Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Παλιοί συμφοιτητές του Παπανδρέου,

 Καμιά 20αριά χιπιά,είναι έτοιμοι να καταλάβουν την πρωθυπουργική κατοικία στο Καστρί!



Χαμός.
Σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα από καμιά εικοσαριά χίπηδες ετοιμάζονται να καταλάβουν το σπίτι της οικογένειας Παπανδρέου στο Καστρί.
Πολλοί απ αυτούς είναι συνομήλικοι του πρωθυπουργού και συμφοιτητές του από τα νεανικά χρόνια.
Προέρχονται από πολλές χώρες της Ευρώπης, αλλά επειδή δεν κατάφεραν να κάνουν καριέρα αντίστοιχη με τον φίλο τους και πρωθυπουργό μας, είναι άστεγοι και γι αυτό αποφάσισαν να μπουκάρουν στην πρωθυπουργική κατοικία και να διαμείνουν εκεί κάνα δίμηνο στο χύμα.
Η οικογένεια Παπανδρέου που είναι φιλόξενοι άνθρωποι, δεν αρνήθηκαν να φιλοξενήσουν εσαεί τα χιπιά, μόνο που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το Καστρί και να ζητήσουν με τη σειρά τους, από τον Τηλέμαχο Χυτήρη να τους φιλοξενήσει.
Ο λόγος που ο πρωθυπουργός θέλησε να μείνει στο σπίτι του Χυτήρη, είναι για να κουβεντιάσει μαζί του, το πως κατάφερε ο πρώην έμπιστος της Μιμής, να προσλάβει τους συγκεκριμένους συμβασιούχους στην ΕΡΤ.
Στο διάστημα που η οικογένεια του πρωθυπουργού θα φιλοξενηθεί από τον Χυτήρη, ο κος Παπανδρέου θα μπορέσει να πληροφορηθεί λεπτομέρειες από το σχέδιο "Αλληλεγγύη στους μεγαλονταβατζήδες των ΜΜΕ" που ετοιμάζει  ο καλός ποιητής.
πηγή:kourdisto portokali
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου