Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Το γεύμα του «Τσάρου»- Πρετεντέρη στο Χίλτον

ΓΕΥΜΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ "MILOS" "ΤΣΑΡΟΥ"-ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ...
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Στο πανάκριβο ρεστοράν "Milos"του Χίλτον τρώνε τώρα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Πρετεντέρης. Το ρεστοράν έχουν ζώσει δεκάδες άνδρες της ασφάλειας του υπουργού Οικονομικών. Οι δύο άνδρες μιλάνε  χαμηλόφωνα αν και δίπλα τους τα τραπέζια έμειναν κενά. H πράσινη διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο!...Τη φωτογραφία έβγαλε άνθρωπος του fimotro...

ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ MEGA ΖΗΤΗΣΕ Ο "ΤΣΑΡΟΣ"...
ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!
Στήριξη από το Μega στα σκληρά δημοσιονομικά μέτρα που θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, o Γιώργος Παπακωνσταντίνου από τον Γιάννη Πρετεντέρη. 

Όπως άκουσε άνθρωπός μας που μπόρεσε πριν από...
λίγο να βρεθεί κοντά τους, ο υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε στον γνωστό δημοσιογράφο την πρόθεση του πρωθυπουργού να προσφύγει σε πολύ σκληρά μέτρα που θα αφορούν και τους δημοσίους υπαλλήλους θέτοντας παράλληλα το δίλημμα των πρόωρων εκλογών στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για όποιον διαφωνήσει ή καταψηφίσει τις περικοπές.
 
Σ.Σ. Είναι προφανές ότι Πρετεντέρης και Παπακωνσταντίνου έχουν ειδοποιηθεί για το δημοσίευμά μας και συνεχώς τώρα απαντούν στα τηλέφωνά τους!

Ο ΤΣΑΡΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΓΕΥΜΑ...
ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά το γεύμα Παπακωνσταντίνου-Πρετεντέρη. Το γεύμα από αυτά που είδε άνθρωπός μας, πλήρωσε ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος πήρε την απόδειξη (προφανώς για να την χρεώσει στον προϋπολογισμό του υπουργείου του).  
Πρετεντέρης και Παπακωνσταντίνου έφυγαν προς αντίθετη κατεύθυνση. Το γιατί, νομίζουμε ότι το καταλαβαίνετε πολύ καλά...
 
Σ.Σ. Η μεγάλη πλάκα είναι ότι και οι δυο έψαχναν γύρω-γύρω για να δουν ποιος έβγαλε την φωτογραφία!... 
 
πηγή:fimotro ,greki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου