Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ακροδεξιοι Μαυραγορίτες…

 


«Πείτε ότι είχαμε πόλεμο με την Τουρκία. Δεν θα πουλούσαμε κάτι; Έτσι και τώρα έχουμε πόλεμο. Να βάλουμε λοιπόν ένα όριο, ότι δεν πωλείται η Ακρόπολη και ο Λευκός Πύργος και μετά να δούμε τι μπορούμε να πουλήσουμε».
Τάδε έφη σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, λέγοντας “ναι” στις ιδιωτικοποιήσεις και το γενικό πωλητήριο της κυβέρνησης, αλλά βάζοντας όρια στην… Ακρόπολη και το Λευκό Πύργο.
=================
Σχόλιο: Έχει πολύ πλάκα πως κάποιοι προσπαθούν να το παίξουν υπεύθυνοι και σοβαροί πολιτικοί.  Ειδικότερα όταν θέλουν να εκλογικεύσουν την εσωτερική παρόρμηση του… Μαυραγορίτη.   Θα έχουμε πόλεμο και κάποιοι  στα μετόπισθεν  θα ψάχνουν να πουλήσουν τα πάντα!  Τι πρωτότυπη στα αλήθεια σκέψη από την ακροδεξιά…
http://papaioannou.wordpress.com/

Σχολιο της του Ολυμπου αλεπους...Eνας...ενας ξεσκεπαζονται , απο μονοι τους!  Μα ειναι εντελως ηλιθιοι αυτοι τους οποιους εμεις ψηφισαμε να μας κυβερνησουν. Η πλακα ειναι οτι το παιζουν "εθνικιστες"!!! Ποιοι? Αυτοι που θελουν να πουλησουν τη χωρα μας...ΟΛΟΚΛΗΡΗ..(οι γελοιοι τελικα θα μας αφησουν , λεει, την Ακροπολη και τον Λευκο Πυργο..Δηλ., Επιδαυρο,Δελφους,Κνωσσο, Φαιστο κλπ.,Ολυμπια, Διον, και, και, και, ΕΙΝΑΙ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ?) Σ αυτους εχουμε αναθεσει να παλεψουν για την Κυπρο? Την Μακεδονια? Το Αιγαιο? Τη Θρακη? Τα πετρελαια ΜΑΣ? ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ??????? 
ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ...ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ..ΞΕΦΤΙΛΕΣ...ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ..ΕΦΙΑΛΤΕΣ
....ΔΟΥΛΟΙ...ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΤΟΜΑΡΙΑ...ΠΕΙΝΑΛΕΣ... ΚΡΥΦΑΔΕΛΦΕΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου