Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Έλενα Τζήκα: Αντώνης ο ιερόδουλος

Contact






 Έλενα Τζήκα .Γεννήθηκε το 1975 στο χωριό Κάτω Μηλιά του νομού Πιερίας όπου πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια.



Η Έλενα Τζήκα σπούδασε Ηλεκτρονική και Έντυπη Δημοσιογραφία στην Αθήνα ενώ διαθέτει και Πιστοποίηση Εξειδίκευσης στις Δημόσιες Σχέσεις-Επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Εργάστηκε σε πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της Θεσσαλονίκης ως Δημοσιογράφος-Aρθρογράφος, όπως εφημερίδες, ''Ελληνικός  Βορράς'', ''Αυριανή Μακεδονίας-Θράκης'', TV Μακεδονία, Κανάλι 1, καθώς και περιοδικά ''Επιλογές'' της εφημερίδας Μακεδονίας, ''Ποιότητα Ζωής'' ''VIP NOREL'' κ.α.
Ασχολείται επίσης με τη συγγραφή, καθώς το πρώτο μυθιστόρημα - ψυχογράφημα με τίτλο ''Αντώνης ο Ιερόδουλος'', κυκλοφόρησε το 2006 απο τον εκδοτικό οίκο ''Εμπειρία Εκδοτική''. Έχει διακριθεί με βραβεύσεις τόσο για την αρθρογραφική, όσο και τη συγγραφική της δραστηριότητα, στο πλαίσιο εκδήλωσης- βράβευσης του δήμου Κατερίνης για τους νέους συγγραφείς.
Παράλληλα με την αρθρογραφία και τη συγγραφή εργάζεται ως σύμβουλος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς, ενώ είναι και συνεργάτης-συντάκτης του portal ''business-woman'' σε ειδικά θέματα Επικοινωνίας.
Είναι επίσης μέλος του Συνδέσμου Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών ''UNESCO'' Θεσσαλονίκης και της Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων Βορείου Ελλάδος.


πηγή:businesswoman.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου