Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Πως να αναζωογονηθείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας



Αν είστε μια από της γυναίκες, που έχουν τόσες υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητα και οι ώρες, που απομένουν για να μείνουν μόνες και να φροντίσουν το εαυτός τους είναι λίγες, τότε πιο κάτω σας έχουμε συμβουλές... για να μπορέσετε να αντιστρέψετε την κατάσταση και να νιώσετε πραγματικά ο εαυτός σας.
Ποια είναι εκείνα τα βήματα για να νιώσουμε πραγματικά όμορφα και να φροντίσουμε τον εαυτό μας;

1. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Ξεκινήστε την ημέρα σας απολαυστικά με ένα πρωινό, το οποίο θα σας γεμίσει ενέργεια. Μπορείτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι, 20 λεπτά πιο νωρίς από την υπόλοιπη οικογένεια και να απολαύσετε με ηρεμία αυτές τις όμορφες στιγμές.

2. Στο διάλλειμα από την εργασία σας, αντί να το δαπανήσετε χρόνο σε κουτσομπολιό με τους συναδέλφους σας, καλό είναι να πάτε έξω και να περπατήσετε κάπου ήσυχα. Αρκούν 10 λεπτά για να αδειάσει το μυαλό σας από όλα τα αρνητικά πράγματα, που σας πιέζουν.

3. Δημιουργήστε πρόγραμμα για όλη την διάρκεια της ημέρας, δεν χρειάζεται να είστε αυστηρή με αυτό, αλλά εκεί, θα δείτε ότι θα έχετε άπλετο χρόνο και μπορείτε να έχετε τις δικές σας προσωπικές στιγμές.

4. Πείτε όχι σε κάθε τι, που μπορεί να επιβαρύνει το πρόγραμμα σας και έτσι να χάσετε εκείνες τις μικρές ανάσες ζωής.

5. Όταν τα παιδιά είναι στο σχολείο και εσείς έχετε κάποιο ρεπό από τη δουλειά σας τότε αφιερώστε τη για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο, και να μπορέσετε να κάνετε θεραπείες ομορφιάς και spa.

Η εποχή τρέχει και μαζί τρέχουμε και εμείς, θέλουμε να τα κάνουμε όλα και να τα κάνουμε καλά. Μπορούμε όμως; Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα και θα έχετε αυτό τον πολύτιμο χρόνο, που σας χρειάζεται για να αισθανθείτε μοναδική.

beu.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου