Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Aγοράστε Ελληνικά Προϊόντα


Αν κάθε Έλληνας καταφέρει μέσα στο 2012 να αγοράσει ελληνικά προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ στη θέση ξένων προϊόντων που αγόρασε πέρυσι, τότε θα προστεθεί στην προβληματική ελληνική οικονομία το αστρονομικό ποσό των 12 δις ευρώ.!!!!!
Ολόκληρο το περιβόητο ΕΣΠΑ που υποτίθεται ότι θα αναζωογονούσε τη χώρα, είναι 18 δις για τέσσερα χρόνια. Στροφή στο ελληνικό τρόφιμο, στο ελληνικό ποτό, στροφή στον Έλληνα παραγωγό. Και σιγά-σιγά, στροφή στο ελληνικό ρούχο και το ελληνικό παπούτσι.
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ BARCODE ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ 520 !!!

Βέβαια το 520 σημαίνει ότι συσκευάστηκε στην Ελλάδα άρα δεν φτάνει μόνο το 520 αλλά και τσεκάρισμα από που ειναι το προιόν!!
Παρεπιπτώντως αν δείτε barcode να ξεκινάει με 400, 401, 402, 403 κ.λπ. έως και 440 τότε το προϊόν είναι γερμανικό !!!!
Μποϊκοτάζ άμεσο στα γερμανικά προϊόντα !!! Αναίμακτο αλλά ισχυρό το κόλπο.
…ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΨΑΞΤΟ… (Αντίγραψέ το και εσύ στον τοίχο σου, να δουν όλοι)


Ας μειώσουμε λίγο την ποσότητα ίσως και την ποιότητα οπου αυτό χρειαστεί προκειμένου να προτιμήσουμε το ελληνικό.


Προτιμούμε τα μπακάλικα και όχι τις ξένες αλυσίδες οι οποίες χρωστούν εκατοντάδες εκατομύρια στους μικροπρομηθευτές τους
πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/39476


Πρόκληση: Η εγκληματικότητα οργιάζει και η ΕΛ.ΑΣ φυλά τον Ν.Παπανδρέου

Πρόκληση: Η εγκληματικότητα οργιάζει και η ΕΛ.ΑΣ φυλά τον Ν.Παπανδρέου

Το newsbomb.gr σας παρουσιάζει έγγραφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη το οποίο υπογράφει ο υπουργός Χρήστος Παπουτσής για την ασφάλεια του κ. Παπανδρέου.

Πρόκληση: Η εγκληματικότητα οργιάζει και η ΕΛ.ΑΣ φυλά τον Ν.Παπανδρέου
  • Click to open image!
  • Click to open image!
Προσωπική φρουρά με τα χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων απολαμβάνει ο κ. Νίκος Παπανδρέου καθώς άνδρες των αρμόδιων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν επιφορτιστεί με την ασφάλεια του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού.

Την ώρα δηλαδή που όλα τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ραγδαία αύξηση της βαριάς εγκληματικότητας σε κάθε συνοικία της πρωτεύουσας και που οργιάζει η χρήση καλάζνικοφ, ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού φυλάσσεται νυχθημερόν από πολυπρόσωπη ομάδα πάνοπλων αστυνομικών.

Αναλυτικά, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη το οποίο υπογράφει ο υπουργός Χρήστος Παπουτσής και παρουσιάζει το newsbomb.gr «Από το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, κατόπιν εξέτασης της αναγκαιότητας μέτρων ασφαλείας του εν λόγω προσώπου (σ.σ. Νίκου Παπανδρέου) , διατάχθηκαν σχετικά μέτρα. Σημειώνεται ότι , τα ληφθέντα σε κάθε περίπτωση μέτρα μεταβάλλονται, ανάλογα με τις κάθε φορά διαμορφούμενες συνθήκες ασφαλείας και σύμφωνα με την αξιολόγηση των αρμόδιων Υπηρεσιών μας. Το είδος, ο αριθμός προσωπικού και μέσων που διατίθενται για τα ως άνω μέτρα, λόγω της φύσεως των, είναι απόρρητα και δεν δύναται να δημοσιοποιούνται».
nikos-papandreou-1
nikos-papandreou-2
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget