Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Και ξαφνικά "πληροφορία" για δημοσιογράφους που τα "παίρνουν"


 





  • Των Φώτων …φωτίστηκαν κάποια μυστικά κονδύλια
Και μέσα από τον πυκνό κουρνιαχτό της μεγίστης σύγκρουσης πολιτικής - εκδοτών, εμφανίστηκε πληροφορία που έχει κάνει πολλές καρδιές να σπάσουν.
Σύμφωνα με αυτή -και μιλάμε γα πολύ σοβαρή πληροφορία- έχουν διαρρεύσει από τα αρχεία δημόσιας υπηρεσίας ατράνταχτες αποδείξεις για χρηματισμό δημοσιογράφων από τα λεγόμενα «μυστικά κονδύλια» της.

Η συγκεκριμένη πληροφορία αναφέρει ότι στα ντοκουμέντα που διέρρευσαν, αναφέρονται φαρδιά-πλατιά ονόματα γνωστά που αν δουν το φώς της δημοσιότητας θα καταρρεύσει άπαρτο κάστρο σαν χάρτινος πύργος!!
Η πληροφορία αυτή έχει φτάσει σε αρκετά δημοσιογραφικά γραφεία και όπως είναι φυσικό, οι πάντες προσπαθούν να ανακαλύψουν τα στοιχεία αυτά!



Σχόλιο ιστολογίου:
Και για όσους δεν κατάλαβαν, τα ονόματα δεν θα γίνουν γνωστά, αλλά η "διαρροή" είναι πολύ πειστική για όσους συμμετείχαν ως τώρα σε διάφορα payroll. Ο νόμος της ομερτά έχει διάφορες εκφάνσεις, ενίοτε γκρίζους εκβιασμούς, ενώ σε ακραίες περιπτώσεις "αιφνίδιους θανάτους"... Η περίφημη λίστα που ακούμε χρόνια τώρα, αλλά κανείς δεν την δημοσιοποιεί (μην ξεχνάμε ότι έχει "διαρρεύσει" πάρα πολλές φορές), επανήλθε για να παίξει τον γνωστό της ρόλο... αυτόν του "μπαμπούλα". Σωστά παιδιά; Είναι πολύ δύσκολο να εγκαταλείψουν οι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι το καράβι που βουλιάζει. Οι "καπεταναίοι" αποφάσισαν να τους πάρουν όλους μαζί στο βυθό. Και εάν δεν κάνουν όσα "πρέπει" τότε... μπορεί να υπάρξουν διαρροές και ονοματεπώνυμα. Ζήτω η δημοκρατία, ζήτω η ελευθερία, ζήτω η "ελεύθερη" δημοσιογραφία!!!

πηγή:kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου