Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Αυτοί που θέλουν την Ελλάδα στην κόλαση, ας το σκεφτούν διπλά





Πληθαίνουν πάλι τα δημοσιεύματα και οι επίσημες παρεμβάσεις, που απειλούν την χώρα μας με απίστευτα δεινά σπέρνοντας τρόμο και ζόφο για το μέλλον. Αυτοί που θέλουν την Ελλάδα στην κόλαση, ας το σκεφτούν διπλά

Που; Σε ένα Έθνος που γνωρίζει την φωτιά, την κόλαση, τον Άδη όσο κανένα. Σε έναν λαό του οποίου ακόμα και μία αποσπασματική ανάγνωση της ιστορίας θα έσπερνε τον τρόμο σε οποιονδήποτε «τεχνοκράτη του Βορά» που με βαρύγδουπες αναλύσεις και ασκήσεις επί χάρτου προσπαθεί να τιθασεύσει μία ιστορία 4,000 χρόνων.
Προσπαθεί να διαγράψει μνήμες ανθρώπων που γνώρισαν τις πύλες της κολάσεως πολλάκις, μέσα από αίμα, φωτιά και θάνατο για να μπορεί σήμερα να αναπνέει το μύρο της Ελευθερίας. Μη νομίζετε ότι ο στόχος τους είναι η ελίτ των κρατικών γραφείων και της διαπλοκής. Αυτοί ενσαρκώνουν τον διαχρονικό ρόλο του Eφιάλτη, του Πήλιου Γούση και του Iούδα μόνο στην πράξη της μειοδοσίας και όχι της Νεμέσεως αφού προφανώς δεν φρόντισαν ποτέ να μελετήσουν το τέλος της ιστορίας, θαμπωμένοι γαρ από την λάμψη των αργυρίων.
Ο στόχος είναι ο ίδιος ο Έλληνας. Αυτό το κύτταρο παγκόσμιου πολιτισμού και προσφοράς που μπορεί να έμενε σιωπηλός απέναντι στις βέβηλες κραυγές, όταν όμως κάποιοι άνοιγαν τις κερκόπορτες ήταν πάντα σύσσωμος εκεί για να διαφυλάξει την υπερχρονική αυταξία του Δικαίου που ο ίδιος δημιούργησε.
Το Δίκαιο ως ασπίδα απέναντι στην κτηνώδη δύναμη, την μοχθηρία, την μισανθρωπία. Χαρακτηριστικά που έφερα συλλήβδην όλοι οι αποτρόπαιοι εισβολείς. Από τις ορδές του Ξέρξη μέχρι τον Κεμάλ και τον Αδόλφο. Και η επίθεση του άδικου είχε πάντα δύο στόχους: Την φυσική και ηθική εξόντωση του Ελληνισμού.
Πως θα μπορούσε άλλωστε να επικρατήσει η φυσική, οικονομική, κοινωνική αδικία, όσο οι δημιουργοί της δικαιοσύνης βαστούσαν ακλόνητες τις Θερμοπύλες;
Πως θα μπορούσε ο «ανίκητος άξονας» των Ούνων να αναμασά τα περί φυλετικής και πολιτιστικής ανωτερότητας όσο οι θεματοφύλακες της Ακροπόλεως, συμβόλου του ανώτατου ανθρώπινου πολιτισμού, έριχναν τα φασιστικά τάγματα και την ανωτερότητα τους στα τάρταρα;
Κάπως έτσι εξηγείται και το ανεκδιήγητο «Οι Ολυμπιακοί αγώνες γύρισαν σπίτι τους» τουΡογκ. Όντως, γύρισαν στους δεσμοφύλακες τους, που κρατούν ακόμα τα Γλυπτά του Παρθενώνος δέσμια, μαζί με τον πανάρχαιο Ελληνισμό της Κύπρου. Μόνο με την καπηλεία του Ολυμπιακού πνεύματος θα μπορούσαν οι απόγονοι των δουλεμπόρων, οι φονιάδες των μαθητών της Κύπρου, των γηγενών της υποσαχάριας Αφρικής, οι γενοκτόνοι της Κίνας και της Ινδίας, να φέρουν τον πολιτισμό του αίματος στα μέτρα τους. Την ίδια στιγμή που ως αμετανόητοι σύμμαχοι του Αττίλα, κουνούν το δάχτυλο στην Ελλάδα αποκαλώντας την «πρώην Οθωμανική επαρχία».
Ο λαός μας λοιπόν, έζησε την κόλαση στο πετσί του, όπως και την καπηλεία του πολιτισμού που ο ίδιος δημιούργησε. Δεν δίστασε όμως ούτε στιγμή να γκρεμίσει τα περίτεχνα παλάτια του πνεύματος για να φτιάξει μετερίζια αγώνα που μέσα τους κυοφορούσαν την νέα γέννα. Δίπλα στην πένα και το τουφέκι.
«Κι αν είναι κι έρθουν χρόνια δίσεχτα,
πέσουν καιροί οργισμένοι,
κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιαγμένα,
κι όσα δέντρα για τίποτ' άλλο δέ φελάν
παρά για μετερίζια,
μη φοβηθείς το χαλασμό.
Φωτιά! Τσεκούρι!
Τράβα, ξεσπέρμεψέ το,
χέρσωσε το περιβόλι κόφ' το,
και χτίσε κάστρο απάνω του
και ταμπουρώσου μέσα,
για πόλεμο, για μάτωμα,
για την καινούργια γέννα,
π' όλο την περιμένουμε,
κι όλο κινάει για να 'ρθει,
κι όλο συντρίμι χάνεται
στο γύρισμα των κύκλων.»
(Παλαμάς, Πατέρες)
Ας το σκεφτούν διπλά λοιπόν οι φορείς του τρόμου και της μισανθρωπίας πριν κοπιάσουν πιστεύοντας πως θα θερίσουν ανεμπόδιστοι την σήψη που έσπειραν σε ένα Γένος σφυρηλατημένο με φωτιά και ατσάλι. Θα εκπλαγούν όταν δουν πως η θεόπνευστη Φλόγα της Λευτεριάς δεν έσβησε ούτε με τις Ρεπούσηδες, ούτε με τα κιτσαριά του ηθικοκτόνου life style. Ας κοπιάσουν για να δουν πως η φλόγα που σιγοκαίει στις ψυχές των Ελλήνων, γίνεται περίλαμπρος Ήλιος, αβάσταχτος για τα βέβηλα μάτια όσων πιστεύουν ότι η Αλήθεια, ηΕλευθερία, η Ελλάδα μπορούν να διαπραγματευθούν στα τραπέζια των παγκόσμιων αργυραμοιβών.

πηγή:newsbomb

Για πάντα νέα: Χάρη στις κατάλληλες τροφές!



Για πάντα νέα: Χάρη στις κατάλληλες τροφές!


Εκτός από τα προϊόντα περιποίησης που μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα μας αλλά και το σώμα μας σε συνδυασμό με την κατάλληλη άσκηση να παραμείνει νέο, αυτό μπορεί να επιτευχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό με τις τροφές που καταναλώνουμε.
Το ελαιόλαδο, βασικό στοιχείο της μεσογειακής διατροφήε, περιέχει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, ωφέλιμα για την καρδιά, τα οποία βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ρόδινη. Καταναλώνετε μια κουταλιά της σούπας την ημέρα για να επωφεληθείτε από την ευεργετική του δράση.

Το καρπούζι, σε σχέση με άλλα φρούτα, περιέχει την αντιοξειδωτική, βιταμίνη C, το λυκοπένιο καθώς και το κάλιο, το οποίο ρυθμίζει την ισορροπία του νερού και των θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα. Καταναλώνετε τουλάχιστον ένα έως δύο φλιτζάνια την εβδομάδα. Τα blueberries είναι από τα πιο δραστικά φρούτα κατά της γήρανσης του δέρματος καθώς περιέχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από σχεδόν οποιαδήποτε άλλη τροφή. Μπορούν να δώσουν στο δέρμα σας επιπλέον προστασία από τις καταστροφικές για αυτό ελεύθερες ρίζες που προκύπτουν από την έκθεση στον ήλιο, το συναισθηματικό στρες, ακόμη και από την υπερβολική άσκηση. Μισό φλιτζάνι κάθε μέρα θα βοηθήσει να αποτραπούν οι βλάβες στην κυτταρική δομή που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια σφριγηλότητας, λεπτές γραμμές, και ρυτίδες. Το γκρέιπφρουτ παρά την πικρή του γεύση, περιέχει στοιχεία, που σύμφωνα με νέα μελέτη, βοηθούν στη διατήρηση της καλής υγείας και όψης του δέρματός σας. Το ίδιο κάνουν και οι ντομάτες, τα καρότα και οι κόκκινες πιπεριές. Το ρόδι πάλι,  είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, που βοηθά στο σχηματισμό κολλαγόνου και στη προστασία του δέρματος από τις επιπτώσεις του ήλιου. Το ρόδι έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που συμβάλουν στην εξάλειψη της ακμής. Ο χυμός ροδιού συσφίγγει τους πόρους και τονώνει την επιδερμίδα. Καταναλώστε ένα φλιτζάνι σπόρους ροδιού – και όχι μόνο χυμό – κάθε εβδομάδα.

Το λάχανο kele και το σπανάκι,  περιέχουν ειδικά φυτοθρεπτικά συστατικά ή αντιοξειδωτικές ουσίες, που βοηθούν στην προστασία από βλάβες που προκαλούνται από τον ήλιο. Το σπανάκι είναι πλούσιο σε βήτα-καροτίνη και λουτεΐνη (η οποίες προστατεύει δέρμα από τη ζημιά που προκαλούν οι ακτίνες UV ενώ ενισχύουν τη μελανίνη). Έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος αν καταναλώνεται δύο φορές την εβδομάδα ιδιαίτερα σε συνσδυασμό με λάχανο kale. Συνεχίζοντας στην κατηγορία των λαχανικών, τα πράσινα φασολάκια περιέχουν αντιοξειδωτικές ουσίες, που βοηθούν στην συντήρηση του κολλαγόνου το όποιο βέβαια έχει άμεση σχέση με το δέρμα σας.

Ο τόνος επίσης είναι μία ακόμη τροφή που καλό θα ήταν να εντάξετε στη διατροφή σας. Είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία συντηρούν το κολλαγόνο, ενώ βοηθούν στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Οι σαρδέλες, ο σολομός, και το σκουμπρί από την άλλη, περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, που ενισχύουν τις κυτταρικές μεμβράνες του δέρματος, βοηθώντας τις να κρατήσουν την υγρασία μέσα τους. Η κατανάλωση δύο μερίδων ψάρι την εβδομάδα μπορεί να μειώσει χρόνιες φλεγμονές του δέρματος, όπως το έκζεμα και τη ψωρίαση.

Το πράσινο τσάι περιέχει κατεχίνες (μία από τις πιο αποτελεσματικές ενώσεις για την πρόληψη της φθοράς από τον ήλιο) και πολυφαινόλες (αντιοξειδωτικές ουσίες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν βλάβες και μπορούν να αναστρέψουν τις επιπτώσεις της γήρανσης). Καταναλώνετε τουλάχιστον ένα φλιτζάνι την ημέρα για να δείτε αποτελέσματα μέσα σε μόλις ένα μήνα ενώ
 η καφεΐνη που περιέχει, σύμφωνα με έρευνα της Ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον σκοτώνει τα νεκρά κύτταρα.
πηγή:queen

Βελτιώστε την υγεία σας με τρόπους που δεν φαντάζεστε!

Τι σχέση έχουν οι κοιλιακοί με την εξυπνάδα και η τηλεόραση με τα χρόνια που θα ζήσετε; Διαβάστε απίθανους τρόπους να βελτιώσετε την υγεία σας!Ορισμένες φορές δε χρειάζεται περισσότερο από 1 λεπτό για να πάρουμε την απόφαση να βελτιώσουμε τη ζωή μας ή ακόμα και να το κάνουμε πράξη. Διαβάστε παρακάτω πως μπορείτε να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας γνωρίζοντας πρακτικές λύσεις που θα σας προσφέρουν μια καλύτερη υγεία.

Το ξέρατε ότι …η ακαταστασία προκαλεί έντονο πονοκέφαλο;

Αν το γραφείο σας στη δουλειά ή στο σπίτι σας είναι ακατάστατο με βιβλία, σημειώσεις και οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο νους, τότε είστε ένα βήμα πιο κοντά στον πονοκέφαλο. Οι περισσότεροι δεν αντέχουν την εικόνα ενός ακατάστατου γραφείου ή δωματίου, αλλά ορισμένοι μπορούν πραγματικά να «σπάσουν» το κεφάλι τους από τον πόνο που μπορεί να προκαλέσει αυτή η εικόνα. Έρευνες που διεξήγαγαν επιστήμονες από την Σκωτία συμπέραναν ότι η ακαταστασία μπορεί να ερεθίσει κάποιες ομάδες νευρικών κυττάρων με αποτέλεσμα να προκληθεί μυϊκός σπασμός και στη συνέχεια πονοκέφαλος. Αν θέλετε λοιπόν να μειώσετε τις πιθανότητες ενός έντονου πονοκεφάλου, αλλά και για καλύτερη συγκέντρωση καθαρίστε και τακτοποιήστε τον χώρο εργασίας σας.

Το ξέρατε ότι …η ΤV και ο υπολογιστής σας «κλέβουν» χρόνια;

Μετά από μελέτες Αυστραλών επιστημόνων διαπιστώθηκε ότι για κάθε μια ώρα που βλέπετε τηλεόραση ή σερφάρετε στο internet στα αγαπημένα σας social network ή στις ιστοσελίδες που σας ενδιαφέρουν αυξάνεται κατά 20% περίπου το ενδεχόμενο να χάσετε τη ζωή σας από καρδιολογικό πρόβλημα. Θέλετε να αποφύγετε ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Τότε μειώστε δραστικά την ενασχόλησης σας μπροστά από το laptop σας αλλά και την ώρα που βλέπετε τηλεόραση. Αν τώρα η δουλειά σας συνδέετε με τα παραπάνω κάντε συχνά διαλλείματα για να μειώσετε τις αρνητικές επιδράσεις τους.

Το ξέρατε ότι …η δυσπεψία εξαφανίζεται με 2 μαξιλάρια;

Περίπου 8/10 άτομα που έχουν «κάψιμο» στο στομάχι (καούρες) νιώθουν ενοχλήσεις τις βραδινές ώρες στον ύπνο. Αν κάτι τέτοιο συμβαίνει και σε εσάς τότε για να καταπολεμήσετε τα προβλήματα δυσπεψίας προτιμήστε να κοιμηθείτε σε 2 μαξιλάρια αντί για ένα. Ερευνητές συμπέραναν μετά από μελέτη ότι άτομα που ταλαιπωρούνται από καούρες αν κοιμούνται σε επίπεδο περίπου 25-30 εκατοστών μειώνουν σημαντικά τα συμπτώματα της δυσπεψίας. Ακόμη μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τα άτομα αυτά να κοιμούνται στην αριστερή πλευρά γιατί αν ξαπλώνουν από την δεξιά πλευρά χαλαρώνουν οι μύες. Στην δεξιά πλευρά βρίσκονται τα γαστρικά υγρά στο στομάχι με αποτέλεσμα όταν χαλαρώνουν οι μύες να επιδεινώνεται το πρόβλημα δυσπεψίας.

Το ξέρατε ότι … οι κοιλιακοί σας κάνουν έξυπνους;

Ερευνητές από τον Καναδά διεξήγαγαν μελέτη για το πώς μπορεί να δυναμώσει ένα άτομο το μυαλό του. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι αν αυξηθεί ο μεταβολισμός με κάποιου είδους άσκηση (κοιλιακοί, push-ups, τρέξιμο) τότε μπορεί το άτομο που ασκείτε να δυναμώσει το μυαλό του αλλά και να αποκτήσει καλύτερη συγκέντρωση. Αθληθείτε λοιπόν στο σπίτι, στη γειτονιά ή στον κήπο σας 1-2 φορές την εβδομάδα χωρίς να χρειάζεται να γραφτείτε σε γυμναστήριο ακολουθώντας κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής.