Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για την Αίγυπτο



Από την Διεθνή Αμνηστία

Σας υπενθυμίζουμε πως στις 12 Φεβρουαρίου 2011 είναι η Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για την Αίγυπτο, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική της Διεθνούς Αμνηστίας για να δείξουμε τη συμπαράστασή μας στους ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην περιοχή αυτή.
 Μην ξεχάσετε αύριο να αλλάξετε τη φωτογραφία του προφίλ σας στο Facebook με τη συνημμένη φωτογραφία και να γράψετε στο τοίχο σας:
"Αίγυπτος 2011: Είμαι στο πλευρό των ακτιβιστών http://www.amnesty.org.gr/egypt-take-action-for-protesters-at-risk-of-abuse". Προωθήστε απαραιτήτως τη δράση και το link της έκκλησης και τουλάχιστον σε  φίλους και γνωστούς σας.
 Όσοι/ες δεν έχετε Facebook, μπορείτε εναλλακτικά να βγάλετε μια φωτογραφία μόνος/η ή μαζί με τους φίλους σας, κρατώντας ένα πλακάτ με το μήνυμα:
"I stand in solidarity with the people of Egypt"
Στο πλακάτ πρέπει οπωσδήποτε να γράφετε το ονομά σας και τη χώρα σας.
 Στείλτε τις φωτογραφίες σας...
 σήμερα ή αύριο  στο who05filled+public@photos.flickr.com και θα εμφανιστούν σε οθόνη στην κεντρική εκδήλωση συμπαράστασης στο Λονδίνο. Παρακαλούμε να στέλνετε την κάθε φωτογραφία χωριστά, και απαραιτήτως να γράφετε στον τίτλο του email το όνομά σας και τη χώρα σας, ενώ στο σώμα του κειμένου να γράφετε τη φράση: I stand in solidarity with the people of Egypt. Παρακαλούμε να κοινοποιείτε το email σας και στο activism@amnesty.org.gr.
 Και επειδή ακόμη δεν μπορούμε να περιμένουμε και θέλουμε να ξέρουμε από τώρα :) πείτε μας σε αυτό το email: activism@amnesty.org.gr αν θα συμμετάσχετε στη δράση συμπαράστασης στο Facebook.
 12 Φεβρουαρίου 2011: Είμαστε στο πλευρό των ακτιβιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου