Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Πρόταση που πρέπει να απαιτήσει ο λαός από όσους πολιτικούς ψηφίσουν το νέο μνημόνιο. Εγγυήσεις και υπογραφές και για την αποτυχία του

Πρόταση που πρέπει να απαιτήσει ο λαός από όσους πολιτικούς ψηφίσουν το νέο μνημόνιο. Εγγυήσεις και υπογραφές και για την αποτυχία του



Βγαίνουν συνέχεια σε δραματικούς τόνους και μας λένε καθημερινά τι θα γίνει σε περίπτωση άτακτης χρεοκοπίας και αν δεν ψηφίσουμε το μνημόνιο.
Ας βγουν ανοιχτά... όλοι αυτοί οι πολιτικοί που πρόκειται να υπερψηφίσουν το νέο μνημόνιο και ας υποσχεθούν στον Ελληνικό λαό, ότι ψηφίζοντας το νέο μνημόνιο, όσα δραματικά μας περιγράφουν δεν θα συμβούν σε λίγους μήνες ή σε 1-2-3 χρόνια, όταν θα έχουν τελειώσει και τα δανικά του νέου μνημονίου, όπου μέχρι τότε εκτός από την χρεοκοπία θα έχουν ξεπουλήσει και οτιδήποτε ελληνικό υπάρχει στην χώρα.
Όπως η ΤΡΟΙΚΑ απαιτεί τις υπογραφές τους για το ξεπούλημα, να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ως Ελληνικός λαός να υπογράψουν ότι δεν θα ακολουθήσει άτακτη χρεοκοπία μετά την υπογραφή του νέου μνημονίου.
Σε αντίθετη περίπτωση, θα υπογράψουν πως δέχονται την ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΕΥΣΗ των περιουσιών τους και των οικογενειών τους, αλλά και την ΑΜΕΣΗ δίκη τους ως εθνικοί προδότες.
Τέρμα τα ψέματα. Τέρμα η κοροϊδία. Αν συμφωνείτε, κοινοποιήστε αυτό το αίτημα άμεσα σε πολιτικούς και βουλή, κανάλια, τύπο, ηλεκτρονικά μέσα και όπου αλλού μπορείτε.

Αναγνώστης
 
πηγή:tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου