Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Νέος θρίαμβος του Βουβουζέλου Χειροτερίδη… Το έλλειμμα ξέφυγε κατά 4,43 δις!

 



ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ, ΕΚΤΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ!
Νέος θρίαμβος του Βουβουζέλου Χειροτερίδη… Το έλλειμμα ξέφυγε κατά 4,43 δις!
Όχι υπουργός οικονομικών, ούτε για διαχειριστής ψιλικατζίδικου της γειτονιάς δεν κάνει ο κύριος Χαρατσόπουλος.
Ο άνθρωπος, που λέει ο λόγος, διακατέχεται από το σύνδρομο «χρυσάφι πιάνω στα χέρια μου και σκατό γίνεται!»
Τα συνολικά έξοδα του Δημοσίου ανήλθαν σε 110,8 δισ. ευρώ και τα...
έσοδά σε 85,9 δισ. ευρώ. Για αμοιβές προσωπικού δαπανήθηκαν 15 δισ. ευρώ, για πληρωμή τόκων 16,3 δισ. ευρώ, για κοινωνικές παροχές 7,3 δισ. ευρώ και για συντάξεις 6,5 δισ. ευρώ. Mε αυτά στοιχεία ο στόχος για έλλειμμα 9% του ΑΕΠ το 2011 μοιάζει με όνειρο απατηλό. Αυτό σημαίνει νέα μέτρα!
Και μετά πάλι νέα μέτρα και άντε ξανά μάνα νέα μέτρα στα νέα μέτρα, έως ότου κάμψουν πλήρως, όπως νομίζουν, το ηθικό του λαού μετατρέποντάς τον σε λαό επαιτών…
Τα φιλανθρωπικά συσσίτια και το κίνημα της πατάτας με τους «ευεργετούμενους» να συνωστίζονται και να μαλλιοτραβιούνται για ένα πιάτο φαί και για ένα τσουβάλι πατάτες, δίνουν το στίγμα της εικόνας που επιδιώκουν οι σύγχρονοι εθνοπροδότες ταγματασφαλίτες του ΠΑΣΟΚ που δημιούργησαν 528.000 ανέργους μέσα σε 2 χρόνια!
Κι από δίπλα τα χαζοπαλίκαρα του Σαμαρά να σιγοντάρουν τον Παπαδήμιο βόθρο, σχεδιάζονας, όπως ομολογούν κορυφαίοι και των δύο αποκομμάτων, τη συνέχιση της συγκυβέρνησης και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!!!
Κούνια που σας κούναγε αποδεκατιστές, ποια τέσσερα χρόνια, ούτε τέσσερις μήνες δε θα βγάλετε… Και πολλούς λέω…
Αντί να παπαρολογείτε περί «αυτοδυναμίας», «συγκυβέρνησης» και άλλα «όνειρα απατηλά» θα σας συμβούλευα να αρχίσετε να σκέπτεστε και να μεθοδεύετε από τώρα τον τρόπο που θα δραπετεύσετε… Αν προλάβετε βέβαια, αφού όλοι οι δρόμοι θα είναι κλειστοί, εκτός εκείνου του δρόμου που οδηγεί στο ΓΟΥΔΗ!
 
πηγή:xarryklynn ,μέσω sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου