Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Το θαύμα της ευγνωμοσύνης!





 





Τι να πρωτοπεί κανείς για τη θαυματουργή επίδραση της ευγνωμοσύνης! Πόσες φορές την ημέρα λέτε ευχαριστώ; Κανονικό ευχαριστώ, όχι τυπικό μέσα από τα δόντια! Αν δεν το λέτε συνειδητά, μέσα από τη καρδιά σας, τότε χάνεται τη καταπληκτική ευκαιρία που σας δίνει αυτή η υπέροχη λέξη.

Η σημασία που έχει το να ευχαριστούμε ειλικρινά για τα πράγματα που λαμβάνουμε είναι τεράστια. Όσο περισσότερο ευχαριστούμε για όλα τα καλά που δεχόμαστε, τόσο πιο πολύ ανοίγει ο δρόμος για να δεχτούμε περισσότερα.


Όταν είμαστε ευγνώμονες και το εκφράζουμε είτε από κοντά σε κάποιον, είτε του στέλνουμε νοερά την ευγνωμοσύνη μας από μακριά, η ενέργεια μας ανυψώνεται σε υψηλές συχνότητες, με αποτέλεσμα να βιώνουμε μια αρμονική και γαλήνια εμπειρία.


Ευγνωμοσύνη μπορούμε να εκπέμπουμε κάθε στιγμή, προς την Ανώτερη Δύναμη, το Πνεύμα της Δημιουργίας για όλα όσα έχουμε, για οποιαδήποτε κατάσταση έρχεται στη ζωή μας, για οτιδήποτε μας κάνει να νιώθουμε καλά, για τα μικρά και για τα μεγάλα!


Εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για έναν άνθρωπο ή ένα γεγονός, δημιουργείτε μια τεράστια μαγνητική δύναμη η οποία προσελκύει κι άλλους ανθρώπους, γεγονότα και τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να νιώσουμε ακόμα καλύτερα.

"Αν δεν είχατε σκεφτεί ποτέ ότι η ευγνωμοσύνη εναρμονίζει το πνεύμα σας με τις δημιουργικές δυνάμεις του Σύμπαντος, σκεφτείτε το τώρα. Αν το αναλογιστείτε σοβαρά, θα διαπιστώσετε ότι αυτή είναι η πραγματικότητα."


Γουάλας Γουάτλες (1860-1911)

Ενεργοποιώντας συνειδητά την αίσθηση της ευγνωμοσύνης στη καθημερινότητα μας, νιώθοντας βαθιά και αληθινά την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση, μπαίνουμε σε μια κατάσταση αποδοχής και εκτίμησης, απελευθερώνοντας έτσι τις εσωτερικές αντιστάσεις που μπλοκάρουν την ανάπτυξη μας.
Η πορεία προς μια Ανώτερη Συνειδητότητα είναι μια πνευματική διαδρομή, ζούμε όμως σε έναν υλικό κόσμο και θα πρέπει να βρούμε τις γέφυρες ώστε να περνάμε αρμονικά από το υλικό στο πνευματικό επίπεδο, βιώνοντας τη πνευματικότητα στη καθημερινή μας ζωή. Μια σταθερή εσωτερική κατάσταση ευγνωμοσύνης, αποτελεί σύνδεση των δύο κόσμων, που μας μεταφέρει σε πολύ υψηλά δονητικά επίπεδα. Η ψυχή μας «τρέφεται» όταν εκπέμπουμε δυνατά συναισθήματα που πηγάζουν από αληθινή ευγνωμοσύνη.


Είναι συνήθεια το να εκτιμάμε διάφορα πράγματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι συνήθεια να ψάχνουμε να βρούμε κάτι που μας ευχαριστεί, που μας αρέσει και να ευγνωμονούμε γι αυτό. Κάντε την ευγνωμοσύνη καθημερινή σας συνήθεια! Η άσκηση στο να είμαστε ευγνώμονες για οτιδήποτε, είναι στην ουσία άσκηση προσέλκυσης υψηλότερων δονήσεων. Οι υψηλότερες δονήσεις είναι εκείνες με τις οποίες νιώθουμε καλά, είμαστε ευτυχισμένοι, και με τη σειρά τους προσελκύουν θετικές εμπειρίες ώστε να νιώσουμε ακόμα καλύτερα.


Όσο περισσότερο εξασκείστε στην αίσθηση της ευγνωμοσύνης, τόσο περισσότερο θα βλέπετε να υλοποιούνται οι βαθύτερες επιθυμίες σας, με διαφορετικούς, υπέροχους και απροσδόκητους τρόπους. Δεν έχει σημασία το πώς και το γιατί, σημασία έχει ότι Σύμπαν πάντα ανταποκρίνεται σε αυτό που εκπέμπετε. Η ενέργεια της αγάπης, της ευγνωμοσύνης, της συμπόνιας, επιστρέφουν σε σας από εκεί που δε το περιμένετε!


Αρκεί να οραματιστείτε κάτι που θέλετε, και έπειτα να νιώσετε τόσο μεγάλη ευγνωμοσύνη σα να το έχετε, και σύντομα θα δείτε τα αποτελέσματα! Το μυστικό είναι να νιώθετε πραγματικά και όχι να σκέφτεστε ότι κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. Στη πραγματικότητα κοροϊδεύετε τον εαυτό σας όταν μένετε αδρανείς και δεν χρησιμοποιείτε τη τεράστια δύναμη της ευγνωμοσύνης! Σας είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή, όπως όλα τα σημαντικά «εργαλεία» που υπάρχουν μέσα σας.

Η έλλειψη της ευγνωμοσύνης στη καθημερινότητα μας ευθύνεται συχνά για διάφορες καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδια μας. Είναι οι εσωτερικές αντιστάσεις που μπλοκάρουν και βάζουν εμπόδια στη διαδρομή. Μια καρδιά που δεν μπορεί να νιώσει ευγνωμοσύνη είναι κλειστή, δε μπορεί ούτε να αγαπήσει πραγματικά, και επηρεάζετε και το φυσικό σώμα. Αντίθετα τα αισθήματα ευγνωμοσύνης απελευθερώνουν σε όλο το σώμα θετικές ενδορφίνες που δημιουργούν την υγεία.


Έτσι κι αλλιώς μας ανεβάζει τη διάθεση, γεμίζει τη καρδιά μας με χαρά, και έτσι ελκύουμε φυσικά στη ζωή μας αυτά που επιθυμούμε, συντονισμένοι με την αφθονία του Σύμπαντος. Βλέπουμε πιο καθαρά, εστιαζόμαστε στη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων, με αποτέλεσμα να παίρνουμε πιο σωστές αποφάσεις με οδηγό τη καρδιά. Γιατί μια καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη είναι ανοιχτή και μας επιτρέπει να ανεβαίνουμε όλο και ψηλότερα στο εξελικτικό ταξίδι της ψυχής μας.


Με το ευχαριστούμε ενεργοποιούμε θεραπευτική ενέργεια για μας και τους άλλους. Είναι τόσο σημαντικό να καλλιεργούμε μια στάση ευγνωμοσύνης!

Αρχίστε με το να νιώθετε ευγνωμοσύνη για αυτά που ήδη έχετε. Σίγουρα θα βρείτε αρκετά! Κοιτάξτε γύρω σας, μέσα σας, εκτιμείστε ότι πέφτει στην αντίληψη σας. Νιώστε ευγνωμοσύνη για το σώμα σας -σε όποια φάση κι αν βρίσκετε- για την οικογένεια σας, για το σπίτι σας, για τη δουλειά σας, τους φίλους σας -ακόμα και ένας καλός φίλος αξίζει την εκτίμηση σας- για το δώρο που σας έφεραν, για τα λουλούδια του γείτονα που σας ομορφαίνουν τη θέα, για το όμορφο τραγούδι που ακούσατε στο ράδιο, για τη καλή κουβέντα που σας είπε ο διπλανός, για το χαμόγελο που σας χάρισε ένας περαστικός, για το ότι έχετε τα δυο σας πόδια και περπατάτε, για τα δυο σας μάτια να βλέπετε, για την αγκαλιά του παιδιού σας, για την ζεστασιά του συντρόφου σας, για τον ενδιαφέρον κάποιου δικού σας, για το βιβλίο που διαβάζετε, για τον αέρα που μπορείτε και αναπνέετε! Μην τα θεωρείτε όλα αυτά δεδομένα, δεν τα έχουν όλοι οι άνθρωποι. Αναγνωρίστε πως υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα για σας!
Έπειτα δοκιμάστε να νιώσετε ευγνωμοσύνη για όσα δυσάρεστα περάσατε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό; Αν το καταφέρετε, μια καινούρια γνώση θα αναδυθεί από μέσα σας και μια νέα ενέργεια θα περιβάλλει τη ζωή σας. Η συνειδητοποίηση του ότι τα γεγονότα που μας βάζουν σε δοκιμασία έχουν το λόγο τους που έρχονται σε μας, ότι μαθαίνουμε μέσα από αυτά, ανοίγουμε και αρχίζουμε να αναγνωρίζουμε το κάθε εμπόδιο σαν μια ευκαιρία εξέλιξης, σαν ένα τόξο που μας δείχνει ότι ίσως πρέπει να ακολουθήσουμε μια άλλη κατεύθυνση. Πάντα ένα εμπόδιο κρύβει ένα τόξο. Το θέμα είναι να αντιληφθούμε τι κρύβεται πίσω από το τόξο!

Η ευγνωμοσύνη είναι μια στάση ζωής, είναι ευλογία, που ανοίγει τις πόρτες του δικού μας παραδείσου. Η ευγνωμοσύνη, είναι το νέκταρ της ψυχής!

Είμαστε ο λαός και αποφασίζουμε εμείς για εμάς...






* Σου είναι αδερφέ, πολύ δύσκολο να το βρεις; Το ξέρεις ότι αυτή η απλούστατη κίνηση, έχει μέσα της την γιγαντιαία, την τεράστια δύναμη να αλλάξει δια μιας τα πάντα όσα μαγειρεύουν τα εντός και εκτός Ελλάδας παλιοτόμαρα, (εντός οι ελληνονόματοι Προδότες, εκτός οι ανθέλληνες Αλήτες)και να γράψει την καινούργια σελίδα στη νέα ελληνική ιστορία, αυτήν που απαιτούν οι καιροί;

* Έτσι κι αλλoιώς, σε λίγους μονάχα μήνες, μάλλον θα του χτυπήσεις το κουδούνι δίχως να έχεις μιλήσει προηγούμενα μαζί του.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να μην σου ανοίξει και να σπάσεις την πόρτα του.

Και καθόλου δεν αποκλείεται κάνοντας χρήση άμεσης βίας, να του αρπάξεις ότι μπορείς και να γυρίσεις να κλειδαμπαρωθείς σπίτι σου, γιατί τα παιδιά σου δεν θα έχουν γάλα, ο γέρος πατέρας σου θα ψήνεται στον πυρετό χωρίς φάρμακα και η γυναίκα σου θα πέφτει απ τη μια κρίση στην άλλη γιατί ήρθε το πρωί ο δικαστικός επιμελητής να σου κατασχέσει το ίδιο το σπίτι σου..

* Για να μην φτάσεις λοιπόν εκεί, για να μην φτάσουμε εκεί και αρχίζουμε να τρώμε ο ένας τον άλλο, όπως το έχουν Σχεδιάσει «αυτοί», από αύριο λοιπόν, ψάξε για το τηλέφωνο του γείτονά σου..

Και μετά του αλλουνού, του διπλανού, κατόπιν του απέναντι, πιο μετά του επάνω ορόφου, μετά του υπογείου..

* Και πιάστε την κουβέντα. Και βρέστε μιαν άκρη στα γρήγορα. ΄Οποιον και να ψηφίζατε ως τα τώρα, τώρα κινδυνεύετε και εσείς και η Πατρίδα με αφανισμό, κατάλαβες;
* Και αφού τα βρείτε στα βασικά, Συντακτική Εθνοσυνέλευση ας πούμε, επιστροφή στη δραχμή ή όχι, αλλαγή του Πολιτεύματος, κήρυξη αστραπιαία του χρέους ως επαχθούς αμέσως, δεν παίρνει κανείς δεκάρα και ξαναχτίζουμε την πατρίδα μας, τακιμιάζουμε με Ρωσία- Κίνα στο φτερό, βγάζουμε τα πετρέλαιά μας με Εθνικό Συμβόλαιο ενώπιον του λαού, για να ξαναγεμίσουνε τα σχολεία, για να ξαναπάρει μπροστά η μηχανή της χώρας..
Τότε, εκλέξτε ένα παλληκάρι, έναν νέο επιστήμονα, με χρόνο ελεύθερο, με γνώσεις, να το λέει η ψυχούλα του αλλά κι η γλώσσα του, και να σέβεται αυτούς που θα εκπροσωπήσει και δώστε του όλη η γειτονιά από πέντε ευρώ ο καθένας για τα ναύλα του, και στείλτε τον στην πόλη που θα εκλέξει άλλους αντιπροσώπους μαζί μ' αυτόν και μετά πηγαίνετε στις περιφέρειες, στα νησιά, στους ακρίτες μας επάνω, παντού όπου ανασαίνει ο Ελληνισμός..

* Κι αφού στηθεί μια τεράστια πανελλήνια Εθνοσυνέλευση, όχι στην Αθήνα, ούτε στη Θεσσαλονίκη, αλλά εκεί που κινδυνεύει η πατρίδα, στην Ξάνθη, ένα μαγικό πρωί, εσείς οι εκπρόσωποι όλου του λαού, εκτός από τους απατεώνες, τους φανατίλες, τους ψωνισμένους και τους χεσμένους, σηκώστε το μπαϊράκι σας και Διατάξτε τους, όλους, χωρίς ν' ανοίξει ρουθούνι, απλά και κάθετα: «Κύριοι, είμαστε ο Λαός. Κι αποφασίσαμε, αυτό κι εκείνο..»
* Σου λέω, αδερφέ, από αύριο, πάρε το γείτονά σου τηλέφωνο. Για μια πρώτη κουβεντούλα. Πού ξέρεις, μπορεί να σας βγάλει σε δρόμο.

Δρόμο όμορφο, ελληνικό κι ας είναι και κομμάτι κακοτράχαλος.
Γεια σου και μην ξεχάσεις, είπαμε: Το τηλέφωνο του γείτονά σου πριν απ όλα..»

35 παιδάκια του ΠΙΚΠΑ Πεντέλης χρειάζονται παπούτσια και ρούχα




35 παιδάκια από 4 μηνών έως 12 ετών στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, για υιοθεσία, ζητούν παπούτσια και ρούχα, δείτε τι χρειάζονται ακριβώς στη λίστα.

ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ

Α/Α Όνομα Ηλικία Νο Παπουτσιού
1. Πέτρος 20 μηνών No 21
2. Βιβή 3,5 ετών No 25
3. Χάρης 2 ετών No 23
4. Νίκος 12 μηνών Νο 20
5. Ραφαήλ 1,5 ετών No 19
6. Παναγιώτης 1,5 ετών No 20
7. Έλλη 2 ετών No 22
8. Νίκος 12 μηνών Νο 18
9. Μυρτώ 2 ετών No 21
10. Αναστασία 2 ετών No 22
11. Γιώργος 8,5 ετών Νο 36
12. Σήφης 6 ετών Νο 30
13. Βαγγέλης 7 ετών Νο 31
14. Αποστόλης 4,5 ετών Νο 24
15. Αλεξάνδρα 9 ετών Νο 29-30
16. Χριστίνα 5,5 ετών Νο 24
17. Σωτήρης 5,5 ετών Νο 30-31
18. Νικόλαος 3 ετών Νο 23
19. Ρεβέκκα 2 ετών Νο 23
20. Αντώνης 2,5 ετών Νο 23
21. Αλέξανδρος 12 ετών Νο 41
22. Γιάννης 10 μηνών
23. Ανδριάννα 11 μηνών
24. Στέλλα-Ρόζα 7 μηνών
25. Ηλίας 11 μηνών
26. Νάντια 9 μηνών
27. Μαρίνος 9 μηνών
28. άρρεν 4 μηνών
29. άρρεν 4 μηνών
30. άρρεν 4 μηνών
31. άρρεν 5 μηνών
32. άρρεν 7 μηνών
33. άρρεν 7 μηνών
34. άρρεν 11 μηνών
35. θήλυ 11 μηνών

ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ «ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ» ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ.

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ, ΝΗΠΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ

ΤΟΣΤΙΕΡΑ

ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ

ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ και ΧΩΡΙΣ (ΠΑΙΔΙΚΑ - ΜΟΝΑ)

ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΟΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ - ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΕΣ

ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΠΙΚΕ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ

ΦΟΡΜΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ (Νο 20 - 33)

ΚΑΛΤΣΕΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ - ΚΑΛΤΣΟΝ

ΚΡΕΜΕΣ ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ

ΒΑΦΛΙΕΡΑ

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ DVD

ΡΟΥΧΑ ΕΦΗΒΙΚΑ για αγόρι Νο14-16

ΣΑΛΙΑΡΕΣ

ΜΠΟΛΑΚΙΑ

ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ

ΠΙΠΙΛΕΣ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ «ΤΡΕΙΣ ΤΡΥΠΕΣ»

ΚΟΥΝΙΕΣ ΨΗΛΕΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΙΡΟΥΝΑΚΙΑ και ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ - (ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΟΥΛΑ)

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ (30-35 τμ.)

ΧΑΡΤΟΝΙΑ - ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την υπηρεσία Αναρρωτηρίου (213-2059800 Κα Γουρνάκη Ιωάννα).





35 παιδάκια από 4 μηνών έως 12 ετών στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, για υιοθεσία, ζητούν παπούτσια και ρούχα, δείτε τι χρειάζονται ακριβώς στη λίστα.

ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ

Α/Α Όνομα Ηλικία Νο Παπουτσιού
1. Πέτρος 20 μηνών No 21
2. Βιβή 3,5 ετών No 25
3. Χάρης 2 ετών No 23
4. Νίκος 12 μηνών Νο 20
5. Ραφαήλ 1,5 ετών No 19
6. Παναγιώτης 1,5 ετών No 20
7. Έλλη 2 ετών No 22
8. Νίκος 12 μηνών Νο 18
9. Μυρτώ 2 ετών No 21
10. Αναστασία 2 ετών No 22
11. Γιώργος 8,5 ετών Νο 36
12. Σήφης 6 ετών Νο 30
13. Βαγγέλης 7 ετών Νο 31
14. Αποστόλης 4,5 ετών Νο 24
15. Αλεξάνδρα 9 ετών Νο 29-30
16. Χριστίνα 5,5 ετών Νο 24
17. Σωτήρης 5,5 ετών Νο 30-31
18. Νικόλαος 3 ετών Νο 23
19. Ρεβέκκα 2 ετών Νο 23
20. Αντώνης 2,5 ετών Νο 23
21. Αλέξανδρος 12 ετών Νο 41
22. Γιάννης 10 μηνών
23. Ανδριάννα 11 μηνών
24. Στέλλα-Ρόζα 7 μηνών
25. Ηλίας 11 μηνών
26. Νάντια 9 μηνών
27. Μαρίνος 9 μηνών
28. άρρεν 4 μηνών
29. άρρεν 4 μηνών
30. άρρεν 4 μηνών
31. άρρεν 5 μηνών
32. άρρεν 7 μηνών
33. άρρεν 7 μηνών
34. άρρεν 11 μηνών
35. θήλυ 11 μηνών

ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ «ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ» ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ.

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ, ΝΗΠΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ

ΤΟΣΤΙΕΡΑ

ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ

ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ και ΧΩΡΙΣ (ΠΑΙΔΙΚΑ - ΜΟΝΑ)

ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΟΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ - ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΕΣ

ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΠΙΚΕ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ

ΦΟΡΜΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ (Νο 20 - 33)

ΚΑΛΤΣΕΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ - ΚΑΛΤΣΟΝ

ΚΡΕΜΕΣ ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ

ΒΑΦΛΙΕΡΑ

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ DVD

ΡΟΥΧΑ ΕΦΗΒΙΚΑ για αγόρι Νο14-16

ΣΑΛΙΑΡΕΣ

ΜΠΟΛΑΚΙΑ

ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ

ΠΙΠΙΛΕΣ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ «ΤΡΕΙΣ ΤΡΥΠΕΣ»

ΚΟΥΝΙΕΣ ΨΗΛΕΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΙΡΟΥΝΑΚΙΑ και ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ - (ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΟΥΛΑ)

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ (30-35 τμ.)

ΧΑΡΤΟΝΙΑ - ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την υπηρεσία Αναρρωτηρίου (213-2059800 Κα Γουρνάκη Ιωάννα).

Στην Ελλάδα, έχουμε αυτή τη στιγμή απόπειρα εξαφάνισης ολόκληρου του λαού...


 

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Η Δικαιοσύνη στο εδώλιο
Αν σας έχει διαφύγει, στην προ των θυρών του ΔΝΤ Ισπανία, ο θρυλικός δικαστής Μπαλτάσαρ Γκαρθόν δικάζεται αυτές τις μέρες για παραβίαση του νόμου περί αμνηστίας, που ψηφίστηκε το 1977 και έδωσε άφεση αμαρτιών σε όλα τα εγκλήματα του φρανκικού καθεστώτος, βάζοντας ταφόπετρα και στην υπόθεση των αγνοουμένων.
Ο Ισπανός δικαστής, που έγινε διάσημος όταν διέταξε την σύλληψη του Χιλιανού δικτάτορα Πινοσέτ επί ευρωπαϊκού εδάφους, βρίσκεται σε...
διαθεσιμότητα εδώ και δύο χρόνια – και επομένως δεν προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Δικαιοσύνη – και κινδυνεύει να τιμωρηθεί με απαγόρευση ασκήσεως επαγγέλματος ακόμη και για είκοσι χρόνια.
Δηλαδή, κινδυνεύει ουσιαστικά να αποπεμφθεί από το Σώμα των Ισπανών Δικαστών.

Φυσικά, η μήνυση των ακροδεξιών οργανώσεων της Ισπανίας, επί της οποίας στηρίχθηκε η δίωξη του αδέκαστου κυνηγού των τυράννων δικαστή, δεν έχει καμία βάση.
Κι’ αυτό, διότι υπήρξαν όλα αυτά τα χρόνια (της σιωπής και της ταφόπλακας) άπειρες μηνυτήριες αναφορές και αγωγές και διαμαρτυρίες των συγγενών των 114.000 (!) αγνοουμένων, οι οποίο επιθυμούν και δικαιούνται να μάθουν τι απέγιναν οι άνθρωποί τους.
Και επειδή, ο Γκαρθόν ξεκίνησε τις έρευνες – τις οποίες διέκοψε το 2008 όταν τον υποχρέωσε να το κάνει η εισαγγελία – διότι οι εξαφανίσεις ανθρώπων αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τα οποία, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, δεν παραγράφονται και δεν εμπίπτουν στους νόμους περί αμνηστίας.
Η ίδια η εισαγγελία που επέβαλε την διακοπή των ερευνών, ζητά τώρα την αθώωση του δικαστή, ενώ στις 31 Ιανουαρίου αναμένεται να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης 22 συγγενείς εξαφανισθέντων.
Κατ΄ αντιστοιχία, στην Ελλάδα, έχουμε αυτή τη στιγμή απόπειρα εξαφάνισης ολόκληρου του λαού.
Έχουμε και τον υπουργό Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου να υποβάλλει ερώτημα για αντικατάσταση των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου – αφού προηγουμένως έχει εξαπολύσει έναν λίβελλο εναντίον τους!
Υποστηρίζει (ο κ. Παπαϊωάννου) πως το γεγονός ότι υπέβαλε το ερώτημα την ώρα που βράζει η υπόθεση της διόγκωσης των στατιστικών στοιχείων αποτελεί κάτι το εντελώς… συμπτωματικό και περίπου πως οι δύο εισαγγελείς γνώριζαν πως επρόκειτο να το υποβάλει και γι’ αυτό έσπευσαν να διαβιβάσουν την σχετική δικογραφία στη Βουλή.
Όταν, όμως, ερωτάται επί της ουσίας (το έπραξε χθες από τον Real FM ο Νίκος Χατζηνικολάου), ο κ. Παπαϊωάννου νίπτει τας χείρας του. Στο ερώτημα δηλαδή για τις μη σύννομες ενέργειες της ΕΛΣΤΑΤ να στείλει τα στοιχεία χωρίς, όπως προβλέπει ο νόμος, να αποτελούν αυτά προϊόν συλλογικού οργάνου και να έχουν κυρωθεί από όλα τα μέλη του Δ.Σ. (διότι αυτό ακριβώς συνέβη), ο κ. Παπαϊωάννου… επικρότησε την κίνηση των εισαγγελέων για τους οποίους ρωτά αν πρέπει ή όχι να αντικατασταθούν! Απήντησε δηλαδή πως ο φάκελος της ΕΛΣΤΑΤ πρέπει να διαβιβαστεί το συντομότερο στη Βουλή, αποφεύγοντας, βέβαια, να μας πει αν έχουν έτσι τα πράγματα κι’ αν συντρέχει η παραπάνω παρανομία.
Με τον τρόπο του, παραδέχθηκε την παρανομία, ενώ παράλληλα θέλησε να παρουσιάσει την εκ μέρους του υποβολή του αιτήματος για αντικατάσταση ή όχι των εισαγγελέων ως… απλή γραφειοκρατική κίνηση!
Την ίδια ώρα, διάφορα παπαγαλάκια υποστηρίζουν πως ο προϊστάμενος των δύο αντεισαγγελέων ενδέχεται να τους επιστρέψει την δικογραφία, επειδή δεν είναι πλήρης!
Λες και ήταν δυνατόν να καταργηθεί το Δ.Σ. μιας ανεξάρτητης Αρχής και να δοθούν στοιχεία για τη χώρα, χωρίς να έχει πολιτική κάλυψη αυτός που πράττει μια τέτοια πρωτοφανή και πασιφανή αυθαιρεσία.
Είναι καταπληκτικό πώς όλοι – μόλις τους τίθεται το κρίσιμο ερώτημα – βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω.
Επίσης, αν θυμάμαι καλά το θέμα της αντικατάστασης των δύο εισαγγελέων θεωρείται λήξαν εδώ και καιρό.
Από τότε που οι ίδιοι δήλωσαν παραίτηση ενόψει της (ύποπτης) κατάργησής τους από τον κ. Βενιζέλο, αλλά όταν ο τελευταίος, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ανέκρουσε πρύμναν και δήλωσε πως δεν θα φέρει στη Βουλή την σχετική (ν)τροπολογία, οι δικαστές δήλωσαν πως προχωρούν κανονικά και συνέχισαν να εξετάζουν μάρτυρες.
Επομένως, το θέμα της παραίτησής τους έπαψε υφιστάμενο.
Όταν, όμως, έστειλαν την δικογραφία στη Βουλή, επανήλθε (το δήλωσε ο ίδιος ο κ. Παπαϊωάννου λέγοντας ότι «εξετάζεται») το θέμα της επαναφοράς της τροπολογίας περί αντικατάστασής τους.
Και εντελώς ξαφνικά, αποφάσισε ο υπουργός να στείλει και το ερώτημα περί αντικατάστασης στο Δικαστικό Συμβούλιο.
Επομένως, αυτό που έκανε, ήταν να επαναφέρει ένα ήδη λήξαν θέμα. Και ενώ προηγουμένως ο ίδιος και μια σειρά άλλοι αστέρες, είχαν φροντίσει να καθυβρίσουν τους δικαστές και να απειλήσουν με… μακελειά! Όσο για τις παρεμβάσεις που δεν… έγιναν και γενικώς δεν… γίνονται, η ύπαρξή τους έχει επιβεβαιωθεί πλειστάκις (και τον Οκτώβριο του 2010) από την ίδια την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όταν στο πόρισμά της εντόπισε φαινόμενα «κομματισμού και κυβερνητικών παρεμβάσεων στο έργο της Δικαιοσύνης».
Τα θέματα έχουν τεθεί άπειρες φορές και κατά τις ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.
Ο ίδιος ο (ευρισκόμενος στην Κόστα Ρίκα, για να μην ξεχνιόμαστε) Γ. Παπανδρέου, έχει αξιοποιήσει το βήμα της συγκεκριμένης συνέλευσης προκειμένου να ρίξει τα βάρη στους δικαστές ακόμη και για την ατιμωρησία, η οποία βέβαια οφείλεται σ’ αυτούς που νομοθετούν και όχι σ’ αυτούς που καλούνται να εφαρμόσουν τους νόμους.
Ανάλογοι λεονταρισμοί καταγράφονται αρκετές φορές. Για παράδειγμα, ο κ. Καστανίδης (που έχει κι’ αυτός γνώμη για την ΕΛΣΤΑΤ), τον Μάρτιο του 2011, ως υπουργός Δικαιοσύνης, ζητούσε, με επιστολή του προς τον εισαγγελέα του ΑΠ κ. Ι. Τέντε να μάθει γιατί δεν αποδίδονται ευθύνες στα εμπλεκόμενα στα σκάνδαλα μη πολιτικά πρόσωπα.Προφανώς, αποδεχόταν πως είναι δυνατόν να μην τιμωρούνται οι πολιτικοί υπεύθυνοι, αλλά μόνο οι φυσικοί αυτουργοί. Στην περίπτωση της ΕΛΣΤΑΤ, βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η Eurostat και το περίφημο (κατά Ραντερμάχερ) Ευρωπαϊκό Στατιστικό Σύστημα δεν θα ανεχθούν να τιμωρηθεί ένα στέλεχός τους, αν δεν αποδοθούν ευθύνες στους πολιτικούς που του έδιναν την σχετική κάλυψη. Οπότε, καλά θα κάνει ο κ. Παπαϊωάννου να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΛΣΤΑΤ, αφήνοντας κατά μέρος τις υπεκφυγές…
 

Οι κολλητοί των τοκογλύφων, οι κολλητοί των παιδεραστών, οι νταβατζήδες και ο Μεξικάνος επιβήτορας που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου!

Μας απειλεί και με παραίτηση τώρα ο δοτός πρωθυπουργός Παπαδήμος, σύμφωνα με τον γνωστό διάλογο Βενιζέλου-Πετσάλνικου.
Ο πρωθυπουργός που προσγειώθηκε πραξικοπηματικά στο Μαξίμου, μετά από πρόσκληση των σεσημασμένων νταβατζήδων του τόπου, μας απειλεί με παραίτηση.

Ίσως ο Παπαδήμος και οι συνεργάτες του άρχισαν ν’ ακούνε τον ήχο του ελικοπτέρου και προσπαθούν να αποδράσουν όσο είναι καιρός-αν υπάρχει ακόμη καιρός.

Στο μεταξύ καθημερινά οι Έλληνες πολίτες συνειδητοποιούν ότι το κυβερνητικό έκτρωμα το στηρίζουν κολλητοί των παιδεραστών, των τοκογλύφων του υποκόσμου, των νταβατζήδων και ο Μεξικάνος επιβήτορας.

Δεν ήταν καθόλου τυχαία η απόπειρα της επιτροπής του Κουτρουμάνη να περάσει ευνοικές ρυθμίσεις για τους παιδεραστές. Γύρευε ποιος σπουδαίος παιδέρας κρύβεται...
στα έγκατα της κυβέρνησης. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Κουτρουμάνης δεν βγήκε να ζητήσει ούτε μια συγνώμη. Ούτε αυτή η –για τα ηπειρώτικα πανηγύρια-Γραμματέας των Κοινωνικών Ασφαλίσεων Κατερίνα Ανέστη, ψέλλισε μια συγνώμη.
Ποιοι άρρωστοι παιδεραστές κρύβονται στα έγκατα της κυβερνητικής εξουσίας;
Πότε θα μας το αποκαλύψει ο Κουτρουμάνης.

Κι αυτό μια και τον υπόλοιπο υπόκοσμο τον βλέπουμε να ξεδιπλώνεται σε όλο του το μεγαλείο.
Καρατζαφέρης και Βελόπουλος πρώτη μούρη στο Καβούρι, με τους τοκογλύφους της Θεσσαλονίκης. Όλη η συμμορία των τοκογλύφων που οδήγησαν συμπολίτες μας ακόμη και στην αυτοκτονία είναι κολλητάρια του Καρατζαφέρη και του Βελόπουλου. Δείξε μου τους φίλους σου…Ο Καρατζαφέρης είναι αυτός που χτυπιόταν να γίνει πρωθυπουργός ο Παπαδήμος. Ο κολλητός των τοκογλύφων έκανε πρωθυπουργό τον επίσημο τοκογλύφο των διεθνών τραπεζών. Φοβερό ε;

Ανάμεσα στον Καραμπέρη και τον Παπαδήμο (τους δύο τραπεζίτες) ο Καρατζαφέρης.
Και οι εγχώριοι νταβατζήδες που μαμούσαν και έδερναν επί Σημίτη κάνουν κουμάντο και επί Παπαδήμου. Ο Μπόμπολας, Ο Κόκκαλης, ο Αλαφούζος και η παρέα τους.
Το σκοτεινό κάδρο του υπόκοσμου το συμπληρώνει κι ένας Μεξικανός επιβήτορας.

Δεν κάνουμε πλάκα.

Ο επιβήτορας φροντίζει να τιθασεύει τις ορμές γνωστού πολιτικού ο οποίος λατρεύει να βλέπει τους καουμπόηδες να έρχονται από το Brokeback mountain.

Όλοι αυτοί οι κύριοι και «κυρίες» υπο-στηρίζουν την δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου, η οποία μας απειλεί να νομοθετήσει το κόψιμο του 13ου και 14ου μισθού.
Αλήθεια, πότε θα μας αποκαλύψει ο Παπαδήμος ποιοι και γιατί τον έφεραν στην Ελλάδα και γιατί ο ίδιος δέχθηκε να γίνει πρωθυπουργός;

Νίκος Μελέτης-αναγνώστης
Από το kourdistoportocali