λυχνία  παλαιάς τεχνολογίας της εποχής του Τέσλα, διότι σήμερον η τεχνολογία αυτή έχει ξεπερασθεί από τα μικροτσίπς)  Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο ρευστός πυρήνας της Γης τροφοδοτεί  το κύμα με  ενέργεια και είναι παρόμοιο με το σήμα που στείλαμε στη Γη. Τοιουτοτρόπως με ένα μικρό σήμα μπορούμε δια της ενισχύσεως του να το κάνουμε πανίσχυρο.   Με την αλλαγή της συχνότητος είναι δυνατόν να εξάγεις την ενέργεια είτε στη ατμόσφαιρα , είτε  στην άλλη άκρη της Γης.  Το ενεργειακό κύμα  ιονίζοντας τον αέρα, αλλάζει το μοντέλο του καιρού και τα ρεύματα του αέρος. Αν η εισαγωγή των στατικών κυμάτων  γίνει προοδευτικά τότε  τα φαινόμενα αυτά   θα είναι  ομαλά. Αν όμως η τοποθέτηση των στατικών κυμάτων γίνει απότομα τότε θα συμβούν ακραία και βίαια φαινόμενα στο κλίμα. Αυτό μπορεί να ονομασθεί  και Μηχανή Καιρού. Αν  επιταχυνθεί η Μηχανή Καιρού, τότε δεν θα ιονισθεί η ατμόσφαιρα , αλλά θα δημιουργηθούν φωτεινές μπάλες και εκλάμψεις (πλάσματος) οι οποίες θα κατέβουν στη  Γη και θα δημιουργήσουν τρομερές αλλαγές του καιρού και του κλίματος πάνω σε τεράστιες εδαφικές περιοχές
*      Μήπως λοιπόν με την Μηχανή Καιρού   οι Αμερικανοί   επηρεάζουν τον καιρό; Μήπως έτσι  επηρέασαν τον καιρό όταν επενέβησαν στο Αφγανιστάν ; Διότι  εκείνο το χρόνο   δεν αντιμετώπισαν   σκληρό χειμώνα . Τούτο επανελήφθη και στο Ιράκ Αντί των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν συνήθως το θέρος , επεκράτησε ένα  δροσερό καλοκαίρι.

HAARP: Το Υπερόπλο του Πενταγώνου

Στον Αρκτικό Κύκλο , 450 χλμ. Ανατολικά του Ανκορέιτζ στην Αλάσκα το Πεντάγωνο έχει  εγκαταστήσει ένα μετασχηματιστή –μαμούθ ικανό να παράγει ενέργεια πολλών gigawatt (δισεκατομμύρια watt) και με αυτή να βομβαρδίζει τα ανώτερα στρώματα της ατμοσφαίρας(Ιονόσφαιρα). Το σχέδιο τούτο είναι γνωστόν ως HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program) χρηματοδοτήθηκε με $30 εκατ. δολάρια  και περιλαμβάνει τον μεγαλύτερο στον κόσμο «Ιονοσφαιρικό θερμαντήρα» Οι Αμερικανοί  με το πρόγραμμα αυτό είναι σε θέση  να παράγουν ενέργεια, να δημιουργούν σεισμούς, να επηρεάζουν τις επικοινωνίες μέχρι αποκοπής των, να επηρεάζουν τις καιρικές συνθήκες και το κλίμα, κ. α.
Τον Ιαν. 1978, ο Δρ. Andrija Puharich, MD, LL.D  εξέδωσε ένα ερευνητικό πόρισμα με τίτλο ‘Global Magnetic Warfare – A Layman‘s View of Certain Artificially Induced Unusual Effects on The Planet Earth During 1976 and 1977.’(Πλανητικός Μαγνητικός Πόλεμος- Μια Λαϊκή Άποψη ορισμένων Τεχνητά Προκαλουμένων Ασυνήθιστων Φαινομένων στον Πλανήτη Γη εντός των ετών 1976 και 1977 ) Σ’ αυτό το πόρισμα ο Δρ. Andrija Puharich δηλώνει :  «Από τους μεγάλους σεισμούς του 1976, υπάρχει ένας που απαιτεί ειδική προσοχή-ο Σεισμός της 28  Ιουλίου 1976 στο Tangshan της Κίνας » Μήπως ο ως άνω επιστήμων φοβάται ότι από ένα τόσο μεγάλο σεισμό μπορεί να τροφοδοτηθεί το φαινόμενο Τέσλα και να βάλει τη Γη σε μια αυτοκαταστροφική  ταλάντωση;
Είναι γνωστό ότι από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου οι υπερδυνάμεις είχαν τοποθετήσει πυρηνικά  γεμίσματα (βόμβες βυθού) στο βυθό των  ωκεανών για την δημιουργία των φαινομένων που είδαμε πρόσφατα στον Ινδικό. Πάνω στο θέμα αυτό ο Δρ. . Peter Beter δήλωνε το 1977 τα εξής : «Η έκρηξη βομβών γύρω από τις Φιλιππίνες θα προκαλέσει απίστευτους σεισμούς και παλιρροϊκά κύματα τα οποία τελικά θα καταστρέψουν την Δυτική ακτή της Αμερικής» Είναι εξακριβωμένο ότι οι πυρηνικές εκρήξεις συνδέονται άμεσα με την διέγερση ορισμένων σεισμικών ρηγμάτων και   λιθοσφαιρικών πλακών , ή και το αντίθετο, δηλαδή να την επιβραδύνουν (δημιουργία σεισμικής σκιάς).
Επιστήμονες της ατμοσφαίρας που εργάζονται σε   μυστικά στρατιωτικά προγράμματα   πιθανόν να  μην  είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις  σοβαρές  δυνατοτήτες του HAARP‘s να ενσπείρει την ερήμωση στη Γη. Και ο λόγος της ελλείψεως ενημερώσεως οφείλεται στην έλλειψη  της πληροφόρησης για   την συνολική φιλοσοφία  του προγράμματος. Ως γνωστόν ,  οι ασχολούμενοι  σε στρατιωτικά ή επιστημονικά προγράμματα μαθαίνουν ένα πολύ στενό φάσμα , δηλαδή ό,τι χρειάζεται να γνωρίζει,(on a need to know basis) και τίποτα περισσότερο. Το σύστημα αυτό λέγεται «διαμερισματοποίηση» γνώσης.  Τούτο μοιάζει με τους σύγχρονους ενοίκους  διαμερισμάτων που δεν γνωρίζουν  ούτε τον ένοικο της διπλανής του πόρτας.  Το ίδιο συμβαίνει  και με τους επιστήμονες που εργάζονται σε παρόμοια μυστικά προγράμματα. Δεν γνωρίζουν τίποτα περισσότερο από το στενό φάσμα που τους έχουν αναθέσει . Το ίδιο   ισχύει και με την «Παγκοσμιοποίηση».  Εμείς οι απλοί άνθρωποι  γνωρίζουμε ελάχιστα γι’ αυτήν και μόνον οι  παγκόσμιοι εξουσιαστές γνωρίζουν ολόκληρο το σχέδιο της (MASTER PLAN).
Ο καθηγητής Gordon J. F. MacDonald διευθυντής του Ινστιτούτου της Γεωφυσικής και Πλανητικής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Λος Αντζελες της Καλιφόρνιας    το 1966 δημοσίευσε έγγραφα σχετικά με τις τεχνολογίες ελέγχου του περιβάλλοντος για στρατιωτικούς σκοπούς. Ο MacDonald έκανε ένα αποκαλυπτικό σχόλιο: «Το κλειδί για τον γεωφυσικό πόλεμο είναι η αναγνώριση των  περιβαλλοντικών ανισορροπιών στις οποίες με ένα μικρό ποσό ενεργείας θα απελευθερώσεις μεγαλύτερα ποσά ενέργειας »
Μήπως αυτό δεν γίνεται με τις υπόγειες πυρηνικές εκρήξεις που ενεργοποιούν σχεδόν  ώριμα  ρήγματα να δώσουν σεισμούς; Ο εν λόγω επιστήμων-αν  επιτρέπεται να τον ονομάσουμε έτσι ή επίδοξο καταστροφέα του κόσμου-ανέπτυξε ιδέες για την χρησιμοποίηση του περιβάλλοντος σαν οπλικό σύστημα και συνεισέφερε εκείνη την εποχή αυτό που δεν θα φανταζόταν  κάποιος ούτε στο πιο  εφιαλτικό όνειρο . Στο βιβλίο που έγραψε  υπάρχει κεφάλαιο: «Πώς να Γκρεμίσουμε το Περιβάλλον» Και σ’ αυτό  λέγει ότι  αν δεν επικρατήσει ειρήνη, «ο άνθρωπος γλιστρά όλο και περισσότερο στην χειραγώγηση του καιρού, στην τροποποίηση του κλίματος, στο λιώσιμο των πάγων των πόλων, στην καταστροφή και στην διεύρυνση της τρύπας του Όζοντος, στον έλεγχο των κυμάτων του ωκεανού και τη χειραγώγηση της Σκέψεως, με την χρησιμοποίηση των πλανητικών πεδίων ενέργειας». Και προέβλεψε ότι όταν  αναπτυχθούν και χρησιμοποιηθούν τέτοια όπλα-αν δεν έχουν γίνει ως τώρα- θα είναι κυριολεκτικά μη ανιχνεύσιμα από τα θύματα τους. Είναι το HAARP ένα τέτοιο όπλο ;

Ο Τρίτος παγκόσμιος Πόλεμος

Ευχόμαστε ποτέ να μην ξαναγίνει πόλεμος. Όμως αν γίνει ο  3ος Π. Π τα ατομικά και πυρηνικά όπλα θα φαντάζουν σαν παιχνίδια και σαν προϊστορικά τέρατα λένε οι ειδικοί. Σήμερον το κεντρικό όπλο του Ρωσικού οπλοστασίου καλείται Κανόνι Ανακλαστήρα των Άστρων και των Αμερικανών Στρατηγική Αμυντική Πρωτοβουλία (Strategic Defense Initiative) ή SDI και η επέκταση του είναι το «Μικροπλάσμα» (Shoko Asahara, 19 April, 1993, leader of Aum Shinrikyo) Ένα μυστηριώδες περιστατικό στη Δυτική Αυστραλία , αναφερθέν στο περιοδικό  New Dawn No. 41 (March-April 1997) συσχετίζει αμέσως με   τους χειροποίητους σεισμούς.
Θα μπορούσαν ορισμένοι μεγάλοι  σεισμοί στην Τουρκία , στην Ελλάδα, στο Μεξικό, στην Κίνα, την Ιαπωνία και την Σουμάτρα να είναι πειράματα μιάς νέας τεχνολογίας; Απλώς κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Εάν τούτο επαληθευθεί τότε θα αναμείνουμε περισσότερους και πιο καταστρεπτικούς σεισμούς στον κόσμο εναντίον επιλεγμένων « στόχων» της Νέας Τάξεως Πραγμάτων. Τότε θα έχει σημάνει και η ώρα για την τελική έφοδο για την επιβολή της Παγκόσμιας Αμερικανό-σιωνιστικής Δικτατορίας στον κόσμο.

Προσοχή!!! Πάντα ταύτα παρέχονται με πάσαν επιφύλαξιν, επειδή  πρόκειται για θέματα που  καλύπτονται  κάτω από  τον επτασφράγιστο  πέπλο του άκρως απορρήτου και επομένως εμφιλοχωρεί σ’ αυτά   μυστήριο  ,   η φαντασία, και    συχνά    υπερβολή,   θεολογία,   μεταφυσική και  το ψεύδος.


Πηγή: apodimos.com