Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

"Ελληνούγεννα" 2010





Μετά από πολλούς αιώνες κλείνει επιτέλους ένας τεράστιος «κύκλος».
Μέχρι τώρα οι Έλληνες εμφανίζονταν απλά ως οι αήττητοι ανάμεσα στους λαούς.
Σύντομα αυτό θα αλλάξει, εφόσον θα είναι ανεπαρκές για να περιγράψει τους νικητές των νικητών.

Υπάρχει μια διάσημη δήλωση, η οποία αποδίδεται στον Κίσινγκερ και αφορά τους Έλληνες. Τι λέει αυτή η δήλωση;
"Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευτεί. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, τη θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του ν' αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για εμάς".

Εμείς δεν είμαστε σε θέση ν' αποφανθούμε για το αν σωστά η συγκεκριμένη δήλωση αποδίδεται στον Κίσινγκερ ή όχι. Αυτή είναι δουλειά των δημοσιογράφων και των πολιτικών και ιστορικών ερευνητών και εμείς δεν είμαστε τέτοιοι. Εμείς όμως είμαστε σε θέση ν' αποφανθούμε για τη βασιμότητα του περιεχομένου μιας τέτοιας δήλωσης. Αν πράγματι την είπε ο Κίσινγκερ, τότε αξίζει τα συγχαρητήριά μας. Είχε δίκιο σ' αυτά που είπε και με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει τη βαθύτατη γνώση του περί του ελληνικού ζητήματος. Γνώση, την οποία υποχρεούται να έχει ένα σύστημα εξουσίας και βέβαια οι υπηρέτες του απέναντι στους όποιους εχθρούς του. Πόσο μάλλον απέναντι ίσως στους πιο διάσημους αμφισβητίες του, που είναι οι Έλληνες.

Πράγματι λοιπόν, για να "χτυπήσεις" τον ελληνισμό, θα πρέπει να τον χτυπήσεις στη γλώσσα του και στις πολιτισμικές του ρίζες. Να τον χτυπήσεις στις "δεξαμενές", οι οποίες μπορούν και τον συντηρούν "ζωντανό" στην αιώνια "πορεία" του. Να τον χτυπήσεις στα μέσα, τα οποία του επιτρέπουν να χρησιμοποιεί αυτές τις "δεξαμενές". Λογικό είναι αυτό. Οι Έλληνες είναι πνευματικά "γεννήματα" ενός συγκεκριμένου πολιτισμικού μοντέλου και οτιδήποτε τους "αποσυνδέει" από τα "αποθέματά" του, απειλεί την επιβίωσή τους ως "είδος". Οτιδήποτε τους στερεί τη "διαφορετικότητά", τους απειλεί, εφόσον τους ωθεί στην εξομοίωσή τους με τους υπόλοιπους λαούς-οδοιπόρους της ζωής. Αν τους στερήσεις τα πολιτισμικά και ιστορικά "αποθέματά" τους, θα πεθάνουν από τη "δίψα". Αν τους καταστρέψεις τη γλώσσα, θα τους καταστρέψεις το "ποτήρι", το οποίο τους επιτρέπει να "ξεδιψούν".

Όμως, αυτό το πολύ λογικό συμπέρασμα —εξαιτίας αυτής της δήλωσης— δεν είναι το ζητούμενο της σκέψης μας. Το πραγματικό ζητούμενο για εμάς δεν είναι να γνωρίζουμε το ΠΩΣ μπορούν να πάθουν κακό οι Έλληνες ως λαός, αλλά το ΓΙΑΤΙ θα επιθυμούσαν κάποιοι να τους κάνουν κακό. Το ζητούμενο είναι να γνωρίζουμε τον λόγο που μπορεί κάποιους να τους ενοχλεί η "πορεία" των Ελλήνων. Το θέμα είναι να γνωρίζουμε τον λόγο, που ένας τόσο μικρός σε πληθυσμιακό επίπεδο λαός μπορεί να ενοχλεί ολόκληρους Πλανητάρχες σε ένα πεδίο δράστης τόσο τεράστιο όσο είναι η Ανατολική Μεσόγειος και η ευρύτερη Μέση Ανατολή.

Τι θα πει, για παράδειγμα, "επικράτηση" για ένα τέτοιο ασήμαντο πληθυσμιακό μέγεθος; Θα επιτεθούν οι Έλληνες στους γείτονές τους και θα τους κατατροπώσουν; Πώς ορίζεται στη σύγχρονη πραγματικότητα ένας τέτοιος όρος και πόσο ρεαλιστικός μπορεί να είναι; Γιατί θα μπορούσε να τους ενοχλεί η Ελλάδα και οι Έλληνες και όχι οι πολύ περισσότεροι Αιγύπτιοι, Ιταλοί ή οι Τούρκοι, οι οποίοι επί αιώνες "πορεύονται" στην ίδια περίπου περιοχή;

Από αυτό το σημείο ξεκινάει ο προβληματισμός μας πάνω σ' αυτήν τη δήλωση, η οποία —σωστά ή λάθος— αποδίδεται στον Κίσινγκερ. Το ζήτημα για εμάς δεν είναι να κρίνουμε την ορθότητά της σ' ό,τι αφορά το τεχνικό μέρος του ανθελληνικού "χτυπήματος". Το ζήτημα δεν είναι να βρεις τον τρόπο ή τη μέθοδο για το πώς θα κάνεις τη μεγαλύτερη ζημιά στους Έλληνες. Αυτό είναι κάτι, το οποίο εύκολα ή δύσκολα το βρίσκεις …ακόμα και με περιορισμένες γνώσεις. Το δύσκολο στην περίπτωση αυτήν είναι ν' αντιληφθείς τον λόγο, που θα πρέπει ως εξουσιαστής —και μάλιστα παγκοσμίου βεληνεκούς— να φοβάσαι τόσο πολύ τους Έλληνες …σε βαθμό μάλιστα τέτοιον, που να μεριμνήσεις εκ των προτέρων να τους κάνεις ζημιά …Να τους κάνεις ζημιά πριν αυτοί εκδηλώσουν τις δικές τους εχθρικές προθέσεις.

Υπάρχει δηλαδή αντικειμενική βάση γι' αυτόν τον υποτιθέμενο φόβο του συστήματος εξουσίας απέναντι στους Έλληνες ή μήπως αυτή η άποψη είναι μια ακόμα αναίτια ελληνική συλλογική ψύχωση; Μήπως, δηλαδή, αυτή η δήλωση όχι απλά δεν ανήκει στον Κίσινγκερ, αλλά δεν ανήκει ούτε καν στη σφαίρα της πραγματικότητας; Μήπως κάποιοι Έλληνες πάσχουν από κάποιο σύνδρομο καταδίωξης και φαντάζονται παντού εχθρούς; Μήπως οι πραγματικά ισχυροί παράγοντες της παγκόσμιας κοινωνίας όχι μόνον δεν ασχολούνται με τους Έλληνες, αλλά δεν τους απασχολεί καν η ύπαρξή τους;

Απλά πράγματα. Στο παρόν κείμενο ερευνούμε όχι αυτό, το οποίο βρίσκεται "μέσα" στην περίφημη δήλωση, αλλά αυτό το οποίο βρίσκεται "έξω" από αυτήν. Γιατί; Γιατί δεν αρκεί το "μέσα", για να εξηγήσει τα συμβαίνοντα. Γιατί, το να γνωρίζεις πώς μπορείς να κάνεις ζημιά σε κάτι έμψυχο ή άψυχο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μπεις και στον κόπο να δοκιμάσεις και να το κάνεις. Το αν σε συμφέρει αυτή η πράξη είναι αυτό, το οποίο πραγματικά είναι το σημαντικό σ' αυτήν την περίπτωση.

Αυτό είναι κάτι το βασικό και δεν αφορά μόνον τα σημαντικά, αλλά και τα ασήμαντα. Το ότι γνωρίζεις, για παράδειγμα, το πώς μπορείς να χαλάσεις μια λάμπα, δεν σημαίνει ότι θα τη χαλάσεις. Απλά το γνωρίζεις …όπως γνωρίζεις και άπειρα άλλα άχρηστα και περιττά πράγματα, τα οποία δεν θα επιχειρήσεις να τα κάνεις ποτέ, γιατί δεν έχεις συμφέρον να τα κάνεις. Από εκεί και πέρα κάνεις ό,τι σε συμφέρει να κάνεις και όχι ό,τι απλά μπορείς να κάνεις. Το θέμα στην περίπτωσή μας είναι να γνωρίζεις τον λόγο που ο σιωνιστής Κίσινγκερ και όλοι όσοι βρίσκονται πίσω του θα είχαν αντικειμενικό συμφέρον να κάνουν ζημιά στους Έλληνες.

Αυτό είναι το σημαντικό και όχι το αν μπορούν να τους κάνουν ζημιά ή όχι. Δεν αμφισβητούμε δηλαδή την ορθότητα αυτού, που περιγράφεται σ' αυτήν τη δήλωση. Προσπαθούμε ν' αντιληφθούμε πιο θα μπορούσε να είναι το κέρδος αυτής της σωστής μεθόδευσης γι' αυτόν που θα την επιχειρούσε. Θα προσπαθήσουμε ν' αντιληφθούμε και να αναλύσουμε τον λόγο, που ένας μεγαλοπαράγοντας του συστήματος εξουσίας, όπως είναι ο Κίσινγκερ, θα είχε κέρδος αν —με τον πολύ σωστό τρόπο, που περιγράφει στην υποτιθέμενη δήλωσή του— έκανε μεγάλη ζημιά στους Έλληνες.

Με βάση τα όσα καθημερινά συμβαίνουν, βλέπουμε ότι υπάρχει πράγματι μια "κινητικότητα" εις βάρος των Ελλήνων. Βλέπουμε, δηλαδή, μια έμμεση απόδειξη αυτών, που υπάρχουν στην περίφημη δήλωση. Ο Κίσινγκερ, άσχετα αν είπε ή δεν είπε τα όσα του καταλογίζονται, εμφανίζεται να τα κάνει. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ. Τα κάνει ο ίδιος μέσω των υποτακτικών του, οι οποίοι παριστάνουν τους "συνοδοιπόρους" του.

Αυτό είναι εύκολο να το διαπιστώσει κάποιος …ακόμα και με ελάχιστες γνώσεις. Όλοι όσοι ενεργούν εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων είναι κατά "σύμπτωση" "συνοδοιπόροι" του Κίσινγκερ. Η ανθελληνική τους δράση συνήθως —και κατά "σύμπτωση"— περιορίζεται σ' αυτά, τα οποία φέρεται να έχει προτείνει ο ίδιος στην περιβόητη δήλωσή του. Όμως, "συνοδοιπόροι" του Εβραίου Κίσινγκερ δεν είναι μόνον οι ομοεθνείς του. "Συνοδοιπόροι" του είναι και κάποιοι "Έλληνες". "Εκλεκτοί" Έλληνες. Αρκεί να γνωρίζεις πού να τους αναζητάς και πού "συνοδοιπορούν" μ' αυτόν. Για παράδειγμα, ο Κίσινγκερ είναι ένας από τους μεγάλους "πάτρωνες" της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ …Ένας από τους "πατέρες" της και σίγουρα ο ικανότερος "οδηγός" της. Όλοι οι Έλληνες, οι οποίοι είναι "θαμώνες" αυτής της Λέσχης, κατά "σύμπτωση" έχουν τις ίδιες με αυτόν απόψεις για τον "διεθνισμό" και την "παγκοσμιοποίηση" και άρα εκ των δεδομένων εχθρεύονται τον ελληνισμό, θεωρώντας τον μια μορφή εθνικισμού. Έλληνες, οι οποίοι δεν είναι τυχαίοι.

Είναι άνθρωποι, οι οποίοι ανέλαβαν να κυβερνήσουν την Ελλάδα και κατά "σύμπτωση" την έφεραν στο χείλος της καταστροφής. Άνθρωποι όπως ο Μητσοτάκης, ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Γιωργάκης, ο Πάγκαλος, ο Αλογοσκούφης, η Ντόρα ή ο Παπακωνσταντίνου. Άνθρωποι, οι οποίοι απειλούν με καταστροφή τη σημερινή γενιά Ελλήνων. Άνθρωποι, οι οποίοι υπέταξαν τη σύγχρονη γενιά των Ελλήνων στους ομοεθνείς και ομοτράπεζους του Κίσινγκερ στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ …Στους Εβραίους Μπενράνκε, Τρισέ, Στρος Καν, Μπλανκφάιν ή Άκερμαν.

Όμως, ακόμα κι αυτή η οικονομική καταστροφή των Ελλήνων φαίνεται ότι δεν τους φτάνει. Γιατί; Γιατί αυτή η καταστροφή δεν ευθυγραμμίζεται με τα ζητούμενα από την περίφημη δήλωση. Αυτοί αναζητούν την ολοκληρωτική τους καταστροφή και οι Έλληνες δεν καταστρέφονται ολοκληρωτικά μόνον με την απώλεια των χρημάτων ή των περιουσιών τους. Τη μεθοδολογία για την ολοκληρωτική καταστροφή περιγράφει η δήλωση, η οποία αποδίδεται στον Κίσινγκερ. Αυτήν τη δήλωση φαίνεται ότι έχουν οι πάντες υπόψη τους και αυτήν προσπαθούν να εκπληρώσουν. Θέλοντας όλοι αυτοί να τελειώνουν "άπαξ και δια παντός" με τους Έλληνες, την ακολουθούν κατά γράμμα. Με τις γνωστές τοκογλυφικές μεθοδεύσεις τους καταστρέφουν τους υπάρχοντες Έλληνες και με άλλες παράλληλες μεθοδεύσεις αφαιρούν τις πιθανότητες να διαιωνιστούν αυτοί ως "είδος" στο μέλλον.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η "ποικιλία", που βλέπουμε στις δραστηριότητές τους. Δεν περιορίζονται μόνον στη λεηλασία της χώρας. Δεν περιορίζονται μόνον στο γενικό "ξεπούλημα" της πατρίδας μας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι αποτελούν μέλη αυτής της διαβόητης Λέσχης και υποτακτικά του Κίσινγκερ, ανέλαβαν πολλαπλούς ρόλους και καθήκοντα. Πέρα από τις κυβερνητικές θέσεις, που αφορούν την οικονομία, ανέλαβαν και άλλες, οι οποίες συνδέονταν με την έννοια της εκπαίδευσης. Θέσεις, από τις οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ελληνική παιδεία και την ελληνική γλώσσα. Θέσεις, από τις οποίες μπορούσαν να "εξυπηρετήσουν" τις —διατυπωμένες ή όχι— απόψεις, που σίγουρα είχε το "αφεντικό" Κίσινγκερ. Θέσεις, από τις οποίες μπορούσαν να επηρεάσουν τα πολιτισμικά "φορτία", τα οποία θα λάμβαναν οι μελλοντικοί Έλληνες και άρα τη δυνατότητα επιβίωσής τους.

Τέτοιες κυβερνητικές θέσεις ανέλαβαν σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα άνθρωποι της Λέσχης και του Κίσινγκερ. Άνθρωποι, όπως ο σημερινός —και εκκωφαντικά αγράμματος— Πρωθυπουργός, ο οποίος βιάζεται να μας φέρει την Παγκόσμια Διακυβέρνηση και μέχρι να το καταφέρει αυτό μας έβαλε ήδη στο ΔΝΤ του Στρος Καν. Ο "στοχαστής" Γιωργάκης, ο οποίος με ένα αγορασμένο πτυχίο "διεθνούς παπαρολογίας" διετέλεσε Υπουργός Παιδείας ενός από τα πιο διάσημα έθνη του κόσμου. Υποτακτική του Κίσινγκερ και ομοτράπεζος του Γιωργάκη είναι και η σημερινή "οραματίστρια" Υπουργός Παιδείας. Κατά "σύμπτωση", δηλαδή, τόσο ο Γιωργάκης όσο και η Αννούλα είναι πρωτίστως "αγαπητοί" στον Κίσινγκερ ως μέλη της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και δευτερευόντως "αγαπητοί" στους Έλληνες, οι οποίοι τους πληρώνουν.

Μαζί μ' αυτούς και κατά "σύμπτωση" το ίδιο "κολλητοί" της Λέσχης —και άρα του Κίσινγκερ— ήταν οι περισσότεροι, που ανέλαβαν πόστα στην παιδεία. Διακομματική είναι η "σύμπτωση", αν σκεφτεί κανείς ότι τους τελευταίους "συνωστισμούς" της ελληνικής ιστορίας τους ξεκίνησε η Γιαννάκου. Τώρα απλά η "Αννούλα" έρχεται να ολοκληρώσει την καταστροφή και άρα το έργο των προηγούμενων. Ποιον χρησιμοποιεί, ώστε να είναι αποτελεσματικότερη; Ποιον χρησιμοποιεί για τη διαχείριση και τη διασπορά του μεγαλύτερου πνευματικού κεφαλαίου στην ανθρώπινη ιστορία; Τον πιο κατάλληλο άνθρωπο …Την αγράμματη Δραγώνα …Την παντελώς αστοιχείωτη Δραγώνα.

Σε μια εποχή, που ο μέσος ντελιβεράς πιτσαρίας έχει τρία πτυχία και ένα μεταπτυχιακό, τη διαχείριση του ελληνικού πνευματικού κεφαλαίου ανέλαβε μια αγράμματη γυναίκα με μοναδικό προσόν ένα πτυχίο του DEERE. Ένα πτυχίο αγορασμένο από ένα αμερικανικό χαφιεδομάγαζο, που, αν μας πουν ότι είναι μια απλή αμερικανική στρατιωτική βάση στο κέντρο της ελληνικής Πρωτεύουσας, δεν θα μας φαινόταν καθόλου παράξενο. Ένα πτυχίο, το οποίο "πιστοποιεί" μια γνώση του τύπου …"αν δεν έχεις να κάνεις τίποτε καλύτερο, πέρασε να σε δούμε". Και όμως, αυτή η γυναίκα ανέλαβε τον σχεδιασμό, ο οποίος θα μεταφέρει την ελληνική "κληρονομιά" στις επόμενες γενιές. Η γυναίκα, η οποία με τις σπουδές της αποδεικνύει ότι δεν έχει κανένα μερίδιο σ' αυτήν την "κληρονομιά" και ως εκ τούτου είναι άσχετη μ' αυτήν.

Αντιλαμβανόμαστε πως όλα αυτά δεν μπορεί να είναι τυχαία. Σε μια συγκυρία —από τις πιο δύσκολες για τον ελληνισμό— βλέπουμε να συμβαίνουν τρομερά πράγματα. Μιλάμε για "συμπτώσεις" μεγάλες. "Συμπτώσεις" σατανικές, αν σκεφτεί κάποιος ότι τον Εβραίο Κίσινγκερ δεν τον ακολουθούν απλά κάποιοι "πλανεμένοι" Έλληνες. Τυγχάνει αυτοί οι "Έλληνες" που ελέγχουν τα πόστα, τα οποία μπορούν να επιταχύνουν τις πολεμικές του, να είναι δικοί του ομοεθνείς και όχι των Ελλήνων, οι οποίοι τους ψηφίζουν και βέβαια τους πληρώνουν. Ο Γιωργάκης, εκτός από μέγας "στοχαστής", είναι και Εβραίος. Υφυπουργός παιδείας σ' αυτήν την κυβέρνηση του Εβραίου είναι η Χριστοφιλοπούλου-Κάλερ …κατά πάσα πιθανότητα επίσης Εβραία. "Απέναντί" της —και για να την ελέγχει ο άλλος πόλος του δικομματισμού της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ— έχει βάλει υπεύθυνη παιδείας τη Βόζεμπεργκ.

Αν υποθέσουμε ότι ο σιωνιστής και άρα εξ αντικειμένου ανθέλληνας Κίσινγκερ είχε "δίκιο" για τους Έλληνες, πόσο "τυχαίο" μπορεί να είναι το γεγονός ότι αυτό το "δίκιο" το υπηρετούν οι ομοεθνείς του Γιωργάκης και Κάλερ; Πόσο "τυχαίο" μπορεί να είναι, που οι προαιώνιοι εχθροί των Ελλήνων έχουν καταλάβει όλα τα νευραλγικά πόστα, τα οποία ελέγχουν τη διαιώνισή τους ως λαού; Είναι δεδομένο λοιπόν ότι υπάρχει μια απόλυτα οργανωμένη και τέλεια συνδυασμένη ανθελληνική προσπάθεια αφανισμού των Ελλήνων. Γι' αυτόν τον λόγο ισχυριζόμαστε από την αρχή ότι δεν έχει σημασία αν πράγματι έκανε ή δεν έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση ο Κίσινγκερ, από τη στιγμή που βλέπουμε τα υποτακτικά του να τη μεθοδεύουν με απόλυτη συνέπεια και με ακρίβεια κεραίας.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι μετά απ' όλα αυτά πρέπει να βλέπουμε τα συμβαίνοντα μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Πράγματι όλα αυτά τα ανθελληνικά εγκλήματα τα κάνουν επειδή απλούστατα τους συμφέρουν και όχι επειδή απλά μπορούν. Άποψή μας λοιπόν είναι πως όλα αυτά, που κάνουν οι Γιωργάκηδες, οι Διαμαντοπούλου ή οι Κάλερ, είναι σωστά. Είναι σωστά σ' ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση των εβραϊκών και σιωνιστικών "πιστεύω" τους. Είναι σωστά σ' ό,τι αφορά τα συμφέροντα κάποιων αμετανόητων Μακκαβαίων, οι οποίοι μισούν μέχρι θανάτου τον ελληνισμό. Είναι σωστά σ' ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση της ιδεολογίας του Κίσινγκερ, ο οποίος είναι ο προστάτης τους, ο μέντοράς τους και ο μέγας ευεργέτης τους.

Το τραγικό γι' αυτούς είναι ότι τα κάνουν άνευ λόγου. Τα κάνουν εκ των υστέρων και άρα σε λάθος χρόνο. Στην πραγματικότητα δεν προλαβαίνουν να πάρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όλα δηλαδή τα κάνουν ΣΩΣΤΑ για τους ΣΩΣΤΟΥΣ λόγους, αλλά δυστυχώς γι' αυτούς τα κάνουν σε ΛΑΘΟΣ χρόνο. Δεν έχει πλέον νόημα να τα κάνουν. Γιατί; Γιατί αυτό, το οποίο φοβούνταν, δεν μπορούν να το αποτρέψουν. Τι φοβούνταν; Αυτό, το οποίο είναι φανερό και γνωρίζουμε πλέον όλοι μας. Αυτό, το οποίο περιγράφει η περίφημη δήλωση του Κίσινγκερ. Φοβούνταν την "απειθαρχία" των Ελλήνων. Φοβούνταν αυτό, το οποίο μπορεί να παράγει μια απείθαρχη κοινωνία σε κατάσταση έντονης απειλής και πίεσης.

Απλά πράγματα είναι αυτά. Το αιώνιο "αλφαβητάρι" της στρατηγικής τέχνης. Από τη στιγμή που επιλέγεις ν' αλλάξεις τον παγκόσμιο σχεδιασμό της Κοινωνίας των Εθνών και να πας σε ένα ενιαίο παγκόσμιο σύστημα, πολύ σωστά κάνεις και υπολογίζεις την πιθανή απειλή από την πλευρά των Ελλήνων. Από τη στιγμή που επιλέγεις να βάλεις όλους τους λαούς μέσα σε ένα κοινό σιδερένιο "κλουβί", πρέπει να πάρεις ειδικά μέτρα, αν ανάμεσα στους λαούς αυτούς βρίσκονται και οι "σιδηροφάγοι" Έλληνες. Από τη στιγμή που επιλέγεις να ασκήσεις ενιαία παγκόσμια εξουσία, βάζοντας τους λαούς σε έναν κοινό παρανομαστή, ευνόητο είναι ότι πρέπει ελέγχεις όλα όσα τους αφορούν.

Λογικό λοιπόν ήταν αυτός ο κοινός "παρανομαστής" να τρομάζει τον Κίσινγκερ και τους ομοίους του. Φοβούνταν οι εμπνευστές της Νέας Τάξης μήπως οι Έλληνες σε κοινές συνθήκες για όλους τους λαούς "παράγουν" μια αντιδραστική άποψη, η οποία θα γίνει οδηγός για όλους τους υπόλοιπους, που βιώνουν παρόμοια προβλήματα εξαιτίας των ίδιων εξουσιαστών. Των εξουσιαστών που υπηρετεί ο Κίσινγκερ και γνωρίζει ότι εκ των δεδομένων θα έρθουν σε σύγκρουση με φαινόμενα απειθαρχίας και άρα και με τους Έλληνες.

Κατάλαβε ο αναγνώστης το πρόβλημα; Το ζητούμενο —και άμεση προτεραιότητα— για όλους αυτούς τους "αρχιτέκτονες" της εξουσίας ήταν ν' απαλείψουν κάθε πιθανότητα να υπάρχουν Έλληνες, όταν θα γκρεμίζονταν τα "στεγανά" των εθνών. Από τη στιγμή που είχαν λάβει την απόφαση να χτίσουν τη θεόρατη υπερεθνική Νέα Τάξη, έπρεπε πάση θυσία να επιλύσουν το πρόβλημα των Ελλήνων …Όπως ακριβώς ένας μηχανικός πρέπει ν' απαλείψει το πρόβλημα του νερού, που υπάρχει στον χώρο της θεμελίωσης, πολύ πριν ξεκινήσει τις υπόλοιπες κατασκευαστικές εργασίες.

Έπρεπε όλοι αυτοί να φροντίσουν να υπάρχουν μόνον αδύναμα και πειθήνια "ελληνοειδή" και όχι αναρχικοί κι ατίθασοι Έλληνες, όπως πολύ σωστά φέρεται να τους χαρακτήρισε ο Κίσινγκερ. Έπρεπε αυτοί οι Έλληνες να είχαν ήδη απαλειφθεί, όταν οι εξουσιαστές θα αποφάσιζαν να εκδηλώσουν την παγκόσμια επίθεσή τους, προκειμένου να γκρεμίσουν αυτά τα "στεγανά". Άρα, τη ΣΩΣΤΗ δουλειά, που κάνουν τώρα εις βάρος των Ελλήνων, θα έπρεπε να την κάνουν τη δεκαετία του 70 ή του 80. Να την έκαναν τότε, ώστε να μην τους έβρισκαν μπροστά τους, όταν θα είχαν ανάγκη να "πλάσουν" την ομοιογενή "σούπα" των λαών με βάση τα δεδομένα της υπερεθνικής Νέας Τάξης. Έπρεπε ήδη να την είχαν κάνει από εκείνες τις δεκαετίες, ώστε να μην τους είχαν απέναντί τους, όταν το 1991 εξαπέλυαν την παγκόσμια επίθεση …Την παγκόσμια και συνδυασμένη επίθεση του Μπους του πρεσβύτερου στο Ιράκ και του Γκρίνσπαν στην παγκόσμια οικονομία.

Το 1991 δεν έπρεπε να υπάρχουν ατίθασοι και αναρχικοί Έλληνες, γιατί εκείνοι θα αντιδρούσαν απρόβλεπτα. Εκείνοι θα εκλάμβαναν την επίθεση ως πρόκληση και θα πολεμούσαν εναντίον των επιτιθέμενων. Εκείνοι θα δημιουργούσαν την επικίνδυνη γνώση του σήμερα. Τώρα είναι πλέον πολύ αργά, γιατί στην "ωκεάνια" Νέα Τάξη σου μπήκαν αυθεντικοί ελληνικοί "καρχαρίες" και αυτοί δεν ελέγχονται, εφόσον έχουν προλάβει ν' αναπτύξουν τη γνώση τους. Όλοι αυτοί κινούνται, μετακινούνται και μπορούν να σε χτυπήσουν από παντού …και όχι μόνον από την Ελλάδα.

Ακόμα και την Ελλάδα να διαλύσεις ως κράτος, δεν θ' απαλλαγείς από τους Έλληνες. Κινούνται με την "ταχύτητα" του ιντερνετικού "φωτός" και μπορούν σε χτυπήσουν απ' οπουδήποτε μέσα στην ίδια σου τη βάση. Να σε χτυπήσουν πιο γρήγορα και πιο θανατηφόρα από τον πιο γρήγορο διηπειρωτικό πύραυλο. Γιατί; Γιατί στην κοινωνία της γνώσης, αν αυτοί έχουν προλάβει ν' αναπτύξουν τις καταστροφικές τους γνώσεις, τότε μπορούν να τις εξαπολύουν προς πάσα κατεύθυνση με απίστευτες πλέον ταχύτητες.

Αυτά, τα οποία πιθανόν να καταφέρεις με τις σημερινές σου επεμβάσεις στο ελληνικό σύστημα παιδείας, μπορεί να αφορούν σε ένα απώτερο μέλλον τα παιδιά των Ελλήνων, αλλά αυτό ελάχιστα πρέπει να σε απασχολεί, εφόσον με αυτούς θα έρθεις αντιμέτωπος και όχι με τα παιδιά τους. Με τους υπάρχοντες Έλληνες θα έρθεις αντιμέτωπος και αυτούς έπρεπε να προλάβεις πριν σε στοχοποιήσουν και ισχυροποιηθούν. Μέχρι ν' αντιμετωπίσεις τα παιδιά αυτών των Ελλήνων, θα έχεις χάσει τη μάχη και δεν θα έχει νόημα το μελλοντικό "κέρδος" της σημερινής επέμβασης.

Πού έγινε το ΛΑΘΟΣ τους; Ενώ γνώριζαν —πολύ ΣΩΣΤΑ— ότι οι Έλληνες ήταν απειλή και έπρεπε να εξουδετερωθούν με τον επίσης ΣΩΣΤΟ τρόπο, δεν κινήθηκαν εγκαίρως και άρα στο ΣΩΣΤΟ χρόνο. Καθυστέρησαν και έχασαν τις κρίσιμες δεκαετίες. Αυτό, το οποίο έπρεπε να κάνει ο επίσης δικός τους Ανδρέας Μινέικο, το άφησαν να κυλήσει στα χέρια του "επόμενου" Γιωργάκη Τσάντ. Καθυστέρησαν, προκειμένου να καταλάβουν τι ακριβώς μπορεί να "παράγει" η ελληνική κοινωνία ως απειλή, ενώ αυτό ήταν περιττό. Απλά πράγματα. Το αν σε απειλεί η ελληνική κοινωνία με ένα "πιστόλι" ή ένα "μαχαίρι" ή ένα "σφυρί", ελάχιστα σε απασχολεί, αν έχεις προλάβει να της κόψεις τα "χέρια" πριν προλάβει να το δημιουργήσει. Εκεί έκαναν το λάθος οι Εβραίοι. Ήταν άπληστοι και περίεργοι. Δεν γνώριζαν τι ακριβώς ήταν αυτή η απειλή και περίμεναν να τη δουν, θεωρώντας —εντελώς εσφαλμένα— ότι πάντα θα είχαν τα περιθώρια να την προλάβουν.

Προφανώς υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους και υποτίμησαν τις δυνατότητες των Ελλήνων. "Μέθυσαν" από την ισχύ τους. Θεώρησαν πως ήταν τόσο δυνατοί, ώστε, ακόμα κι αν οι Έλληνες κατόρθωναν να δημιουργήσουν το νέο απειλητικό αντιεξουσιαστικό "μαχαίρι", θα τους το αποσπούσαν από τα "χέρια", αυξάνοντας την ισχύ του δικού τους "οπλοστασίου" στη μάχη τους εναντίον των λαών. Νόμιζαν ότι αυτό, το οποίο κατάφεραν υπέρ των συμφερόντων τους με τη φιλοσοφία των αρχαίων Ελλήνων θα το επαναλάμβαναν και με την οποιαδήποτε νέα ελληνική γνώση. Ήταν πολύ δυνατοί και πολύ "μεθυσμένοι", για να εντοπίσουν τους πραγματικούς κινδύνους.

Ό,τι έκαναν, σύντομα θ' αποδειχθεί λάθος, εφόσον στηριζόταν σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Οι Έλληνες πρόλαβαν και δημιούργησαν τα "όπλα", τα οποία μπορούν να καταστρέψουν την Νέα Τάξη και τους Εβραίους ιδιοκτήτες της. Δυστυχώς γι' αυτούς τους τελευταίους θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι τους. Θα αποδειχθεί ότι πολύ σωστά φοβούνταν τους απείθαρχους Έλληνες. Θα αποδειχθεί ότι πολύ σωστά και έγκαιρα εκτιμούσαν ότι θα τους δημιουργήσουν πρόβλημα σε πολύ μεγάλους και ζωτικούς για τα γεωπολιτικά τους συμφέροντα γεωγραφικούς χώρους.

Δυστυχώς γι' αυτούς ό,τι φοβούνταν θα το βρουν μπροστά τους. Για ό,τι φοβούνταν είχαν δίκιο, αλλά αυτό πλέον δεν φτάνει. Δεν πρόλαβαν να κάνουν αυτά τα οποία έπρεπε να κάνουν —και τα γνώριζαν— και δυστυχώς τώρα είναι πλέον αργά για να τα κάνουν. Οι Έλληνες έχουν ήδη "παράγει" τη γνώση, η οποία θα τους επιτρέψει να επηρεάζουν τον περίγυρό τους και κατ’ επέκταση τα συμφέροντα των Πλανηταρχών. Οι Έλληνες δεν είναι απλά αήττητοι …Οι Έλληνες είναι νικητές, όπως φοβούνται όλοι αυτοί. Οι Έλληνες στην πραγματικότητα έχουν νικήσει πριν καν ξεκινήσει η μάχη. Το "θηρίο" επέστρεψε και απλά απέδειξε τα αυτονόητα γι' αυτό. Σε νικά πριν καν σκεφτείς ποιο είναι το πεδίο της μάχης και πώς πρέπει ν' αγωνιστείς εναντίον τους. Το πιο γρήγορο και θανατηφόρο "θηρίο" στην ιστορία της ανθρωπότητας επέστρεψε πιο εξελιγμένο από ποτέ. Ο ελληνισμός επέστρεψε για να συγκρουστεί με τον προαιώνιο εχθρό του.

Ο Σιωνισμός έχει ήδη χάσει τη μάχη και απλά δεν γνωρίζει ότι είναι νεκρός. Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Η ελληνική "λάμα" του έχει κόψει τόσο γρήγορα το κεφάλι, που δεν κατάλαβε ούτε ο ίδιος ότι αποκεφαλίστηκε. Ακόμα κι αν ένιωσε ήδη το "χτύπημα", δεν κατάλαβε ότι αυτό ήταν ένας θανατηφόρος ακρωτηριασμός. Τώρα απλά παρακολουθούμε το τέρας του Σιωνισμού να παριστάνει τον αγωνιζόμενο, αγνοώντας ότι η αιμορραγία είναι απλά θέμα χρόνου να τον σκοτώσει. Βλέπουμε τα σκουπίδια τύπου Τρισέ και Στρος Καν να περιφέρονται σαν Πλανητάρχες, ενώ η τραγωδία, που τους αφορά, έχει ήδη "γραφτεί". Βλέπουμε "ζόμπι" της εξουσίας, που αγνοούν ότι είναι ήδη "νεκροί". Αγνοούν ότι δεν διαφέρουν σε τίποτε από τον πραγματικό νεκρό "οδηγό" τους Χόλμπρουκ.

Αυτό βέβαια είναι και το αισιόδοξο μήνυμά μας ενόψει των φετινών Χριστουγέννων. Στην πιο άσχημη για τους Έλληνες περίοδο, θέλουμε να τους στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς. Σε μια Ελλάδα βυθισμένη στην απελπισία και την κατήφεια, θέλουμε ν' ανοίξουμε ένα πραγματικό "παράθυρο" ελπίδας. Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι αυτά θα είναι τα τελευταία φτωχά και μίζερα Χριστούγεννα για τον ελληνισμό. Αυτό, το οποίο ισχυριζόμαστε, δεν είναι "κούφιος" λόγος παρηγοριάς. Προφήτες δεν είμαστε, αλλά έχουμε γνώσεις, για να μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς προβλέψεις. Το λάθος, το οποίο έκαναν οι ισχυροί, θα το πληρώσουν. Θέμα χρόνου είναι να "επιστρέψουν" οι Έλληνες. Θέμα χρόνου είναι ν' ανακτήσουν την υψηλή θέση που τους ανήκει ανάμεσα στους λαούς.

Μετά από μια δύσκολη και άδοξη πορεία αιώνων είναι θέμα χρόνου η ολική επαναφορά τους. Οι Έλληνες θα νικήσουν τους εχθρούς τους. Εχθρούς, οι οποίοι θα πληρώσουν ακριβά την αλαζονεία και την αμετροέπειά τους. Εχθρούς, οι οποίοι —ακόμα και σήμερα— τους διαβάλουν και τους πολεμούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη. Εχθρούς, οι οποίοι αμφισβητούν ακόμα και την αυθεντικότητα της καταγωγής τους. Εχθρούς, οι οποίοι, όταν δεν τους δείχνουν το "δάκτυλο" της Αφροδίτης, τους διαβάλουν και τους προσβάλουν στα δικά τους διεθνή ΜΜΕ. ΜΜΕ, τα οποία κατά σύμπτωση είναι στο σύνολό τους εβραιοκρατούμενα.

Όλα αυτά για εμάς είναι θέμα χρόνου να τελειώσουν. Είμαστε σίγουροι ότι οι σύγχρονοι Έλληνες στο άμεσο μέλλον δεν θα έχουν καν την ανάγκη να συνδέονται με τους αρχαίους προγόνους τους, για ν' αποδείξουν την ελληνικότητά τους. Γιατί; Για έναν πολύ απλό λόγο. Θα αποδειχθούν ανώτεροι από εκείνους …Θα αποδειχθούν ικανότεροι από εκείνους …Θα δώσουν λύσεις εκεί όπου απέτυχαν οι προγονοί τους. Θέμα χρόνου είναι ν' ανοίξουν τα "χαρτιά" των Ελλήνων.

Η μέχρι τώρα απόκρυφη γνώση δεν θα παραμείνει τέτοια για πολύ καιρό ακόμα. Έφτασε η ώρα ν' αποκαλυφθεί. Η γνώση, την οποία οι Έλληνες θα χαρίσουν ο ένας στον άλλο και όλοι μαζί στην ανθρωπότητα. Η γνώση, την οποία οι Εβραίοι έπρεπε να προλάβουν να σταματήσουν στην ανάπτυξή της ...και δεν πρόλαβαν …Η γνώση, η οποία θα εγκλωβίσει για πάντα τους εκ νέου διωκόμενους Εβραίους στην "έρημο" της απαξίας και της αφάνειας και του "θανάτου" και θα βοηθήσει τους Έλληνες να επιβιώσουν για χιλιάδες χρόνια …Η γνώση της τελικής νίκης και της αιώνιας Δόξας. Οι λαοί θα σωθούν από την εβραϊκή τοκογλυφική "μάστιγα", γιατί έφτασε η ώρα της σωτηρίας.

Η ομολογία πρόκληση του Γιλμάζ πρέπει να στείλει στο εδώλιο τον Σημίτη και τους συνεργάτες του

 





  • Η Νέα Ελλάδα καταφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Σημίτη, μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Γιλμάζ
Εμβρόντητοι πληροφορηθήκαμε τις δηλώσεις του Μεσούτ Γιλμάζ (πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας) σχετικά με την δράση τούρκων πρακτόρων εντός της Ελληνικής Επικράτειας και συγκεκριμένα με εμπρησμούς Ελληνικών δασών, που σχεδιάστηκαν και πραγματοποιήθηκαν από πράκτορες της ΜΙΤ (τουρκική μυστική κρατική υπηρεσία πληροφοριών).
Η ανατριχιαστική αυτή αποκάλυψη, επιβεβαιώνει τα όσα έχει παραδεχθεί Τούρκος βουλευτής ήδη από την δεκαετία του 1990, αλλά και σχετικές υποψίες μετά από συλλήψεις «περίεργων» ατόμων κατά το παρελθόν στην Ελλάδα, και καταγγελίες οι οποίες ουδέποτε είχαν ληφθεί σοβαρά υπ΄ όψη, για εμπρησμούς σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου και σε δάση της Μακεδονίας.
Σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο βουλευτής του κόμματος του «Ορθού Δρόμου», Σεντάτ Μπούτζακο, ομολόγησε κομπάζοντας, ότι ένα από τα «πεπραγμένα» του νεκρού αρχιμαφιόζου Αμπντουλάχ Τσατλί ήταν και ο εμπρησμός δασών σε ελληνικά νησιά. Την επόμενη μέρα η εθνικιστική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» κυκλοφόρησε με τίτλο «Εμείς κάψαμε τη Ρόδο», αλλά τα αντίτυπα αυτής της εφημερίδας κάηκαν σε περίεργη πυρκαγιά που έπληξε την εφημερίδα την ίδια μέρα.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπιργκιούν» ο Μεσούτ Γιλμάζ μιλώντας για τα μυστικά κονδύλια των τουρκικών υπηρεσιών λέει τα εξής τρομερά:
«Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο.
Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για την διάθεση μυστικών κονδυλίων την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες.
Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό», είπε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας».
Αυτά αναγράφονται στην τουρκική εφημερίδα και ουσιαστικά αποτελούν ευθύ κατηγορητήριο που στρέφεται κατά της τότε πολιτικής ηγεσίας της Ελλάδας, δηλαδή κατά του ιδίου του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και της κυβέρνησής του, αφού καμία απολύτως αντίδραση δεν υπήρξε με βάση πληροφορίες που υπήρχαν από την ΕΥΠ και που ανέφεραν εμπλοκή τούρκων πρακτόρων που δρούσαν στην πατρίδα μας και λειτουργούσαν δημιουργώντας δολιοφθορές (ανάμεσα σε αυτές και πυρκαγιές).
Ο Κώστας Σημίτης, ο δεύτερος στην ιεραρχία τραγικός και ανεπαρκής πρωθυπουργός μετά τον Γιώργο Παπανδρέου, αποδείχθηκε ελάχιστος των ελαχίστων στην κάλυψη των εθνικών αναγκών και στις προκλήσεις που δέχθηκε η Ελλάδα κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του. Και όμως, κανένα κόμμα δεν κινήθηκε εναντίον του, κανένα κόμμα δεν κατήγγειλε την ανεπάρκειά του (επιεικής χαρακτηρισμός), κανένα κόμμα δεν φρόντισε να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες για τα όσα διαδραματιζόντουσαν εντός της Ελληνικής Επικράτειας με την άτυπη «άδεια» του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.
Ο Μεσούτ Γιλμάζ αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται. Και αυτή του η αποκάλυψη έχει σαφείς στόχους με κυριότερο την σφυγμομέτρηση του Λουκά Παπαδήμου και την τυχόν ελαστικότητά του στα εθνικά θέματα. Όμως, ταυτόχρονα, αποκαλύπτει την πολιτική ομερτά από την πλευρά τόσο της κυβέρνησης όσο και των υπολοίπων Ελληνικών κομμάτων της Ελληνικής Βουλής. Οι δηλώσεις του Μεσούτ Γιλμάζ αποτελούν –δυστυχώς ή ευτυχώς- αποκαλυπτήρια της εγκληματικής ανοχής και ενοχής, της ανεπάρκειας και της μηδενικού εθνικού σθένους πρωθυπουργίας του Κώστα Σημίτη.
Η Νέα Ελλάδα καταγγέλλει τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του άκρως επικίνδυνου τότε πρωθυπουργού και των συνεργατών του που φέρoυν την απόλυτη ευθύνη για τις ζημίες που υπέστη η Ελλάδα. Δεν θα επιτρέψουμε οποιονδήποτε που στάθηκε αφορμή και δημιούργησε -παντί τρόπω ή λόγω- απώλεια ή ζημία στην πατρίδα μας, να κυκλοφορεί όχι μόνο ελεύθερος, αλλά και προστατευόμενος. Ο κύριος Σημίτης θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου και θα απολογηθεί για πράξεις και παραλείψεις που όφειλε, για να υπερασπίσει επαρκώς τα συμφέροντα του λαού αλλά και την εθνική κυριαρχία.
Η Νέα Ελλάδα δεσμεύεται πως θα απαιτήσει την απόδοση Δικαιοσύνης και θα οδηγήσει τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη έως και στα Διεθνή Δικαστήρια, προκειμένου να τον εξαναγκάσει να απολογηθεί και από το εδώλιο του κατηγορουμένου να απαντήσει στον Μεσούτ Γιλμάζ και να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες για την καταστροφική κινητικότητα των τούρκων πρακτόρων εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Δεν είναι δυνατόν να παραμένει στο απυρόβλητο, ο άνθρωπος που γκριζάρισε το Αιγαίο, ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για τους νεκρούς των Ιμίων, ο άνθρωπος που φέρει ακέραια την ευθύνη υποστολής της Ελληνικής Σημαίας από τα Ελληνική Ίμια, ο άνθρωπος που παρέδωσε τον ηγέτη των Κούρδων Οτσαλάν στα χέρια της Άγκυρας, ο ηθικός αυτουργός της οικονομικής καταστροφής δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων μέσω του Χρηματιστηρίου.
Είναι χρέος όλων μας, να αρχίσουμε να τοποθετούμε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Τον «χορό» της προσέλευσης στα Δικαστήρια θα ανοίξει ο Κώστας Σημίτης, ενώ αναμένουμε με αγωνία την έμπρακτη αντίδραση των υπολοίπων κομμάτων της σημερινής πολιτικής σκηνής, ενώ τους γνωστοποιούμε πως θα καλέσουμε σειρά από στελέχη τους προκειμένου να καταθέσουν τα όσα γνώριζαν για την περίοδο που αναφέρεται ο Μεσούτ Γιλμάζ.
Η Νέα Ελλάδα καλεί τον Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κινήσουν και εκ μέρους τους την διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο για την παραπομπή των ενόχων στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Η απόγνωσή σας για δουλειά με αρρωσταίνει: Γράμμα από έναν δισεκατομμυριούχο

 







Αγαπητοί Άνθρωποι
Είναι μία από μοντέρνες τραγωδίες της εποχής μας, η απόγνωση καθενός να ανήκει σε μια ομάδα μισθωτών δούλων, με αρρωσταίνει. Αλήθεια με αηδιάζει, να βλέπω κάποιον από σας να ικετεύει για μια δουλειά, να ικετεύει για υποδούλωση στις εταιρείες, να ικετεύει να είναι στην ομάδα μου. Δεν θα έπρεπε η απόγνωσή σας να είναι για την επανάσταση αντί για ποταπές ευκαιρίες;
Δεν θα έπρεπε η ενέργειά σας να συγκεντρωθεί στην επανάσταση εναντίων των δισεκατομμυριούχων φίλων μου και εμένα; Δεν θα έπρεπε η ψυχή σας να είναι αφοσιωμένη στην αντίσταση αντί στην προσπάθεια να εγκλωβίζετε τους εαυτούς σας σε θαλάμους εταιρικής δουλείας;


Είστε άρρωστοι! Εσύ, μισθωτέ δούλε, είσαι ο άρρωστος, όχι εγώ, είσαι ο άρρωστος γιατί έχεις τυφλωθεί τόσο που χάσει το δρόμο σου. Έχεις γίνει τόσο δουλικός και τόσο απογνωσμένος για πρόσληψη που έχεις ξεχάσει τις πραγματικές αξίες της ζωής. Έχεις τυφλωθεί τόσο από τις υλιστικές σου ανάγκες, που μια δουλειά είναι η σωτηρία σου, φυσικά στην σαδιστική εταιρεία μου.
Σηκωθείτε Άνδρες! Σηκωθείτε Γυναίκες! Αντισταθείτε στην καταπίεσή σας! Φυσικά δεν θα το κάνεις ποτέ, θα καθίσεις στο σπίτι περιμένοντας να ξεκινήσει η αγαπημένη σου εκπομπή. Είσαι ένα άρρωστο, παθητικό, πλάσμα και γι'αυτό σου αξίζει να κυριαρχείσαι από εμένα και τελικά τα παιδιά μου. Τίποτα δεν σε ενοχλεί, τίποτα δεν σε κάνει έξαλλο, απλά κάθεσαι και περιμένεις σαν το σκυλί την πληρωμή σου και την φανταστική προαγωγή σου. Συχνά γελάμε στην λέσχη γκολφ με τους ανθρώπους που περιμένουν προαγωγή, το ανέκδοτο είναι αυτό "- πως αποκαλείς έναν δούλο μισθωτό που πήρε προαγωγή; - δούλο μισθωτό"!
Μερικές φορές βαριέμαι, ειλικρινά, γιατί δεν αποτελείς απειλή, γιατί είσαι τόσο γαμημένα πειθήνιος και ηλίθιος. Όταν ήμουν μικρός ο πατέρας μου μού μίλησε για την πάλη των τάξεων, και το περίμενα με προσμονή, να συντρίβω τους φτωχούς, αλλά τίποτα δεν έγινε τελικά. Δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα, απλά κάθομαι στο γραφείο μου συλλέγοντας δισεκατομμύρια από τον ιδρώτα και τον μόχθο σου ενώ εσύ συνεχίζεις να ονειρεύεσαι ότι είσαι ελεύθερος.
Είναι απλό, μισθωτέ δούλε, πολύ απλό, η συνταγή είναι αυτή: τη μισή σου μέρα την περνάς ως δούλος, και την υπόλοιπη μισή μπροστά στην τηλεόραση να φαντάζεσαι ότι είσαι ελεύθερος.
Σ'αγαπώ, μισθωτέ δούλε, αλήθεια σ'αγαπώ, γιατί χωρίς εσένα δεν θα μπορούσα να συντηρώ έναν τόσο πολυτελή, παρότι δίχως νόημα, τρόπο ζωής.
Ένας δισεκατομμυριούχος
http://megalomastsirko.blogspot.com/2011/12/blog-post.html    μέσω αλεπούς του ολύμπου

Ψυχοπαθείς κυβερνάνε τον κόσμο

Συνειδητοποίησαν άραγε οι άνθρωποι ότι κάτι επρόκειτο ν’ αλλάξει κατά πολύ άσχημο τρόπο λίγο πριν εμφανιστούν ο Λένιν και ο Τρότσκι στη σκηνή της Πετρούπολης την άνοιξη του 1917; Μήπως ο γερμανικός λαός συνειδητοποίησε όταν αποδεχόταν την «ελπίδα» του Χίτλερ ότι θα είχε ως αποτέλεσμα κάτι τόσο φρικτό και διαβολικό που θα επέφερε τον θάνατο δεκάδων εκατομμυρίων άνθρώπων και μια μόνιμη κηλίδα αίματος θα εμφανίζεται έκτοτε στην ιστορία της Γερμανίας; Πώς ήταν η ζωή, επί μήνες ή χρόνια πριν οι Αρμένιοι (σημ*.και οι Πόντιοι) υποστούν γενοκτονία στα χέρια των Τούρκων, ήξεραν ότι όταν η κυβέρνηση επέβαλε ελέγχο των όπλων ήταν πραγματικά αφοπλισμός πριν την εξόντωση; Τι λέτε για τους Κινέζους πριν τον τύραννο Μάο, ή τους Βορειοκορεάτες πριν από την επιβολή της οικογένειας Κιμ Γιουνγκ Ιλ; Μήπως αυτοί οι άνθρωποι ήξεραν τι ερχόταν, αλλά δεν ήξεραν τι μπορούσαν να κάνουν;
Το μεγαλύτερο μέρος από την γραπτή ιστορία γράφεται σε σελίδες αίματος. Νομίζω ότι σήμερα, αυτή τη στιγμή, είναι μια άλλη μια από εκείνες τις στιγμές λίγο πριν από κάτι πολύ κακό που πρόκειται να συμβεί. Και αυτή τη φορά έχουμε έγγραφα ιστορικά αρχεία των κακών ειδήσεων για να μάθουμε πώς μπορούμε να σώσουμε την ζωή μας , τον πολιτισμό, τη διάσωση πληροφοριών ,πριν εξελιχθεί η κατάσταση σε ένα άλλο παράδειγμα αίματος και μακελειό παραφροσύνης .

Παρά το γεγονός ότι ο Sigmund Freud εισήγαγε για πρώτη φορά στον κόσμο την έννοια του ψυχοπαθούς στο βιβλίο του “Ψυχοπαθολογία της καθημερινής ζωής”, που δημοσιεύθηκε το 1901, δεν ήταν παρά σαράντα χρόνια αργότερα που ο αληθινός ορισμός της ψυχοπαθολογίας αναπτύχθηκε για να συμπεριλάβει τον τύπο προσωπικότητας του ψυχοπαθή: μια επιστημονική κατανόηση που ρίχνει φως σε προηγούμενα και τα τρέχοντα γεγονότα.

Ένας από τους πρώτους ερευνητές που μελέτησαν και τεκμηρίωσαν τη φύση των τύπων προσωπικότητας που ονομάζονται ψυχοπαθείς ήταν ο Hervey Cleckley, MD, στο βιβλίο του The Mask of Sanity, που δημοσιεύθηκε το 1941. Σε αυτό το κλασικό έργο, 0 Cleckley αφιέρωσε πολύ χρόνο με φυλακισμένους στη Γεωργία. Σχετικά με αυτούς τους κρατούμενους ”δεν μπορούσε να καταλήξει σε συμφωνία για το τι ήταν στην πραγματικότητα το θέμα μαζί τους.” Και, σύμφωνα με Cleckley, «[οι φυλακισμένοι] συνέχισαν, ωστόσο, να αποτελούν ένα σοβαρό και μόνιμο πρόβλημα στο νοσοκομείο και στην κοινότητα.”

Εκτός από τον Cleckley, άλλοι από το 1941 και μετά έχουν συμβάλει σημαντικά στην κατανόηση του ψυχοπαθητικού τύπου προσωπικότητας. Ενας τέτοιος ηρωικός ερευνητής ,ο Andrew M. Lobaczewski, γεννήθηκε 1921 στην Πολωνία. Μετά την ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής του Β’ ”Παγκοσμίου Πολέμου, και τη Ρωσική κατοχή μετά την ήττα της Γερμανίας, ο Lobaczewsk γράφτηκε στο κολέγιο για να εκπαιδευτεί ως ψυχολόγος, και μετά την αποφοίτησή του άρχισε σύντομα την έρευνα για τη φύση του ψυχοπαθή. Ο Lobaczewski και οι συνεργάτες του εκτέθηκαν σε κίνδυνο αυστηρών κυρώσεων, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου, για την τεκμηρίωση της έρευνας και του πειραματισμού τους.

Πέρασε πολλές δεκαετίες προσπαθώντας να δημοσιεύσει την εργασία του ( και πολλές προσπάθειες έγιναν από διάφορες ομάδες να την καταστρέψουν ). Αλλά, τελικά, το 1998, παρακάμπτοντας τις προσπάθειες του Zbigniew Brzezinski για να σταματήσει τη δημοσίευση, το βιβλίο του Lobaczewski “Πολιτική Πονηρολογία: Μια επιστήμη για τη φύση του κακού για πολιτικούς σκοπούς”, δόθηκε στη δημοσιότητα. Το βιβλίο αρχίζει με την εξέταση των κρατουμένων, όπως καλύπτει και το έργο Cleckley, αλλά αυτή τη φορά οι επιστήμονες συσχετίζουν τη συμπεριφορά των ψυχοπαθών με τη διαφθορά στα μαζικά καταπιεστικά πολιτικά καθεστώτα. Τα αποτελέσματα της οποίας κατέληξαν σε μια νέα επιστήμη που ονομάζεται Ponerology, η μελέτη του κακού στην πολιτική.


Σύμφωνα με τον Lobaczewski, κάθε είδους οργανώσεις μπορεί να μολυνθούν με ψυχοπαθητικού τύπου προσωπικότητες που, αν τους δοθεί ο κατάλληλος χρόνος και οι ευνοϊκές συνθήκες , θα γεμίσουν δραστήρια όλες τις θέσεις εξουσίας μέσα σε αυτό. Στην περίπτωση των κυβερνήσεων, αυτό που θα προκύψει ορίζεται ως (pathocracy) παθοκρατία : τυραννία στο χέρι των ψυχοπαθών. Ο Lobaczewski ορίζει την διακυβέρνηση από pathocracy ως μακρο-κοινωνική ασθένεια, κάτι ανθυγιεινά και βάναυσα θανατηφόρο αν δεν αντιμετωπιστεί . Πολιτική Πονηρολογία , λοιπόν, είναι η φύση του κακού στην πολιτική.


Το βιβλίο Πολιτική Πονηρολογία προσφέρει μια τρομακτική εξήγηση για τις περιόδους βίαιης παράνοιας στην ιστορία του κόσμου. Είναι ένα φως για να εκθέσει επιστημονικά ένα συγκεκριμένο τύπο προσωπικότητας των τμημάτων του πληθυσμού – ένα είδος,που αν αφεθεί μόνο του, θα μολύνει θέσεις εξουσίας, εκδιώκοντας φυσιολογικές προσωπικότητες μέχρι να κυριαρχήσει η συγκεκριμένη δομή εξουσίας. Από μια θέση πλήρους κυριαρχίας, οι ψυχοπαθείς θα προστατεύσουν επιθετικά και βάναυσα τη δύναμη που έχουν αποκτήσει. Στην περίπτωση της κυβέρνησης, αυτό σημαίνει λήψη μέτρων για την εξάλειψη κάθε αντίληψης της αντιπολίτευσης για τον έλεγχο και την εξουσία τους. Δεδομένου ότι οι αληθινά ψυχοπαθείς είναι συναισθηματικά νεκροί, και δουλεύουν χωρίς καμμιά συμπόνια (βλ. βιβλίο του Δρ Robert Hare, Χωρίς Συνείδηση. Η ενοχλητική λέξη των ψυχοπαθών), το έργο του καθαρισμού του σπιτιού για να αποφευχθεί η απώλεια του ελέγχου μπορεί γρήγορα να εξελιχθεί στα 20 εκατομμύρια και πλέον νεκρών στο Ρωσικό Ολοκαύτωμα , των 60 εκατομμυρίων και πλέον ανθρώπων που σκοτώθηκαν στο κινεζικό Ολοκαύτωμα, ή τα στρατόπεδα εξόντωσης του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος (σημ*. και του Αρμενικού,του Ποντιακού,του Μικρασιατικού κλπ)


Αν και δεν είναι στην ίδια κλίμακα, οι πρόσφατες μαζικές δολοφονίες, όπως η σφαγή στο του Waco του Τέξας , τους βομβαρδισμούς πόλεων της Οκλαχόμα, ή η 9-11 ψευδής τρομοκρατική επίθεση - οι δολοφονίες πρέπει να σημάνουν συναγερμό προειδοποίησης. Ψυχοπαθείς είναι επί το έργον .

Αυτό με φέρνει στα άθλια ιστορικά γεγονότα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ειδικά από το 1913. Οι ψυχοπαθείς ελέγχουν την παράσταση; Ας δούμε μερικά γεγονότα.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε σειρά , το 1912 οι τραπεζίτες στήνουν την εξέδρα για τις προεδρικές εκλογές και ο Γούντροου Ουίλσον, ο πρόεδρος των τραπεζιτών , εισέρχεται στον Λευκό Οίκο. Αυτή είναι μια στρατηγική κίνηση για να εξασφαλιστεί η πρόθυμη υπακοή στα κελεύσματα των τραπεζιτών.

Τότε, δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, ενώ το Κογκρέσο είχε βολικά πολύ μικρή συμμετοχή γιατί τα περισσότερα μέλη είχαν φύγει για τις διακοπές , ένα ιδιωτικό τραπεζικό καρτέλ έδωσε έξυπνα στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα τον έλεγχο της έκδοσης του νομίσματος των Ηνωμένων Πολιτειών. Η σκευωρία επιτεύχθηκε με εξαπάτηση και δωροδοκία, και το τέχνασμα ήταν να φέρουν τους κανονισμούς προς ψήφιση , όταν η προσέλευση στο Κογκρέσο ήταν πολύ χαμηλή. Μέχρι σήμερα, «το τραπεζικό νόμισμα» έχει χάσει το 98% της αρχικής του αγοραστικής του δύναμης. Αγοραστική δύναμη που αφαιρέθηκε από τους κατόχους του δολαρίου και μεταφέρθηκε ως πλούτος στην κυβέρνηση και τους ιδιοκτήτες της Federal Reserve.(Ομοσπονδιακή Τράπεζα)

(σημ.* όπως αντίστοιχα συνέβη στην Ευρώπη με το ευρώ)

Από το 1913, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ξεκινήσει ή έχουν εμμέσως εμπλακεί (μέσω γεγονότων ψευδούς σημαίας), σε επιθετικούς πολέμους κατά μέσο όρο έναν κάθε 15 χρόνια μεταξύ των οποίων: Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, η κορεατική σύγκρουση, ο πόλεμος του Βιετνάμ, ο πρώτος Πόλεμος του Κόλπου, και ο δεύτερος πόλεμος του Κόλπου. Όλοι αυτοί οι πόλεμοι που χρηματοδοτούνται με δανεικά από την ίδια τράπεζα που εκδίδει το νόμισμα, με αποτέλεσμα την επιβάρυνση των φορολογουμένων με τόκους και κεφάλαιο εκτός από την επιβάρυνση του κόστους της ζωής. Ακόμα και μετά τους πολέμους, οι επικυρίαρχοι των ΗΠΑ έχουν χρηματοδοτήσει τη συνέχιση της εξαγωγής του πολέμου και του ιμπεριαλισμού μέσω της κατοχής, με την οικοδόμηση πάνω από 1000 στρατιωτικών βάσεων σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο


Εκτός από τους πολέμους στο εξωτερικό , οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επιδοθεί σε ένα συνεχώς αυξανόμενο πόλεμο κατά των πολιτών τους , συμπεριλαμβανομένων των αμείλικτων επιθέσεων στις ελευθερίες που παρέχονται από το Σύνταγμα και τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων, την αποτελεσματική αποδυνάμωση του Κογκρέσου μέσω γεωμετρικής αύξησης της διακυβέρνησης με εκτελεστικά διατάγματα , και τις συνεχείς προσπάθειες να αφοπλίσει τους πολίτες, χρησιμοποιώντας εξαπάτηση και φόβο για να ακυρώσει το δικαίωμα οπλοκατοχής και οπλοφορίας.


Ο πόλεμος τους πολίτες των ΗΠΑ (σημ*. και όχι μόνο) εκδηλώνεται όλο το εικοσιτετράωρο με επιθέσεις σε πολλά μέτωπα, όπως μια σκόπιμη προσπάθεια πλήρους υποβάθμισης του εκπαιδευτικού συστήματος, υποτίμησης της υγείας μέσω της μόλυνσης των τροφίμων ( ορμόνες, φυτοφάρμακα, γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα , χημικά νοθευμένο νερό, καρκινικά πρόσθετα, όπως η ασπαρτάμη ) και στη συνέχεια με την προστασία των καρτέλ τροφίμων που παρέχουν λιγότερες επιλογές τροφίμων, ενώ ελέγχει το δικαίωμά σας για την καλλιέργεια τροφίμων. Οι επιλογές προστασίας της υγείας περιορίζονται από τη νομική προστασία των φαρμακευτικών εταιρειών και του μάρκετινγκ των καρτέλ και ιατρικών διαδικασιών υπεύθυνων για εκατοντάδες χιλιάδες άδικους θανάτους κάθε χρόνο. Η κυβέρνηση επιτίθεται κατευθείαν στο ανοσοποιητικό σύστημα του κάθε ατόμου με την εντολή και την προώθηση εγκληματικά μολυσμένων εμβόλιων – ανοσοποιητικού συστήματος βλαπτόμενου από τα εμβόλια που μπορούν επίσης να προκαλέσουν μακροπρόθεσμα εγκεφαλική δυσλειτουργία ή βλάβη, ή να έχουν ως αποτέλεσμα αργότερα την εμφάνιση του καρκίνου.


Γίνεται μια επίθεση στα ατομικά εισοδήματα με κλιμάκωση των φορολογικών συντελεστών που επιβάλλονται από το εκθετικά αυξανόμενο μεγα-κράτος .


Με φόρους που αποστραγγίζουν ζωτικό οικονομικό αίμα που απαιτείται για την ανάπτυξη, ενώ παγιδεύονται οι πολίτες με την αύξηση των ωρών εργασίας ,την υποτίμηση του νομίσματος και την πτώση των μισθών. Και μη περιμένετε καμία βοήθεια από την ελεύθερη αγορά. Είναι ήδη εκτός νόμου. Η κυβέρνηση ( ομοσπονδιακή, πολιτειακή, τοπική) είναι τώρα ο μεγαλύτερος εργοδότης στο έθνος και οι ιδιωτικές κατασκευές σκόπιμα στηρίζονται σε ξένες χώρες.


Η κυβέρνηση άνοιξε τα σύνορα επιδιώκοντας τη σκόπιμη εισροή εκατομμυρίων παράνομων αλλοδαπών που επιβαρύνουν συντριπτικά τις κοινωνικές υπηρεσίες και το νομικό σύστημα και πιέζουν τους μισθούς χαμηλότερα , αφού ως παράνoμοι ανταγωνίζονται με αθέμιτα πλεονεκτήματα τους μισθούς των υπολοίπων. Η οικονομική καταστροφή έχει ενορχηστρωθεί , καθώς οι ιδιώτες τραπεζίτες που είναι υπεύθυνοι για το νομισματικό μας σύστημα και την αγορά εφευρίσκουν δόλια χρηματοοικονομικά προϊόντα, ενθαρρύνουν δόλια δάνεια , και παράγουν μια ψευδή φούσκα στις τιμές των ακινήτων . Στη συνέχεια, όπως  ξεφουσκώνει η φούσκα αποκαλύπτεται η απάτη, η ιδιοκτησία γίνεται αβέβαιη όταν μαθαίνουμε ότι οι τίτλοι ιδιοκτησίας ήταν εγκληματικά άσχετοι . Τέλος, ας σημειώσουμε τα 2 εκατομμύρια σπίτια σε διαδικασίες κατάσχεσης , και άλλα 2 εκατομμύρια που έπονται . Οι περισσότερες από αυτές τις κατασχέσεις βρίσκονται εκτός αγοράς, ελέγχοναι από τις τράπεζες και κρατικές υπηρεσίες ( Fannie και Freddie ). Αυτό σημαίνει ότι τη κυβέρνηση και η Federal Reserve (Ομοσπονδιακή τράπεζα ) είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση εκμεταλλεύσης ακινήτων στην χώρα.


Ανησυχητικό γεγονός: σοσιαλιστικά και κομμουνιστικά καθεστώτα δεν παρέχουν κανένα δικαίωμα ιδιωτικής ιδιοκτησίας – το κράτος τα κατέχει όλα.

Οι Αμερικανοί είναι σκόπιμα τρομοκρατημένοι καθώς η κυβέρνηση, που ελέγχεται από τραπεζίτες, δημιουργεί ψευδείς ιστορίες τρόμου και εγκληματικά υποκινεί το φόβο για τον περιορισμό των ταξιδιών, την καταστροφή της προστασίας της ιδιωτικής ζωής, τον έλεγχο του Διαδικτύου και του ειδησεογραφικού περιεχομένου, χειρίζεται επιτήδεια τη διαδικασία της ψηφοφορίας, και επιβάλλει σιωπή στην ελευθερία του λόγου. Οι Αμερικανοί υποβλήθηκαν σε ψευδείς προεκλογικές υποσχέσεις της κυβέρνησης και υπόκεινται στο ολοένα αυξανόμενο ιδιότυπο αστυνομικο – βιομηχανικό καρτέλ που φυλακίζει ολοένα και περισσότερους πολίτες , ενώ χρησιμοποιεί τους κρατούμενους ως σκλάβους .Το μεγαλύτερο ποσοστό έγκλειστων ανθρώπων υπάρχει στις Ηνωμένες Πολιτείες απ’ οποιοδήποτε άλλο έθνος στη γη και το ποσοστό της φυλάκισης αυξάνεται. Η κατασκευή φυλακών αποτελεί τώρα το 35% της συνολικής παραγωγής των Ηνωμένων Πολιτειών. Η εγγενής τρομοκρατία δεν είναι λιγότερο τρομακτική και ενοχλητική για την υγεία από την πραγματική τρομοκρατία – μια εσκεμμένη επίθεση στην αμερικανική ψυχή. (σημ*. και όχι μόνο)

Για τους ηλικιωμένους και τα άτομα της ηλικίας συνταξιοδότησης, η επίθεση έχει μόλις αρχίσει – οι συντάξεις είναι χωρίς περιεχόμενο και έχουν κλαπεί από τους τραπεζίτες και από μια πτώχευση της κυβέρνησης. ‘Οπως οι baby boomers (σημ. τα παιδιά που γεννήθηκαν μετά τον ΒΠαγκΠόλεμο) φτάνουν την ηλικία συνταξιοδότησης και οι συντάξεις τους και οι επενδύσεις για την συνταξιοδότησή τους είναι κλεμμένες , κατασπαταλήθηκαν και μηδενίστηκαν από τον πληθωρισμό . Οι υποσχέσεις που δόθηκαν, ενώ κλεβόταν το εισόδημά σας δεν πρόκειται ποτέ να τηρηθούν , όπως το αίμα της οικονομίας ρουφήχτηκε από τους τραπεζίτες και εγκληματικά πτωχευμένες κυβερνήσεις από τις πολιτείες ως την Ουάσιγκτον DC. Τέλος, η επίθεση συνεχίζεται,και καθώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ, αργοπεθαίνει από τη χρεοκοπία και την ανεξέλεγκτη διαφθορά, αδυσώπητα ( και ενάντια στη λαϊκή θέληση ) συνεχίζει να εμπλέκεται σε δύο παράνομους, μη 

 Αυτοί οι πόλεμοι προκαλούν το αυξανόμενο παγκόσμιο μίσος ,λόγω των βάναυσων και παράλογων πράξεων των Ηνωμένων Πολιτειών, με παράλληλη εκμετάλλευση των Αμερικανών μέσω των παράνομων ναρκωτικών που προωθούνται και διανέμονται μέσω των κυβερνητικών δικτύων. Φάρμακα που πωλούνται σε μονοπωλιακές τιμές, λόγω της σκόπιμου πολέμου κατά των ναρκωτικών, με αποτέλεσμα η δίωξη των χρηστών ναρκωτικών να γεμίζει τις φυλακές με αυξανόμενο ρυθμό.

Πάνω που νομίζετε ότι δεν θα μπορούσε να γίνει χειρότερο, σας έρχεται κατάφατσα η ολοκληρωτική κλοπή, μέρα μεσημέρι, τρισεκατομμυρίων δολαρίων μέσω προσποιητών προσπαθειών για να “σωθεί “ δήθεν η οικονομία. ” Τα περισσότερα από τα χρήματα που έχουν δημιουργηθεί από το τίποτα μόνο για να μειώσουν την αγοραστική δύναμη του δολαρίου και ταυτόχρονα να δημιουργούν την ανάγκη να αυξηθούν οι φόροι για την κάλυψη των τόκων επί του φρεσκοκομμένου χρέους. Τα κλεμμένα τρισεκατομμυρια έχουν σταλεί βιαστικά σε τράπεζες της κλίκας τόσο στο εσωτερικό όσο και μακριά από την ακτή. Όταν οι Αμερικανοί ρώτησαν , “πού πήγαν τα χρήματα; “οι υπεύθυνοι αλαζόνες εγκληματίες συνέχισαν αρνούνται κατηγορηματικά ν’ αποκαλύψουν τους παραλήπτες. Αυτό το έγκλημα κατά όλων των Αμερικανών είναι σκόπιμο και επιθετικό, όπως γίνεται υπό το φως της ημέρας, χλευάζοντας όποιον προσπαθήσει να το σταματήσει.

Η οικονομική κρίση έχει επιδιωχθεί σκόπιμα για τόσο πολύ καιρό τώρα που η οικονομία είναι πιθανό να απέχει μόνο ένα μεγάλο οικονομικό σοκ μακριά από πολλές πιθανές οικονομικές καταστροφές – το πιο πιθανό είναι ένα χρέος που σχετίζεται με κατάρρευση, ας πούμε, μια πτώχευση μεγάλων εταιρειών (GE) ή τράπεζας (BAC;)

(σημ.* ή μιας χώρας με μέγεθος ανάλογο μεσαίας εταιρείας …)

Το αποτέλεσμα θα ήταν μια οικονομική αλυσιδωτή αντίδραση που θα βύθιζε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο στην οικονομική καταστροφή, ενώ τα γεγονότα αυτά προκαλούν φυγή για το δολάριο ή μια κίνηση για τα θησαυροφυλάκια της χωματερής . Η τελευταία φούσκα θα σκάσει σαν έκρηξη ελαττωματικού υλικού , όπως τα βαρίδια του Τιτανικού πριν χαθεί για τελευταία φορά στην θάλασσα . Μετά από αυτό, η κρίση θα λάβει τη δική της τροπή με τις τιμές των τροφίμων και του πετρελαίου να εκτοξεύονται στα ύψη και την Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας να μαζεύει από νωρίς τους δυσαρεστημένους για εγκλεισμό σε ήδη από πριν προγραμματισμένες και έτοιμες φυλακές σε στρατηγικά σημεία σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Από το 1913 οι τραπεζίτες και οι διαπλεκόμενες εταιρείες έχουν εδραιωθεί και ελέγχουν τώρα όλα τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τηλεόραση, δορυφορική, ραδιόφωνο, εφημερίδες και περιοδικά – όλα ελέγχονται από το ίδιο 5 ή 6 εταιρικά εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης. Μπορούμε να περιμένουμε αληθείς ειδήσεις και υπεύθυνη δημοσιογραφία;

Αν το δούμε μεμονωμένα μπορεί να είναι δυνατό να υποστηριχθεί ότι τα λάθη στον τρόπο σκέψης οδήγησαν σε ατυχείς επιλογές με κακή κατάληξη, αλλά η ιστορία των σκόπιμων ψεμμάτων , της ατέλειωτης αιματοχυσίας στον τομέα των βιομηχανοποιημένων πολέμων, , η ασταμάτητη επίθεση στις προσωπικές της επιθετικότητας εναντίον ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα τρόφιμα, την υγεία, και το χρηματοοικονομικό σύστημαελευθερίες χρησιμοποιώντας την ψευδή σημαία της τρομοκρατίας, είναι μια απλή πεντακάθαρη, σαν το φως της ημέρας, ένδειξη ότι οι Αμερικανοί θα αντιμετωπίσουν μια θανάσιμη κρίση στο εγγύς μέλλον.

Για την ιστορία: κινήσεις αφοπλισμού των πολιτών προηγούνται πάντα από τoν κλιμακούμενο φυσικό έλεγχο από ένα μανιακό κράτος. Πάντα.

Έχω την άποψη ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ψυχοπαθών, και η μόλυνση έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Στο σημείο στο οποίο τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την επερχόμενη βία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, γιατί πάνω από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι ένα καρτέλ από υπεράκτιους (διεθνείς) ψυχοπαθείς που έχουν κάνει ήδη κρυφά τον προγραμματισμό ενός κόσμου κάτω από τυραννία για περισσότερα από 100 χρόνια. Αυτό δεν είναι αλαζονικό; Πρόκειται για ένα ισχυρισμό : κάντε τον κόπο να διαβάσετε το υλικό.

Σύμφωνα με Lobaczewski:

” Σε μια παθοκρατία , όλες οι θέσεις ηγεσίας, ( από το χωριό και τον αρχηγό της κοινότητας , για να μην αναφέρουμε τους διευθυντές της αστυνομίας, και ειδικά το προσωπικό των υπηρεσιών της αστυνομίας, καθώς και τα κομματόσκυλα) πρέπει να επανδρώνονται από άτομα με αντίστοιχες ψυχολογικές αποκλίσεις, οι οποίες είναι κληρονομικές, κατά κανόνα. Ωστόσο, οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν ένα πολύ μικρό ποσοστό του πληθυσμού και αυτό τους κάνει πιο πολύτιμους για τους παθοκράτες . Το πνευματικό τους επίπεδο ή τα επαγγελματικά τους προσόντα δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη, δεδομένου ότι οι άνθρωποι που εκπροσωπούν προηγμένες δυνατότητες ( που είναι επίσης ψυχοπαθείς ) είναι ακόμα πιο δύσκολο να βρεθούν. Μετά από ένα διάστημα που ένα τέτοιο σύστημα έχει διαρκέσει αρκετά χρόνια, εκατό τοις εκατό όλων των περιπτώσεων της ιδιοπαθούς ψυχοπάθειας εμπλέκονται στην παθοκρατική δραστηριότητα. Θεωρούνται οι πιο πιστοί, ακόμα και αν ορισμένοι από αυτούς ήταν στο παρελθόν στην άλλη πλευρά ,με κάποιο τρόπο.

Υπό αυτές τις συνθήκες, καμμία περιοχή της κοινωνικής ζωής δεν μπορεί να αναπτυχθεί φυσιολογικά, είτε στην οικονομία, τον πολιτισμό, την επιστήμη, την τεχνολογία, τη διοίκηση, κλπ. Η παθοκρατία παραλύει σταδιακά τα πάντα. Οι κανονικοί άνθρωποι πρέπει να αναπτύξουν ένα επίπεδο υπομονής πέρα από τα όρια μόνο και μόνο για να εξηγήσουν τι πρέπει να κάνουν και πώς να το κάνουν σε κάποια μετριότητα, μια ψυχολογικά αποκλίνουσα περίπτωση ανθρώπου ο οποίος έχει τεθεί επικεφαλής ορισμένων έργων που δεν μπορεί να καταλάβει ακόμα, πόσο μάλλον να διαχειριστεί. Αυτό το ιδιαίτερο είδος της παιδαγωγικής – καθοδήγησης των παραπάνω αποκλίσεων, αποφεύγοντας παράλληλα την οργή τους – απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια, αλλά διαφορετικά δεν θα ήταν δυνατόν να διατηρηθούν στοιχειωδώς ανεκτές συνθήκες διαβίωσης και τα αναγκαία επιτεύγματα στον οικονομικό τομέα ή την πνευματική ζωή μιας κοινωνίας. Ακόμη και με τέτοιες προσπάθειες, η παθοκρατία εισβάλλει παντού και σταδιακά εξασθενίζει τα πάντα. [...]

Ως εκ τούτου, για να μετριάσουν την απειλή για την εξουσία τους, οι παθοκράτες πρέπει να χρησιμοποιούν κάθε πιθανή μέθοδο τρόμου και πολιτικές εξολόθρευσης εις βάρος ατόμων γνωστών για τα πατριωτικά τους συναισθήματά και την στρατιωτική τους εκπαίδευση. Τα άλλα, οι ειδικές δραστηριότητες « κατήχησης » όπως αυτές που έχουμε παρουσιάσει, επίσης, χρησιμοποιούνται. Τα άτομα που δεν έχουν τη φυσική αίσθηση ότι συνδέονται με την υπόλοιπη φυσιολογική κοινωνία γίνονται αναντικατάστατα σε καθεμία από τις παραπάνω δραστηριότητες. Και πάλι, η εμπροσθοφυλακή αυτού του τύπου της (παθοκρατικής )δραστηριότητας καταλαμβάνεται από τις περιπτώσεις της βασικής ψυχοπάθειας, ακολουθούμενα από εκείνα με παρόμοιες ανωμαλίες, και, τέλος, από τους ανθρώπους που έχουν αποξενωθεί από την υπό συζήτηση κοινωνία λόγω φυλετικών ή εθνικών διαφορών.

Το φαινόμενο της pathocracy ωριμάζει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου: ένα εκτεταμένο και ενεργό σύστημα κατήχησης είναι χτισμένο, με μια κατάλληλα ανακαινισμένη ιδεολογία που αποτελεί τον Δούρειο Ιππο για τους σκοπούς της δημιουργίας παθογένειας στις διαδικασίες σκέψης των ατόμων και της κοινωνίας. Ο στόχος – αναγκάζοντας το ανθρώπινο μυαλό να ενσωματώσει παθολογικές βιωματικές μεθόδους και σκέψεις – πρότυπα, και συνεπώς να αποδέχεται τους εν λόγω κανόνες – δεν είναι ποτέ ανοιχτός και απροκάλυπτος. Ο στόχος αυτός εξαρτάται από τον παθολογικό εγωκεντρισμό, και η δυνατότητα επίτευξής του φαντάζει στους παθοκράτες όχι μόνο απαραίτητη, αλλά και εφικτή . “

Από τη δολοφονία του Τζον Φ. Κένεντι μέχρι τα ίχνη των πτωμάτων που ανακαλύφθηκαν κατά την διακυβέρνηση Κλίντον και Μπους , και τώρα του Ομπάμα – η λογική της αμερικανικής κυβέρνησης έχει πάρει μια τρομερή στροφή προς την Παθοκρατία . Οι Αμερικανοί πρέπει να σταματήσουν τις δικαιολογίες γι’ αυτό που είναι πλέον ορατό σε όλους .

Είναι καιρός που η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει αυτό που ήδη γνωρίζει: Ιστορικά ,η συμφορά των λαών συνδέεται με το κακό της ψυχοπάθειας. Η ανθρωπότητα δεν πρέπει ποτέ να συναινέσει στο να αφοπλίζεται. Ο Thomas Jefferson είπε: ” Δεν πρόκειται ποτέ να απαγορευτεί η χρήση όπλων στον ελεύθερο άνθρωπο. Ο ισχυρότερος λόγος για τους ανθρώπους να διατηρήσουν το δικαίωμα να φέρουν όπλα είναι, ως ύστατη λύση, για να προστατευθούν κατά της τυραννίας της κυβέρνησης..

Στη συνέχεια, καλώ τους ειδικούς στην ψυχιατρική και την ψυχολογία να παρουσιάσουν τους ισχυρισμούς τους που αφορούν την ψυχική υγεία των μελών της κυβέρνησης – εναπόκειται σε αυτά τα προσόντα για να πάρουμε θέση ενάντια σε μια ανερχόμενη, αιματηρή, τυραννία. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους: Βασιζόμενοι στις ενέργειες των ηγετών μας τα τελευταία χρόνια, η ψυχική τους υγεία πρέπει να τεθεί υπό αμφισβήτηση.

Τέλος, υπάρχουν και άλλοι ισχυροί, ειρηνικοί τρόποι για να αποτρέψει κανείς τη δύναμη των ψυχοπαθών. Πρώτα απ’ όλα, να θυμάστε ότι είναι οι συντριπτικοί αριθμοί των κανονικών ανθρώπων που επιτρέπουν τη δύναμή τους, την εργασία και την υποδούλωση σε ένα σύστημα σχεδιασμένο ως υποστήριξη ζωής για μια κατηγορία βρικολάκων.

Έχω την άποψη ότι μπορεί να σταματήσουμε να πληρώνουμε τους λογαριασμούς τους.

Ξεκινήστε με τη διακοπή της παροχής καυσίμου, δηλαδή, τη χρηματοδότησή τους. Οι τράπεζες είναι ηλεκτροφόρα καλώδια που συνδέονται άμεσα με τον όμιλο των βαμπίρ. Το νόμισμα είναι το ρεύμα που ρέει μέσω των γραμμών τροφοδοσίας . Ξεκινήστε σήμερα με την απόσυρση όλων των αποταμιεύσεων που μπορεί να έχετε σε τράπεζες και σε διάφορες αγορές επενδύσεων ( μετοχές, ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου, κλπ. ), στη συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δολάρια για να αγοράσετε φυσικό χρυσό και ασήμι και μακροχρόνιες προμήθειες τροφίμων. Αυτά τα προϊόντα κατέχουν την αξία τους αντί του σκόπιμα υποτίμημένου νομίσματος. Στη συνέχεια – αυτό είναι το ενδιαφέρον κομμάτι – ποτέ μη μετατρέψετε το χρυσό και το ασήμι σας σε δολάρια. Αντ ‘αυτού, όταν έρθει η ώρα μπορείτε να τα ξοδέψετε . Βγείτε έξω και βρείτε μικρά τοπικά καταστήματα που θα τα ανταλλάξουν με προμήθειες. Να θυμάστε, αν έχετε μετατρέψει το χρυσό και το ασήμι σας σε χρήματα ,οι βρικόλακες θα πάρουν δύναμη - θα φορολογηθούν οι συναλλαγές σας, και οι τράπεζες θα καταλήξουν με χρήματα για να τροφοδοτήσουν τις γραμμές ρεύματος τροφοδότησης στη συγκέντρωση των βαμπίρ.

Η έξοδος από το τραπεζικό matrix και οι συναλλαγές που βασίζονται σε πραγματικά χρήματα θα προστατεύσει το απόρρητό σας και την αγοραστική σας δύναμη, ενώ θα μειώσει την ενέργεια που διατίθενται για το κακό. Επένδυση «Α» της κατηγορίας Α για το μέσο Αμερικανό ( εκτός από τα τρόφιμα ) είναι το ασήμι. Ασήμι είναι το νόμισμα του μικρού ανθρώπου – είναι η ασημένια σφαίρα εναντίον των βαμπίρ της ψυχοπαθούς κυβέρνησης.

Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας. Μια εποχή που θα πρέπει να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας και να έχετε το θάρρος να αναλάβετε μια μη βίαιη δράση κατά μιας πολύ βίαιης προσβολής από τους χειρότερους δυνατούς τύπους προσωπικότητας. Σκεφτείτε τους Ρώσους, Γερμανούς, Κινέζους και τόσους άλλους που μπορεί να ήταν σε θέση να αποτρέψουν ένα λουτρό αίματος και αγωνίας με υπεύθυνη δράση πριν από την επίθεση. Θα ήθελα επίσης να πω ότι είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι ψυχοπαθείς δεν έχουν συναισθήματα ούτε ενσυναίσθηση (συμπόνοια).
Αυτοί οι άνθρωποι δεν σας προστατεύουν – σας βλέπουν σαν τα ζώα. Ζώα που δεν έχουν κανένα μέλλον, εκτός του να γίνουν τροφή για τους ψυχοπαθείς.
 Σκεφτείτε τι είδους άνθρωπος θα διατάξει την σκόπιμη κάτω από το τραπέζι επιθετικότητα των πρακτόρων των δυνάμεων "ασφαλείας".

Πάρτε μέτρα γι’αυτό σήμερα.

References:Death By Government, R.J. Rummel, Transaction Publishers, 2004The Deliberate Dumbing Down of America – A Chronological Paper Trail, Charlotte Thomson Iserbyt, Conscience Press, 1999The Creature From Jekyll Island: A Second Look at the Federal Reserve, G. Edward Griffin, Amer Media, 2010Mask of Sanity, Hervey Cleckley, M.D., 1941,PDF: http://www.cassiopaea.org/cass/sanity_1.PdF Political Ponerology, Andrew Lobaczewski, , Red Pill Press, Canada,1998, 2006
“Almost Human”, Laura Knight-Jadczyk, New Leaf Distribution Company, 2009
Without Conscience: The Disturbing World of the Psychopaths, Robert Hare, 1999, The Guilford Press


Source: goldseek.com

Πηγή http://www.redicecreations.com/article.php?id=15837