Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

20 ατάκες από το twitter για τη συζήτηση στη Βουλή

 

20 ατάκες από το twitter για συζήτηση στη Βουλή

@Ο ΓΑΠ έπεσε, χτύπησε στο κεφάλι, το ξέχασε, σηκώθηκε και συνέχισε να μιλάει.

@Ο Γιωργάκης είναι σαν τη Μούσχουρη που κάθε φορά κάνει την τελευταία της συναυλία και μετά ξανά μανά.

 
@Αυτή η προσωπική ανακεφαλαίωση με μπερδεύει.
@Απόλυτη φαντασίωση. Ο ΓΑΠ παραδίδει εξουσία στον Σημίτη, και ο Σαμαράς ζητά επιστροφή..Μητσοτάκη. Και η Ροδούλα Ζήση απαγγέλει Εμπειρικο.

@Το τουήτερ ήρε τον περιορισμό των 140 χαρακτήρων μέχρι το τέλος της ομιλίας του βλαμμένου #gap
@Βενιζέλος από μέσα του: λίγο έμεινε Βαγγέλη, κράτα. Βαθιές ανάσες. Breath in breath out. Σκέψου την Ξενογιαννακοπουλου για να μη σηκωθείς με στύση
@ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ.. ΤΟΥ ΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΡΤΙ..

@Αν δεν βλέπει την πολιτική ως επάγγελμα, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή του. Ε; #GAPspeech

@Αυτός δεν είναι πρωθυπουργός. Ο Robin Hood είναι…
@Μετά το θέατρο του παραλόγου του ΓΑΠ θα παίζει το Μαρία η άσχημη στη βουλή
@Αν δεν δακρύσει ενθυμούμενος πως είναι Έλληνας της διασποράς, δεν είναι πλήρης ο λόγος του.

@ Άρχισε τώρα τα συγκινητικά για παππού και πατέρα… Ακόμη τον καίει που ο Αντρέας τα άφησε όλα στη Μιμή!!!
@Γιώργο πούλα το ρολόι κ πάρε κομπολόι

@Παιδιά δεν φεύγει… Δεν φεύγει αν δεν φύγουμε μαζί… Κοιτά που θα μείνει…Αμααααν!!Ωπααα!!Το έχασε!!! Είναι τραγική η εικόνα ενός κοινοβουλίου ..που θυμίζει οπερέτα…όλοι οι γελοίοι….

@ Οκ παίξατε, γελάσατε, τι θα λέγατε επιτέλους να σοβαρευτούμε και να αναλάβει η Βουλή των εφήβων?

Είναι να γελάς…

Του Δημήτρη Καραμήτσα
  
Το πιο αστείο από όλα είναι να κάθεσαι και να ξέρεις τι θα κάνουν και τι δεν θα κάνουν. Γελάς με τα ανθρωπάκια που νομίζουν ότι κατέχουν τον πλανήτη και την χώρα.
Πρώτα από όλα υπάρχει ζήτημα για την διαδοχή του Γιωργάκη. Οι Αμερικάνοι, που τυπικά είναι στο 50-50 της κατοχής της χώρας σε σχέση με τους Γερμανούς, αλλά έχουν πάντα την πρωτοκαθεδρία λόγω πολλών παραγόντων και κάνουν ένα τεράστιο υπόγειο comeback ξεκινώντας από την Μεσόγειο δεν θα είχαν καμία αντίρρηση για τον Σαμαρά. Είναι δικό τους παιδί και το έχει αποδείξει. Τα έχουν στυλώσει όμως οι Γερμανοί, γιατί...
τους έκανε την ζημιά το ’93 με την Siemens – Μητσοτάκη και δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν. Από την άλλη ξέρουν όλοι ότι ο Σαμαράς δεν πρόκειται να έχει αυτοδυναμία στις εκλογές. Ψάχνουν λοιπόν όλοι για πρόσωπο κοινής αποδοχής, το οποίο θα είναι πρόθυμο να καεί αρκεί να βάλει τον πισινό του στην ιστορία της πρωθυπουργικής καρέκλας. Προσπαθούν μάλιστα να πείσουν τον Σαμαρά, ότι μετά την συγκυβέρνηση θα μιλούν τα παπαγαλάκια τους για ακυβερνησία και ανάγκη αυτοδύναμης κυβέρνησης, οπότε θα τον στηρίξουν για να γίνει πρωθυπουργός. Όμως οι νεοδημοκράτες είναι ανυπόμονοι να ξανακαταστρέψουν την χώρα. Φυσικά δεν θα γίνει το δικό τους, αλλά ό,τι διατάξουν τα αφεντικά τους.
Οι ντόπιοι τραπεζίτες έχουν βέβαια κάνει από μέρες τις επαφές τους και έχουν προτείνει τους δικούς τους, αλλά οι Αμερικάνοι ξέρουν πως είναι γερμανόφιλοι και δεν τους θέλουν με τίποτα. Ετσι δημιουργείται μια τεράστια εκκρεμότητα.
Την ίδια ώρα ο πάντα υπερφιλόδοξος Βαγγέλης σκέφτεται να προβληθεί ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και να ξαναενώσει τα κουκιά (δηλ. τους βουλευτές) κυβερνώντας αυτός. Βέβαια υπάρχουν πολλές ακτινογραφίες του και από πολλούς και οι αμερικάνοι λένε και πάλι όχι. Ετσι αρχίζουν να σκέφτονται και πάλι τον Γιωργάκη. Καλό και πειθήνιο παιδί είναι, προσκύνησε προχθές κανονικά στην Μέρκελ και φωτογραφίζει την ενότητα των δυναστών της χώρας και την δουλοπρέπεια του συστήματος. Όμως και πάλι η μεγαλύτερη κοινοβουλευτική ομάδα, αυτή των τραπεζιτών δεν θέλει ούτε να ακούει.
Αν δεν βρουν κάποιον μέχρι το βράδυ, ο Γιωργάκης θα παραμείνει και θα πάμε σε εκλογές μετά την ψήφιση της νέας συμφωνίας δανεισμού. Βεβαίως οι τραπεζίτες αυτό δεν το θέλουν με τίποτα, πράγμα που κάνει την κατάσταση μπάχαλο.
Βεβαίως τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχει η πρεσβεία της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.
Κάποιοι αναρωτιούνται γιατί να τα κάνει όλα αυτά ο Γιωργάκης, ψήφο εμπιστοσύνης, δημοψήφισμα ; Είναι βέβαιο ότι κάποιοι του τα είπαν ως συμβουλή. Ηξερε από πριν για την αποστασία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ενόψει κουρέματος, άλλωστε παρακολουθούνται οι πάντες και τα πάντα. Του είπαν λοιπόν να πραγματοποιήσει την «ηρωϊκή» και συμφέρουσα για κάποιους έξοδο, ανακατεύοντας την τράπουλα και εμφανιζόμενος ως θιασώτης της δημοκρατίας (όπως ο παππούς του). Για αυτό τον λόγο χθες στην Βουλή είπε ότι είναι οπαδός της άμεσης δημοκρατίας. Τώρα την θυμήθηκε … .
Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι μέσα σε αυτό τον βόθρο των κομμάτων εξουσίας, αλλά και πέρα από αυτά, ακόμα και στα «κινήματα», οι δυνάστες της χώρας έχουν πολλούς άσσους στο μανίκι. Επειδή κάποιοι μιλούν για πόκερ εξουσίας, οι δυνάστες παίκτες έχουν από 20 άσσους ο καθένας (τσιράκια, πολιτικούς, υποτακτικούς, αργυρώνητους … πείτε τους όπως θέλετε) και δεν διστάζουν να τους τραβήξουν όποτε θέλουν. Εάν κάποιος στο τραπέζι μιλήσει βγαίνει το κόλτ ή το λούγγερ κατά προτίμηση. Μην περιμένει λοιπόν ο λαός αυτός ποτέ να κερδίσει την παρτίδα, όταν εμπιστεύεται ή παραπλανάται στο να πιστεύει πως παίζοντας πόκερ με τους μεγάλους θα κερδίσει, μόνο και πάντοτε χαμένος θα είναι.
Σε άλλο παιχνίδι πρέπει να τους καλέσουμε για να νικήσουμε ως λαός. Σε παιχνίδι, όπου τα κόλτ και οι σημαδεμένες τράπουλες δεν θα έχουν θέση και αυτό είναι μόνο το παιχνίδι της κοινωνίας με κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Σε αυτό το παιχνίδι οι δυνάστες είναι από χέρι χαμένοι γιατί εκεί αχρηστεύεται η κοσμοθεωρία τους και οι κανόνες που θέτουν.
 
πηγή:sibilla

Ντροπή σου πολιτικέ απατεώνα νο2!!!

 

Να γιατί οι τραπεζίτες αγαπούν τον ΓΑΠ ενώ πριν το μνημόνιο είχαν το 43% του χρέους δια μαγείας ξεπούλησαν τα Ελληνικά ομόλογα και ενώ χρωστούσαμε σε τράπεζες σήμερα χρωστάμε σε κράτη και το ΔΝΤ...

Ντροπή σου πολιτικέ απατεώνα!!!

Αυτή την πιστωτική ικανότητα της Ελλάδας Α+ παρέλαβες κ. Παπανδρέου και μέσα σε 2 χρόνια την έστειλες στα σκουπίδια να γιατί φτάσαμε ως εδώ και αντί να καυχεσε πρέπει να ντρέπεσε...
πηγή:citypress

Οι ανέκδοτοι αγώνες – Κάτω τα χέρια απ τον Γιωργάκη

 

 
Στηρίζω Γιωργάκη. Ανεπιφύλακτα. Ζητώ δημοσίως συγγνώμη για όσα του έσουρα τα δύο χρόνια που είναι πρωθυπουργός.

Ο άνθρωπος είναι άπαιχτος. Όχι, πείτε μου ποιος άλλος πολιτικός κατάφερε να κάνει άνω κάτω την κυβέρνηση του, την βουλή, την αντιπολίτευση, την Μέρκελ, τον Σαρκοζί, τον Ομπάμα, τους εξωγήινους.

Όλος ο πλανήτης ασχολείται με τον Γιωργάκη. Από την υστερία που έχει δημιουργηθεί ακόμα και οι ΕΛ εγκατέλειψαν την γη.

Είναι ένας πραγματικός επαναστάτης. Προφανώς στην Κρήτη συζήτησε με τους συντρόφους του για το ποιο θα ήταν το τελειωτικό.........χτύπημα στον καπιταλισμό. Το όπλο ήταν η λέξη «δημοψήφισμα».

Θα είναι εγκληματικό για την ανθρωπότητα να τον διώξουν. Μέσα σε ένα χρόνο ακόμα το καπιταλιστικό σύστημα θα βρεθεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Δυο χρόνια προεργασίας είναι κρίμα να πάνε χαμένα.

Ψέματα είπε στους υπουργούς του για να εγκρίνουν το δημοψήφισμα, ότι είχε συνεννοηθεί με την Μέρκελ και τον Σαρκοζί. Ψέματα είπε και στους ξένους, ότι υπάρχει κίνημα στην Ελλάδα για να βγούμε από το Ευρώ το οποίο τον πιέζει αφόρητα.

Ο Αντώνης ο σφουγγαράκης όταν τέθηκε το θέμα του δημοψηφίσματος είπε ότι θα κάνει την όποια θυσία για να προκληθούν εκλογές, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έπαιρνε την κοινοβουλευτική του ομάδα και θα έφευγε από την βουλή.
Δεν πέρασαν λίγες ώρες και με το γνωστό σφουγγάρι τα έσβησε όλα.

Ο Μιχελάκης είπε ότι ο Σαμαράς εννοούσε ότι θα έκανε ανέκδοτο αγώνα. Θα πήγαινε στον λαό να μιλήσει.

Δηλαδή ο άνθρωπος θα θυσιαζόταν καθώς θα αναγκαζόταν να μιλήσει στον λαό. Όχι ρε Αντωνάκη, μην θυσιάζεσαι τόσο, είσαι και νέος, μην σε χάσουμε…

Και ξαφνικά, όλοι μα όλοι είναι υπέρ του ευρώ. Απόλυτη ομοφωνία κομμάτων και δημοσιογράφων. Άλλη μια μεγάλη επιτυχία του Γιωργάκη. Πέτυχε την ομοψυχία.

Το ίδιο ξαφνικά  μια δανειακή σύμβαση που θα έφερνε την καταστροφή στην Ελλάδα και που δεν θα έλυνε το πρόβλημα του χρέους έγινε μια απαραίτητη σύμβαση που είναι πρόθυμος ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης να την συνυπογράψει.

 Το γνωστό σφουγγάρι έπιασε φωτιά με το να σβήνει τις προηγούμενες δηλώσεις.

 Και για το καλό της πατρίδας θα συναινέσει σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Κοίτα να δεις τι πατριώτες έχει τούτη η χώρα.

Τώρα για τους πολίτες θα σκεφτούμε αργότερα. Αφού σώσουμε τις τράπεζες. Οι οποίες πήραν τα πάνω τους με την ματαίωση του δημοψηφίσματος.

Ο Μπένι πάλι δεν έτρεξε στο Ζάππειο. Έβλεπε την πρωθυπουργική καρέκλα και του έτρεχαν τα σάλια. Αλλά μάλλον ο Γιωργάκης δεν θα του κάνει την χάρη να την γευθεί.

Η μόνη περίπτωση να γίνει ο Μπένι πρωθυπουργός είναι να αντικαταστήσει τώρα τον Γιωργάκη. Στις επόμενες εκλογές θα έχει, αν είναι αρχηγός, ένα απόκομμα να παίζει.

Πάντως για να έχουν σκυλιάσει όλοι για το δημοψήφισμα και να το θεωρούν  το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να συμβεί σημαίνει ότι είναι απόλυτα σίγουροι ότι ο λαός θα ψηφίσει όχι στο ευρώ.

Αλλά ο λαός είναι ώριμος μόνο για να τους ψηφίζει. Το είπε εξάλλου και ο Κυριάκος της οικογένειας.

Έχουμε πάντως εθνική κυριαρχία. Απλά για να μας διευκολύνουν η Μέρκελ και ο Σαρκοζί καθόρισαν την ημερομηνία του δημοψηφίσματος, την ερώτηση του καθώς και το αποτέλεσμα.

Βαρέθηκαν να βλέπουν τις διαφωνίες και μας έβγαλαν από τον κόπο. Για το καλό μας το έκαναν.

Η αλήθεια είναι ότι η δανειακή σύμβαση του κουρέματος όπου θα κουρευτούν περίπου 100 δις τα οποία θα τα πληρώσουμε με 130 δις θα είναι η ταφόπλακα της δημόσιας περιουσίας, της εθνικής κυριαρχίας (ότι έχει απομείνει), της πολιτικής, των πολιτών.

Χωρίς να έχουμε γλιτώσει την στάση πληρωμών. Η ολοκληρωτική πτώχευση είναι μπροστά μας. Τότε τι σημαίνει αυτή η ομοψυχία;

Έπεσαν λοιπόν οι μάσκες. Πλέον να αποκαλυφθούν, εκτός από τους σωτήρες του ΠΑΣΟΚ, και οι υπόλοιποι σωτήρες. Με σφουγγάρι ή χωρίς.

Με την επιφύλαξη το κείμενο στα επόμενα πέντε λεπτά να είναι εντελώς ανεπίκαιρο.
 
 
πηγή:ελληνικο καφενειο

ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ......Η ΚΟΥΒΕΡΤΑ

Ένας παπάς και μία καλόγρια χάνονται σε μία χιονοθύελλα κι εκεί που περπατούσαν εντελώς αποπροσανατολισμένοι ξαφνικά βλέπουν ένα ωραίο σπίτι.
Ανοίγουν την πόρτα και μπαίνουν μέσα, αλλά δεν ήταν κανείς.
Δεν πειράζει σκέφτηκαν και πήγαν να κοιμηθούν, αλλά υπήρχε μόνο ένα κρεβάτι κι έτσι ο παπάς το παραχώρησε στην καλόγρια και θα κοιμόταν ο ίδιος στο πάτωμα μέσα σε έναν υπνόσακο.
Εκεί που είχε ξαπλώσει αυτός και είχε κλείσει και το φερμουάρ του υπνόσακου, του λέει η καλόγρια:
- Πάτερ, κρυώνω.
- Αδερφή, κάτσε στο κρεβάτι, θα πάω να σου φέρω εγώ να σκεπαστείς.
Πάει μέσα, ανοίγει τη ντουλάπα, της φέρνει μία κουβέρτα.
Ξαναπέφτει για ύπνο στο πάτωμα, όταν μέσα σε δύο λεπτά:
- Πάτερ, ακόμα κρυώνω.
- Αδερφή, μην ανησυχείς, θα σου φέρω εγώ κουβέρτα.
Πάει πάλι μέσα, ανοίγει τη ντουλάπα και της φέρνει κι άλλη κουβέρτα.
Ξαναπέφτει για ύπνο, οπότε γυρνάει σε ένα λεπτό πάλι η καλόγρια:
- Πάτερ, κάνει πολύ κρύο γιατί εγώ ακόμα κρυώνω.
- Αδερφή, κοίτα. Είμαστε μόνοι μας στη μέση του πουθενά και δεν μας βλέπει κανένας.
Θα σε πείραζε για απόψε να κάνουμε ότι κάνει ένα παντρεμένο ζευγάρι;
- Όχι πάτερ, καθόλου δεν θα με πείραζε...
- Ε τότε σήκω πάνω και πάρτην μόνη σου την γαμημένη την κουβέρτα

 
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget