Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Γυμνάσου στο σπίτι

με προπονήτρια την Ελένη Πετρουλάκη

Tags: Ελένη Πετρουλάκη, ασκήσεις, προπόνηση, κιλά, θερμίδες


 Είσαι πνιγμένη στη δουλειά και δεν βρίσκεις καθόλου χρόνο για να πας στο γυμναστήριο. Αφιέρωσε λίγα λεπτά μέσα στην ημέρα για να προπονηθείς από το σπίτι σου. Η Ελένη Πετρουλάκη πραγματοποιεί αποκλειστικά για το Shape μια σειρά εύκολων ασκήσεων που μπορείς να κάνεις στο σπίτι.


Η ταυτότητα του προγράμματος:
Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείς να ακολουθήσεις την Ελένη Πατρουλάκη σε μια σειρά ασκήσεων που μπορείς να κάνεις από τη σιγουριά του σπιτιού σου. Το εν λόγω βίντεο είναι κομμάτι των ασκήσεων που προτείνει η Ελένη για εσένα που δεν βρίσκεις χρόνο για να γυμναστείς.
 Εδώ, θα δεις πως θα κάνεις τις απαραίτητες διατάσεις πριν το βασικό πρόγραμμα ασκήσεων. Μείνε συντονισμένη, γιατί σύντομα, θα βρεις στο www.shape.gr το υπόλοιπο μέρος του προγράμματος για απώλεια κιλών στο σπίτι!
 Τι θα χρειαστείς:
Μια καρέκλα, το στρώμα γυμναστικής σου, ένα μπουκαλάκι νερό (για να ενυδατώνεσαι όσο ασκείσαι) και τα αθλητικά σου παπούτσια και ρούχα. Είπαμε, δεν είσαι μεν στο γυμναστήριο αλλά πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη για τις συνθήκες της γυμναστικής.
ΠροβολήΠερισσότερα απόΣχετικά βίντεοΣχόλιαΔιαμοιρασμόςΑποστολήΣελιδοδείκτηςΤwitterFacebοοk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου