Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Κακομούτσουνη νύφη ο Σαμαράς λέει ο Γ.Καρατζαφέρης

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημειώνει ότι είναι ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας μία προσπάθεια προσέγγισης για εκλογική συνεργασία, ρίχνοντας βέλη κατά του περιβάλλοντος Σαμαρά.
Σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην Ημερησία του Σαββάτου, ο κ.Καρατζαφέρης «απαντά» στην τελευταία αρνητική στάση της ΝΔ στα σενάρια συνεργασίας με καυστικά σχόλια.
Η κεντροδεξιά έχει κατά τον ίδιο δύο ισοδύναμα κόμματα. Ένα το οποίο κατέρχεται και ένα το οποίο ανέρχεται, σημείωσε αναφέροντας ότι …

η ΝΔ παραμένει σε ποσοστά της τάξης του 20%, επιδόσεις αρνητικότερες και από την περίοδο της προεδρίας Εβερτ.
Αντίθετα ο ΛΑΟΣ ενισχύει «αργά αλλά σταθερά» τις δυνάμεις του «και πρέπει η παρέα που είναι γύρω από τον κ. Σαμαρά να ακούσει τι λένε τα καφενεία», ότι «ο Σαμαράς δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτα χωρίς τον Καρατζαφέρη».
Όπως χαρακτηριστικά είπε για μία προσέγγιση περιμένει πρωτοβουλία από τη ΝΔ καθώς στην πολυκατοικία για να ανοίξεις τρύπα και να βάλεις σκάλα, πρέπει να τρυπήσεις από πάνω προς τα κάτω, όχι ανάποδα.
Εξάλλου, παρομοίασε τον ρόλο του με επίδοξο «γαμπρό» που έχει «κάποιες αδυναμίες ως άνθρωπος. Εάν η «νύφη» έχει τα στοιχεία για να γίνει επιθυμητή και ελκυστική, μπορεί να ρίξω ένα βλέμμα. Εάν, όμως, είναι περασμένης ηλικίας, κακοποιημένη και κακομούτσουνη, νομίζω ότι κανείς Έλληνας δεν γυρίζει να την δει».

Από το ΕΘΝΟΣ
To μοντάζ  είναι από το Καρφί και  έγινε μια μικρή παρέμβαση  από το Γρέκι για να ταιριάξουν οι ρόλοι του "γαμπρού" και της "νύφης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου