Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ο Νόμος της ΄Ελξης

   Ο Νόμος της Έλξης άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστός τα τελευταία χρόνια μέσα από την ταινία και το βιβλίο το Μυστικό (The Secret). Ο Νόμος αυτός είναι ένας βασικός νόμος του Σύμπαντος που βρίσκεται πίσω από την επιτυχία ή την αποτυχία.
   Σύμφωνα με αυτόν οι δονήσεις που εκπέμπουμε μας καθιστούν κινούμενους μαγνήτες που έλκουν προς εμάς τις εμπειρίες της ζωής μας. Ετσι λοιπόν, αν θέλουμε να γυρίσουμε τα πράγματα στην ζωή μας, να έχουμε μεγαλύτερη αφθονία,υγεία, ασφάλεια, ευτυχία, ... πρέπει να μάθουμε να «ελκουμε σωστά».




   Τα τελευταία 30 με 40 χρόνια γράφτηκαν εκατοντάδες βιβλία και κυκλοφόρησαν πολλά σεμινάρια για το πως να αποκτήσεις ότι επιθυμείς και πως να επιτύχεις, μέσα από την θετική σκέψη.

   Oλα αυτά όμως δεν μας έχουν βοηθήσει να βγούμε από την κατάσταση της έλλειψης, του άγχους και του φόβου, γιατί όλα είχαν μέχρι τώρα παραλείψει το πιο σημαντικό κλειδί της ζωής, το πιο σημαντικό «μυστικό»:

   Δημιουργούμε με το συναίσθημα και όχι με την σκέψη.

Ότι κι αν θέλεις, -ένα αυτοκίνητο, μία καλή δουλειά, μία ζωή που να τρέφει το πνεύμα σου, κλπ.-, μπορείς να το αποκτήσεις, αρκεί να ξέρεις πως να το φέρεις κοντά σου, μέσω του συναισθήματος.


Ο Νόμος της Έλξης είναι ένας βασικός νόμος του Σύμπαντος. Είναι ο νόμος πίσω από την επιτυχία ή την αποτυχία. Απλά αυτό μέχρι πρόσφατα, δεν το γνωρίζαμε.

Έτσι λοιπόν, αν θέλουμε να γυρίσουμε τα πράγματα στην ζωή μας, να έχουμε μεγαλύτερη αφθονία, υγεία, ασφάλεια, ευτυχία, ... πρέπει να μάθουμε μερικά απλά βήματα για να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας.



  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου