Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Πολυβολείο του ελληνικού στρατού έχει μετατραπεί σε μεζονέτα

Είναι δυνατόν πολυβολείο του ελληνικού στρατού να έχει μετατραπεί σε μεζονέτα;


Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι… ελληνικό! Αδιάψευστος μάρτυρας η φωτογραφία. Στον Πλαταμώνα Πιερίας πολυβολείο όπου έχυσαν το αίμα τους Έλληνες φαντάροι για να αποτρέψουν τη ναζιστική εισβολή έχει «μετατραπεί» σε μεζονέτα με τζάκι!

Βρέθηκε μάλιστα και πρώην κοινοτάρχης να υπογράψει ότι...
το πολυβολείο ήταν ανέκαθεν σπίτι(!), ενώ ο ιδιοκτήτης σφυρίζει αδιάφορα. Τη μεγαλύτερη ευθύνη όλων, όμως, τη φέρει ο στρατός που ενώ γνωρίζει και είναι καταγεγραμμένη η περιοχή του (πρώην) πολυβολείου στους στρατιωτικούς χάρτες – που δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης – δεν έχει κινήσει καν τη διαδικασία για να… ανακαταλάβει το πολυβολείο.
Και ρωτάμε τον υπουργό Αμύνης κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, πώς είναι δυνατόν η ιστορία του τόπου να ξεπουλιέται κατά αυτόν τον τρόπο; Και ρωτάμε τον αρμόδιο εισαγγελέα, δεν πρέπει να παρέμβει αυτεπαγγέλτως για να διευκρινίσει κάτω από ποιες συνθήκες διεπράχθη το παραπάνω ατόπημα; Και ρωτάμε τον αρμόδιο στρατιωτικό διοικητή, γιατί σιωπά;

Μας έρχονται κι άλλα πολλά ερωτήματα στο νου, αλλά σταματάμε εδώ για σήμερα, αναμένοντας την αντίδραση της εισαγγελικής αρχής και της στρατιωτικής ηγεσίας. Αν επικρατήσει… άκρα του τάφου σιωπή, τότε θα αρχίσουμε να… πολυβολούμε με ονόματα.

πηγή:σταράτα λόγια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου