Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Μετατρέπει έγγραφα


ΚΑΝΤΕ μετατροπές στο φορμά εγγράφων σας με το http://docraptor.com.
Ο ιστότοπος σας επιτρέπει να μετατρέψετε html σε pdf, και html σε excel εύκολα και γρήγορα. Την υπηρεσία μπορούν να χρησιμοποιήσουν άνετα ακόμα και αρχάριοι στον Ιστό, ενώ με αυτή δεν χρειάζεται να απευθυνθείτε σε ειδικούς για να μετατρέψουν τα κείμενά σας. Οπως συμβαίνει στις περισσότερες ανάλογες περιπτώσεις, η υπηρεσία σάς δίνει ένα μήνα δωρεάν δοκιμής και αν τελικά θελήσετε να τη διατηρήσετε θα πρέπει να πληρώνετε μια συνδρομή, ανάλογα το πακέτο που θα επιλέξετε. Προτού ξεκινήσετε, μπορείτε να δείτε μερικά παραδείγματα μετατροπών, ενώ, όπως γράφει και στον ιστότοπο, αν το θελήσετε, θα έχετε πλήρη υποστήριξη σε ό,τι κάνετε από τους δημιουργούς του site.
Φιλοζωικό
ΓΙΑ τους λάτρεις των κατοικιδίων, δίποδων και τετράποδων, το www.cuteness.com είναι ένας διαδικτυακός τόπος μέσα από τον οποίο θα μπορείτε να επικοινωνείτε με φιλόζωους ανά τον κόσμο, να κάνετε αγορές για το ζωάκι σας και να δημιουργήσετε το προφίλ του κατοικιδίου σας με φωτογραφίες, βίντεο και κείμενα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα είδος facebook ειδικά σχεδιασμένου για ιδιοκτήτες κατοικιδίων που επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους προκειμένου να ανταλλάξουν συμβουλές, σχόλια, εμπειρίες κ.λπ. Επιπλέον θα διαβάσετε χρήσιμα και χρηστικά, ενώ θα έχετε και τη δυνατότητα να βρείτε -αν θέλετε- «ταίρι» για το κατοικίδιό σας. Εννοείται ότι μπορείτε να σερφάρετε ακόμα και αν δεν έχετε κατοικίδιο, αλλά απλώς αγαπάτε τα ζώα και σας αρέσει να χαζεύετε φωτογραφίες με χαριτωμένα μουσούδια και πατουσάκια.
Πάρτε γνώμες
ΥΠΑΡΧΟΥΝ άνθρωποι που δεν μπορούν να πάρουν αποφάσεις αν δεν ρωτήσουν πρώτα γνωστούς και φίλους για τη γνώμη τους. Αν ανήκετε στην κατηγορία που η... βοήθεια του κοινού σάς είναι απαραίτητη, τότε το http://gopollgo.com/ θα αποτελέσει το αγαπημένο σας εργαλείο προκειμένου να αποφασίζετε αφού έχετε γίνει κοινωνοί της άποψης των άλλων. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα site που σας βοηθά να ανεβάζετε ερωτήματα, στα οποία όσοι χρήστες της υπηρεσίας θέλουν απαντούν, κάτι σαν μίνι δημοσκοπήσεις που θα κάνουν -ίσως- ευκολότερες τις αποφάσεις σας. Ενδιαφέρον έχει ακόμα να δείτε ποια ερωτήματα θέτουν οι άλλοι και σας καλούν να απαντήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου