Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Μάριος Τόκας…


Μάριος Τόκας… (8 Ιουνίου 1954 – 27 Απριλίου 2008)
 Ένα όνομα που άφησε εποχή.  Ένα όνομα που στο πέρασμά του αφήνει μια γλυκιά ηχώ και μελωδία τόσο αληθινή όσο και τα τραγούδια του.  Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου του 1954 στην Λεμεσό. Αφορμή για την... μελλοντική καριέρα του ως μουσικός στάθηκε η συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη στην Κύπρο το 1967, ενώ ήταν ακόμη 13 χρονών.  Έτσι το 1975, μετακομίζει στην Αθήνα και φοιτά στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και στο Εθνικό Ωδείο.
Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν το 1979, και είχε τίτλο «Τα Βοριαδάκια» με κύριους ερμηνευτές τον Νίκο Νομικό και τον Αδαμαντίδη.  Η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά,  είχε τίτλο «Πικραμένη μου γενιά» και έγινε σε συνεργασία με τον Γιάννη Ρίτσο.  Ακολούθησε  ο δίσκος  «Στη Λεωφόρο της Αγάπης», και αυτή τη φορά, συνεργάζεται με ερμηνευτές όπως η Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννης Πάριος και Γαλάνη.  Ο δίσκος που είχε την μεγαλύτερη επιτυχία είναι το «Σαν Τρελό Φορτηγό» με ερμηνευτή τον Γιάννη Πάριο.  Είχε συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, με το κομμάτι «στα Λαδάδικα», καθώς και με τον Πασχάλη Τερζή, Στέλιο Διονυσίου, Μητσιά, Βοσκόπουλο και Κατερίνα Κούκα.  Τέλος, ένα από τα μεγάλα του έργα-σταθμός υπήρξε και το «Θεομήτωρ Μαρία», το οποίο αποτελείτο από μελοποιημένα εκκλησιαστικά ποιήματα.
Η μεγάλη αγάπη για την πατρίδα του φάνηκε μέσα από τα έργα του, αφού όλα είναι εμπνευσμένα από αυτή και τον ελληνισμό.
Ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης απεβίωσε στις 27 Απριλίου του 2008, ύστερα από μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, αφήνοντας μας όλους υπερήφανους για το μεγάλο του έργο, το οποίο είναι από τις ωραιότερες κληρονομιές του τόπου μας.
Μαρία Τσιάρτα
Μέλος Κ.Σ. Δ.Κ.Κ.Φ. ΑΓΩΝΑΣ Ην. Βασιλείου
 
 
πηγή:sibilla

Εδώ και τώρα Αλλαγή

Η Αριστερή πρωτοβουλία και ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος αντίθετοι στο Μνημόνιο και στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας. Διαβάστε το δελτίο τύπου που μας έστειλαν.
    "Το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης δείχνει για μια ακόμη φορά την απαρχαιωμένη κρατική λογική των περικοπών που την διακατέχει.
   

Εδώ και τώρα Αλλαγή

Μοναδικός άξονας των πολιτικών της είναι νέα μείωση μισθών στο στενό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα με ταυτόχρονο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας για να βρεθούν τα λεφτά που κάποτε υπήρχαν και τώρα απουσιάζουν. Η κυβέρνηση μοιάζει να συμπεριφέρεται ως μη κυβερνητική εισπρακτική οργάνωση με κύριο στόχο την συλλογή χρημάτων χωρίς κανένα σχέδιο για το αύριο. Το επιστέγασμα της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής είναι μείωση κάθε δαπάνης που θα μπορούσε να προσφέρει ανακούφιση στον σκληρά δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό. Η πάταξη της φοροδιαφυγής παραμένει ακόμα ανεκπλήρωτο όνειρο και το Υπουργείο Οικονομικών αδυνατεί να .........αυξήσει τα έσοδα. Η κυβέρνηση μετεωρίζεται ανάμεσα στην προσδοκία της να κάνει κάτι και στην ανικανότητα της να υλοποιήσει κάτι. Οι υπουργοί περισσότερο μιλούν και εξαγγέλλουν με περισπούδαστο ύφος αναμορφωτικές προτάσεις παρά ενεργούν αποφασιστικά για την λειτουργία της κρατικής μηχανής. Ζούμε στη χώρα των κενών λόγων και των ανεκπλήρωτων επιθυμιών της πολιτικής ηγεσίας. Ζούμε στη χώρα των ονειροπαρμένων πολιτικών και των τρομοκρατημένων πολιτών. Ζούμε στη χώρα του χθες και του ανύπαρκτου αύριο αν η οικονομία από την βαθιά ύφεση δεν περάσει έστω και σε μικρή αναπτυξιακή τροχιά.
 Ο Πρωθυπουργός της χώρας και το ανεπαρκές οικονομικό του επιτελείο οφείλει να καταλάβει ότι όταν  το Δημόσιο εκχωρεί την περιουσία του και αποχωρεί από στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεις όπως η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, η ΕΥΑΘ, ο ΟΠΑΠ, το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, κ.α δεν μπορεί να ελπίζει σ' ένα σοβαρό αναπτυξιακό πρόγραμμα για να κινηθεί η οικονομία της χώρας.
Η προσέλευση μεγαλοεπενδυτών μέσα από την παραχώρηση των φιλέτων του δημοσίου δεν προσφέρει βιώσιμη λύση στην ελληνική οικονομία. Το ξεπούλημα π.χ. της ΔΕΗ θα φέρει με τις σημερινές χρηματιστηριακές αποτιμήσεις όσο η ίδια αποδίδει στο κράτος μέσα σε 4 χρόνια. Εδώ και τώρα να σταματήσει το ανώφελο ξεπούλημα. Είναι καιρός πλέον να καταλάβει η κυβέρνηση ότι παρά τη καλή θέληση του Πρωθυπουργού η χώρα μας έχει γίνει μικρότερη σε ισχύ, πτωχότερη σε εισοδήματα και αδύναμη να παρακολουθήσει τις διεθνείς εξελίξεις. Ήδη η άνοδος των spread μαρτυρά τόσο την αποτυχία της πολιτικής του μνημονίου όσο και την ανικανότητα των προσώπων να την εφαρμόσουν και να την διαχειριστούν. Απαιτείται ένα νέο ξεκίνημα με ικανά πρόσωπα που θα δουλεύουν πολύ και θα μιλάνε λίγο. Είναι ανάγκη η κυβέρνηση να αποκτήσει νέο πρόσωπο συνετό, φρόνιμο, σοβαρό και προπαντός με συλλογικό πνεύμα. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για ολιγωρίες και πειραματισμούς για κανέναν. Η πατρίδα μας είναι πολύ ακριβή για να γίνεται παιχνίδι στα χέρια κάποιων αδέξιων αυταρχικών και μικρονόων πολιτικών που νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους.
   
 Η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑ.ΣΟ.Κ για μια ακόμη φορά καλεί τον Πρωθυπουργό της χώρας να αναλογιστεί πλέον τις ευθύνες που τον βαρύνουν και να αναλάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να σταματήσει η πορεία της χώρας προς την φθορά και την παρακμή. Εσφαλμένες επιλογές κάνουν όλοι ιδιαίτερα όσοι πασχίζουν για το καλό της πατρίδας αρκεί να τις αναγνωρίσουν και να τις διορθώνουν. Η γενναιότητα αναγνώρισης του εσφαλμένου διακρίνει τον σοβαρό πολιτικό και όχι η επιμονή σε αδόκιμες εμμονές."

Όταν αποτύχεις να σχεδιάσεις, τότε σχεδιάζεις να αποτύχεις


Μετά τα spreads που μπήκαν στη ζωή μας από το 2009 , σειρά πήραν τα «Hedge Funds». Η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών ακούει «Hedge Funds» και προσπαθεί να καταλάβει περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Το διαπίστωσα στη Πασχαλινή ομήγυρη όπου κύριο θέμα συζήτησης ήταν η άσκημη οικονομική κατάσταση της χώρας μας , οι αιτίες που την προκάλεσαν , ποιοι την «συντηρούν» και ποιοι κερδίζουν από αυτήν..
Όταν λοιπόν η συζήτηση έφτανε κάποια στιγμή στα «Hedge Funds», άλλοι δήλωναν πλήρη άγνοια και άλλοι τα συσχέτιζαν απόλυτα με τους κακούς λύκους της αγοράς. Τους αδίστακτους κερδοσκόπους που έχουν βάλει για τα καλά το …δάκτυλο στο μέλι. Βλέπετε σε περιόδους χρηματοοικονομικής κρίσης όλοι αναζητούν τους «κακούς». Δεν γνώριζαν όμως περισσότερα. Δηλαδή ποιοι είναι αυτοί οι κακοί λύκοι και ποιος (και τι) τους προσέλκυσαν στη χώρα μας.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι στον σύγχρονο κόσμο των επενδύσεων ο βασικός κανόνας είναι να μη χάνεις. Αυτό έχει σαν συνέπεια ορισμένες φορές οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται από τους επενδυτές να απέχουν παρασάγγας από την ηθική.
Μετά από αυτή την απαραίτητη διευκρίνιση, ας γνωρίσουμε λοιπόν αυτά τα περίφημα «Hedge Funds». Πώς ξεκίνησαν , ποια είναι η πορεία τους , που απευθύνονται , αλλά και ποιες μεθόδους χρησιμοποιούν προκειμένου να έχουν το «άγγιγμα του Μίδα».
Ακριβής ορισμός των «Hedge Funds». δεν υπάρχει, όμως κατά κανόνα είναι επενδυτικά κεφάλαια εγκατεστημένα, κυρίως, σε offshore δικαιοδοσίες, τα οποία επενδύουν σε ένα ευρύτατο φάσμα παγίων – ομόλογα, μετοχές, παράγωγα, νομίσματα και εμπορεύματαμε απευθείας θέση ή με θέση short.
Συχνά χρησιμοποιούν και τη μέθοδο της μόχλευσης -επενδύουν δηλαδή πολλαπλάσια κεφάλαια από αυτά που διαθέτουν – και στοχεύουν στην απόλυτη απόδοση. Η απόδοση αυτή δεν είναι συνδεδεμένη με κάποιο δείκτη και αυτό στην ουσία είναι η μεγαλύτερη διαφορά των «Hedge Funds» από τα κλασικά αμοιβαία κεφάλαια, τα οποία και πάλι αποτελούν συλλογικά επενδυτικά σχέδια ή οργανισμοί συλλογικών επενδύσεων.

Τα «Hedge Funds» αν και δημιουργήθηκαν από το 1949 έγιναν εξαιρετικά δημοφιλή από τη δεκαετία του 1990, γνωρίζοντας εντυπωσιακή άνοδο και σοκάροντας με τις υπερβολές τους τόσο σε κέρδη όσο και σε ζημίες!

Περίφημο είναι το παράδειγμα του Quantum Fund, το οποίο το 1992 υπό τη διεύθυνση του George Soros τήρησε μια εχθρική στάση έναντι της στερλίνας και αποκόμισε κέρδη πέραν του 1 δις δολαρίων. Αντίθετα, το 1998 χρειάστηκε να παρέμβει η Fed (Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ), για να καλύψει ζημίες δισεκατομμυρίων δολαρίων που δημιούργησε το Long Term Capital Management, στο διοικητικό συμβούλιο του οποίου ανήκαν δύο νομπελίστες στα χρηματοοικονομικά!

Σε όλο τον κόσμο λειτουργούν πάνω από 8.300 «Hedge Funds» και ιστορικά παρουσιάζουν μεγαλύτερες αποδόσεις από τους χρηματιστηριακούς δείκτες. Ευκατάστατοι επενδυτές εμπιστεύονται σε διαχειριστές αξιόλογα ποσά για να τα επενδύσουν, πληρώνοντας σε αυτούς προμήθεια διαχείρισης σε ετήσια βάση, αλλά και προμήθεια επί των κερδών που θα λάβουν. Έτσι, το κρίσιμο ερώτημα δεν είναι η κατεύθυνση της αγοράς, αλλά εάν αυτός που διαχειρίζεται το πορτφόλιο είναι αρκετά διορατικός με τις επιλογές του.

Φυσικά ο παράγων ηθική δεν έχει καμία θέση στη συνάρτηση αυτή. Οι διαχειριστές είναι ελεύθεροι να διαχειρίζονται τα χαρτοφυλάκιά τους, όπως εκείνοι νομίζουν καλύτερα, αρκεί να ισχύει μία βασική προϋπόθεση: Η καταγραφή υψηλών αποδόσεων. Μία αδύναμη ή αρνητική απόδοση χαρτοφυλακίου μπορεί να καταστρέψει τόσο τον ίδιο το διαχειριστή όσο και ολόκληρο το «Hedge Funds». Αντίθετα, μια καλή απόδοση δημιουργεί ένα νέο «αστέρι» στον κλάδο.

Τα «Hedge Funds» ποικίλλουν ανάλογα με τη στρατηγική επένδυση που επιλέγουν και κατά συνέπεια διαφέρουν σε αποδόσεις, κινδύνους και διακυμάνσεις. Η μόνη κοινή συνιστώσα όλων των στρατηγικών είναι ο εντοπισμός και η εκμετάλλευση αδυναμιών των αγορών.
Αυτό συμβαίνει σήμερα με τη χώρα μας όπου η εγκληματική διαχείριση της κρίσης από την παρούσα κυβέρνηση (η οποία κατέχει τη μοναδική παγκοσμίως ιδιαιτερότητα να έχει βγει στην αγορά και να δηλώνει ΜΟΝΗ ΤΗΣ ότι αποτελεί …τον αδύναμο κρίκο !!!) είχε ως συνέπεια τα «Hedge Funds» να στρέψουν τα επενδυτικά «νύχια» τους και τα κεφάλαια τους στην Ελλάδα.
Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια και μέχρι το τέλος του 2009 προσέλκυε τα «Hedge Funds» της κατηγορίας Income. Αυτά δηλαδή που επενδύουν σε κρατικά ομόλογα και διατηρούν προφίλ χαμηλού ρίσκου.
Η αδιανόητη όμως επιλογή της σημερινής κυβέρνησης να βγει στην αγορά ως «Ιφιγένεια», είχε ως αποτέλεσμα την άμεση προσέλκυση μιας σειράς άλλων «Hedge Funds», αλλά επιθετικών κατηγοριών, όπως : τα Distressed Securities τα οποία αγοράζουν μετοχές, δικαιώματα και παλαιά δάνεια από εταιρείες και κράτη που αντιμετωπίζουν ενδεχόμενη χρεοκοπία. Ο λόγος είναι ότι αγοράζουν πολύ φτηνά και πουλάνε πολύ πιο ακριβά.

Τα Macro τα οποία στοχεύουν σε κέρδη από μακροοικονομικές αλλαγές σε διάφορα κράτη. Χρησιμοποιούν παράγωγα προϊόντα, ώστε οι μικρές μεταβολές επιτοκίων και ισοτιμιών να μετατρέπονται σε αξιόλογα κέρδη.

Και τους γύπες των «Hedge Funds», τα Aggressive Growth δηλαδή κεφάλαια με υψηλές προσδοκίες και ρίσκο, υψηλή μόχλευση κεφαλαίου και κάλυψη κινδύνου με χρήση παραγώγων προϊόντων. Από αυτά ως συνήθως γίνεται το παιχνίδι με τα CDS, δηλαδή τα ασφάλιστρα κινδύνου, τα οποία απέχουν πολύ από την επιθυμητή έννοια του όρου και χρησιμοποιούνται ως ένα είδος τζογαρίσματος.

Δηλαδή σε πολύ απλή γλώσσα είναι σαν να κάνετε μια ασφάλεια πυρός για το σπίτι του γείτονα και μετά… να προσπαθείτε με οποιονδήποτε τρόπο να το κάψετε για να εισπράξετε την παχυλή αποζημίωση εσείς ως δικαιούχος!

Ασφαλίζουν λοιπόν αυτά τα «Hedge Funds» με τεράστια ποσά τον κίνδυνο που λέγεται «χρεοκοπία της Ελλάδας» και κατόπιν επιδίδονται σε ολομέτωπη επίθεση με σκοπό να την χρεοκοπήσουν και να εισπράξουν το στοίχημα (την ασφάλεια)!

Για να γίνει αντιληπτή η εγκληματική εθελοντική προσφορά της Ελλάδας ως «Ιφιγένειας» από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, παραθέτω αριθμούς που ….ζαλίζουν:
- 1.9 τρις δολάρια είναι η αξία της παγκόσμιας βιομηχανίας των «Hedge Funds»..- 2.25 τρις δολάρια εκτιμάται ότι θα φτάσει το ενεργητικό τους το 2011.
Το μέγεθος προκαλεί δέος. Κάποια στιγμή λοιπόν θα πρέπει να εξεταστούν σε θεσμικό επίπεδο, Ποιοι έβγαλαν την Ελλάδα στις αρχές του 2010 στο ανταριασμένο αρχιπέλαγος των επιθετικών «Hedge Funds», με Ποιο σκοπό και βάσει Ποιου … χάρτη;

Συνήθως οι Αμερικάνοι λένε: «If you fail to plan, then you plan to fail» (μτφ: όταν αποτύχεις να σχεδιάσεις, τότε σχεδιάζεις να αποτύχεις).
O αμερικανοτραφής Γιώργος Παπανδρέου δεν μπορεί να μη το γνώριζε……

πηγή:ας μιλήσουμε επιτέλους

Η κρίση, ο Σόρος και οι Illuminati


  • Η Ελλάδα έρμαιο των "Πεφωτισμένων" με στόχο την καταστροφή της Ευρώπης και την ένωση του Κόσμου υπό την κυριαρχία τους
Είναι πια βέβαιο ότι η Ελλάδα χρησιμοποιείται από το εβραιοαμερικανικό λόμπι των "πεφωτισμένων" ως πιόνι και ως κύριο εργαλείο καταστροφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Mαζί με την Ιρλανδία την οποίαν μετέτρεψαν και αυτή εν μια νυκτί σε εργαλείο καταστροφής διαλύοντας τις τράπεζες της με τοξικά προϊόντα – πράγμα ιδιαίτερα εύκολο για αυτούς.
Με τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανοίγει ο δρόμος της συνένωσης όλου του αναπτυγμένου κόσμου υπό την κυριαρχία των "Illuminati".
Δείτε την χρονική σειρά των γεγονότων:
Τον Δεκέμβριο του 2009 ο Γιώργος Παπανδρέου έλεγε ότι παρά το μεγάλο χρέος μας θα τα καταφέρουμε μόνοι μας χωρίς ξένη βοήθεια.
Λίγες μέρες μετά, την πρωτοχρονιά του 2010 ο Πρωθυπουργός κάνει ρεβεγιόν στο σπίτι του Στέλιου Ζαβού (αδελφού του πρώην ευρωβουλευτή της Ν.Δ) κουμπάρου του διεθνούς κερδοσκόπου και ‘πεφωτισμένου’ Τζορτζ Σόρος και φίλου του άλλου ‘πεφωτισμένου’ μεγαλοκερδοσκόπου Τζον Πόλσον.
Είναι σίγουρο πια ότι σε αυτή τη συνάντηση συζητήθηκε το πώς η Ελλάδα θα ξεκινήσει τη καταστροφή της Ευρωζώνης μέσω φυσικά της δικής της αυτοκαταστροφής. Και αυτό είναι σίγουρο αφού λίγο καιρό μετά στη Νέα Υόρκη – σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal – ο Στέλιος Ζαβός οργάνωσε ‘μυστικό δείπνο’ για το πώς θα εξελιχθεί η ελληνική οικονομία και το ευρώ (!!!) με καλεσμένους τον Τζορτζ Σόρος, τον Τζον Πόλσον και τον Νουριέλ Ρουμπινί και άλλους διεθνείς κερδοσκόπους.
Οι Σόρος, Πόλσον και άλλοι ‘Πεφωτισμένοι’ αφού τοποθέτησαν δισεκατομμύρια ευρώ σε παράγωγα που ευνοούνται από την κατάρρευση της Ελληνικής οικονομίας έδωσαν πέρυσι την άνοιξη το πράσινο φως για να ξεκινήσει η Ελληνική κρίση που έφερε σήμερα την χώρα μας στην κατάσταση που όλοι γνωρίζουμε. (καταντάει γελοίο να μας επισκέπτονται οι κερδοσκόποι αυτοί που μας έφεραν σε σημερινή μας θέση και να μα υποδεικνύουν πώς να σωθούμε !!!)
Σήμερα είμαστε μάρτυρες της σαρωτικής επίθεσης της παγκόσμιας Τάξης των ‘Πεφωτισμένων’ κατά του γαλλογερμανικού άξονα που κρατάει ακόμα όρθιο το Ευρώ και την Ευρωζώνη.
Η παγκόσμια αυτή Τάξη δεν δίστασε ακόμα να βάλει φωτιά σε όλη τη Βόρεια Αφρική και τον Αραβικό κόσμο προκειμένου να χτυπήσει οικονομικά την Ευρώπη. Το 80% των οικονομικών σχέσεων των χωρών αυτών γίνεται με την Ευρώπη ενώ η αύξηση των τιμών του πετρελαίου πλήττει ιδιαίτερα την ήπειρο μας.
Η Ενωμένη Ευρώπη πρέπει οπωσδήποτε να διαλυθεί προκειμένου η εβραιοαμερικάνικη Τάξη των "Illuminati" να ενώσει όλον τον κόσμο υπό την κυριαρχία της.
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δούμε πως θα συνεχίσει η οικονομική καταστροφή της χώρας μας η οποία δυστυχώς χρησιμοποιείται - χωρίς φυσικά τη θέληση της – στην εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης των "Πεφωτισμένων".

πηγή:kostashan

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΠΑΝΙΟ VIDEOΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ & ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣΈνα σπάνιο video ιστορικό ντοκουμέντο από την καταστροφή της Σμύρνης το 1922 το οποίο τραβήχτηκε από τον George Magarian είδε το φως της δημοσιότητας από τον εγγονό του Robert Davidian, ο οποίος το ανακάλυψε στο σπίτι της γιαγιάς του στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, όπου βρισκόταν ξεχασμένο για πολλές δεκαετίες. Στο σπάνιο αυτό βίντεο ντοκουμέντο έχουμε την ευκαιρία να δούμε εικόνες από την ευτυχισμένη Σμύρνη πριν την καταστροφή, εικόνες από την καμμένη γη που άφησε πίσω της η θηριωδία των Τούρκων, αλλά και πολλές εικόνες από τη φυγή των κυνηγημένων, τους καταυλισμούς και την προσπάθεια επιβίωσής τους στις νέες πατρίδες. Προς το τέλος μάλιστα του 10λεπτου βίντεο διακρίνονται τα πρώτα σπίτια που χτίζουν οι πρόσφυγες στην Αθήνα πιθανόν στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Ο Robert Davidian σκηνοθέτης, κάμεραμαν και παραγωγός εκπομπών κατάφερε να μετατρέψει σε ψηφιακό και να το διασώσει πριν καταστραφεί το video ντοκουμέντο, το οποίο είχε τραβήξει ο παππούς του σε φιλμ 35 χιλιοστών. Στη συνέχεια το ανέβασε στο διαδίκτυο σε ελεύθερη χρήση θέλοντας να μοιραστεί με όλους εμάς τις ιστορικές αυτές στιγμές της καταστροφής της Σμύρνης από τους Τούρκους που κατέγραψε ο George Magarian.
Ο George Magarian γεννήθηκε το 1895 και σπούδασε στο Αμερικανικό Κολλέγιο στο Ικόνιο της Μικράς Ασίας και αργότερα διετέλεσε Διευθυντής στη Χριστιανική Οργάνωση YMCA Ικονίου. Το βίντεο βασίζεται σε πλάνα που τράβηξε πριν αλλά και αμέσως μετά την καταστροφή της Σμύρνης το 1922, ενώ περιέχονται πολλά πλάνα από τους καταυλισμούς των προσφύγων και την πολύτιμη βοήθεια των Χριστιανικών Οργανώσεων YMCA & YWCA (ΧΑΝ & ΧΕΝ) που τους παρείχαν για να ορθοποδήσουν.
Το βίντεο ξεκινά με σκηνές από την ευτυχισμένη περίοδο της Σμύρνης πριν την καταστροφή, στην προκυμαία (όπου διακρίνεται και το περίφημο ιππήλατο τραμ της Σμύρνης εν κινήσει), τη Γαλλική Συνοικία και την αγορά της Σμύρνης. Στη συνέχεια υπάρχουν πλάνα από την καμμένη πόλη που άφησε πίσω της η θηριωδία των Τούρκων όπου διακρίνονται να βγαίνουν καπνοί από τα αποκαΐδια. Καράβια γεμάτα με καραβάνια προσφύγων πλέουν προς νέες πατρίδες (προς τη Μυτιλήνη, τη Χίο και άλλα ελληνικά νησιά, καθώς και προς τη Θεσαλλονίκη και την Αθήνα). Πλάνα από την Αθήνα (μπροστά από τη σημερινή Βουλή την Ελλήνων), αλλά και από τη Θεσαλλονίκη όπου οι πρόσφυγες συγκεντρώθηκαν κατά δεκάδες χιλιάδες αναζητώντας καταφύγιο. Η ψυχική οδύνη για την απώλεια των αγαπημένων είναι η μόνη που αποσπά την προσοχή των προσφύγων από την πείνα. Καταυλισμοί προσφύγων όπου οι YMCA & YWCA μοιράζουν ψωμί, γάλα, σούπα και ρούχα. Συγκηνιτική η εικόνα μιας κυρίας η οποία δείχνει στο φακό ένα νεογέννητο μωρό 2 μόλις ημερών που εγκαταλείφθηκε μπροστά στα σκαλιά μιας εκκλησίας, αλλά και τα πλάνα των προσφύγων που συγκεντρώνονται γύρω από τους αναρτημένους πίνακες των γραφείων πληροφοριών για να αναζητήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι πληροφορίες που μετέδιδαν οι YMCA & YWCA συνετέλεσαν σε πολλές περιπτώσεις στην επανένωση οικογενειών. Δυο κυρίες της Αμερικανικής YWCA διακρίνονται να καταγράφουν τους πρόσφυγες.
Μόνο το 5% των προσφύγων είναι υγιείς άνδρες, όλοι οι άλλοι είναι γέροι, γυναίκες και παιδιά που δεν μπορούν να συντηρήσουν τον εαυτό τους. Πλάνα από εξαθλιωμένα προσφυγόπουλα να παίζουν ομαδικά παιχνίδια και να περιμένουν μπουλούκια για ιατρική εξέταση. Προς το τέλος του βίντεο περίπου στο 8.30΄ λεπτό διακρίνονται τα πρώτα σπίτια που χτίζουν οι πρόσφυγες στην Αθήνα (πιθανόν στην περιοχή του Νέου Κόσμου) με τούβλα φτιαγμένα από λάσπη, αυτοσχέδια στρατόπεδα συγκέντρωσης, παράγκες κλπ.
πηγή:neasmirni.net.gr

Η Βενετία από ψηλά

Είναι μια από τις διασημότερες και πιο ιστορικές πόλεις του πλανήτη. Τα μοναδικά της κανάλια μαγεύουν όποιον την επισκέπτεται. Όπως και να τη δει κάποιος εντυπωσιάζεται. Εδώ βλέπυμε μερικές λήψεις από ψηλά που μας βοηθούν να σχηματίσουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τη Βενετια και πως είναι τοποθετημένη στο χώρο.Perierga.gr - Η Βενετία από ψηλά!
Perierga.gr - Η Βενετία από ψηλά!
Perierga.gr - Η Βενετία από ψηλά!
Perierga.gr - Η Βενετία από ψηλά!
Perierga.gr - Η Βενετία από ψηλά!
Perierga.gr - Η Βενετία από ψηλά!
Perierga.gr - Η Βενετία από ψηλά!
Perierga.gr - Η Βενετία από ψηλά!
Perierga.gr - Η Βενετία από ψηλά!
Perierga.gr - Η Βενετία από ψηλά!
Perierga.gr - Η Βενετία από ψηλά!
Perierga.gr - Η Βενετία από ψηλά!
Perierga.gr - Η Βενετία από ψηλά!
Perierga.gr - Η Βενετία από ψηλά!
πηγή:perierga

ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ. ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Blue Beam Project


Blue Beam Project

Τι είναι το Blue Beam Project;
Το blue beam project είναι ένα σχέδιο που αποσκοπεί στην παραπλάνηση των ανθρώπων. Ωστε να φέρουν τον αντίχριστο.


Ποιος το έφτιαξε?
Η ΝΑΣΑ και αυτοί που είναι πίσω της...(bilderberg, illuminati, τεκτονες και αλλα άτομα της νέας τάξης)

Πως θα το καταφέρουν να παραπλανήσουν τους ανθρώπους?
Στην αρχή με κάποια ανακοίνωση θα μας πούνε ότι δεν είμαστε μόνοι μας, είτε ότι βρικανε κάποιο μικρό οργανισμό και αργότερα μεγαλύτερα όντα.......

Στην συνέχεια μετά από λίγο καιρό θα εμφανίσουν εξωγήινους στον ουρανό με UFO κλπ και ο Αντίχριστος(Μεσιάς και Μέγας Διδάσκαλος όπως λένε) θα πει στους ανθρώπους πως μονο εγώ μπορώ να σας σώσω.... Είμαι αυτός που περιμένετε όλες οι θρησκείες ο μέγας ΔΆΣΚΑΛΟΣ
Γιατί να παραπλανηθούν οι άνθρωποι???
Για να πιστέψουν στον ψεύτικο Μεσσιά που ετοιμάζουν και για να μπορούν οι κυβερνήσεις να τους ξεχωρίζουν(τους ανθρώπους) και καλά από τους εξωγήινους, θα πούνε στον κόσμο να βάλει το τσιπάκι. Τον αντίχριστο  εν ονόματι  
Μaitreya ή Raj Patel (το κανονικό όνομα) ( κάντε αναζήτηση στο google αυτά τα 2 ονόματα...) αλλιώς μπείτε εδώ http://www.share-gr.org/
Oρίστε διαφημιστικό στο CNNhttp://www.youtube.com/watch?v=2lb4Jv7_ol0

Μέσω του κοινού παγκόσμιου μεσσία θα βοηθηθεί και η παγκόσμια διακυβέρνηση

Πως λειτουργεί?
Έχουν εγκαταστήσει βίντεο προβολείς σε όλους τους δορυφόρους γύρω από την γη. Αυτοί οι βίντεο προβολείς μπορούν να προβάλουν οτιδήποτε θέλει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.... από ψεύτικα ανθρωπάκια μέχρι ούφο και ΘΕΟΥΣ και αστέρια ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!
Γιατί εμφανίζετε τώρα πιο πολύ το blue beam project?
Στην προσπάθεια για χειραγώγηση πνευματική και υλική των ανθρώπινων μαζών ώστε να επέλθει η περίφημη Παγκοσμιοποίηση, η τεχνολογία παίζει τον πρώτο ρόλο. Ισχυροί υπολογιστές. Λέιζερ και ειδικά προγράμματα δημιουργούν πολλές φορές τις κατάλληλες συνθήκες για υποβολή ιδεών. Μια επίδειξη τέτοιων προγραμμάτων έγινε και σε δημόσια κτίρια στις ΗΠΑ. Αν και ο σκοπός ήταν η διασκέδαση του κόσμου, οι δυνατότητες που έχουν μπορούν να προξενήσουν σκέψεις σε όποιον έχει ανησυχίες. Η εποχή της προβολής ολογραμμάτων τόσο τρισδιάστατων και φυσικών ώστε να μην μπορείς να καταλάβεις την διαφορά δεν είναι καθόλου μακριά. Ήδη έχουμε μπει σε αυτήν.


Γιατί συνέχεια προβάλετε κάποιο σπιράλ;
Γιατί και καλά το σπιράλ είναι το αστρικό σημάδι. Oι άνθρωποι παντού έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν ένα ασυνήθιστο και σημαντικό σημάδι, που "και καλά" όμοιό του έχει εκδηλωθεί μόνο μια φορά πιο πριν, κατά την γέννηση του Ιησού.
Υπάρχουν βίντεο σχετικά με αυτό?Φυσικά και υπάρχουν δείτε τα παρακάτωTo Project αυτό φέρεται να είναι ένα μυστικό (όπως πάντα) σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την εξάλειψη των θρησκειών,την παγκόσμια επικράτηση της αναρχείας και εν τέλη τον αλληλοσπαραγμό των εθνών με σκοπό την επιβίωση της "κάστας των ισχυρών".

Οι πρώτες αναφορές μας έρχονται απο την δεκαετία του 60' όμως το μεγάλο "μπάμ" έγινε στην δεκαετία του 90'.Ο καναδός δημοσιογράφος Serge Monast έφερε στο φώς το 1994 μία πολύχρονη δικιά του μελέτη σχετικά με ένα περίεργο πρόγραμμα ονόματι project blue beam.

Ο monast παρότι είχε πεί πως οι εν λόγω άνθρωποι έχουν την τεχνολογία να μπορούν να προκαλέσουν απο απόσταση (φυσικά) ανακοπή καρδιάς σε ένα υγιές άνθρωπο,πέθανε απο ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων όπως και ο συνεργάτης του και πολύ καλός του φίλος τέσσερις μέρες μετά απο τον θάνατο του monast!

Αυτοί οι δύο (τρομερά συμτωματικοί) θάνατοι ήταν απο μόνοι τους αρκετοί να στρέψουν το ενδιαφέρον τις κοινής γνώμης στα λεγόμενα του monast που στην αρχή απέρριψαν πολλοί έως χλεύασαν κάποιοι άλλοι..Το P.B.B. βάση των όσων είπε ο monast έχει τέσσερα στάδια υλοποίησης...

1ο Στάδιο: 

Στο πρώτο στάδιο φέρεται να γίνεται προσπάθεια με την χρήση τεχνολογίας τεχνητών σεισμών αλλιώς γνωστό ως HAARP που κατέχουν οι αμερικάνοι (βλ. άρθρο νίκολα τέσλα 1 & 2) με σκοπό την πρόκληση σεισμών σε διάφορα σημεία του πλανήτη και την αποκάλυψη στοιχείων (τάφοι,επιγραφές,αρχαίες πόλεις κ.τ.λ.) που θα καταρίπτουν τις τωρινές θρησκείες!

Δηλαδή πως ο Χριστός δεν υπήρξε ποτέ,ότι το κοράνι δεν γράφτηκε απο τον Μωάμεθ και πάει λέγοντας...Μερικοί λένε ότι η ανακάλυψη του (και καλά) τάφου του Χριστού απο τον James Cameron ανήκει στο πρώτο στάδιο του P.B.B. όπως και το βιβλίο "κώδικας ντα βίντσι".Ο monast επίσης είπε (το 1994 μην ξεχνάτε!) ότι το hollywood θα προκάλεσει με ταινίες την πεποίθηση ότι μόνο με μία θρησκεία και μία κυβέρνηση μπορούμε να νικήσουμε μία επικείμενη εισβολή εξωγήινων (βλ. independence day -1996!). 

2o Στάδιο: 

Σύμφωνα πάντα με τον monast η NASA έχει αυτή την στιγμή που διαβάζετε,βάλει μυστικά πάνω σε δορυφόρους της που κινούνται γύρω απο την γή,μηχανήματα με ειδικές ακτίνες λέιζερ με σκοπό την προβολή ολογραμμάτων! Ο monast είπε ότι ήδη έχουν προβάλει εικόνες Α.Τ.Ι.Α. στον ουρανό και ίσως εκεί "κολάνε" οι,τόσες,μαρτυρίες ανθρώπων για Α.Τ.Ι.Α. που έχουν αλλόκοτη κίνηση,υψηλές ταχύτητες,τα διαφορετικά σχήματα η τις εξαφανίσεις ξαφνικά.Είναι όλα εικόνες ψεύτικες,ολογράμματα! Ακόμα έλεγε πως ο σκοπός των μηχανημάτων αυτών είναι να προβάλουν εικόνες Ιερών προσώπων με σκοπό την αναταραχή.. 

3ο Στάδιο: 

Φανταστείτε,έλεγε,να εμφανιστεί πάνω απο την βαγδάτη μία στρατιά αγγέλων καλώντας τους πιστούς μουσουλμάνους να σκοτώσουν στο όνομα του Αλλάχ!Καταλαβαίνουμε όλοι τι θα συμβεί...Παρομοίως θα πράξουν και με τα άλλα κράτη "πατώντας" πάνω στην δύμαμη υποβολής που έχουν οι Θρησκείες παγκοσμίως.


Τα
 μικροτσίπ που ακούμε τόσα χρόνια παίζουν και αυτά μεγάλο ρόλο στην υλοποίηση του σχεδίου αφού μέσα απο αυτά -με χρήση χαμηλών hz όπως E.L.F(βλέπε HAARP).- όχι μόνο θα βλέπουμε τους Θεούς μας στον ουρανό απο τους δορυφόρους,αλλά θα ακούμε και την φωνή τους μέσα στο κεφάλι μας! Καταλαβαίνετε σε μία κοινωνία που το 85%+ πιστεύει σε θρησκείες πόσο μεγάλες θα ήταν οι συνέπειες...4ο Στάδιο: 

Αυτό είναι και το πιό τολμηρό! Ο monast είπε πως μετά τις "προβολές" και το Θρησκευτικό χάος θα μεταδοθεί ψευδό μήνυμα εισβολής εξωγήινων ώστε να προκληθεί άκρατος πανικός που θα καταπέσει με την παρέμβαση των Η.Ε.που θα απαιτήσει την άμεση καταστροφή των πυρηνικών όπλων σε όλο τον πλανήτη!

Όταν γίνει αυτό θα εκπέμψουν νέο σήμα στοχεύοντας τους Χριστιανούς του πλανήτη (φυσικό μας φαίνεται με τα2/3 των ισχυρών χωρών να είναι Χριστιανοί) κάνοντας τους να νομίζουν ότι ήρθε η ώρα της Δευτέρας Παρουσίας,θα νομίζουν ότι σατανικές εισβολές απειλούν τα πιστεύω τους,με απότερο σκοπό την δημιουργία μιας κυβέρνησης απόλυτου πληθυσμιακού ελέγχου και μίας ενιαίας θρησκείας.

Το τελικό χτύπημα θα είναι όταν οι δορυφόροι θα εξαπολύσουν νέο σήμα σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του πλανήτη κάνοντας τις τηλεοράσεις να προβάλουν εικόνες απο αποκρουστικά όντα,φαντάσματα και κάθε συσκευή που μπορεί,θα αναπαράγει ήχους τρομακτικούς και απόκοσμους ώστε να σπρώξουν τα έθνη στην παράκρουση και σε μαζικές αυτοκτονίες και στην τελική επικράτηση της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" (η αλλιώς New World Orderπου λέγεται ότι είναι υποκινούμενη απο τονΑντίχριστο)... 

Ο Serge Monast στην συνέντευξη του τότε το 1994 λίγο πριν πεθάνει κάτω απο πέπλο μυστηρίου υποστήριξε ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του προγράμματος.Σήμερα αυτοί που το στηρίζουν λένε ότι είμαστε ακομά στο πρώτο.Εμείς πιστεύουμε ότι είμαστε στο δεύτερο προς τρίτο βάση των όσων βλέπουμε και όσων ακούμε πάνω στα τεράστια άλματα της τεχνολογίας.Π.χ. τα ολογράμματα είναι πλέον γεγονός
άσχετως αν δεν τα βλέπουμε εμείς

..Υπάρχουν αποδείξεις ότι οι αμερικάνοι έχουν αναπτύξει τεχνολογίες που κάνουν τον τυφλό να δεί,τον κουφό να ακούει και την αποκατάσταση του ασθενούς χωρίς την χρήση χειρουργικών εργαλείων η φαρμάκων...

Ο monast παρέθεσε και στοιχεία όσο αναφορά τον έλεγχο του νού του ανθρώπου.Είπε πως ο δέκτης έχει κατασκευαστεί απο την Loral Electro-Optical system βιομηχανία όπλων στην καλιφόρνια (σ.σ.εκεί που μας είπαν σήμερα από τη ΝΑΣΑ ότι ανακαλύφθηκε οργανισμός που δεν ακολουθεί τους γήινους, στην λίμνη Μόνο της Καλιφόρνια κλικ εδώ).

Η εν λόγω εταιρία είχε κάνει έρευνες για χάρη του στρατηγού της αμερικάνικης αεροπορίας Leonard Perez τηνδεκαετία του 80' ο οποίος είχε ζητήσει όπλα που θα μπορούν να "φυτεύουν" μηνύματα στο κεφάλι του εχθρού!

Αυτό είναι εφικτό με ραδιενεργούς παλμούς και πολύ χαμηλές συχνότητες ( 
ELFVLF, and LF) όπως προείπαμε.Ο monast aκόμα ανέφερε μία σειρά απο μυστηριώδεις αυτοκτονίες βρετανών επιστημόνων που σχετίζονται άμεσα με τοP.B.B. αφού όλοι αυτοί δούλευαν για το αμερικάνικο ναυτικό.

Εμείς πιστεύουμε ότι ίσως αυτά μπορεί να είναι αλήθεια αφού κάθε μέρα βλέπουμε και άλλη μία απίστευτη ανακάλυψη της τεχνολογίας
.Φανταστείτε πόσες είναι αυτές που δεν έχουμε μάθει και ίσως δεν μάθουμε ποτέ...
screwΚαζακσταν ΦΡΕΣΚΟ 3/3/2011Κίνα 1/3  9/7/2010

Κίνα 2/3


Κίνα 3/3Νορβηγία με φωτό


Νορβηγία με βίντεοΑυστραλία 1/2Αυστραλία 2/2Δυτικός Καναδάς 1/3( Κοντινό)Δυτικός Καναδάς 2/3 (Μέσα από αεροπλάνο)Δυτικός Καναδάς 3/3 (Από το έδαφος)
Παρακάτω θα δείτε μερικές ενδείξεις


Από Κώστα χαρδαβέλα
1/2


2/2


Άλλο


πηγή:αντι-νέα τάξη πραγμάτωνκαι να μην ξεχνάμε


πηγή:αντι-νέα τάξη πραγμάτων
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget