Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Κομμένη η πλάκα! Κανείς δεν ψήφισε "κατά συνείδηση"!


"Κομμένη η πλάκα.."! Κανένας "Τζίμας" δεν καταψήφισε το νέο Μνημόνιο επειδή συμπόνεσε τελευταία τους Έλληνες και συμπολίτες του... Ούτε επειδή, όπως είπαν κάποιοι πραγματικά "πανέξυπνοι" πολιτικοί αναλυτές του καμπινέ της τοπικής επικαιρότητας, πως σκέφτεται να διεκδικήσει εκ νέου τη Δημαρχεία στη Δράμα...
Πρώτον, κατά παράφραση του γνωστού, αναρχικού χώρου, ρητού "Η αγάπη σου για το χρήμα, σε κάνει Μαργαρίτη Τζίμα".. ("..η αγάπη για το χρήμα, σε κάνει Παύλο Τσίμα..")... η "ανιδιοτέλεια" λείπει από το λεξιλόγιο και τη σκέψη πολλών βουλευτών... και δεύτερον, όσοι γνωρίζουν τον συγκεκριμένο πολιτικό ξέρουν καλά ότι "...από Δήμαρχος, Κλητήρας δεν γίνεται.." ! Από "υπουργός" μόνον "πρωθυπουργός" θα δεχόταν ο συγκεκριμένος πολιτικός να γίνει... και τούτο επειδή, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, "συμπονά και συμπάσχει" με τον Δραμινό πολίτη και τον Ελληνικό Λαό. Ποιος;;; Ο άνθρωπος που δήλωσε δημόσια, σε χρόνο ανύποπτο, σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό πως η βουλευτική αποζημίωση δεν του επαρκεί ούτε για τις πρώτες δέκα (10) ημέρες του μήνα, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα και όσους ζούνε με λιγότερα από 300 ευρώ το μήνα! Κι έτσι, σύσσωμη η Δράμα ετοιμάζεται να κάμει τώρα "έρανο" για τον φέρελπι πολιτικό προκειμένου να ζει αξιοπρεπώς και να μπορεί να συντηρηθεί καθ όλη τη διάρκεια του μήνα για να "πολεμά" (για) τα συμφέροντα του νομού και της χώρας.. !


Βέβαια, η αλήθεια για την πολιτική αυτή στάση και πράξη του Δραμινού βουλευτή απέχει πολύ από όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, μέχρι σήμερα και, οι δικές μας πηγές και πληροφορίες μιλούν ανοιχτά (από μήνες τώρα) για αποδόμηση του Αντώνη Σαμαρά από τον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή. Η κίνηση καταψήφισης του νέου Μνημονίου δεν είναι ορφανή αλλά, εντάσσεται στα πλαίσια της επιστροφής (return) του νέου μας "Εθνοσωτήρα" Κωστάκη Καραμανλή... Τώρα, ποια "συγκολλητική" ουσία ενώνει 21 βουλευτές της ΝΔ σε μια τέτοια κίνηση;; Εδώ αρχίζει το πράγμα να μπερδεύεται αρκετά με γεγονότα που έχουν αποκορύφωμα τους την τελευταία επίσκεψη του Σαμαρά στον Πούτιν, με τη συμμετοχή μυστικών υπηρεσιών και διάφορα άλλα ευφάνταστα όσο και ευτράπελα για τον απλό πολίτη, μα πραγματικά και απολύτως φυσιολογικά για τους πολιτικούς μας.

http://antartisgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου