Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

ΕΛ.ΑΣ: Μην πηγαίνετε με τα πόδια στο σπίτι μετά την δύση του ηλίου!

Συμβουλές και οδηγίες για να προστατευτούμε από την εγκληματικότητα που βρίσκεται στα ύψη δίνει η Ελληνική Αστυνομία που φαίνεται ότι δεν μπορεί να την ελέγξει πλέον. Δείτε τι μας συμβουλεύει.


Η αστυνομία έχει αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της ένα είδος εγχειριδίου στο οποίο παρέχονται συμβουλές στους πολίτες για την προσωπική τους ασφάλεια. Το τελευταίο διάστημα ο δείκτης εγκληματικότητας έχει πάρει την ανιούσα ενώ η ΕΛ.ΑΣ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής.
Μια από τις συμβουλές που δίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι να πέφτουν στο έδαφος και να καλυφθούν σε περίπτωση που ακουστούν πυροβολισμοί. Ωστόσο δεν γίνεται περαιτέρω διευκρίνιση για το πώς θα καλυφθεί ο απλός πολίτης που δεν έχει γνώσεις αυτοάμυνας.
Η αστυνομία όμως δίνει και ειδικές συμβουλές για τις γυναίκες:
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Ασφάλεια στο σπίτι
· Η περιοχή έξω από την κύρια είσοδο της κατοικίας σας πρέπει να είναι φωτισµένη σωστά ώστε να µην υπάρχουν σκοτεινές σκιές όπου θα μπορούσε κάποιος να κρυφτεί .
· Βεβαιωθείτε ότι στην κύρια πόρτα υπάρχει 'µατάκι' έτσι ώστε να βλέπετε ποιος είναι στην πόρτα σας πριν ανοίξετε .
· Να έχετε κλειστές τις κουρτίνες, ώστε οι άνθρωποι να µην βλέπουν µέσα το σπίτι σας, ιδιαίτερα τη νύχτα .
· Να µην εισέρχεστε σε ένα ασανσέρ µε κάποιον που δεν γνωρίζετε.
Εάν το κάνετε φροντίσετε να παραμείνετε κοντά στην πόρτα του ασανσέρ και εντός εμβελείας του πίνακα ελέγχου.
Όταν βρίσκεστε µακριά από το σπίτι µόνη .
· Πάντοτε κάποιος γνωστός να γνωρίζει ακριβώς που είστε, ώστε σε περίπτωση ανάγκης αν πρέπει να τηλεφωνήσει κάποιος για βοήθεια, να ξέρει την επακριβή θέση .
· Ποτέ µην δεχθείτε να σας µεταφέρει ένας ξένος και ποτέ µην κάνετε auto-stop
Όταν εισέρχεστε στο αυτοκίνητό σας .
· Να κρατάτε ήδη το κλειδί στο χέρι σας, έτσι ώστε να µη χάνετε χρόνο ψάχνοντας για το κλειδί.
Όταν περπατάτε στο δρόµο.
· Να δείχνετε αυτοπεποίθηση και δραστήρια .
· Να φροντίστε να µείνετε µακριά από στενά σοκάκια ή σκοτεινούς δρόµους.
· Να µην πηγαίνετε µε τα πόδια σας µετά τη δύση του ηλίου. Πάρτε ένα ταξί ή ζητήστε από ένα φίλο να σας µεταφέρει.
Σε κοινωνικές εκδηλώσεις .
· Να µην δέχεσθε κέρασµα ποτών από αγνώστους. Ακόµη και αν γνωρίζετε το πρόσωπο, είναι καλύτερα να ζητήστε από το σερβιτόρο ή το µπάρµαν ποτά που είναι κλειστά, όπως µπύρα κλπ .
· Εάν έχετε αφήσει το ποτό σας αφύλακτο ακόµη και για µισό λεπτό να µην πιείτε ξανά ούτε µια γουλιά από το ποτό αυτό.
Σε ένα άλλο σημείο ο Οδηγός παροτρύνει τους πολίτες να μην επιχειρήσουν "ηρωισμούς" καθώς "το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ζωή σας που οφείλετε να προστατεύσετε στη διάρκεια μιας ληστείας".
Ζητούν επίσης από τους πολίτες σε περίπτωση που είναι αυτόπτες μάρτυρες σε μια εγκληματική πράξη να προσπαθήσουν να κρατήσουν στοιχεία των δραστών όπως χαρακτηριστικά ρούχα αλλά και πινακίδες του μέσου.
Ακόμη, ενόψει καλοκαιριού ο οδηγός συμβουλεύει να μην αφήνουν οι πολίτες ξεκλείδωτες τις πόρτες και τα παράθυρα των μπαλκονιών ακόμα και όταν κάνει ζέστη.
"Σε περίπτωση απειλής με οποιοδήποτε όπλο μη διακινδυνεύσεις για τη ζωή ή τη σωματική σου ακεραιότητα για να διατηρήσεις στην κατοχή σου το κινητό τηλέφωνο", αναφέρει σε άλλο σημείο.
πηγή:newsit

Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ - ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ TV (20-4-2011) _1/6
O xάρτης του Δημιουργού!


Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν το 1999 στο Μπασκίρ μία μεγάλη πλάκα, ηλικίας 120 εκατομμύριων ετών, με τον ανάγλυφο χάρτη της περιοχής των Ουραλίων.
Ο χάρτης περιέχει πολλά έργα: ένα σύστημα καναλιών με μήκος περίπου 12.000 χιλιόμετρα, υδατοφράκτες, ισχυρά φράγματα, πολυγωνικές περιοχές με άγνωστη χρησιμότητα και πολυάριθμες επιγραφές με ιερογλυφικά.
Η πέτρα αποτελείται από τρία στρώματα. Το πρώτο είναι από σκληρό δολομίτη με πάχος 14 εκατοστά. Το δεύτερο είναι και το πιο ενδιαφέρον. Αποτελείται από «Διοψιδία ύαλο». Πρόκειται για ορυκτό γυαλί που παράγεται με πίεση και υψηλή θερμοκρασία ανάμεσα στα πετρώματα. Σε αυτό το στρώμα είναι χαραγμένος ο χάρτης.
Το τρίτο στρώμα έχει 2 χιλιοστά πάχος και είναι φτιαγμένο από πορσελάνη(!) που προστατεύει την επιφάνεια από την φθορά.

Η επιφάνεια του χάρτη δεν έχει κατασκευαστεί με σφυρί και καλέμι. Είναι απλά αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι οφθαλμοφανές ότι η πέτρα έχει υποστεί επεξεργασία από μηχανήματα. Οι φωτογραφίες ακτίνων X επιβεβαίωσαν ότι η πλάκα ήταν τεχνητής προέλευσης και έχει γίνει με εργαλεία ακρίβειας.
Τα ιερογλυφικά κείμενα δεν είχαν σχέση με τα κινεζικά και ο ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το είδος της πορσελάνης, που καλύπτει την πλάκα, δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ στην Κίνα.

Στον χάρτη υπήρχε ένα γιγαντιαίο αρδευτικό σύστημα: εκτός από τους ποταμούς, υπάρχουν δύο συστήματα καναλιών με πλάτος 500 μέτρα, 12 φράγματα από 300 μέχρι 500 μέτρα φαρδιά και μήκος περίπου 10 χιλιόμετρα. Για να δημιουργήσει κανείς τέτοιες κατασκευές θα πρέπει να μετακινήσει τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα χώματος! Σύμφωνα δε με τον χάρτη, ο ποταμός Μπέλαγια έχει τεχνητή κοίτη.
Οι επιστήμονες κατέληξαν σε δύο ηλικίες, 500 εκατομμύρια έτη η πρώτη και προτίμησαν την δεύτερη 120 εκατομμύρια έτη.

Οι Αμερικανοί εξέτασαν επίσης τον χάρτη, στο κέντρο ιστορικής χαρτογραφίας στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ. Σύμφωνα με δηλώσεις τους τέτοιος τρισδιάστατος χάρτης θα μπορούσε να κατασκευαστεί μόνο με αεροδιαστημική τεχνολογία. Επιπλέον, τώρα στις ΗΠΑ, δουλεύουν στην δημιουργία ενός παγκόσμιου τρισδιάστατου χάρτη παρόμοιου με αυτόν! Για την κατασκευή απαιτούνται υπερ-υπολογιστές και έρευνα από δορυφόρο!
Οι ερευνητές που ανακάλυψαν τον χάρτη έδωσαν στον κατασκευαστή του το όνομα «Ο Δημιουργός»!

Κάποιος ανεπτυγμένος πολιτισμός υπήρξε και ήταν υπεύθυνος για την κατασκευή του χάρτη.
Τώρα οι ερευνητές είναι βέβαιοι ότι υπάρχουν περίπου άλλα 348 κομμάτια όπως αυτό. Από δείγματα χώματος που πήραν, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο χάρτης ήταν κάποτε τοποθετημένος πάνω στο όρος Σοκολίναγια. Όμως οι παγετώνες που ακολούθησαν έσπασαν την πλάκα και την διασκόρπισαν στην περιοχή. Θεωρητικά θα πρέπει να έχει μία επιφάνεια περίπου 500 τετραγωνικά μέτρα!

Ο χάρτης αυτός προκαλεί σοβαρά και αναπάντητα ερωτήματα:

-Ποιος ήταν ο κατασκευαστής, αφού εκείνη την εποχή υπήρχαν μόνο δεινόσαυροι;
-Πως μπορεί να υπάρχει διαστημική τεχνολογία πριν 150 εκατομμύρια χρόνια;
-Σε τι χρησιμεύει ένας πέτρινος χάρτης σε ανθρώπους που έχουν διαστημόπλοια;
-Γιατί έγινε τόσος κόπος για έναν χάρτη που ήξεραν ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί;
-Ο χάρτης κατασκευάστηκε για να τον χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι, σαν «σημάδι» για κάποιους άλλους ή σαν μήνυμα για τους μεταγενέστερους πολιτισμούς;

ΠΗΓΗ: http://visaltis.blogspot.com

Οι αστείες πινακίδες της Λιόν

Οι δρόμοι της γαλλικής πόλης Λιόν μετατράπηκαν σε μια απέραντη γκαλερί χωρίς τοίχους.
Δεκάδες νέοι καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο κλήθηκαν να δημιουργήσουν πινακίδες σαν αυτές που συναντά κανείς στους ευρωπαϊκούς δρόμους, μόνο που αντί για σήματα να περιέχουν αστείες φιγούρες και διασκεδαστικά μηνύματα. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης, τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών, χαρίζοντας χαμόγελα σε όσους τις αντικρίζουν.
Perierga.gr - Οι αστείες πινακίδες της Λιόν
Perierga.gr - Οι αστείες πινακίδες της Λιόν
Perierga.gr - Οι αστείες πινακίδες της Λιόν
Perierga.gr - Οι αστείες πινακίδες της Λιόν
Perierga.gr - Οι αστείες πινακίδες της Λιόν
Perierga.gr - Οι αστείες πινακίδες της Λιόν
Perierga.gr - Οι αστείες πινακίδες της Λιόν
Perierga.gr - Οι αστείες πινακίδες της Λιόν
Perierga.gr - Οι αστείες πινακίδες της Λιόν
Perierga.gr - Οι αστείες πινακίδες της Λιόν
Perierga.gr - Οι αστείες πινακίδες της Λιόν
Perierga.gr - Οι αστείες πινακίδες της Λιόν
Perierga.gr - Οι αστείες πινακίδες της Λιόν
Perierga.gr - Οι αστείες πινακίδες της Λιόν
Perierga.gr - Οι αστείες πινακίδες της Λιόν
Perierga.gr - Οι αστείες πινακίδες της Λιόν
πηγή:perierga

Όλα ήταν προσχεδιασμένα


Επί δεκαετίες, η Ελλάδα ήταν αυτή που όλοι (οι κάπως παλαιότεροι) ξέραμε. Ψωροκώσταινα, και σε γενικές γραμμές ταυτισμένη πατροπαράδοτα με τη στέρηση και τη μιζέρια. Μέχρι πριν 20-25 χρόνια, για να αγοράσεις ένα Φιατάκι, θα έπρεπε να πουλήσεις χωράφι.
Μικρή αστική τάξη, μεγάλος αριθμός μικρογεωργών, και μια μικροσκοπική, στρεβλά αναπτυγμένη μεγαλοαστική τάξη, που η ΕΟ 7Ν πολύ ορθά ονόμασε ΛΜΑΤ (Λούμπεν μεγαλοαστική τάξη). Οι πιο πλούσιοι εξ ημών ήταν χθεσινοί, με την έννοια ότι έγιναν πλούσιοι τα τελευταία 60-80 χρόνια, εκμεταλλευόμενοι κατοχές, χουντοδάνεια, γρηγοράδες, κλπ. Δεν έχουμε ούτε είχαμε ποτέ παραδοσιακή μεγαλοαστική βιομηχανική τάξη, και αυτή που υπήρχε τον 19ο αιώνα, διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη.
Αν στη παραπάνω θλιβερή οικονομική εικόνα, προσθέσουμε και τη πολιτική κατάσταση που επικρατούσε ανέκαθεν στη χώρα μας, δηλαδή τη δεξιά κυριαρχία, και τον διαχωρισμό των πολιτών σε εθνικόφρονες και σε μιάσματα, τότε είναι πολύ εύκολο να καταλάβουμε την μεγάλη επιτυχία του ΠΑΣΟΚ στη δεκαετία του `80, που ήρθε υποσχόμενο να τα αλλάξει όλα.
Και πολλά τα άλλαξε. Άλλα προς το καλύτερο, και άλλα προς το χειρότερο. Όσοι ήξεραν, είχαν αντιληφθεί ότι οικονομικά τουλάχιστον, η πολιτική του Ανδρέα θα μας οδηγήσει σε γκρεμό. Οι υπόλοιποι χειροκροτούσαν(με).
Τι σχέση όμως μπορεί να έχει εκείνο το ΠΑΣΟΚ με το σημερινό; Τι σχέση μπορεί να έχει ο μερακλής, γυναικάς, διανοούμενος, χαρισματικός, έστω λαοπλάνος Ανδρέας με τον γιο του; Ο ένας έπινε ουίσκι και άκουγε Βασίλη Τσιτσάνη κι ο άλλος κυκλοφορεί με ποδηλατικό κολάν, πίνει χυμούς σέλινου, και γνωρίζει από οικονομία όσο γνωρίζω εγώ από νευροχειρουργική.
Τι θέλω να πω; Ότι οι Έλληνες, μέσα στην υπερβολή μας, και μέσα στη πολιτική μας ανωριμότητα, ψηφίσαμε με τα δυο μας χέρια έναν αχαρακτήριστο πρωθυπουργό μόνο και μόνο γιατί ονομάζονταν Παπανδρέου.
Και έτσι μπήκε μπρος το σχέδιο που υπήρχε από καιρό, και που θέλει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, παραχώρηση της Δυτικής Θράκης, και πολύ φοβάμαι, αποσκίρτησης της ευρύτερης Μακεδονίας μας, με τη Θεσσαλονίκη να παίζει το ρόλο ενός πολυπολιτισμικού φυλετικού χωνευτηρίου, που θα αποτελεί τη δίοδο στη θάλασσα της βαλκανικής (υπό γερμανική επιρροή) ενδοχώρας. Κάτι σαν ελεύθερη εμπορική ζώνη της βαλκανικής χερσονήσου.
Όλα αυτά μεθοδεύονται από καιρό, όμως η μεγάλη ευκαιρία ήρθε με την αναπάντεχη(;) οικονομική κρίση που όλα τα επιτάχυνε. Ποιος θα πίστευε πριν μερικά χρόνια πως μια κυβέρνηση Πασόκ θα περνούσε όλα αυτά τα αντιλαϊκά και αντεθνικά μέτρα, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι; Βούτυρο στο ψωμί των παγκοσμιοποιητών, ένας εκ των οποίων σίγουρα είναι και ο πρωθυπουργός μας.
Το βλέπουμε παντού. Σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Ακόμη κι αυτή η ανοχή προς τη λαθρομετανάστευση και στην εγκληματικότητα παίζει το ρόλο της. Το έχουμε δει παλιότερα σε αναπτυγμένες χώρες όπως είναι η Αμερική. Όταν κάποιοι που εκπροσωπούν τα μεγάλα συμφέροντα θέλουν να αποκτήσουν μια περιοχή, την υποβαθμίζουν τεχνηέντως, και αργότερα την αγοράζουν κοψοχρονιά με σκοπό να την … αναπτύξουν.
Το ίδιο ακριβώς έργο βλέπουμε και στα καθ’ ημάς, μόνο που η εν λόγω περιοχή είναι ολόκληρη η Ελλάδα. Την οποία υποβαθμίζουν συστηματικά, μέσα από την αλλοίωση της ιστορίας της, της παιδείας της, της εθνικής της ταυτότητας, και μέσα ακόμη από την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, και μετανάστευση.
Δεν μπορώ να βγάλω από το νου μου, ότι κάθε κίνηση της σημερινής κυβέρνησης εξυπηρετεί ένα ακόμη βήμα σε κάποιο σχέδιο που έχει εξυφανθεί προ πολλού, και που έχει ως σκοπό την εξαφάνιση της Ελλάδας όπως την ξέραμε. Την μετάλλαξή της σε κάποιο άλλο μόρφωμα, πολυπολιτισμικό και σαφώς πιο ακίνδυνο.
Η περιοχή μας είναι γεωστρατηγικά ένα μαγαζί γωνία. Βρίσκεται στο σταυροδρόμι των ηπείρων. Και εν όψει της γεωγραφικής μετατόπισης των παγκόσμιων πολιτικών και οικονομικών συσχετισμών, η Ελλάδα είναι πιο σημαντική από ποτέ. Αν προσθέσουμε και τα οικονομικά της ατού (πετρέλαιο, μέταλλα, κλπ) τότε η εικόνα ξεκαθαρίζει ακόμη περισσότερο.
Αλήθεια θυμόσαστε τη πρώτη κίνηση του πρωθυπουργού μόλις εκλέχτηκε, εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης; Αν θυμάμαι καλά, συναντήθηκε με τον Ερντογάν. Τη πρώτη μέρα της εκλογής του!!! Αυτό εμένα κάτι μου λέει.
Εν ολίγοις, η Ελλάδα για μια ακόμη φορά, ως αδύναμος κρίκος, αποτελεί πεδίο δοκιμής κάποιου παγκόσμιου πειράματος. Καλώς ή κακώς, οι μεγάλες δυνάμεις από την αρχή μας ήθελαν μέχρι τη Λάρισα, ως ένα συμβολικό κράτος προτεκτοράτο, που θα θυμίζει στον κόσμο το αρχαιοελληνικό κλέος. Δεν είχαν σκοπό ούτε τη Μακεδονία να μας δώσουν, ούτε τη Θράκη, ούτε τα νησιά. Αυτά τα πήραμε λόγω έκτακτων συγκυριών, και λόγω καταστροφικών παγκόσμιων πολέμων. Τώρα που τα διεθνή πράγματα έχουν κάπως ομαλοποιηθεί, το αρχικό σχέδιο ξαναμπαίνει μπροστά. Συρρίκνωση της χώρας μας σε όλα τα επίπεδα. Και η επερχόμενη πτώχευση είναι το πασπαρτού των μεγάλων για να μας αποτελειώσουν.
Ποιος από εμάς θα νοιάζεται για το Καστελόριζο ή την Κομοτηνή, όταν δεν θα έχει γάλα για τα παιδιά του;
Ποιος από εμάς θα αρνηθεί υποσχέσεις πετροδολαρίων, με αντάλλαγμα τη Κρήτη, όταν θα είναι άνεργος και θα ψάχνει στα σκουπίδια;
Δυστυχώς, αυτό θα γίνει, και παρά τις αντιδράσεις που σίγουρα θα προκύψουν, όπως και σε άλλες περιπτώσεις της ελληνικής ιστορίας, ο εχθρός είναι ήδη εντός των τειχών.
Κάποτε τον έλεγαν Εφιάλτη, κάποτε Πήλιο Γούση, και κάποτε κάποιος δικός μας άνοιξε διάπλατα τη κερκόπορτα. Πάντα υπήρχε ένας τέτοιος εχθρός στα παρασκήνια.
Σήμερα, αυτός ο «εχθρός» δεν χρειάζεται να κρύβεται στις σκιές, ούτε θα μας προδώσει στα κρυφά.
Σήμερα μας κυβερνά, και οι μισοί Έλληνες τον χειροκροτούμε. (Είναι σαν το αστείο που συνηθίζουμε να λέμε, πως αν δεν θέλεις να σε γράψουν, άφησε το αμάξι σου μπροστά στη τροχαία. Κρύψου στα φανερά).


Χάρρυ Κλυνν: Μόνο ο λαός μπορεί...Ακούστε τους άρχοντες του ψεύδους, τους πολιτικούς απατεώνες, τους ληστοσυμμορίτες, τους εθνικούς μειοδότες, τους Εφιάλτες, τους προδότες της Πατρίδας, τα πουλημένα τομάρια, τα τσανάκια της παρηκμασμένης και χρεωκοπημένης (κι ας το κρύβουν) Δύσης, με ποιο τρόπο υφάρπαξαν την ψήφο του «πάντα ευκολόπιστου και πάντα προδομένου» Ελληνικού λαού και οδηγούν ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΑΚΡΥΤΟΙ τη χώρα και τον Ελληνισμό στον αφανισμό!
Ακούστε και θαυμάστε το θράσος, την αναίδεια και την πολιτική αλητεία των «σοσιαλιστών» υπανθρώπων που παραδίδουν την Πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους, ως πρόβατο επί σφαγή…..

 

Συνυπεύθυνα για την μαθηματική πορεία προς την ολοκληρωτική καταστροφή και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που ενώ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για να σταματήσουν τον ολέθριο κατήφορο.

 
Το ΚΚΕ, το κόμμα της κοινωνικής επανάστασης, αρκείται σε ανούσια επιχειρηματολογία και σε ακίνδυνες και ευεργετικά εκτονωτικές για το καθεστώς πορείες και συγκεντρώσεις της ντουντούκας και των αναμασημένων συνθημάτων.
 
Η «άλλη αριστερά» που «έκαψε την Αθήνα» το Δεκέμβρη του 2008 με αφορμή τη δολοφονία του δεκαεξάχρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, τώρα που δολοφονούνται όλα τα δεκαεξάχρονα της Ελλάδας, εξαντλείται σε ρητορικές αντιεξουσιαστικές κορώνες και λεκτικά αντιπολιτευτικά πυροτεχνήματα.
Και η Ν.Δ. ακολουθώντας πολιτική στρουθοκάμηλου, οχυρώνεται πίσω από από έναν χρεωκοπημένο συντηρητικό καθωσπρεπισμό και περιορίζεται στην καταγγελία του μνημονίου και της αντιαναπτυξιακής πολιτικής της κυβέρνησης των ανικάνων… ψηφίζοντας, όμως, το 60% των «μεταρρυθμιστικών» νομοσχεδίων της κυβέρνησης της Τρόικας και του μνημονίου!

 
… Και η Ελλάδα, 190 μόλις χρόνια από την απελευθέρωσή της από τον Τουρκικό ζυγό, είναι έτοιμη να παραδώσει το πνεύμα, βάζοντας με τα ίδια της τα χέρια τη θηλιά της σκλαβιάς στο λαιμό της!
Αδέρφια, είμαστε προδομένοι από όλες τις πλευρές και από όλες τις πάντες…
Κάθε μια μέρα παραμονής της ξενόδουλης κυβέρνησης του ακατανόμαστου στην εξουσία είναι ένα ακόμα καρφί στο φέρετρο της δόλιας πατρίδας μας, ένα ακόμα δολοφονικό βόλι στην καρδιά του Ελληνισμού…
Ο μυαλοχυμένος, πιστός τοις κείνων ρήμασι, παρότι πανικόβλητος προσπαθεί και μέχρι ενός σημείου καταφέρνει να εμφανίζεται ότι έχει πλήρη τον έλεγχο της κατάστασης, σέρνοντας κυριολεκτικά από τη μύτη τους καρεκλολάγνους βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του, επισείοντας με την πρώτη ευκαιρία τον μπαμπούλα των εκλογών.

 
Άλλη σωτηρία από την άμεση και δυναμική παρέμβαση του λαού δεν υπάρχει. Μόνο ο Ελληνικός λαός μπορεί να σταματήσει τον επερχόμενο όλεθρο και να εξορκίσει τον Παπανδρεϊκό συρφετό, στέλνοντας τους πρωταίτιους της εθνικής μειοδοσίας εκεί που τους αξίζει… ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Jesus Fisherman-Ιησούς ψαράς

δείτε το βίντεο

ΚΛΑΜΠ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ… Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΑΞΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝΓράφει ο diaskronos
Οι κεφαλαιοκράτες όλου του κόσμου έχουν καταφύγει στην ανωνυμία πίσω από το απόρρητο των «Αγορών» των «Τραπεζών» των « offshore» απ`όπου κυριαρχούν και λεηλατούν τους λαούς κατά βούληση έχοντας εξασφαλίσει με τους αχυρανθρώπους ,Πρωθυπουργούς ,Προέδρους , Διοικητές και το νομικό πλαίσιο την πλήρη ασυδοσία τους.

Η μεγαλύτερη απάτη των αιώνων συμβαίνει στις μέρες μας!!! ( το έχουμε ξαναγράψει στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ)… Οι παγκοσμιοποιημένοι μασονικοί και μη όμιλοι των Τραπεζών άρπαξαν 700 δις δολάρια στις ΗΠΑ… 500 δις ευρώ στην Ευρώπη… 108 δις ευρώ στην Ελλάδα!!! Με το έτσι θέλω. Αποφάσισαν να τα πάρουν όλα..και οι οι «ηγετίσκοι- αχυράνθρωποι», όντας υπηρέτες τους βγήκαν και είπαν στους λαούς … πρέπει να βοηθήσουμε τις Τράπεζες διαφορετικά χανόσαστε!!! Η μεγαλύτερη απάτη που έγινε ποτέ! Τόσο μεγάλη που και οι ίδιοι στην αρχή δεν το πίστευαν! Και όμως έγινε.

Όταν ο εγκληματίας Ομπάμα είπε να δώσει στις Τράπεζες 700 δις δολ. Στην πρώτη ψηφοφορία μέχρι και από συντηρητικούς γερουσιαστές δεν ψηφίστηκε!!! Έκανε δεύτερη ψηφοφορία και τους πήγαν σηκωτούς (με το πιστόλι στον κρόταφο μερικούς αντιρρησίες ) και το ψήφισαν! Τα ίδια στην Ευρώπη ,αλλά και στην Ελλάδα… Ο χοντρομπαλάς Καραμανλής έδωσε 28 δις ευρώ στις Τράπεζες, εκ των οποίων τα 5 δις ζεστό χρήμα την ώρα που έκοβε τις κοινωνικές παροχές και τις συντάξεις.

Συνολικά στην Ελλάδα μέχρι σήμερα και με τον Παπανδρέου ( το άλλο κουλό ξεφτιλισμένο τσογλάνι) έχουν δοθεί στις Τράπεζες 108 δις ευρώ !!! όλο το δάνειο που πήραν από το ΔΝΤ-ΕΟΚ και το το πήραν ως ΧΡΕΟΣ στην πλάτη του Ελληνικού λαού!!! Δεν φτάνει δηλαδή που έφαγαν όλα τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων, όλα τα κρατικά αποθεματικά, υποθήκευσαν οι αλήτες- εγκληματίες τις γενιές που ακόμα δεν έχουν γεννηθεί!!! υποθήκευσαν όλη τη Δημόσια περιουσία του Ελληνικού κράτους!!!

Οι λαοί μετά την κατάρρευση του αντίπαλου δέους ,της Σοβιετικής Ένωσης έγιναν έρμαια των άπληστων εγκληματιών των Μασονικών στοών ,των κλάμπ Αγορών, των λεσχών ,των Τραπεζών. To Παγκοσμιοποιημένο σύμπλεγμα Πολυεθνικών, Τραπεζών, Λεσχών πίσω από την ανωνυμία άλωσε κυριολεκτικά και Παγκοσμίως τα ΜΜΕ, τα πολιτικά Κόμματα, Μυστικές υπηρεσίες, Δικαιοσύνη, Ένοπλες δυνάμεις, Αστυνομίες … με αποτέλεσμα οι λαοί να μη μπορούν πλέον να αντιδράσουν στο παραμικρό. Ήδη προ πολλού ανοιχτά και προκλητικά πλέον επεμβαίνουν στα εσωτερικά όποιας χώρας , όποτε θέλουν , όπως θέλουν χωρίς καν μια δικαιολογία σίγουροι ότι τίποτε δεν τους σταματά.

Τα ανώνυμα κλαμπ Αγορών και Τραπεζών όπου έχουν καταφύγει οι κεφαλαιοκράτες –εγκληματίες Παγκοσμίως είναι πλέον ο ταξικός εχθρός όλων των λαών και οι πολιτικοί υπηρέτες τους δεν είναι παρά οι κατά τόπους δοσίλογοι- ρουφιάνοι-τσιράκια- πράκτορες.

Η απάντηση των λαών πρέπει να είναι μια. Κατεδάφιση όλων αυτών με κάθε μέσο ,με όποιο κόστος, με όποιο τρόπο! Καμία αναγνώριση «χρεών», Αγορών, Τραπεζών, Λεσχών και πολιτικών αυτού του είδους. Οι λαοί πρέπει να επανακαθορίσουν τον τρόπο συναλλαγών τους και μόνο. Πρέπει δηλαδή οι λαοί να καταργήσουν μονοκοντυλιά το υπάρχον ληστρικό Τραπεζικό σύστημα και να το αντικαταστήσουν με Κεντρικά Δημόσια Ταμεία τα οποία θα ανήκουν , θα ελέγχονται από το κράτος και η μόνη τους δουλειά θα είναι η είσπραξη φόρων και εισοδημάτων του Δημοσίου και η πληρωμή αντίστοιχα των οφειλών χωρίς ίχνος πλασματικού χρήματος , αξιόγραφων, χρεογράφων, κ.λ.π.

Εάν δεν καταφέρουν οι λαοί να αντιδράσουν η Κόλαση δεν θα μπορεί να περιγράψει την κατάσταση που οδηγούν τον κόσμο. Με ποιο τρόπο δεν ξέρω. Τα ποσοστά 60%,70% που παρατηρούνται σε εκλογές παντού, φανερώνουν τα αδιέξοδα των λαών. Σε όλες τις χώρες φαίνεται καθαρά η απουσία φορέα, κινήματος, κόμματος, οργάνωσης ικανής να εμπνεύσει με πρόταση διεξόδου, με μπούσουλα, με πλατφόρμα επαναστατικής ανατροπής του ολοκληρωτισμού και του φασισμού που καλπάζει ανεξέλεγκτα. Οι λαοί χρειάζονται επειγόντως ένα νέο μανιφέστο και γρήγορα γιατί μέρα με τη μέρα μετατρέπονται σε είλωτες ενός Νεοφασιστικού Παγκοσμιοποιημένου Μεσαίωνα.


galaxiako.blogspot.com 15/04/2011

Θάνος Μικρούτσικος: Μας πήρε στο λαιμό του ο Παπανδρέου - Το καλό παιδί Ευρωπαίων και Αμερικανών

Συνέντευξη στην εφημερίδα "Ποντίκι" έδωσε ο γνωστός, δημοφιλής και πολιτικοποιημένος συνθέτης, Θάνος Μικρούτσικος. Ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό και χαρακτηρίζει ανοησία τη δήλωσή του "να σωθεί η Ελλάς".
Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό ασκεί ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Θάνος Μικρούτσικος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Ποντίκι".
Ο πρώην υπουργός υποστηρίζει πως θα υπάρξει ο "θάνατος" ενός εκατ. ανθρώπων, από το βάρος του 20% ανεργίας, της συνεχούς διεύρυνσης των νεόπτωχων και μιας φοβερής πίεσης των μεσαίων στρωμάτων. Αυτό, υποστηρίζει ο Θ. Μικρούτσικος έχει ως αποτέλεσμα τη συρρίκνωση της κοινωνίας.
Γι αυτό, "η φράση του Γιώργου Παπανδρέου «να σωθεί η Ελλάς» είναι μια απίστευτη ανοησία, δεδομένου ότι δεν σώζεις καμία χώρα όταν καταστρέφεις τον κοινωνικό ιστό και τον κόσμο της. Είναι εγκληματικό".
Στη συνέχεια, δηλώνει πως ο πρωθυπουργός είναι "το καλό παιδί του ευρωπαϊκού και αμερικανικού administration, και τώρα μας πήρε στον λαιμό του. Εάν ο Γιώργος Παπανδρέου ήθελε να μην κάνει τον κόσμο να υποφέρει, στις αρχές του 2010 θα απαιτούσε εκβιαστικά απ’ τη Μέρκελ και τον Σαρκοζί, λέγοντάς το και στον Ομπάμα που τους επηρέασε, ότι, εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν του δώσει τη δυνατότητα να ρίξει το έλλειμμα σε 8 χρόνια και όχι σε 2-3 χρόνια, θα έκανε haircut στα αγγλικά και γερμανικά ομόλογα και θα ταρασσόταν συθέμελα το σύστημα".
Σε αυτό το σημείο ο κ. Μικρούτσικος κάνει και μία αντιστοιχία ανάμεσα στο Γ. Παπανδρέου και τον πατέρα του, Ανδρέα.
Ή θα πήγαινε απευθείας ο ίδιος στους Κινέζους για να κάνει τις συνεννοήσεις και όχι μέσω της Goldman Sachs. Αυτά θα έκανε ένας οξυδερκής πολιτικός με κοινωνική ευαισθησία σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου στο πλαίσιο του καπιταλισμού", σημειώνει.
Παρόλα αυτά παραδέχεται πως έγιναν λάθη απ’ τη μεταπολίτευση και μετά.
Παράλληλα δεν φείδεται της κριτικής απέναντι στη γενιά του, αυτή της Μεταπολίτευσης και του Πολυτεχνείου.
"Δεν θέλω να πω ονόματα κάποιων της προηγούμενης από το Πολυτεχνείο γενιάς, για να μη στενοχωρήσω κάποιους 85άρηδες, που ξεκίνησαν, και μάλιστα με όπλα, και τώρα είναι στυλοβάτες του συστήματος. Αυτό συμβαίνει γιατί υπερτερεί το φοβερό θεριό που λέγεται καπιταλισμός. Και να σου πω για τη δικιά μου γενιά. Έχεις την εντύπωση ότι αυτοί που ξεσηκώθηκαν στο Πολυτεχνείο, ήταν η πλειοψηφία; Πρωτοξεκίνησαν 150 άτομα κι ήμουν και εγώ μέσα. Αλλά είναι η πρώτη φορά που το λέω σε δημοσιογράφο, ύστερα από 38 χρόνια, διότι έγινε μια φοβερή εκμετάλλευση του Πολυτεχνείου και δεν ήθελα να αναφερθώ σε αυτό. Μετά θες να γίναμε 1.000 ή 5.000 άτομα; Τη γενιά εκείνη αποτελούσαν 400.000 άνθρωποι. Πού ήταν";
Πολύ δύσκολα ακούς άνθρωπο σήμερα και δη δημόσιο πρόσωπο να κάνει αυτοκριτική. Πολύ περισσότερο να παραδέχεται ότι έχει εν μέρει αλλοτριωθεί.
"Ότι βεβαίως έχω στοιχεία αλλοτρίωσης, γιατί αισθάνομαι πως η πορεία του καλλιτέχνη είναι η πορεία του σχοινοβάτη. Το ζήτημα είναι αν πέφτεις και δεν ξανανεβαίνεις ή αν πέφτεις και επιχειρείς να ανέβεις ξανά. Θεωρώ τον εαυτό μου σε αυτή την κατηγορία: Του τύπου που έπεσε και συνεχίζει. Και μάλιστα συνεχίζω μπαίνοντας στα 64 μου χρόνια. Πάντα αυτό κάνω: Σηκώνομαι, πέφτω και συνεχίζω. Αυτό το στοίχημα πιστεύω πια ότι στο τέλος δεν θα το χάσω. Δηλαδή να μείνω πάνω στο σχοινί, με το ξύλο να ισορροπεί, έστω κι αν παλαντζάρει".
Ερωτάται ακόμα ο Θάνος Μικρούτσικος από το δημοσιογράφο της εφημερίδας, εάν συμφωνεί, από την εμπειρία του ως μέλος της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ την περίοδο ’93-’96, με το "όλοι μαζί τα φάγαμε" του Θεόδωρου Πάγκαλου.
"Άλλο ήθελε να πει, αλλά σε μια εποχή σκανδάλων, δυσοσμίας και ανέχειας, ήταν λάθος ο τρόπος που το διατύπωσε. Κι έτσι έχασε το δίκιο του. Κρίμα, γιατί ο Πάγκαλος ήταν οξυδερκής πολιτικός. Μιλούσε για το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα έτσι όπως χτίστηκε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όχι με τη Μεταπολίτευση. Αυτό το σύστημα χτίστηκε με τον πολιτικό - πολιτικάντη – σε επίπεδο μέσου όρου – και τον προεστό του χωριού, ο οποίος του έλεγε «σου δίνω ψήφους, έχεις το χωριό, αλλά θέλω το παιδί του δείνα και του τάδε να μπούνε στο Δημόσιο». Και ο πολιτικός έλεγε «Μάλιστα». Βεβαίως ο πολιτικός είχε την κύρια ευθύνη, αλλά το Δημόσιο έγινε τόσο ογκώδες, διότι ο ένας πίεζε και ο άλλος δεχόταν".
Τέλος, ασκεί μία προσεκτική κριτική και στην Αριστερά και τα πεπραγμένα της, όλα αυτά τα χρόνια.
"Τι έκανε η Αριστερά τα τελευταία 30 χρόνια; Κατ’ αρχήν θέλω να δηλώσω, για να μην παρεξηγηθώ, ότι σέβομαι πάντα το βασικό κομμάτι της Αριστεράς, που είναι το ΚΚΕ, γιατί είναι ένα κόμμα θυσιών, επί 90 χρόνια, με πάρα πολλές απώλειες κομμουνιστών σε εξορίες, φυλακίσεις και θανάτους.
Αυτό, όμως, που προσάπτω στο ΚΚΕ είναι ότι σε παλιότερες περιόδους, όταν οι συνθήκες ευνοούσαν κάτι τέτοιο, δεν λειτούργησε ως προς την έννοια του εφικτού. Την εποχή που είχαμε ένα κόμμα όντως σοσιαλδημοκρατικό, διαφοροποιημένο από το κόμμα της Δεξιάς – ενώ τώρα δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις – θα μπορούσε η Αριστερά να έκανε συνεργασίες, εξηγώντας ότι τις κάνει, διότι, ενώ παλεύει για μια άλλη κοινωνία, θέλει να πιέσει ώστε στη δεδομένη κοινωνία να πάει ο κόσμος προς το καλύτερο εφικτό.
Αυτό κάνει το ΑΚΕΛ στην Κύπρο, γι’ αυτό είναι πρώτο κόμμα εδώ και 30 χρόνια με 35%. Αυτό δεν το έκανε η Αριστερά στην Ελλάδα, γι’ αυτό και τώρα που μιλάμε πήγε από το 6,5 στο 8%, παρά τη φοβερή αγανάκτηση του κόσμου. Άρα φοβάμαι ότι οποιαδήποτε ειρηνική ή μη ειρηνική επανάσταση θα είναι χαοτική. Γι’ αυτό δεν αισιοδοξώ".
 
News247.gr
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget