Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

«΄Ηλιος υπήρξες Ελλάδα μου και ήλιος θα είσαι».

«΄Ηλιος υπήρξες Ελλάδα μου και ήλιος θα είσαι».




Για εμάς τους Έλληνες, έχει ήδη προβλέψει ο Παλαμάς το τι θα γίνει. Μην αποθαρρύνεσθε λοιπόν. Ο Παλαμάς, διατρανώνει και διατυμπανίζει , στον «Δωδεκάλογο του γύφτου»:
«΄Ηλιος υπήρξες Ελλάδα μου και ήλιος θα είσαι».
Και πόσο δίκηο έχει!

Τι θα ήταν οι Ουνο-Γερμανοί κι’ όλοι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι χωρίς την Ελλάδα;
Χιμπατζήδες πάνω στα δένδρα θα ήσασταν ακόμη ευρωπαϊκά γουρούνια και τώρα μας κάνετε τους καμπόσους!


Θα φορούσατε ακόμη αρκουδοτόματα και θα τρώγατε κουράδες αντί για ψωμί, όπως τρώγατε και τους νεκρούς γονείς σας! ΄Ετσι κάνατε, το ξεχάσατε; Θα σας το υπενθυμίσουμε στο επόμενο άρθρο μας, παλιο-γύπες!

Γι’ αυτό μισείτε τους Έλληνες έ; Επειδή σας βρήκαν ζώα βρωμερά, να κυλιέστε στις λάσπες και σας έκαναν ανθρώπους έ; Αυτό δεν προσπαθείς να ξεχάσεις χοντρο-βαρέλα Αδόλφε-Χίτλερ Μέρκελ εσύ;
Και συνεχίζει ο Παλαμάς:
« Και στο κάστρο σου Ελλάδα μου, σπρωγμένη η Ανατολή, λυσσομάναγε με την Δύση αντάμα»

« Και κρατούσες των αρμάτων την πλημμύρα, κι ορθός και άσειστος της Δύναμίς σου ο Κάβος»

« Λυγισμένοι εμπρός σου, να κι’ ο Τούρκος, να κι’ Φράγγος, να κι’ ο Σλάβος, στην δική σου την φωτιά ώ, τι μοίρα, καιρούς και αιώνες έκαιες τον οχτρόν σου »

« Ω τι μοίρα! Μόνη σου θα πέσεις να καείς, τρισαπελπισμένη της ζωής. Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν με βιολιά και με ζουρνάδες, γύφτοι, οβραίοι, αράπηδες, πασάδες και τα γόνατα οι τρανοί σου θα λυγίσουν και θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες».

« Και τα λείψανά σου θα σου τα κλέψουν οι ζητιάνοι, που πλάκωσαν από την Ανατολή και σου αφήσανε ολάνοιχτες τις πόρτες σου …. οι ζητιάνοι»
« Και η ψυχή σου ώ πολιτεία κολασμένη από την αμαρτία, θα πλανιέται κυνηγώντας άλλη γέννα. Σάμπως νάναι πουλημένη σε δαιμόνους θα σπαράζει και θα πλέει μες τα σκοτάδια

Και ο ίσκιος σου θάναι μέσα στ’ άδεια, μες την άβυσσο μια βάρκα, που θα φτάνει σε ξεσκέπαστο ανεμόδαρτο λιμάνι. Θα ζείς ξανά στους τόπους και στους χρόνους και στις Ιστορίες των εθνών και στους κύκλους των αιώνων θα μοιρολογάς τον ξεπεσμόν ώ ψυχή και τον αδόξαστον αγώνων και η ψυχή σου ώ πολιτεία, καταραμένη δεν θα αναπαυθεί του Κακού την Σκάλα από σκαλί σε σκαλί θα κατεβαίνει κι’ όπου πάει κι’ όπου σταθεί, σε κορμί χειρότερο θα μπαίνει.»


Όμως…..


« ……..θα σαλέψεις σαν την χλόη, σαν το πουλί, τον κόρφο τον γυναίκειο σαν το κύμα και μη έχοντας πιο κάτω να κατρακυλήσεις,πιο βαθειά στου Κακού την σκάλα, για τ’ ανέβασμα ξανά που σε καλεί θα αισθανθείς να σου φυτρώνουν ώ χαρά, τα φτερά τα πρωτινά σου και τα μεγάλα. Αυτό σου μέλλεται Ελλάδα μου!»


Καβάλα πάει ο χάροντας τον Διγενή στον Άδη, κι’ άλλους μαζί. Κλαίει και οδύρεται το ανθρώπινο κοπάδι. Μα ο Ακρίτας μόνον ατάραχα, κυττάζει τον καβαλλάρη. Ο Ακρίτας είμαι χάροντα, δεν περνώ με τα χρόνια, μ’ άγγιξες, μα δεν μ’ ένοιωσες στα μαρμαρένια αλώνια.

« Είμαι εγώ η ακατάλυτη Ψυχή των Σαλαμίνων. Στην Επτάλοφη έφερα το σπαθί των Ελλήνων. Δεν χάνομαι στα Τάρταρα, μονάχα ξαποσταίνω στην ζωή ξαναφαίνομαι και λαούς ανασταίνω»

Το φιλί της ζωής στην σφαγιασμένη και λεηλατημένη από τον χριστιανισμό Ανθρωπότητα, το έδωσαν τότε οι Έλληνες.

Η Αναγέννηση ήταν ελληνική και ζωντάνεψε όλα τα σφαγιασμένα από τους χριστιανούς έθνη.
Το ίδιο θα γίνει και τώρα.
Έλληνες μην αμφιβάλλετε και ξαναβρείτε την δύναμή σας. Η πνοή των Ελλήνων στην κομματιασμένη Ανθρωπότητα θα την ζωντανέψει ξανά. Μη λυγίζετε. Αυτό που μας συμβαίνει τώρα, ίσως να ήταν απαραίτητο για ν’ αποτινάξουμε τον ζυγό της τρυφηλότητας και των κομμάτων που μας νάρκωσαν τόσες και τόσες δεκαετίες.

Να θυμηθούμε τον Αριστείδη.
Όταν οι Αθηναίοι κάλεσαν τον Αριστείδη τον Δίκαιο που τον είχαν εξορίσει στην Αίγινα, για να πολεμήσει μαζί τους στην Σαλαμίνα, εκείνος φθάνοντας είπε στον Θεμιστοκλή:
« Η τρυφηλότητα μας έφερε εδώ».
Κατά τον μεγάλο Αριστείδη τον Δίκαιο, οι Πέρσες δεν θα έπρεπε καν να έχουν φθάσει στην Σαλαμίνα. Έπρεπε να είχαν νικηθεί ολοσχερώς και να τρέχουν με τα τέσσερα, μην τολμώντας να διανοηθούν ποτέ να ξαναπατήσουν στην χώρα μας!
Η τρυφηλότητα, είναι το σημερινό βόλεμα. Και μέχρις ενός σημείου, κατανοούμε πλήρως τον κατάκοπο και αδικημένο Έλληνα που για αιώνες πολεμάει. Χρειαζόταν μια ανάπαυλα. Φθάνει όμως. Έχουμε και μια πατρίδα, που όλοι θέλουν να μας την αρπάξουν. Έχουμε πόλεις που πρέπει να υπερασπισθούμε από τους σύγχρονους Ουνο-Ευρωπαίους και από τους λαθρομετανάστες. Ο πόλεμος, έχει αλλάξει μορφή, δεν είναι πιά το κάλεσμα των γενναίων. Σήμερα, μαίνεται άγρια ο πόλεμος των Ιδεών, ο πόλεμος του μυαλού, που είναι ο πιο αδυσώπητος πόλεμος σ’ ολόκληρη την Ανθρωπότητα.

Αλλά εμείς οι Έλληνες, έχουμε κάποια αήττητα όπλα: Έχουμε τον δυνατώτερο εγκέφαλο του πλανήτη, μαζί με την Γνώση και την τεράστια πείρα μας. Στην φουρτούνα πάντα οι ΄Ελληνες καπεταναίοι ξεχωρίζουν.
Καιρός να συνέλθουμε από τα χτυπήματα του κ. Πινοσέτ-Παπανδρέου και των πολιτικών συμμοριών, καιρός να εγκαταλείψουμε τα εθνοκτόνα κόμματα που μας κατέστρεψαν, καιρός να δώσουμε τα χέρια μεταξύ μας, δημιουργώντας γύρω μας μια αλυσσίδα, την οποία κανένας Πινοσέτ-Παπανδρέου και κανένας άλλος τύραννος- πρωθυπουργός δεν θα καταφέρουν να σπάσουν, παρά την λύσσα τους.

Επείγει η αλλαγή του Συντάγματος και όχι οι εκλογές.
Γιατί νομίζουμε ότι ψηφίζουμε ελεύθερα;

Ο απαράδεκτος εκλογικός νόμος, που επιτρέπει στο πρώτο κόμμα να κλέβει περίπου 50 έδρες, είναι ελευθερία;

Συνεπώς δεν μιλάμε για εκλογές, αλλά για «φυτευτές».
Συνεπώς, κατεπείγουσα είναι η αλλαγή του Συντάγματος, αντί της φαρσοκωμωδίας των εκλογών. Το νέο Σύνταγμα, που θα διαγράψει το ελεεινό άρθρο 86 και θα καταργήσει για πάντα πλέον την Ασυλία των πολιτικών του Ψεύδους, του Δόλου, της Επιορκίας και της Απάτης.

Να στηθούν Ειδικά Δικαστήρια και να τους δικάσουν αναδρομικά, όπως αναδρομικά κόβουν μισθούς και φορολογούν οι δήμιοί μας.
Τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι πολιτικάντηδες, ξεπερνάνε κάθε φαντασία!

Να φυλακισθεί ο μίστερ Σημίτης που καταλήστεψε το Χρηματιστήριο, αντί να ποζάρει ως απολίθωμα της εποχής των δεινοσαύρων.
Πώς τολμάς να κυκλοφορείς εσύ, το θρασύτατο κατασκεύασμα που λέγεσαι Σημίτης; Βρε ούστ….Κι’ αν ξεχάσαμε κάποιον, προσθέστε τον εσείς, ελεύθερα.Επίσης, να προστεθούν στο Νέο Σύνταγμα, άρθρα-καταπέλτες εναντίον των πολιτικάντηδων, τα οποία θα τους δένουν χειροπόδαρα, αντί να τους απαλλάσσουν!

Να επαναφερθεί η θανατική ποινή ειδικά για τους πολιτικούς που γίνονται επίορκοι, ψεύτες κι’ απατεώνες. Να μεταφέρονται στο Γουδί να εκτελούνται όλοι τους δημόσια! Μόνον όταν οι πολιτικάντηδες, θα πληρώνουν κάθε λάθος τους, στο εκατονταπλάσιο από τους κοινούς πολίτες, θα φύγουν τα καταραμένα σκουλήκια από το στάρι μας. Τότε θα δούμε πόσοι θα έχουν το θάρρος να θέσουν υποψηφιότητα.

Μόνον οι έντιμοι και οι ανιδιοτελείς, έχουν θέση στο Κοινοβούλιο. Οι υπόλοιποι κηφήνες εκτός Βουλής και γρήγορα. Έξω! Ούστ!
Κάποιοι θα ψελλίσουν τρέμοντας: « Και χωρίς τα κόμματα τι θα κάνουμε;».

Σιγά τους Ψευταράδες! Έλληνες είμαστε θα βρούμε την λύση! Το κλειδί είναι ένα Δρακόντειο Σύνταγμα που θα προστατεύει εμάς και όχι τους αρχι-ψεύτες πολιτικάντηδες, που μας οδήγησαν εδώ. Δεινόσαυροι και απολιθώματα του παρελθόντος, ξύλο που σας χρειάζεται!

Οι Έλληνες, να κλείσουν τις τηλεοράσεις και ν’ αρχίσουν την συζήτηση μεταξύ τους.

Και δεν θα ξαναμιλήσουμε ποτέ για κόμματα, ούτε για πολιτικούς, αλλά για το πώς θα σώσουμε την Ελλάδα μας από τα βρωμερά τους νύχια. Καθαρό μυαλό και ψυχραιμία. Έλληνες είμαστε ωρέ, έλεγε ο Κολοκοτρώνης. Αντέξτε Έλληνες και έσσεται ήμαρ! Και θα δούμε ξένους και Έλληνες προδότες, παρέα στα κάτεργα.
Αγγελική Ρέτουλα.
http://www.athriskos.gr/modules/news/article.php?storyid=2811

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου