Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ο μηχανισμός του ελέγχου των μαζών







  • Του Μανώλη Αστρεινίδη
Η σημερινή παγκόσμια κρίση είναι πρωτίστως αξιακή, δευτερευόντως πολιτική και μόλις σαν κορυφή του παγόβουνου εμφανίζεται η οικονομική πτυχή της. Η συγκεκριμένη κρίση ανέδειξε έναν ενδοσυστημικό πόλεμο που διεξάγεται εδώ και δεκαετίες ανάμεσα σε μια παγκόσμια ελίτ και τις μάζες Στον «αόρατο» και ασύμμετρο αυτόν πόλεμο, πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των μεθόδων του οφείλουμε να αναζητήσουμε αρχικά τα κίνητρά του. Μ’ αυτό τον τρόπο θα μπορούμε ίσως να προφυλαχθούμε πιο αποτελεσματικά αποφεύγοντας τουλάχιστον παράπλευρες απώλειες.

Κίνητρο λοιπόν του συγκεκριμένου πολέμου είναι η απληστία, η τόσο διαβρωτική που έχει κατακλύσει ολόκληρο τον πλανήτη και τους κατοίκους του. Μια απληστία που πηγάζει από τον πόθο για έλεγχο. Οι ανθρωπιστικές προσεγγίσεις για τη κατανόηση της ανθρωπότητας έχουν αντικατασταθεί από μια επιστημονική φιλοσοφία που χρησιμοποιείται λιγότερο σαν μέσο κατανόησης του ανθρώπου και περισσότερο σαν δικαιολόγηση ενός νέου φεουδαρχισμού και ενός μηχανισμού στυγνού ελέγχου.

Η αντίληψη ότι ο άνθρωπος διαθέτει ψυχή ή έννοια βαθύτερη από μια απλή σωματική υπόσταση και ότι στην ουσία είναι κάτι περισσότερο από ένα ζώο, έχει βαθμιαία απορριφθεί.

Το δόγμα της υλιστικής ψυχολογίας εξαπλώθηκε ταχύτατα και «μόλυνε» τη σκέψη των περισσότερων διάσημων ψυχολόγων, ψυχιάτρων, εκπαιδευτικών και κοινωνιολόγων κι έτσι αποτέλεσε μια προσέγγιση για τη παραπλάνηση της ανθρωπότητας μέσω της φιλοσοφίας και της τεχνικής της ευγονικής. Με άλλα λόγια επιχειρείται η βελτιστοποίηση του ανθρώπινου είδους με γενετικές μεθόδους: επιλεκτική γονιμοποίηση, στείρωση, βιολογική χειραγώγηση καθώς ακόμα και με την ευθανασία σε όσους θεωρούνται ακατάλληλοι.

Εκπαίδευση
Η προοδευτική εκπαίδευση είναι ένας εύηχος όρος που κρύβει την πλύση εγκεφάλου που έχει ήδη προηγηθεί. Ο εκπαιδευτικός μπορεί να κάνει πολλά προκειμένου να προετοιμάσει τις καρδιές και τα μυαλά των παιδιών για παγκόσμια κατανόηση και συνεργασία. Η πρόθεση όμως είναι να καταπιέσει και να κατευνάσει τις μάζες του πλανήτη.

Η πλειοψηφία των αποφοίτων του Λυκείου είναι στην ουσία λειτουργικά αστοιχείωτοι και ελάχιστα προετοιμασμένοι για να κάνουν κάτι διαφορετικό από το «υπακούνε» στο Μεγάλο Αδελφό και στις οθόνες των τηλεοράσεων. Για εκείνη τη μικρή ομάδα που επιχειρεί να ελέγξει την κοινωνία, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στο να διατηρήσει τους λαούς ηλίθιους. Ο σκοπός είναι ο έλεγχος της μάζας και η προώθηση μιας ολοκληρωτικής και απόλυτης παγκόσμιας τάξης.
Αφού διαμορφωθούν οι προσωπικότητες, οι συμπεριφορές μπορούν εύκολα να κατευθύνονται κι έτσι η κοινωνία έχει κανονικοποιήσει την ομοφυλοφιλία και την έκτρωση σαν μια μορφή ελέγχου των γεννήσεων. Θέλουν τα παιδιά μας να κάνουν χρήση ηρεμιστικών κι έτσι έχουμε μια μεγάλη μερίδα μαθητών-σπουδαστών που παρουσιάζουν μια εικόνα ζόμπι. Μ’ αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζεται η «διαταραχή» και η υπερκινητικότητα.

Επιπλέον ας σκεφτούμε τις επιπτώσεις της κακής διατροφής, της τηλεόρασης και άλλων μέσων, την ελάχιστη επαφή γονέων-παιδιών και τη δημόσια εκπαίδευση.

Ο σκοπός είναι μια παγκόσμια τάξη και ταυτόχρονος ψυχολογικός έλεγχος του κόσμου. Η τρέχουσα πολιτισμική αποδόμηση και κατεδάφιση δεν είναι απλώς ένα τυχαίο γεγονός. Από-προγραμματίζουν έναν πολίτη ώστε να τον οδηγήσουν στο επίπεδο του φυτού μέσω –μεταφορικού- βασανισμού και τραυμάτων προκειμένου να ακολουθήσει επαναπρογραμματισμός αφού προηγουμένως η εγκεφαλική λειτουργία έχει ουσιαστικά διαταραχθεί.

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και «χαλκευμένες» πληροφορίες
Ο πόλεμος των πληροφοριών είναι μάλλον η πλέον αποτελεσματική πτυχή του ελέγχου και αποτελεί απλά τη διαχείριση της πληροφορίας μέσω τηλεόρασης, ραδιοφώνου, κινηματογράφου, εφημερίδων, περιοδικών και Διαδικτύου. Όσοι διαχερίζονται αυτόν το «υπόγειο» μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν αόρατη κυβέρνηση που ασκεί πραγματική εξουσίας στις χώρες του πλανήτη Γη. Εδώ υπάρχει απλά ένα μονοπώλιο.

Οι ελίτ εξουσίας έχουν δημιουργήσει και αναπτύξει αυτό το μοναδικό πεδίο των δημοσίων σχέσεων σε απίστευτη κλίμακα. Το ενδιαφέρον του κόσμου έχει παροχετευθεί μακριά από σημαντικά θέματα όπως η φτώχια, η προσβολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η ισομερής κατανομή του παγκόσμιου πλούτου, η πραγματική πολιτική αντιπροσώπευση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων και η άσκηση ελέγχου των ΜΜΕ από τις διάφορες ελίτ.

Η τηλεόραση σερβίρει σταθερά και με εθιστικό τρόπο το σεξ, τη βία και προσομοιώνει τη κοινωνική αλληλεπίδραση. Σαφώς δεν υπάρχει ανεξάρτητος Τύπος. Γι΄ αυτό και εμπεδώνονται στο ασυνείδητο μηνύματα, υπάρχει διασύνδεση εικόνων και συμβολισμοί προκειμένου να επηρεάσουν το συλλογικό υποσυνείδητο.

Στη μουσική τα μηνύματα σχεδιάζονται σε χαμηλές συχνότητες. Η μεγάλη πλειοψηφία των πληροφοριών που προσλαμβάνουμε από τα μεγάλα ΜΜΕ σχεδιάζεται ώστε να μας διατηρεί σε σύγχυση, παγιδευμένους και να μας κινητοποιεί εν αγνοία μας. Επομένως αυτές οι πληροφορίες παρουσιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπονομεύουν την ανεξάρτητη σκέψη και να αποτρέπουν την κατανόηση και ανάλυση των θεσμικών δομών και των λειτουργιών τους.

Πολιτισμική αποδόμηση
Μια από τις τεχνικές του ελέγχου των μαζών είναι η απαξίωση της παραδοσιακής ηθικής και η κανονικοποίηση της απόκλισης. Η πολιτισμική αποδόμηση είχε σαν συνέπεια την εξαφάνιση των σεξουαλικών ηθών, υποβοήθησε στην διάσπαση του ιστού της οικογένειας και άφησε τους πληθυσμούς ακόμη πιο ευάλωτους στον αναπαραγωγικό, πολιτιστικό, οικογενειακό και εγκεφαλικό προγραμματισμό. Αυτό έχει προκαλέσει μια απόρριψη του αυτοελέγχου, της αγνότητας και της ηθικής δημόσιας συμπεριφοράς όπως επίσης και μια αυξανόμενη παραβατική σεξουαλική συμπεριφορά.
Ο αυνανισμός, το αχαλίνωτο σεξ, η ομοφυλοφιλία προωθούνται ραγδαία στη κοινωνία. Η ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, τα εύκολα διαζύγια, η αναπαράσταση σεξουαλικών πράξεων στα ΜΜΕ, η ομοφυλοφιλία και ο σαδομαζοχισμός προβάλλονται σαν κανόνας με σκοπό τη κατάρτιση ενός κανονιστικού πλαισίου για μια κοινωνία χορτασμένης από σεξ, ναρκωτικά, και τηλεόραση.

Αναμφισβήτητα ο πόλεμος κατά της σεξουαλικής μετριοπάθειας και για τον έλεγχο των μαζών συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας

Επιστήμη-Τεχνολογία στην υπηρεσία του ελέγχου των μαζών
Πεδία ερεύνης της επιστήμης αποτελούν πλέον εγχειρήσεις όπως η λοβοτομή, η χρήση ηλεκτρικών και χημικών σοκ, οι επιπτώσεις του στρες στους ανθρώπους (πείνα, φόβος, κούραση, εξαναγκασμός και βασανισμός, γραφολογική ανάλυση, υπερηχητικός, υποηχητικός και δονητικός αποπροσανατολισμός και έλεγχος, τεχνικές ανάκρισης, η χρήση ουσιών που επηρεάζουν τον λόγο και επιφέρουν αμνησία, ακτινοβολία, γενετικές έρευνες που εξετάζουν τη γονιδιακή ένωση και τη δημιουργία μεταλλαγμένων).

Το υπερφυσικό και η χρήση παραισθητικής αντίληψης χρησιμοποιούνται ήδη από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου στο μυστικό πόλεμο της κατασκοπίας. Οι υπηρεσίες κατασκοπίας έχουν διαμορφώσει μια μυστική επιστήμη προηγμένων τεχνικών ελέγχου του νου. Τέτοιες είναι τα σχέδια ευγονικής, ο κοινωνικός έλεγχος, ο μονοπωλιακός έλεγχος των πόρων και άλλες μορφές καταστολής μαζών παγκοσμίως.

Στις ημέρες μας με τη μέθοδο του υπνωτισμού υπάρχει δυνατότητα να κατακερματιστεί και να διαμερισματοποιηθεί η προσωπικότητα του ανθρώπου, να παρεμποδιστεί η πληροφορία από τον υποβαλλόμενο στη διαδικασία του υπνωτισμού αλλά και από τον ανακριτή, όπως και να «εισαχθούν» ψευδείς αναμνήσεις στο νου του υπνωτιζόμενου.

Παράλληλα υπάρχει μια περίεργη σύζευξη της μαύρης μαγείας, της στρατιωτικής κατασκοπίας και του ελέγχου του νου. Σε όλα τα πατριωτικά κινήματα, τις ομάδες απλών εργαζομένων και των κρατικοδίατων μεγάλων επιχειρήσεων υπάρχει τουλάχιστον ένας «ενδιάμεσος» πρόθυμος να υποβληθεί σε υπνωτισμό.

Σε πιο εξελιγμένο τεχνολογικό επίπεδο, η εμφύτευση ηλεκτροδίων στον εγκέφαλο μπορεί να «ανάψει» ή να «σβήσει» μια μεγάλη γκάμα συναισθηματικών και πνευματικών καταστάσεων. Διάφοροι τύποι είναι η ραδιοσυσκευή διέγερσης, οι προγραμματισμένες συσκευές διέγερσης, η εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων για τον έλεγχο του νου αλλά και η τηλεδιέγερση.

Με τον τρόπο αυτό είναι δυνατό να τηρείται μια 24ωρη παρακολούθηση του πολίτη και να γίνεται ηλεκτρονική ή παραισθητική επέμβαση ώστε να επηρεάζεται και να ελέγχεται η επιλεγόμενη συμπεριφορά.

Τα προγράμματα ελέγχου του νου που διενεργούν οι μυστικές υπηρεσίες είναι η χειραγώγηση των ΜΜΕ, η σεξουαλική επανάσταση, η ανοικοδόμηση της νέας κοινωνίας με τη χρήση ψυχεδελικών ουσιών και του μυστικισμού συνοδευόμενα από μια «ένεση» αποκρυφιστικών θρησκειών. Όσοι επιθυμούν να ελέγξουν τον κόσμο είναι πολύ πιθανό να επιβάλλουν στην πλειοψηφία των ανθρώπων μια ανελέητη, ικανή και φανατική μειονότητα εμπνευσμένη από κάποια ιδεολογία ή θρησκεία προκειμένου να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο «ρεύμα» που θα ενεργεί σαν χωροφύλακας του νου.

Μια ολόκληρη γενιά έχει επαναπροσδιοριστεί πνευματικά. Το περιβάλλον χρησιμοποιείται ως όπλο μέσω των κλιματικών πολέμων και των ελεγχόμενων σεισμών. Ένα μέρος αυτού του περιβάλλοντος φαίνεται παρόν στις εξελίξεις σαν σκόπιμο εργαλείο με στόχο την πολιτική αλλαγή.

Δεν είναι απαραίτητο να σχολιάσουμε σε μάκρος το μέγεθος του προγράμματος εθισμού στο LSD και την αποκρυφιστική επαναχρησιμοποίηση της ανθρώπινης ψυχής.
Οι τεχνικές που συνήθως οι ελίτ χρησιμοποιούν εναντίον ανυπάκουων επαναστατών περιλαμβάνουν ευνουχισμό με χημικά, ψυχοτρόπες ουσίες και εγχειρήσεις εγκεφάλου και αυτά αποτελούν μέρος της λεγόμενης ψυχο-τεχνολογίας.

Πίστη και ηθικός εγκλωβισμός
Είναι αρκετά δύσκολο να αξιολογήσουμε το ρόλο της θρησκείας και του αποκρυφισμού στην ιστορία του παγκόσμιου ελέγχου.

Για πολλές θρησκείες ή μυστικιστικές ομάδες ο έλεγχος του νου αποτελεί το εισιτήριο. Υπάρχει η χειραγώγηση εκ μέρους της θρησκείας της Νέας Εποχής και αποτελεί ίσως τη βάση για έλεγχο μέσω ναρκωτικών ουσιών ή ηλεκτρονικών μέσων.
Σίγουρα η προοπτική για τον αστικό πληθυσμό σχεδόν σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι ζοφερή.

Η ψυχοχειρουργική και άλλα προγράμματα αλλαγής συμπεριφοράς έχουν χρησιμοποιηθεί από τις κυβερνήσεις. Έχουν γίνει πειράματα σ΄ αυτά τα προγράμματα είτε σε ψυχιατρικά και σωφρονιστικά ιδρύματα, στους πυρήνες πόλεων, σε χώρους εκκλησιαστής λατρείας,, σε καθυστερημένα παιδιά καθώς και σε ανύποπτους πολίτες, κάτι που θεωρείται και είναι παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στα 2/3 των συνηθισμένων περιπτώσεων προσβολής ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα θύματα υποβλήθηκαν σε μια εξαιρετικά προηγμένη και ομοιόμορφη τεχνολογία ελέγχου του νου, κάτι που υποδηλώνει ότι υπάρχει ένα ευρύ δίκτυο εφαρμοστών αυτού του είδους.

Χημικά, ακτινοβολία, ναρκωτικές ουσίες, έντονο ηλεκτρικό σοκ, στέρηση ύπνου, πλύση εγκεφάλου, ελεγχόμενη αμνησία, φραστική, σωματική συναισθηματική και σεξουαλική προσβολή χρησιμοποιούνται συχνά προκειμένου να προκαλέσουν σωρευτικά τα αποτελέσματα της έκθεσης στον παραπάνω βιασμό της προσωπικότητας του ατόμου.. Έτσι διαμορφώνονται εκατοντάδες διαφορετικές προσωπικότητες.
Η θρησκεία του Εωσφορισμού θεωρεί τις κατώτερες τάξεις σαν αγέλη ζώων. Οι μυημένοι σ΄ αυτή τη θρησκεία επιθυμούν διακαώς τη νομιμοποίηση της παιδοφιλίας και της κτηνοβασίας. Παράλληλα η τοποθέτηση Χριστιανών Ευαγγελικών σε ηγετικές θέσεις θα χρησιμοποιηθεί ως μέσον για την υιοθέτηση του Εωσφορισμού από τον κόσμο. Ναρκωτικά, υπνωτισμός, και ηλεκτρικά όπλα κρότου μαζί με τη χρήση συστημάτων εικονικής πραγματικότητας πρόκειται να χρησιμοποιηθούν με αντικειμενικό σκοπό τον έλεγχο των μαζών.

Το λαθρεμπόριο ναρκωτικών αλλά και παιδιών, το λαθρεμπόριο της πληροφορίας, ο προγραμματισμός των παιδιών, η συμμετοχή σε πορνοταινίες, ο βασανισμός και η ανάκριση, το σεξ με πολιτικά διάσημα πρόσωπα και οι δολοφονίες είναι ήδη ξεπερασμένα..

Υπάρχουν πέντε κύρια συστήματα προγραμματισμού του ελέγχου του νου: το βασικό, το σεξουαλικό, το στρατιωτικό, ο ψυχωτικός δολοφόνος και η Μαφία.Και πάλι οι Χριστιανοί Ευαγγελικοί θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να προωθήσουν την εσχατολογική πίστη ή την μοιρολατρική πεποίθηση ότι το ανθρώπινο είδος πρέπει να υποβληθεί σε δοκιμασία ώστε να λυτρωθεί.

Το AIDS δημιουργήθηκε ειδικά για να παράσχει επεξηγηματικά στοιχεία για τη πίστη στη Βιβλική Αποκάλυψη. Την ίδια στιγμή χρησιμοποιούνται οι χημειοθεραπείες, η χειρουργική, και οι θεραπείες σοκ στη ψυχιατρική όπως και η διανοητική αναδιάπλαση.

Υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου 1.000.000 παιδιά που είναι προγραμματισμένα. Αυτός ο υπόκοσμος του ελέγχου του νου και της συνήθους προσβολής ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει πλέον εκτεθεί ανεπανόρθωτα.

Τα Όπλα στα χέρια των «Ειρηνιστών»
Η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να επηρεάσει, να εξουδετερώσει ή και να σκοτώσει ανθρώπους. Τα λόγια ενός υπνωτιστή μπορούν να μεταφερθούν με συντονισμένη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια κατευθείαν στα υποσυνείδητα μέρη του ανθρώπινου εγκεφάλου. Σχεδόν τα πάντα μπορούν να «εισαχθούν» στα εγκεφαλικά συστήματα του νου-στόχου.

Κι όλα αυτά ενισχύονται με την αποτελεσματική χρήση όπλων με ακτίνες για σκοπούς αντι-ύλης, με υποσυνείδητα μηνύματα που αναφέρονται σαν αθόρυβοι ήχοι εξαιρετικά υψηλής συχνότητας και με εξωσωματικά ταξίδια.

Τα πεδία εκπομπής ραδιοσυχνοτήτων μπορεί να αποτελέσουν πανίσχυρες και πρωτοποριακές στρατιωτικές απειλές. Τα μη θανατηφόρα λέιζερ, τα όπλα μικροκυμάτων, τα ηλεκτρομαγνητικά, τα ψυχοτρονικά αλλά και άλλα όπλα ελέγχου του νου μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίων ανυποψίαστων πολιτών. Ενώ μια απλή εκπομπή εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας μπορεί να προκαλέσει καρκίνο ολόκληροι πληθυσμοί είναι δυνατόν να ελεγχθούν από κύματα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μνήμη ενός ανθρώπου, η συνείδηση και η αυτοσυνειδησία του μπορούν πλήρως να τροποποιηθούν με ηλεκτρομαγνητικά μέσα. Το πιο τρομακτικό και ανησυχητικό είναι ότι τα μέσα αυτά υπάρχουν σε πλήρη επιχειρησιακή μορφή σε παγκόσμια κλίμακα.

Ολόκληρο το ανθρώπινο είδος μπορεί να ελεγχθεί μέσω της χρήσης της τηλεόρασης και των ραδιοφωνικών δικτύων. Ο απόλυτος έλεγχος επιτυγχάνεται όταν ολόκληρη η αντίληψη περί πραγματικότητας ενός ατόμου αντικαθίσταται από κάποια άλλη, της επιλογής του ασκούντος τον έλεγχο.Η διαμόρφωση στο σημείο αυτό γίνεται με τη προπαγάνδα, τη διαφήμιση και άλλα ύπουλα μέσα. Αυτά τα τεχνάσματα θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να διαγράψουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες που δεν συμφωνούν με την επιθυμία των κυρίαρχων του ελέγχου του νου.
Η τροποποίηση της συμπεριφοράς είναι ένα κύριο συστατικό της επιβολής ειρήνης. Η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να προλάβει μυϊκές κινήσεις, να ελέγξει συναισθήματα (και επομένως ενέργειες), να προκαλέσει υπνηλία, να μεταδώσει υποδείξεις, να επέμβει στη πρόσφατη αλλά και την απώτερη μνήμη, να δημιουργήσει μια εμπειρία και να διαγράψει μια άλλη ομάδα εμπειριών.Εσχάτως με την εμφύτευση ενός μικροσκοπικού τσιπ είναι προφανές ότι με τη βοήθεια της τελευταίας τεχνολογίας στους υπολογιστές, στα ηλεκτρονικά εμφυτεύματα αλλά και άλλες μορφές χειραγώγησης, η τεχνολογία έχει υπερβεί τα εσκαμμένα.

Επικοινωνία
Η κυβερνώσα ελίτ εξουσίας αποτελεί μια συγχώνευση ΜΜΕ και μια συνένωση εξουσίας και στα πλαίσια των επιδιώξεών της είναι η απαλοιφή της Αγίας Γραφής και η αντικατάστασή της από ένα Παγκόσμιο Εγκέφαλο που θα αστυνομεύει το νου. Το ρόλο αυτόν μπορεί να παίξει το Διαδίκτυο και να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο και παρακολούθηση του χρήστη τη στιγμή που παγκοσμίως η τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα έντυπα μέσα θα καταλήγουν ανυπόληπτα και απαξιωμένα. Σε ολόκληρο τον κόσμο τα ηλεκτρονικά μηνύματα υποκλέπτονται από συνεργαζόμενες μυστικές υπηρεσίες.
Η βαθμιαία αφομοίωση και έλεγχος όλων των επικοινωνιών αποτελεί ένα μακροπρόθεσμο στρατηγικό στόχο για τους δυνάστες του πλανήτη. Ο έλεγχος των μαζών είναι εδώ, καταστρατηγώντας την ελευθερία μας σε καθημερινή βάση.Μεταξύ των στρατηγικών προσεγγίσεων του ελέγχου που μπορεί και ήδη χρησιμοποιείται από τους ελίτ στον κυβερνοχώρο είναι ο έλεγχος των τροφίμων, των χρηματικών αποθεμάτων, της ενέργειας και της κοινής γνώμης.Οι τεχνο-φασίστες πλησιάζουν στην επίτευξη του στόχου και μπορεί ήδη να τον έχουν επιτύχει. Τα ΜΜΕ χρησιμοποιούνται για να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου. Η προσέγγιση της κυβερνητικής για την διαχείριση των μαζών μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα ως προς τον έλεγχο. Η κυβερνώσα ελίτ θα έχει αποτελεσματικά επιτύχει τον απόλυτο έλεγχο του νου και του σώματος των ανθρώπων.

Σ΄ αυτό το στάδιο εμφανίζεται ο Νέος Άνθρωπος, ελεγχόμενος από των διαχειριστή των ΜΜΕ, τον κυβερνητιστή, τον «ενδιάμεσο» ενώ ο νους και το σώμα του δεν υπακούουν στον ίδιο και η ψυχή του έχει απομειωθεί στο επίπεδο των παρορμήσεων του ζώου που ο ίδιος θεωρεί ότι είναι. Η ανηθικότητα των υλιστών «διαχειριστών» του ελέγχου που θέτουν σε εφαρμογή τεχνολογίες ελέγχου των μαζών, προηγμένη παρακολούθηση, τη μηχανογράφηση, τη χειραγώγηση, τη τεχνολογία ελέγχου σε τροφίμους φυλακών και άλλους πολίτες θα καταστήσει την ελευθερία ανούσια και απαρχαιωμένη.

Η νέα τεχνολογία χρησιμοποιείται στην υπηρεσία του απολυταρχικού ελέγχου χωρίς σεβασμό στα ατομικά δικαιώματα. Τα προγράμματα ελέγχου του νου συνεχίζονται στο στρατό, στις θρησκευτικές λατρείες, στα ψυχιατρικά πειράματα και στα ΜΜΕ. Πρόκειται για φασιστικό έλεγχο του νου, ολοκληρωτικό έλεγχο, τεχνολογίες και πράκτορες.Αντί(επι)λογος
Η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας να γλυτώσει από το επερχόμενο τσουνάμι απολυταρχισμού είναι η αντίρροπη πορεία προς τον πυρήνα του Ανθρώπου μέσα από την αναζήτηση των πανανθρώπινων αξιών. Το μόνο στήριγμα του ανθρώπου δεν είναι και δεν μπορεί με κανένα τρόπο να είναι πλέον υλικό αλλά ψυχο-πνευματικό.
Στο κρίσιμο σταυροδρόμι του διλήμματος «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» ο κάθε ένας και κάθε μια από εμάς οφείλει να επιλέξει κατά συνείδηση αφού προηγουμένως κάνουμε την αναγκαία αυτοκριτική. Είναι δύσκολο το σημείο ναδίρ αλλά και εξαιρετικά ελπιδοφόρο αφού η επόμενη κίνηση, νομοτελειακά, δεν μπορεί παρά να είναι ανοδική…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου