Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Σοκαριστικό βίντεο

Το σοκαριστικό βίντεο που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ όλης της γης

Μολότωφ κατευθείαν στο κεφάλι του αστυνομικού
Τα πλουσιόπαιδα των Βορείων Προαστείων, νίκησαν και πάλι. Κέρδισαν τη μάχη της εικόνας και κανείς δεν θα μιλάει για τα αιτήματα της γιγαντιαίας συγκέντρωσης.
Το βίντεο είναι το πιό χαρακτηριστικό, που έχετε δεί ποτέ:

 
πηγή :taxalia

Ι. Βερνίκου: Η μοναδική Ελληνίδα που πέρασε από τη NASA



Η μοναδική Ελληνίδα που πέρασε ποτέ από τη NASA, η δρ. Ιωάννα Βερνίκου, μιλάει στο newsbomb.gr για το πώς το διάστημα μας διδάσκει τους τρόπους να μείνουμε νέοι. Μετά από 40 χρόνια πρωτοποριακής έρευνας, η δρ Joan Vernikos έγραψε το βιβλίο που επικεντρώνεται στα θεμελιώδη σημασία της βαρύτητας για τη διατήρηση της νεότητας και του σφρίγους, «Διατηρώντας τη νιότη και στα βαθιά μας γηρατειά». Ερευνώντας τις λειτουργίες και τις αντιδράσεις των Αμερικανών και των Ρώσσων αστροναυτών κατέληξε σε σπουδαία συμπεράσματα για τους απλούς ανθρώπους στη γη.
«Είναι εύκολο να καταργήσουμε τα γηρατειά. Σας φαίνεται απίστευτο; Κι όμως, αν προσπαθήσουμε να πάμε στη κόντρα στη βαρύτητα, θα καταφέρουμε να κρατήσουμε όλες εκείνες τις ικανότητες που έχουμε στα νιάτα μας, τότε δηλαδή που έχουμε τη βαρύτητα με το μέρος μας και όλα μένουν προς τα πάνω».
Η Δρ. Ιωάννα Βερνίκου, προσχώρησε στη ΝASA το 1964, στο ξεκίνημα της διαστημικής ιδέας και έρευνας και ανακηρύχθηκε σύντομα Διευθύντρια των ερευνητικών προγραμμάτων στο τμήμα των Επιστημών ζωής. Ήταν επικεφαλής και επιστημονικά υπεύθυνη πολλών αποστολών, συμπεριλαμβανομένων και της ιστορικής επιστροφής του John Glenn το 1998, στην ηλικία των 77 ετών στο Διάστημα με το διαστημόπλοιο Discovery.

Η Δρ. Ιωάννα Βερνίκου
«Αυτή η εμπειρία μας έμαθε πολλά. Θέλετε να μείνετε νέοι; Κάντε … κόλπα στη βαρύτητα! Για παράδειγμα, μη μένετε πολλή ώρα καθισμένοι ή ξαπλωμένοι. Σηκωθείτε, κινηθείτε και καθίστε ξανά. Το ίδιο κάντε με το μυαλό σας. Μην το αφήνετε να αδρανεί, μην του επιτρέπετε να το παρασύρει ο νόμος της βαρύτητας προς τα κάτω. Μελετήστε, μιλήστε, κρατάτε κοινωνικές επαφές. Ταξιδέψτε για να δουλεύει ο νους και το πνεύμα και κυρίως ερωτευτείτε. Δεν υπάρχει ηλικία για τον έρωτα. Αυτό είναι το κόλπο της ψυχής εναντίον του νόμου που μας γερνάει. Και το πιο σημαντικό; Εναντιωθείτε στο στρες. Πάψτε να ζείτε σα να είναι όλα επείγοντα»!
Μεταξύ άλλωστε και των διακρίσεων που έλαβε από τη NASA ήταν η εργασία της σχετικά με το στρες, για την οποία τιμήθηκε με το μετάλλιο επιστημονικής διάκρισης. Τιμήθηκε επίσης με το μετάλλιο εξαιρετικών υπηρεσιών στη NASA για τη δημιουργία διεθνούς αναγνώρισης ερευνητικών προγραμμάτων στη NΑSA. Εξελέγη ως μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Αστροναυτικής και μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Έχει επιτύχει τρεις πατέντες, μία από τις οποίες αφορά ειδική φυγόκεντρο για τις ιατρικές εφαρμογές της βαρύτητας. Στο ίντερνετ βρίσκεται και ο οδηγός που θα βοηθήσει τους νέους, τους ηλικιωμένους και τους επαγγελματίες να κάνουν έξυπνες επιλογές στον τρόπο της ζωής τους.

                                                               της Μαρίας Πανάγου

πηγή: newsbomb 
 

Πειραματικό αυτοκίνητο που κινείται με την δύναμη της σκέψης.

 

ΒΕΡΟΛΙΝΟ.
Αν δείτε κάποιον να οδηγεί χωρίς να κρατάει το τιμόνι μην θορυβηθείτε - τουλάχιστον αν βρίσκεται μέσα στο πρωτοποριακό αυτοκίνητο που αναπτύσσουν γερμανοί επιστήμονες ώστε να οδηγείται μόνο με τη... δύναμη της σκέψης. Ο οδηγός τοποθετεί στο κεφάλι του ένα ειδικό δίκτυο ηλεκτροδίων το οποίο διαθέτει αισθητήρες που συνδέονται με τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου μέσω ασύρματης τεχνολογίας. Επειτα το μόνο που έχει να κάνει είναι να σκεφτεί «δεξιά», «αριστερά», «πιο γρήγορα» ή «πιο αργά» και το αυτοκίνητο θα ανταποκρίνεται ανάλογα.
Το φουτουριστικό αυτοκίνητο αναπτύσσεται από την ομάδα AutoNOMOS, η οποία ανήκει στην Artificial Intelligence Group του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Βερολίνου. Προς το παρόν υπάρχει μόνο ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο και οι ερευνητές πραγματοποιούν δοκιμές προκειμένου να διαπιστώσουν αν η τεχνολογία, που ονομάζεται BrainDriver, μπορεί να έχει εφαρμογή στην καθημερινή οδήγηση.
Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα καμερών, ραντάρ και αισθητήρων λέιζερ, που του επιτρέπουν να έχει μία τρισδιάστατη εικόνα του περιβάλλοντός του. Ο οδηγός φοράει το ειδικό καπέλο, που διαθέτει 16 αισθητήρες οι οποίοι εντοπίζουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπει ο εγκέφαλος. Αυτά μεταφράζονται από έναν υπολογιστή που έχει προγραμματιστεί να καταλαβαίνει τις συγκεκριμένες εντολές που δίνονται στο αυτοκίνητο.
Μέχρι σήμερα στα τεστ οι οδηγοί κατάφεραν να στρίψουν το αυτοκίνητο ή να το κάνουν να επιταχύνει και να επιβραδύνει.
«Η τεχνολογία BrainDriver αποτελεί φυσικά μία επίδειξη και δεν μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί στους δρόμους, ωστόσο αυτή η διασύνδεση ανθρώπου - μηχανών έχει προοπτικές αναφορικά με την αυτόνομη οδήγηση» είπαν οι επιστήμονες και προειδοποίησαν ότι το σύστημα δεν είναι ακόμη ασφαλές για χρήση. «Για λόγους ασφαλείας πραγματοποιήσαμε τις δοκιμές σε έναν ανοιχτό χώρο σε ένα αεροδρόμιο», κατέληξαν.


 πηγή :tovima online

Τι είναι η αύρα μας και πως την καθαρίζουμε

 


Φερμένη κυρίως από τις παραδόσεις της Ανατολής, η αύρα έγινε αποδεκτή από τη δυτική ορθολογιστική σκέψη αφού πρώτα φωτογραφήθηκε. Περιβάλλει το υλικό μας σώμα και εκεί βρίσκονται όλες οι συγκινησιακές και σωματικές εντάσεις που εμποδίζουν την ομαλή ροή της ενέργειας, δημιουργώντας περιοχές ενεργειακών "κόμπων", που εκδηλώνονται ως σωματικές ή ψυχολογικές διαταραχές.

ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ "ΣΩΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Η ανθρώπινη αύρα, η οποία πλέον φωτογραφίζεται και γίνεται αντικείμενο επιστημονικής μελέτης, είναι γνωστή σε όλες τις θρησκευτικές και πνευματικές παραδόσεις. Οι ριζικές αναφορές ανασύρονται στην αρχαία Ινδία. 
Στα γιόγκα Σούτρας του Πατάντζαλι (9ος αι. π.χ.) αναφέρονται τα πέντε σώματα του ανθρώπινου όντος:
 
1) Το υλικό σώμα της τροφής που είναι φτιαγμένο από χώμα και χρειάζεται τροφή.
 
2) Το ενεργειακό σώμα ή αιθερικό, που βρίσκεται μέσα και έξω από το υλικό και περιβάλλει το υλικό σαν αύρα. Είναι αυτό που φωτογραφίζεται με την γνωστή μέθοδο Κίρλιαν (1939) και χαρακτηρίζετάι ως βιόπλασμα, πράνα ή τσι. Εκεί βρίσκονται όλες οι συγκινησιακές και σωματικές εντάσεις που εμποδίζουν την απρόσκοπτη ροή της ενέργειας, δημιουργώντας περιοχές ενεργειακών κόμπων (energy blocks) οι οποίοι με τη σειρά τους εκδηλώνονται ως σωματικές ή ψυχολογικές διαταραχές.
 
3) Το "νοητικό" ή "αστρικό", που αποθηκεύει τις γνώσεις, τα μοτίβα σκέψης, τη μνήμη, τη φαντασία, τα όνειρα, κλπ. Πρόκειται για τον κοινό νου, με τον οποίο ταυτιζόμαστε ως προσωπικότητα, δημιουργώντας ένα ψεύτικο "εγώ", που περιλαμβάνει το νου και το σώμα.
 
4) Το σώμα της διαίσθησης ή ανώτερη διάννοια, που έχει ως λειτουργία να παρατηρεί, να αναλύει και να ελέγχει το νου. Είναι κατά κάποιο τρόπο η "έδρα" του διαλογισμού και της τηλεπάθειας και μας συνδέει με το πέμπτο σώμα.
 
5) Το σώμα της μακαριότητας, το ανώτερο πνευματικό πεδίο που αλλιώς ονομάζεται "αιτιατό" (casual) και όπου αποθηκεύονται όλες οι εμπειρίες και οι καρμικές τάσεις που έχει συσσωρεύσει η ψυχή στη διάρκεια των ενσαρκώσεών της.


 

ΟΚΤΩ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ
 
1) Σημαντικό ρόλο στην καθαρή αύρα παίζει η διατροφή, που θα πρέπει να είναι χορτοφαγική, απολύτως φυσική και ει δυνατόν ωμοφαγική.
 
2) Εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι ο αέρας που αναπνέουμε. Ο καθαρός αέρας της εξοχής και γενικά η φυσική διαβίωση είναι από τους άμεσους τρόπους για τον καθαρισμό της αύρας.
 
3) Ένα πιο εξειδικευμένο βήμα για τον καθαρισμό της αύρας είναι οι αναπνευστικές τεχνικές, όπως η εναλλασσόμενη αναπνοή, που είναι καθαρτική και αναζωογονητική για το σώμα και το νου.
 
4) Εργασία με τα συναισθήματά μας. Όσο λιγότερο αρνητισμό έχουμε, τόσο αρμονικότερη και καθαρότερη είναι η αύρα μας. Όσο αντιλαμβανόμαστε τα επαναλαμβανόμενα συναισθηματικά μοτίβα που μας οδηγούν στον πόνο και τη μιζέρια, έχουμε πιθανότητες να τα αλλάξουμε.
 
5) Γιόγκα, διαλογισμός, χαλάρωση, μασάζ Σιάτσου, ρεφλεξολογία, Ρέικι, Τάι Τσι, κλπ, πάντοτε επιβοηθούν τη βασική εργασία που κάνουμε με τα συναισθήματά μας. Βοηθούν ως επιταχυντές της συνειδητοποίησης και της αλλαγής.
 
6) Aura - soma. Πρόκειται για μια σχετικά νέα (1984) μέθοδο θεραπείας με χρώματα, φυτά και κρυσταλλικές ενέργειες, η οποία επιδρά ταυτόχρονα τόσο στο φυσικό όσο και στο αιθερικό σώμα. Συνίσταται στη χρήση (με επάλειψη πάνω στο δέρμα ή απευθείας πάνω στην αύρα) του περιεχομένου κάποιων -υπάρχουν 93 συνολικά -μικρών γυάλινων μπουκαλιών, καθένα από τα οποία περιέχει δυο επίπεδα υγρών διαφορετικών χρωμάτων. Ο κάθε συνδυασμός αντιστοιχεί σε διαφορετικό τύπο σωματικών ή συναισθηματικών προβλημάτων και ο κάθε χρήστης καλείται να επιλέξει τα χρώματα που τον ελκύουν εκείνη τη στιγμή περισσότερο.
 
7) E.F.T. (Emotional Freedom Technique). Η Τεχνική Συναισθηματικής Απελευθέρωσης είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος που με άμεσο τρόπο απελευθερώνει τον άνθρωπο από πόνους, φοβίες και άλλα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Στηρίζεται στην κινεζική τεχνογνωσία του βελονισμού και εφαρμόζεται με απαλά μικρά χτυπήματα (tapping) στις άκρες των μεσημβρινών του βελονισμού. Τη στιγμή που γίνονται τα χτυπήματα, ο "ασθενής" καλείται να φέρει στο νου του το πρόβλημα, το ενοχλητικό συναίσθημα, ή το σωματικό πόνο, κλπ. Με τον τρόπο αυτό, το EFT επιδρά απευθείας πάνω στο ενεργειακό πεδίο (energy field) του προβλήματος, το οποίο βρίσκεται φυσικά αποτυπωμένο στην αύρα του ατόμου, και διαλύει βαθμιαία τις εγγραφές που δημιουργούν το πρόβλημα. Φυσικά, η θεραπεία στην αρχή πρέπει να γίνεται από ειδικό θεραπευτή της Ενεργειακής ψυχολογίας, αλλά από τη στιγμή που κανείς τη μάθει, έπειτα από ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, μπορεί να την εφαρμόζει μόνος του, καθημερινά, αντιμετωπίζοντας και σταδιακά διαλύοντας όλα τα ενεργειακά-συναισθηματικά του μπλοκαρίσματα. 

Τέλος, συνιστάται, ένα απλό δροσερό ντους κάθε φορά που νιώθουμε καταβεβλημένοι, από φυσική, διανοητική ή συναισθηματική φόρτιση. Η καθαρτική ενέργεια του νερού επιδρά άμεσα στην αύρα μας και στη διάθεσή μας και μας βοηθά να ξεπερνάμε με ευκολία τις καθημερινές εντάσεις.


πηγή:η ώρα της αγάπης

Ίσκιοι της εποχής


του Θανάση Σκαμνάκη
 
 
Κυκλοφορούν πολύ καιρό τώρα στις αγορές. Κάτι μεταξύ μοντέρνου στυλ και παλαιάς μαγκιάς, που ξέρουν λίγο απ’ όλα και σε βάθος τίποτα, χρησιμοποιούν με άνεση τα νέα γκατζετάκια και είναι σχεδόν πάντα απασχολημένοι, υποστηρίζουν κάποιο κόμμα, αλλά βρίζουν όλα τα κόμματα ως άχρηστα, και δεν τους ενδιαφέρει όπως λένε η πολιτική –πόσο παλιομοδίτική έννοια! Ξέρουν καλά πως είναι κορόιδο όποιος έχει άποψη και την υπερασπίζεται, λανσάρουν τις νέες μόδες του όλα ίδια είναι και τίποτα δεν αξίζει πραγματικά, ούτε το να ζεις γι’ αυτό, ούτε περισσότερο το να θυσιάζεσαι. Τρέφουν, λένε, έναν κάποιο σεβασμό για τους παλιούς ηρωικούς αγώνες αλλά καμιά συγκίνηση γι’ αυτούς, εξάλλου στο παρόν δεν χρειάζεται κανείς να θυσιάζει την καλή δουλειά, τον καλό μισθό και την καλή ζωή για πίστεις που είναι αμφισβητούμενες, καθώς όλοι, καθένας από τη μεριά του, κάποιο δίκιο έχει και κάποιο άδικο, κι οι αντάρτες κι οι δωσίλογοι, κι οι Μακρονησιώτες και οι αλφαμίτες, καθώς το δίκιο είναι ελαστική περίπτωση και δεν εντάσσεται σε σχήματα, που παραπέμπουν σε δογματισμό.
Κρίνουν πως το βασικό μέτρο της καλής ζωής είναι η ευημερία και φιλοδοξούν να πιάσουν κάποτε την καλή, θαυμάζοντας, ή έστω μόνο εκτιμώντας όσους μπορούν να κάνουν μικρές ή μεγάλες κομπίνες, κυρίως χωρίς ρίσκο. Αν ταραχτεί ο κόσμος τους δεν είναι διατεθειμένοι να διακινδυνεύσουν τα «κεκτημένα», ξέρουν πως ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουν τη δυσκολία, είναι να βρεθούν με την πλευρά αυτών που νικάνε και φυσικά δεν έχουν καμία διάθεση να αμφισβητήσουν το αφεντικό και τις παραγγελίες του, στο κάτω - κάτω πρόκειται για την «εταιρεία μας». Το βράδυ που θα γυρίσουν δεν έχουν κανέναν διάλογο με τη συνείδηση. Έχουν ήδη τακτοποιήσει τις αμφιβολίες και τις ενοχές στα ντουλαπάκια των αχρείαστων.
Είναι μια νέα αλλά και μια παλιά φουρνιά, κάποιοι απ’ αυτούς έχουν κάνει και τη νεανική τους θητεία στην Αριστερά, που τη συναντάς πολύ συχνά στις συναναστροφές και στις συναλλαγές σου, συχνότερα μάλιστα στα δημοσιογραφικά γραφεία. Εκεί κάνουν και περισσότερη εντύπωση γιατί λένε ή παράγουν ειδήσεις, γράφουν άρθρα, συμμετέχουν σε γραφεία Τύπου, γίνονται εκπρόσωποι αν είναι τυχεροί, μπλέκουν με τους κυβερνητικούς διαδρόμους και όταν έρθει η ώρα αλλάζουν πλεύση αναλόγως. Πρόθυμοι πάντα να κατασπαράξουν ό,τι αντιστέκεται, απεργούς, διαδηλωτές, αριστερούς παλιομοδίτες, σαν να υπερασπίζονται την ύπαρξή τους.
«Ίσκιοι που έχουν αναδυθεί από τα νέφη της εποχής και έχουν σχηματιστεί από αυτά», όπως περιγράφει ο Γιόζεφ Ροτ κάποιες ανάλογες περιπτώσεις άλλης εποχής (για να αποδειχθεί πόσο λίγο σύγχρονοι είναι!) κι όπως επίσης εξηγεί «Τις μέρες εκείνες φάνηκε πως το ήθος αυτού του κόσμου δεν εξαρτάται από τίποτα άλλο παρά από τη σταθερότητα του συναλλάγματος».
(Το σχόλιο αυτό δεν είναι κάτι σαν απάντηση στην επιστολή των εργαζομένων στο δελτίο ειδήσεων του Μέγκα για το Στάθη και το «Ναυτίλο» του, περισσότερο δε που στα όσα περιγράφει δεν μπορεί να περιληφθούν μερικοί φοβισμένοι οι οποίοι υπογράφουν ό,τι τους ζητήσουν οι «από πάνω», απλώς είναι γραμμένο με αφορμή…).

πηγή:ΠΡΙΝ

Ο κόσμος στο Σύνταγμα το έριξε στο τραγούδι!!

Ο κόσμος στο Σύνταγμα το έριξε στο τραγούδι!!



Το τραγούδι του κόσμου, μαζί με τα καπνογόνα δίνουν άλλη όψη στο κέντρο της Αθήνας!
Ευρωπαϊκή!!!

Ξανά εκτεταμένη χρήση χημικών!!

Ο κόσμος θα μείνει στο σύνταγμα

Ο κόσμος θα μείνει εκεί…. Δεν έχει διάθεση να φύγει από το σύνταγμα ο κόσμος!!

Οι αστυνομικοί, άσχετα από τις εντολές που θα λάβουν, θα πρέπει να αφήσουν τον κόσμο που θέλει ήρεμα να σταθεί μπροστά από την βουλή, να το κάνει!

Τα χημικά δεν έχουν λόγο ύπαρξης σε μία δημοκρατία!
Στην τελική, αφορά και αυτούς ο συγκεκριμένος αγώνας!


Το μήνυμα δίνει μια μητέρα.......πάω σύνταγμα, όχι για τη φουκαριάρα τη μάνα μου, αλλά για τη φουκαριάρα την κόρη μου που δεν έχει στον ήλιο μοίρα.


πηγή:taxalia

Σύλληψη αμερικανού πράκτορα από την ΕΛΑΣ

Μήπως θα έπρεπε να μας κυβερνάει ο Χάρρυ Κλυνν;


Η προφητική διορατικότητα του Χάρυ Κλυνν
Τα έλεγε ο τεράστιος ΧΑΡΡΥ!!! αλλά ποιος τον άκουγε;

«Εδώ και δύο χρόνια έχει αρχίσει το μεγάλο κακό που θα μετατρέψει σιγά-σιγά τους Έλληνες σε λαό πιθήκων, σε λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών, κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων.
Σε είκοσι-τριάντα χρόνια από σήμερα Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να μην υπάρχει.
Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη κι ένας λαός στα όρια της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης.»
Απομαγνητοφωνημένο από το 1983 και την παράσταση "ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ", στη Μπουάτ "ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ" στην Πλάκα.

πηγή: ας μιλήσουμε επιτέλους

Σοβαρά επεισόδια στο Σύνταγμα


Ενώ τεράστιο πλήθος κόσμου, που συνεχώς αυξάνεται, κινείται προς το Σύνταγμα, οι συμπλοκές άρχισαν. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ χτυπάνε, χωρίς διάκριση, ανελέητα τους απεργούς πολίτες.
Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα, έξω από την Βουλή.
Διαδηλωτές συγκρούονται με την αστυνομία.
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ ρίχνουν συνεχώς βολίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα.
Στην οδό Πανεπιστημίου οι συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομικών είναι σφοδρές και υπάρχουν αρκετοί μικροτραυματισμοί πολιτών, που συμμετέχουν στη διαδήλωση.
Είναι άγνωστο τι θα συμβεί στη συνέχεια, αφού η οργή και η αποφασιστικότητα των πολιτών είναι έκδηλη, χωρίς όμως να είναι προκλητική...
Σημειώνουμε πως αρκετοί διαδηλωτές τραγουδάνε τον εθνικό ύμνο, αλλά τα ΜΑΤ μάλλον δεν ακούνε... αφού μαζί με τους γνωστούς - άγνωστους κουκουλοφόρους έχουν επιδοθεί στο γνωστό θέατρο των μεταξύ τους αψιμαχιών, με κύριο και μοναδικό σκοπό να "σπάσουν" την πορεία των απεργών, για να μην μπορέσουν όλοι οι πολίτες να φτάσουν στο Σύνταγμα.
Μεγάλο πρόβλημα στην αναπνοή έχει δημιουργηθεί από το πλήθος των καπνογόνων που ρίχνουν τα ΜΑΤ, που παραδόξως δεν προχωρούν σε συλλήψεις κουκουλοφόρων...

Ένα Video εξαιρετικά αφιερωμένο σε "μύωπες", "στρουθοκαμήλους" και σε κάθε πνευματικά "μετεωριζόμενο"




Επειδή  μερικοί   "πνευματικά μετεωριζόμενοι"  εξακολουθούν να μας κατηγορούν για ευφάνταστους  συνωμοσιολόγους  ή  "παραληρηματικούς φοβικούς", τους αφιερώνουμε εξαιρετικά το πιο κάτω Video  για να δούν  τι μας περιμένει  αμέσως μετά  την επιβολή της  "κάρτας του πολίτη" και κάθε άλλης χαφιεδοκάρτας  της ηλεκτρονικής  δικτατορίας  που  εφαρμόζουν  δια των εντολοδόχων  κυβερνήσεων τα σκιώδη  (προς το παρόν) επιτελεία της  "παγκόσμιας κυβέρνησης".

Απο το αδελφικό μας ιστολόγιο  http://id-ont.blogspot.com/.
σχόλιο ID-ont: Μήπως τα εμφυτεύσιμα RFID πλινθία, θα είναι η μετεξέλιξη της "Κάρτας του Πολίτη;" Δείτε στο video πως χρησιμοποιούνται ήδη σε νυχτερινό club της Ολλανδίας: ως μέσο ταυτοποίησης και πληρωμών...
                                    

Μίλα και άκου για να γίνεις καλά!

 Νάντυ Παπαμήτσου,

 Mπορείς να ψιθυρίζεις «εεεεε» και να ανακουφίζεις το συκώτι σου; Mπορείς να φωνάζεις «ουουουου» και σε συνδυασμό με κινήσεις των χεριών, να διώχνεις το άγχος και να χαλαρώνεις το αυχενικό σου;
 Κι όμως μπορείς...

 Πως οι ήχοι του δάσους, της φύσης και ο ήχος της αλφαβήτου μπαίνουν στην υπηρεσία του ανθρώπου και ανακουφίζουν, γιατρεύουν, θεραπεύουν; Αυτά και άλλα πολλά, εξήγησε αποκλειστικά στο newsbomb.gr o Μaster Song Park, ιδρυτής της μεθόδου KIADO. Ο Song Park βρέθηκε για λίγες μέρες στη χώρα μας, προκειμένου να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό την μέθοδο αυτή, μια τέχνη όχι πολεμική (αν και μοιάζει πολύ), αλλά θεραπευτική.
 «Όταν παράγουμε ήχους της αλφαβήτου χρησιμοποιούμε την αναπνοή μας που σημαίνει ότι κάθε ήχος του αλφαβήτου που λέμε, σχετίζεται με την ζωτική μας ενέργεια. Κάθε σύμφωνο και φωνήεν έχει σχέση με τα στοιχεία και την ενέργεια και μέσω αυτής της αλληλεξάρτησης μπορούμε να επηρεάσουμε κάθε ζωτικό όργανο του συστήματός μας και οποιαδήποτε νοητική διεργασία καθώς και να εκδηλώσουμε συναισθήματα» εξηγεί ο Μάστερ Song Park.
 Σε ερώτηση του newsbomb.gr για το αν οι ήχοι αυτοί είναι μυστικοί ή αν μπορεί η κάθε συλλαβή, η κάθε λέξη, ο κάθε ήχος της καθημερινότητας να είναι θεραπεία όχι μόνο για το σώμα μας αλλά και για την ψυχή μας με κάποιον τρόπο ο Song Park, απάντησε: «όταν χρησιμοποιούμε συγκεκριμένους ήχους πρέπει να στοχεύουμε το λειτουργικό σύστημα του ζωτικού οργάνου που μας ενδιαφέρει όπως το τόξο του τον στόχο. Απλώς πρέπει να γίνεις συνειδητός με τον κάθε ήχο, με το τι σημαίνει, με τι συνδέεται και μετά να χρησιμοποιήσεις τις κινήσεις για να τον ενδυναμώσεις.»
 Πώς μπορεί να συνδυαστεί η σιωπή που διδάσκουν σχεδόν όλες οι θρησκείες του κόσμου προκειμένου να προσευχηθείς για την ίαση του (στην συγκεκριμένη περίπτωση) με τον ήχο;
 Πώς συνεργάζονται ήχος και σιωπή;
 «Οι σοφοί λένε ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει σκοτάδι, ότι υπάρχει πάντα φως. Μερικές φορές το φως είναι τόσο λεπτοφυές, που δεν μπορούμε να το δούμε. Βλέπουμε μόνο χονδροειδή επίπεδα του φωτός. Με τον ίδιο τρόπο, σε ότι αφορά τον ήχο, υπάρχει πάντα ήχος. Μπορεί απλά να υπάρχει ένα μυστικό επίπεδο, πνευματικό επίπεδο του ήχου που διαρκώς απορρέει, που διαρκώς «χτυπάει».
 Λόγω αυτού του ήχου, συνήθως μας φαίνεται ότι βρισκόμαστε σε σιωπή αλλά στην πραγματικότητα, αφού παράγουμε εξωτερικούς ήχους που μπορούμε να ακούσουμε, τότε είναι δυνατόν να αφήσουμε την αντίληψή μας να περάσει σε πιο λεπτοφυείς καταστάσεις και τότε ίσως ακούσουμε τον ήχο του πνευματικού επιπέδου. Και εκεί συμβαίνει όλη η θεραπεία».
 Για την μέθοδο θεραπείας με το αλφάβητο, το KIADO, o Song Park λέει χαρακτηριστικά στο newsbomb.gr:
 «Μερικοί ήχοι στο αλφάβητο ας πούμε όπως τα φωνήεντα, συνδέονται απευθείας με τις πνευματικές μας δυνάμεις. Μερικοί άλλοι ήχοι μπορούν να επηρεάσουν την κατάσταση της ψυχής μας. Υπάρχουν ήχοι που μπορούν να απελευθερώσουν συναισθήματα και ήχοι που μπορούν με μεγάλη ακρίβεια να ρυθμίσουν τις φυσικές λειτουργίες του σώματός μας.Για παράδειγμα  εάν κάποιος έχει κακή σχέση με την μητέρα αυτό είναι το αίτιο που επηρεάζει την ενέργεια της φωτιάς και αυτό μεταφράζεται στο να γίνει ο άνθρωπος αγχώδης. Και ως αποτέλεσμα να αναπτύξει ασθένειες ή προβλήματα στο λεπτό έντερο.
  Βλέπετε πώς συνδέονται όλα. Στο επίπεδο του αιτίου όπως προανέφερα, πάντα μπορούμε να εξετάσουμε εσωτερικά πώς σχετιζόμαστε με τους γονείς μας. Νοιώθουμε αγάπη και στοργή; Ή νοιώθουμε αδιαφορία ή ψυχρότητα ή ακόμα και μίσος; Η σχέση με τη μητέρα όπως ανέφερα σχετίζεται με την καρδιά, με τον πατέρα μπορεί να επηρεάσει την σπλήνα, με τον Δάσκαλο μπορεί να επηρεάσει το συκώτι, η σχέση με τον ίδιο μας τον εαυτό, με το εσωτερικό μας παιδί όπως λέμε σχετίζεται με τα νεφρά και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο είναι η βασική αιτία για όλα τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τους πνεύμονες.
 Και μετά στο επίπεδο της ενέργειας υπάρχουν 5 βασικά συναισθήματα που μπορεί να διαιρεθούν σε πολλά ακόμα. Σε αυτή την περίπτωση ο φόβος επηρεάζει τα νεφρά, ο θυμός καταστρέφει το συκώτι, η ανησυχία σχετίζεται με την καρδιά , η έγνοια σχετίζεται με την σπλήνα και η λύπη με τους πνεύμονες».

 Πηγή: newsbomb.gr