Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

'Aλλειμα με Ταχίνι και Σοκολάτα

Υλικά

150γρ ταχίνι
50γρ κουβερτούρα
40γρ σησαμέλαιο
50γρ μέλι
50γρ βούτυρο ή βιτάμ

Παρασκευή

Λοιώνω την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
Σε μία λεκάνη ομογενοποιώ το ταχίνι με το σησαμέλαιο.Προσθέτω το μέλι και συνεχίζω το καλό ανακάτεμα.Τελευταίο ρίχνω το βούτυρο (σε θερμοκρασία περιβάλλοντος)και ομογενοποιώ καλά.

Διατηρώ το άλλειμα σε βάζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου