Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί δεν θα «πεθάνουμε» (κουφάλα νεκροθάφτη)



Το «κουφάλα νεκροθάφτη» αναφέρεται στον κάθε Σόρος, Ρουμπινί, Moody’s και λοιπούς συγγενείς τα γνωστά δηλαδή κοράκια του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος που τζογάρουν πάνω στην χρεωκοπία της Ελλάδας.
Δεν θα πεθάνουμε ρε αρχιλήσταρχοι των λαών γιατί έχουμε φιλότιμο και εγωισμό και γιατί κυρίως δεν θα μας αφήσουν τα άλλα κοράκια της παγκόσμιας οικονομίας (κάτι Μέρκελ, Όλι Ρεν, Σόιμπλε και Στρος Καν) να «πεθάνουμε», να μπατιρίσουμε και να κλείσουμε το μαγαζί που λέγεται ΕΛΛΑΣ. Γιατί όταν κλείνει ένα μαγαζί και μια επιχείρηση αυτοί που περιμένουν να πάρουν πίσω τα δανεικά παίρνουν τον…. «πούλο» (όπως λένε και οι πιτσιρικάδες).
Και σου λένε τώρα τα κοράκια που βλέπουν ότι οι αριθμοί δεν βγαίνουν για την Ελλάδα και χωρίς διευκόλυνση δεν υπάρχει περίπτωση να τους ξοφλήσουμε : «να τους δώσουμε μια παράταση αποπληρωμής του χρέους ή να τους βοηθήσουμε να αγοράσουν πίσω τα ομόλογά τους που μας έχουν πουλήσει οι Έλληνες και δεν πειράζει να χάσουμε κάτι αρκεί να μην τα χάσουμε όλα όσα τους έχουμε δανείσει.
Δεν γουστάρω να ευλογώ τα γένια μου, αλλά δεν είμαι καμία χαμηλοβλεπούσα… Εδώ και μήνες από αυτή τη θέση σας έλεγα μην τρομάζετε, μην μασάτε, μην τρέχετε να πάρετε τα λεφτά σας από τις τράπεζες ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ.
Θα περάσουμε το λούκι, θα ματώσουμε, θα πονέσουμε, αλλά θα βγούμε με το κεφάλι ψηλά σε μια νέα και υγιή Ελλάδα. Τις επόμενες μέρες λοιπόν, θα το ακούσετε και επίσημα: Η Ευρώπη στηρίζει την Ελλάδα για να βγει και πάλι μόνη της στις αγορές χωρίς να κινδυνεύει με πτώχευση και κατάρρευση.
Τα νέα είναι καλά σύντροφοι…

πηγή:newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου