Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Δημήτρης Ιατρόπουλος: "Έχουν αποφασίσει να μας σβήσουν από τον χάρτη..."

Δυστυχώς αδελφέ μου, υπάρχει ένα 15%, όχι παραπάνω, που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να σωθεί η Ελλάδα! Είτε γιατί συνδέεται με τους εργατοπατέρες του βαθέως ΠΑΣΟΚ, είτε γιατί μετέχει ευθέως ή πλαγίως στις "μέσα" λαμογιές, στηρίζει όλη αυτή την ανθελληνική χιονοστιβάδα που βιώνουμε.

Παράλληλα, κάποια άτυχα πλάσματα, που το ίδιο το Σύστημα τα έριξε στα γρανάζια των τοξικών ουσιών, χρησιμοποιούνται μαζί και με κάποιους συγκεκριμένους υπάλληλους των Υπηρεσιών, ντόπιων και ξένων, για τις προβοκάτσιες.

Είτε στις διαδηλώσεις, όπου τάχαμδήθεν τους, τα βάζουνε "με τους... μπάτσοι", ώστε να τρομοκρατηθεί απ' τα χημικά ο πολίτης και να μην ξαναδιαδηλώσει, είτε σε στημένες ενέργειες τάχα μου "αμφισβήτησης" των "επωνύμων", όπου δεν επιτρέπουν τίποτε να ανθίσει, να εκφραστεί, να προχωρήσει και μέσα στα ανώτερα και ανώτατα ιδρύματα και έξω απ' αυτά...
Επιτέθηκαν ας πούμε προχτές στον Νομπελίστα της Ιατρικής στην Πάτρα.

Είχα την... τιμή να το ζήσω κι ο ίδιος πριν λίγες μέρες στην Κερατέα, όπου με φώναξαν για να στηρίξω με τις λιγοστές μου δυνάμεις την μάχη των κατοίκων και μόλις ανέβηκα να διαβάσω το ποίημά μου, το "
Φύγε ΤΩΡΑ!" που από εδώ, το "Ας μιλήσουμε επιτέλους" απλώθηκε σ όλη την Ελλάδα, μόλις λοιπόν πήγα να μιλήσω για Πατρίδα και Γλώσσα και είπα "Φύγε" στον Παπανδρέου,... όρμησαν να με... φάνε!
Και φυσικά με φώναζαν... "φασίστα" και τι δουλειά είχα εγώ να τους μιλάω για Ελλάδες και Γλώσσες και τα Νησιά μας, και τέτοια!
Υπάρχει λοιπόν κι αυτός ο "στρατός" που παρεμβαίνει όπου τον διατάξουν.

Κι ακόμη, δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με το ένα εκατομμύριο οπλισμένους αλλοδαπούς, (τα άλλα τρία εκατομμύρια, μάλλον δεν έχουν -ακόμη- όπλα!) και σε ποιά σχέση βρίσκονται, με όλους αυτούς που έχουν αποφασίσει να μας σβήσουν απ΄το χάρτη...

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν αδελφέ (και δεν βάζω κεφαλαίο άλφα, για να μη με ξαναπούνε... μασώνο, τα πράσινα πρακτοράκια), έχουμε και πολλούς ανθέλληνες μέσα στην ίδια την πατρίδα μας και πολλή δουλειά μπροστά μας και πολύ δρόμο μέχρι να ξαναδούμε Φως Ελληνικό να φουντώνει, γιατί η Φλόγα δεν έσβησε, όσο για τις "Σπίθες" άστα να πάνε...

Υπομονή λοιπόν και τέτοια
κείμενα όπως αυτό εδώ του Κωνσταντίνου, προωθήστε τα όπου μπορείτε.. Εγώ, το αναδημοσιεύω αύριο όπως είναι, στην εφημερίδα "ΤΟ ΑΡΘΡΟ", που κοστίζει μόλις... μισό ευρώ, και δεν θα το ανέφερα ποτέ, δεν κάνω ποτέ μου γκρίζα διαφήμιση, αν δεν επρόκειτο για το άρθρο αυτό του Κωνσταντίνου Μιχαήλ.

Καλό Σαββατοκύριακο
με Ελληνική Αγάπη,
ο Δημήτρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου