Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012


Σχέση με κάποιον που έχει ήδη ένα διαζύγιο στο βιογραφικό του-Τι πρέπει να κάνεις

H σύγχρονη κοινωνία έχει αλλάξει κατά πολύ και δεν μπορούμε να τη συγκρίνουμε με τις παλαιότερες εποχές γιατί τα δεδομένα πλέον είναι διαφορετικά. Τα διαζύγια πλέον..
είναι μέσα στη καθημερινότητα μας και τα ακούμε να έρχονται και από τα καλύτερα σπίτια.

Σε αυτό το άρθρο θα κάνουμε αναφορά, στα σημεία, που πρέπει να δώσουμε προσοχή καθώς θα βγούμε ραντεβού με ένα διαζευγμένο άντρα και την απαρχή μιας τέτοιας σχέσης.

Είναι ιδιαίτερα κοινό πλέον να υπάρχουν τέτοιες σχέσεις γιατί, μετά από ένα διαζύγιο δεν τελειώνει η ζωή, αλλά αλλάζει πορεία.

Γνωρίσατε όμως κάποιον άντρα, που έχει αρκετά κοινά στοιχεία, με εσάς, αλλά σας αναφέρει ότι είχε πρόσφατα διαζύγιο; Τι πρέπει να κάνετε;

Πρώτα από όλα δεν κάνετε αναφορές στο παρελθόν και δεν ρωτάτε πως, τι, γιατί, κτλ. για την προηγούμενη σχέση-γάμο. Δεν σας αφορά και καλό είναι να αφήσετε να γίνει αναφορά από τον ίδιο αλλά καθορίστε τα όρια εσείς. Δεν θα είναι ωραίο και για τους δυο σας να μιλάτε για τα προηγούμενα που πιθανά να είναι και τραυματικές εμπειρίες.

Κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να προσέξετε είναι όταν ο άντρας έχει παιδιά. Εδώ τα πράγματα γίνονται λίγο περίεργα και το αίσθημα που τα ακολουθεί δεν είναι και ιδιαίτερα ευτυχές. Πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ ειδικά στη συμπεριφορά σας σε σχέση με τον χρόνο, που θα δαπανά με τα παιδιά του. Δεν του γκρινιάζετε για τίποτα και απλά πρέπει να είστε υπομονετικές. Είναι σημαντικό για εκείνο να νιώθει την αποδοχή από εσάς, σε αυτόν τον ευαίσθητο τομέα.

Συνήθως με τους ανθρώπους, που έχουν πάρει διαζύγιο, υπάρχει μια άποψη ότι, τους είναι δύσκολο να "σταυρώσουν" σχέση ή ότι είναι πολύ δύσκολοι άνθρωποι γενικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει με όλους και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι πάτε με αργό ρυθμό τα πάντα για να μπορέσει εκείνος να αισθανθεί ασφάλεια αλλά και εσείς να τον γνωρίσετε καλύτερα.

Όλα τα παραπάνω θα βασιστούν και βοηθήσουν να αναπτυχθούν εφόσον υπάρχει καλή θέληση και γόνιμο έδαφος για διάλογο. Σεβασμός στην προσωπικότητα του συντρόφου και απόλυτη ειλικρίνεια σε ότι αφορά τα συναισθήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου