Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Τι κρατά έναν άνδρα σε μία σχέση;



Η σχέση αποτελεί ένα μέρος όπου μπορεί να μοιραστεί συναισθήματά, που ενδεχομένως δεν είναι σε θέση να συζητήσει με κανέναν άλλο...

Τι κρατά έναν άνδρα σε μία σχέση;

Ο τρόπος που είναι δομημένη οι κοινωνία μας, δίνει στις γυναίκες την δυνατότητα να έχουν σχέσεις με φίλες τους, να μιλούν μεταξύ τους ανοιχτά και να ζητούν η μια από την άλλη βοήθεια, όταν το χρειαστούν. Οι άντρες όμως από την άλλη πλευρά, δεν συνηθίζουν να κάνουν τέτοιου είδους συζητήσεις με τους φίλους τους.
Όταν ένας άντρας, βρίσκεται σε μια σχέση, λειτουργεί τελείως διαφορετικά απ' ότι όταν δεν έχει σχέση, ενώ η γυαναίκα λίγο πολύ το ίδιο. Νιώθει ότι είναι μέρος ενός συνόλου και λειτουργεί με μεγαλύτερη όρεξη, έχοντας την προσμονή ότι το βράδυ θα συναντήσει κάποιον άλλον άνθρωπο. Κι εδώ δεν εννοώ κάποιον για σεξ, αλλά κάποιον που θα τον κάνει να νιώσει πολύ πιο οικεία.
Κάποιον, που θα τον έχει επιλέξει γι' αυτό που είναι, γεγονός που του προσφέρει εξαιρετική σιγουριά. Μπορεί η δουλειά του να είναι επίπονη, βαρετή ή κουραστική. Μπορεί το εργασιακό του περιβάλλον να μην τον ευχαριστεί. Μπορεί το άγχος και οι απαιτήσεις του ανταγωνισμού ώρες-ώρες να τον οδηγούν σε οριακές καταστάσεις.
Παρόλα αυτό όμως, υπάρχει ένας άνθρωπος που στο τέλος αυτής της δύσκολης ημέρας θα τον περιμένει και θα τον γεμίσει με αγάπη και κατανόηση. Υπάρχει ο δικός του άνθρωπος, κι αυτό είναι το φάρμακο για όποια δυσκολία αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του. Πολλοί άντρες, οφείλουν την επιτυχία τους στο γεγονός ότι υπάρχει μια σύντροφος που νοιάζεται για το τι θα τους συμβεί και τους βοηθάει να επιλύσουν μικρά ή μεγάλα προβλήματα. Αυτό το είδος φροντίδας τους παρέχει ισορροπία και σταθερότητα.
Φυσικά και μεγάλο, πολύ μεγάλο ρόλο παίζει το σεξ, παρότι δεν είναι αυτό που εν τέλει θα κερδίσει ολοκληρωτικά έναν άντρα. Το σεξ του είναι απαραίτητο (και σε ποιον δεν είναι άλλωστε!), οπότε όταν η σχέση του, του προσφέρει απολαυστικό σεξ, είναι πολύ χαρούμενος, ενώ όταν η σεξουαλική σχέση δεν είναι ικανοποιητική, γίνεται εξαιρετικά νευρικός. Του αρέσει να ξέρει ότι η σύντροφός του τον θεωρεί sexy. Και οι δυο σύντροφοι είναι ευχαριστημένοι όταν το σεξουαλικό κομμάτι μιας σχέσης είναι ικανοποιητικό. Βέβαια η έννοια "ικανοποιητικό", μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τους δυο συντρόφους. Ωστόσο, τους περισσότερους άντρες τους βοηθά να νιώθουν ότι είναι αξιαγάπητοι, ότι έχουν την αποδοχή της συντρόφου τους, τον θαυμασμό της και την αναγνώρισή της.
Χωρίς αυτό δεν μπορούν να λειτουργήσουν.
πηγή:newsbomb

5 τροφές εξαφανίζουν το λίπος στην κοιλιά!



Βγάλε από τη διατροφή σου τη ζάχαρη και τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες και συμπεριέλαβε τις παρακάτω...

5 τροφές που εξαφανίζουν το λίπος της κοιλιάς.

Βρώμη

Μην παραλείπεις τα γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά το πρωϊνό, νομίζοντας ότι έτσι θα χάσεις κιλά. Τρώγοντας ένα υγιεινό πρωινό, ενεργοποιείς τον μεταβολισμό σου, ρυθμίζεις τα επίπεδα του σακχάρου και παίρνεις ενέργεια μέχρι το επόμενο γεύμα σου. Η πλούσια σε φυτικές ίνες βρώμη, αποτελεί ιδανική επιλογή γιατί σε κάνει να αισθάνεσαι χορτάτη, οπότε δεν υποκύπτεις σε ανθυγιεινούς πειρασμούς.


Μύρτιλα
Έρευνες έδειξαν ότι μια διατροφή πλούσια σε βατόμουρα μπορεί να βοηθήσει στην ελάττωση του λίπους της κοιλιάς. Ακόμα κι αν είναι κατεψυγμένα, διατηρούν το μεγαλύτερο μέρος των διατροφικών πλεονεκτημάτων τους.

Αμύγδαλα

Λέγεται ότι τα μονοακόρεστα λίπη είναι ένα μυστικό συστατικό που βοηθά στην καύση του κοιλιακού λίπους. Τα αμύγδαλα είναι μια καλή πηγή μονοακόρεστων λιπών και περιορίζουν την όρεξη, δεδομένου ότι είναι μια καλή πηγή φυτικών πρωτεϊνών και φυτικών ινών. Για ένα διασκεδαστικό στην τακτική αμύγδαλα, δοκιμάστε αυτό το υγιεινό και πλούσιο αμύγδαλο μούρο smoothie μπανάνας γιαούρτι.

Σολομός


Μείωσε τα τηγανητά, τα λιπαρά, τις τροφές που είναι πλούσιες σε θερμίδες, προκειμένου να εξαφανίσεις το κοιλιακό λίπος. Τι καλύτερο λοιπόν από άπαχες πρωτεΐνες όπως τα ψάρια, το τόφου ή το κρέας γαλοπούλας. Θα σου δώσουν ενέργεια και θα κάψεις περισσότερες θερμίδες. Από ψάρι, επέλεξε σολομό ή τόνο, δεδομένου ότι έχουν τόσο υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, που μειώνουν τις φλεγμονές στο σώμα και μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση των ορμονών.

Μαρούλι


Τα πράσινα λαχανικά όπως το μαρούλι, η ρόκα, το σπανάκι, το μπρόκολο και είναι γεμάτα με βιταμίνες και μέταλλα, χαμηλά σε θερμίδες και περιέχουν μεγάλη ποσότητα φυτικών ινών. Φτιάξε μια πλούσια σαλάτα για μεσημεριανό και θα σε κρατήσει όλο το απόγευμα. Ή κατανάλωσε μια μικρότερη πριν από το γεύμα και θα διαπιστώσεις ότι θα φας λιγότερο από το κυρίως πιάτο.