Σάββατο 2 Απριλίου 2011

(ένα προφητικό κείμενο στις 1-3-2009)


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΙΣΗ
                               
 Ζούμε μια παγκόσμια σχεδιασμένη οικονομική κρίση. Πραγματική οικονομική κρίση δεν υπάρχει. Η κρίση αυτή είναι εξ ολοκλήρου σχεδιασμένη από κάποια «κέντρα» με σκοπό να ελέγξουν τις υπόλοιπες  χώρες του κόσμου που ακόμα δεν ελέγχουν. Παρόμοια κρίση είχαμε στην Ελλάδα πριν μερικά χρόνια, με τη σχεδιασμένη  πτώση των μετοχών του χρηματιστηρίου και τη συσσώρευση πλούτου σε μερικές μόνο οικογένειες. Η «παγκόσμια κρίση» θα έχει τεράστιες οικονομικές  συνέπειες και  περισσότερο από κάθε άλλη χώρα,  για τη χώρα μας.
 Γιατί για τη χώρα μας;
 Γιατί είμαστε η ατίθαση χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 Αγοράσαμε Σοβιετικούς ςς300. Παζαρεύουμε τώρα τους ςς400 και πολεμικά αεροπλάνα. Αγοράζουμε Ρωσικά άρματα. Είμαστε ενάντιοι στο σχέδιο Αννάν. Ενάντιοι στην είσοδο των Σκοπίων στο Νάτο. Ενάντιοι στο όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για το κατασκεύασμα των Σκοπίων. Μοναδική χώρα  στις διαδηλώσεις ενάντια στο βομβαρδισμό της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Αντιαμερικανοι 95%.  Ρωσικούς αγωγούς φυσικού αερίου ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ –ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ενάντια στα αμερικάνικους αγωγούς. Ενάντιοι στο σχηματισμό κράτους τύπου Ισραήλ στα Βαλκάνια κ.τ.λ. κ.τ.λ. και πρέπει για αυτό να τιμωρηθούμε περισσότερο από κάθε άλλη χώρα!
 Ποιες θα είναι οι οικονομικές συνέπειες;
Ίσως  έξοδος της χώρας μας από το ευρώ, ή και ακόμη πτώχευση εάν το αποφασίσουν τα «κέντρα».    Παραπέρα για την Ευρώπη στο μέλλον σταδιακή κατάργηση του ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση.  Αυτό πιστεύουμε γνώριζε η προείδε η κ. Μέρκελ της Γερμανίας και ζητά να βοηθηθούν χώρες όπως η Ελλάδα για να μην καταρρεύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
  Εμείς ως χώρα πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας.

 Το πρόγραμμά μας  για έξοδο από την οικονομική κρίση έχει ως εξής:
 Με νόμο οι υγιείς επιχειρήσεις, οι  ιδιωτικές, των δήμων, ΔΕΚΟ, κ.ο.κ. και ανάλογης δυναμικότητας να προσλάβουν άνεργο εργατικό δυναμικό από τη χώρα μας, ώστε να μειωθούν οι άνεργοι στο μηδέν.  Τα χρήματα και οι μισθοί  των επί πλέον προσληφθέντων θα επιστραφούν στις επιχειρήσεις μεσα από τη φορολογία τους και θα εχουν και επιπλέον κάποια φοροαπαλλαγή ως κίνητρο. Σύντομα θα δημιουργηθούν τόσες  θέσεις εργασίας όσες και οι άνεργοι που επισήμως αναγγέλλεται. Από 250.000 έως 300.000 θέσεις εργασίας, Το  κόστος αυτού του προγράμματος για 300.000 ( χιλιαδες ) Έλληνες ανέργους ανέρχεται στο ποσό των τριών δισεκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Για 500.000 ανέργους το κόστος ανέρχεται σε πέντε δισεκατομμύρια ευρώ.
 Εάν  η οικονομική κρίση διαρκέσει τρία χρόνια, τότε χρειαζόμαστε ένα ποσό των εννέα δισεκατομμυρίων ευρώ  να αντιμετωπίσουμε το τριετές οικονομικό αδιέξοδο.
 Τοιουτοτρόπως  τονώνεται η αγοραστική δύναμη των πολιτών και ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων επιστρέφει πάλι στο κράτος ως φ.π.α!
 Άρα χρειαζόμαστε λιγότερα από εννέα δισεκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια ως χώρα για να αντισταθούμε στην οικονομική κρίση.
 Με αυτό το πρόγραμμα και τα νοικοκυριά (αυτούς πραγματικά χτυπάει η οικονομική  κρίση) γλιτώνουν τις πτωχεύσεις, τα σπίτια, τα αυτοκίνητα κ.τ.λ. αλλά το κυριότερο, δεν μένουν χρόνια άνεργοι με ότι αυτό συνεπάγεται.
 Πρέπει κυβέρνηση, κόμματα, επιχειρήσεις πραγματικά όλοι μας να σκύψουμε πανω σε αυτό το δύσκολο πρόβλημα ώστε να βρούμε τα απαραίτητα μέτρα εάν θέλουμε  να έχουμε το σπίτι μας, τη σύνταξή μας, το μαγαζάκι μας, την επιχείρηση μας, το αυτοκίνητό μας, ή και κάποιοι τη βίλα τους και τα ‘‘ρόλεξ’’ τους.
  Θέλουμε αυτό το πρόγραμμα  να είναι  η ελπίδα των  εργαζομένων, των ανέργων, των νοικοκυριών, των συμπολιτών μας που δύσκολα μπορούν να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές ανάγκες της ζωής.

 Προς: ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Μ.Μ.Ε., ΓΣΕΕ , ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ κλπ.  
πηγή : τοπικά κοινοβούλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου